Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:40:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, Nina, saj to je glih problem. Ker smo mi prvi, se pač moramo znajti. Je vzgojiteljica rekla, da sem jaz pač bolj take iznajdljive sorte in ve, da se bom znašla, ker bo to itak vodilo potem tudi drugim staršem. Pa ne kompliciram. Malo sem poslikala in bom prilepila pomanjšane slikice, malo bom opisala kaj vse smo delali in da nas je opazoval zraven, pa tak. Preveč nočem komplicirat, kr bojo nekateri že vedli marsikaj pokomentirat.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:41:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bom probala prilepit kakšno slikico če bom vedla.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:45:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
IMalo sem poslikala in bom prilepila pomanjšane slikice, malo bom opisala kaj vse smo delali in da nas je opazoval zraven, pa tak. dobro si zastavila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:48:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kaj sem jaz malo za luno ali je ta RR album nekam zakompliciran Zdaj moram najprej pogruntat s čim naj pomanjšam slike. Kako tega ne maram. Skoraj dva meseca je že računalnik pri hiši pa še vdno ni vse nastavljeno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:49:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IMalo sem poslikala in bom prilepila pomanjšane slikice, malo bom opisala kaj vse smo delali in da nas je opazoval zraven, pa tak. dobro si zastavila To mi je najprej padlo na misel, pa še najhitreje bo. Edino kar razmišljam, da bi spodaj narisala še kakšno opico in bi jo Sergej sam pobarval
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:57:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
spodaj narisala še kakšno opico in bi jo Sergej sam pobarval a pa bo imel zjutraj dovolj časa in volje za to (pri nas to ne bi bilo izvedljivo )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 20:59:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ spodaj narisala še kakšno opico in bi jo Sergej sam pobarval a pa bo imel zjutraj dovolj časa in volje za to (pri nas to ne bi bilo izvedljivo ) Če bo vstal ob 6:10 kot je njegova navada, potem bo do osmih to komot porihtal. Jaz sem namreč ta cel teden popoldan in zato gre v vrtec komaj ob osmih. Če bi moral to delati takoj ko bi vstal, pa bi verjetno bil problem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 21:43:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Tako. Fickov dnevnik je končan. Mi lahko katera pove s čim pomanjšujete slike za shrani.si? Jaz imam na starem rač. tisti program ki ga je takrat rr zahtevala, če si hotel nalagati slike, pa se niti slučajno ne spomnim več kje in kako sem ga naložila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 21:58:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ne morem spati, pa sem prišla še malo nazaj. Ne vem če katera gleda kaj tv, a ob nedeljah je na slo1 oddaja MULČKI. In danes je bila o našem vrtcu. Spomladi so jo prišli snemat in je bilo takrat rečeno, da so posneli vse skupine. Pa sem dejansko pričakovala, da bojo vsaj za hip pokazali vse ksupine v vrtcu. Saj razumem da ti manjši niso še tako daleč, da bi se pogovarjali z voditeljico a vseeno. Sem bila kar malo razočarana. Kazali so samo predšolsko skupino pa še to ene par punc. Vse skup je zgledalo kot da je v našem vrtcu 7 predšolskih otrok. Dejansko jih pa je toliko da sta dve skupini polni. Moram jutri malo povprašat kako je kaj na tej zadevi in zakaj niso vsega pokazali. Ah, saj itak vem da nima smisla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.12.2008 22:01:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
http://www.mulcki.si/index.php Naše še niso zmontirali. Po moje se bo jo jutri že dalo videti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 0:18:38
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Naty lepo, da si se oglasila. ...na podoben način imajo tudi v našem vrtcu eno maskoto in sem videla plakate podobno, kot si si ti zastavila. No...je kera za čvek? ....jao, itak, da sem šla popoldne spat, zdaj pa nič zaspana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 0:20:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ah, saj itak vem da nima smisla. Res nima. ...sem pa enkrat delala podobno oddajo in ni šans, da bi vse otroke dali v kader, je verjetno tudi marsikateri starš ostal razočaran ...drgač sem pa gledala enkrat to oddajo mulčki...lušna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 10:07:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Dober večer drage moje Imam malo časa da vas pozdravim. pa še večkrat najdi kako minutko Bubi pa je imel prejšnji teden doma knjižni nahrbtnik. Mi je ful všeč ta projekt. En teden imajo doma nahrbtnik s tremi knjigicami + gradivom za starše, knjigice je treba prebrat, otrok lahko v zvezek kaj nariše in starši napišejo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 10:11:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, petarda, vstani! Hude plane si imela za danes
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 17:09:09
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pregled opravila in je vse ok, pa tudi dol je že obrnjen, upam, da tako tudi ostane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 19:31:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem pregled opravila in je vse ok, pa tudi dol je že obrnjen, upam, da tako tudi ostane ja, ti tudi jaz to želim petarda, poročaj, tudi ti si imela danes pregled
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 20:11:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ajde, petarda, vstani! Hude plane si imela za danes Vstala ob šestih, šla od doma, pred pol ure prišla domov vse uspešno opravila ... petardito je bil ful vesel dedka mraza, zraven pel, ploskal, sodeloval ... je v redu, srček bije OK, dobila papirje za porodniško...kako je pa obrnjen...pa ne vem ...Ada kako ste pa vi to vedli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 20:14:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pa je imel prejšnji teden doma knjižni nahrbtnik. Mi je ful všeč ta projekt. En teden imajo doma nahrbtnik s tremi knjigicami + gradivom za starše, knjigice je treba prebrat, otrok lahko v zvezek kaj nariše in starši napišejo. Pri petarditu tudi izvajajo pedenjbralčka...ob četrtkih dobijo v vrečko knjigico in potem jo imajo lahko doma teden, dva, tri...pač en četrtek jo vrnejo in morajo povedati obnovo (po slikicah) ali pa kaj narisati...ob koncu leta bodo pa prejeli diplome.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 20:17:26
|
|
|
|
ada2
|
Ada kako ste pa vi to vedli ja na uz se je vidlo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 20:29:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Ada kako ste pa vi to vedli ja na uz se je vidlo A zdaj si imela UZ? Jaz ga imam čez tri tedne ...pred 3 tedni, pa se je še premetaval okoli in okoli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 21:11:49
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, super da si zaključila za 1 leto! Ti prav privoščim! Koliko snega imate na Gorenjskem, Nina! Jaz bi ga tudi, vsaj za pokušino za božič. Danes smo imeli DM v službi, se je Jaka basal z bonboni, to je samo odvijal!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 21:13:47
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas pa izvajajo Palčka bralčka-ampak šele pri starosti 4 let. Nika ga je že končala za letos, sem bila kar ponosna! Bralni nahrbtnik je tudi super stvar, ravnotako dnevnik in igračka, ki potuje-to navado imam jaz še v šoli v 1. in 2. razredu. Luštno, sploh ko otroci že sami napišejo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 22:36:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober večer Ada, danes že cel dan mislim na tebe. Glavno, da si živa. Sem zjutraj ko sem se peljala v službop pri poročilih slišala, da sste imeli v O nek cirkus. Sem se že ustrašila da se ni ki tebi kaj zgodilo. Nič, grem spat Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.12.2008 22:58:24
|
|
|
|
Urša
|
Tudi jaz sem nate pomislila, Ada. Grozno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 7:11:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tudi jaz sem nate pomislila, Ada. Grozno! Zanimivo kako daleč sežejo take novice .... jaz sem tudi takoj pomislila na naše novembrke iz tistega konca Drugače pa dobro jutro ....celo noč nisem spala, ampak evo...je treba peljat petardita v vrtec, oči ima pa ful gužvo...saj tudi drugače sem si nekako obljubila, da bom skušala vsak dan zgodaj vstat, da kaj pametnega postorim in da ne bom spala do poldneva....samo danes bi pa taaaakoooo pasalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?