|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
16.12.2008 8:13:42   
*bubi*
Dobro jutro user posted image !

Petarda, kar privošči si. Saj zdaj si na dopustu. Ko boš pa na porodniški, pa res ne bo izgovorov user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 726
16.12.2008 8:36:44   
ada2
dobro jutro!

noč je bila pa slabauser posted image mi je kar nekaj naprej hodilo tisto od včeraj, saj tu pri nas se itak samo še o tem govori, pa ne moreš verjet kake zgodbice prihajajo na dan v smislu baba čula baba reklauser posted image user posted image user posted image vpletenih v primer ne poznam, vsaj tako po imenu ne vem za koga bi naj šlo, če bi bila v službi pa verjamem, da bi mi do potankosti objasnili o kom se gre. ampak trenutno mi je prav všeč, da ne vem dosti. zgodilo se je pa le nekaj metrov vstran od hiše nušinih starih staršev po očetovi strani in še v nedeljo ob 20.00 je bila nuša tam. grozne stvari se dogajajouser posted image

a ve ste pa mislile, da sem bila jazuser posted image user posted image user posted image , kaj, a moj tako grozno izgleda?user posted image pa hvala za skrb user posted image user posted image user posted image

petarda jaz imam čisto na vsakem pregledu UZuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
16.12.2008 9:20:22   
NinaŠ
Tudi jaz sem nate pomislila, Ada. Grozno!

jaz tudi user posted image  

Nosečki user posted image user posted image  me veseli da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas v vrtcu pa nimajo nobenih domačih nalog user posted image  - no razen Anže mora včasih kaj prinesti (jesenske pridelke,....). Sicer bi mi bilo pa verjetno odveč user posted image , če bi morala že zdaj naloge delat user posted image .

So pa v vrtcu tavelika skupina (kjer je Anže) pripravili igrico, s katero so nastopili pred ostalimi sovrtcarji in šolarji user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo priložnost, da si tudi starši to ogledamo user posted image   

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.12.2008 11:04:41   
petarda
OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.12.2008 11:05:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro user posted image !

Petarda, kar privošči si. Saj zdaj si na dopustu. Ko boš pa na porodniški, pa res ne bo izgovorov user posted image user posted image user posted image

Bubi kdo pa bubija pelje v vrtec? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.12.2008 11:07:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda jaz imam čisto na vsakem pregledu UZuser posted image

Aha...nisem vedela user posted image ...no, glavno, da je vse OK, pa upam, da se Mihec ne bo več obračal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.12.2008 11:14:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi kdo pa bubija pelje v vrtec? user posted image

kak kdaj. Danes sem ga jaz, včeraj ga je user posted image . Tisti, ki se mu zjutraj bolj ljubi vstat user posted image

Kaj bo pa potem, ko gre user posted image  v službo, pa ne vem. Mogoče bo babica kdaj vskočila, drugače pa bom bubiko napakirala in bomo šli. V snežnih metežih pa bo pač doma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 732
16.12.2008 11:16:10   
*bubi*

OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram denarnico doma "pozabit", ko peljem bubija v vrtec user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.12.2008 12:07:13   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  zdaj naj ga pa kar vozi, ti si itak nakupila kar si rabila user posted image user posted image user posted image , zjutraj se ti takoalitako ne bo treba takoj iz pižame zbasat user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.12.2008 12:37:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  zdaj naj ga pa kar vozi, ti si itak nakupila kar si rabila user posted image user posted image user posted image , zjutraj se ti takoalitako ne bo treba takoj iz pižame zbasat user posted image  

Težka bo...ko sem si že prej splanirala kaj vse bom počela na dopustu...jutri ob 7.uri ima petardito sistematski user posted image ... sem sama sebe splanirala tako, da ne bom mogla zabušavat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.12.2008 12:40:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz moram denarnico doma "pozabit", ko peljem bubija v vrtec user posted image  

Hvala za nasvet user posted image ...jutri dam 20 EUR v žep in grem...no, še kakih 20 jih bom v avtu pustila za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image ...te v avtu bom potem imela kar cel december....upam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 736
16.12.2008 12:53:08   
NinaŠ
No, no Petarda sam glej, da kartico tud doma pozabiš user posted image . Jaz vedno hodim po svetu brez keša, sam kaj ko imam vedno s seboj kartico (na srečo jo imam z dnevnim limitom omejeno user posted image ). Skušnjava, da bi si naštimala kako kreditno kartico je pa tudi velika user posted image , samo se ji zaenkrat še uspešno upiram user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 737
16.12.2008 13:17:57   
petarda

No, no Petarda sam glej, da kartico tud doma pozabiš user posted image . Jaz vedno hodim po svetu brez keša, sam kaj ko imam vedno s seboj kartico (na srečo jo imam z dnevnim limitom omejeno user posted image ). Skušnjava, da bi si naštimala kako kreditno kartico je pa tudi velika user posted image , samo se ji zaenkrat še uspešno upiram user posted image

Ja...te kreditne kartice so user posted image ...jaz jih tudi ne maram..imam eno še iz časov, ko sem delala na NLB...samo jo imam res tako...za rezervo...ali pa kakšen večji nakup....ki pa ga letos k sreči še ni bilo user posted image ....pa upam, da bo drugo leto tudi tako user posted image

....ampak to, da jo imaš z dnevnim limitom omejeno ne pomeni nič...plačaš vseeno lahko brez problema tudi pri manjamnjšem dnevnem limitu na bankomatu (100 EUR) do 500 EUR....jaz jo bom raje kar doma "pozabila"....no, v skrajnem primeru v avtu user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 738
16.12.2008 13:20:51   
petarda
Ampak kolk je super ta internet user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem doma, pospravljam, kuham, perem...in še vedno se počutim kot da sem kje na kavi s prijateljicami in čvekam user posted image user posted image user posted image user posted image ...se počutim, kot da je Nina v moji jedilnici...pa mal z njo čvekam, pa grem dat prat, pa v pomivalni stroj naložit, pa en aranžma naredit...pa spet za mizo mal čvekat, pa naprej brisat prah.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 739
16.12.2008 13:30:48   
NinaŠ
...se počutim, kot da je Nina v moji jedilnici...pa mal z njo čvekam, pa grem dat prat, pa v pomivalni stroj naložit, pa en aranžma naredit...pa spet za mizo mal čvekat, pa naprej brisat prah.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...piškoti, ki si jih napekla so tudi enkratni user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 740
16.12.2008 13:33:58   
NinaŠ
....ampak to, da jo imaš z dnevnim limitom omejeno ne pomeni nič...plačaš vseeno lahko brez problema

nak, moja banka ima dnevni limit na vse - bankomat in pos terminal user posted image  - pa vsi nakupi in dvigi se striktno seštevajo, tudi 5 minut za obdelavo podatkov si ne privoščijo user posted image  Imam pa razmeroma visok dnevni limit (vsaj glede na mojo plačo user posted image ) - 400€, tako da moram biti vseeno pazljiva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 741
16.12.2008 13:42:32   
petarda

...se počutim, kot da je Nina v moji jedilnici...pa mal z njo čvekam, pa grem dat prat, pa v pomivalni stroj naložit, pa en aranžma naredit...pa spet za mizo mal čvekat, pa naprej brisat prah.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...piškoti, ki si jih napekla so tudi enkratni user posted image  

... na medenjake te vabim jutri user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jih bom pa delala prvič v življenju, upam, da mi bodo ratal user posted image user posted image user posted image user posted image ....zate bodo vsekakor dobri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 742
16.12.2008 13:45:47   
petarda

....ampak to, da jo imaš z dnevnim limitom omejeno ne pomeni nič...plačaš vseeno lahko brez problema

nak, moja banka ima dnevni limit na vse - bankomat in pos terminal user posted image  - pa vsi nakupi in dvigi se striktno seštevajo, tudi 5 minut za obdelavo podatkov si ne privoščijo user posted image  Imam pa razmeroma visok dnevni limit (vsaj glede na mojo plačo user posted image ) - 400€, tako da moram biti vseeno pazljiva user posted image user posted image user posted image

no...pri nas sta pa ta dva povezana...višji kot imaš na bankomatu, višjega imaš na POS-u....tak, da v primeru večjih nakupov dvignem 100 EUR...če pa rabim več pa s kartico user posted image ....

....maš pa ti to opasan limit....user posted image user posted image user posted image ....tudi na mojo plačo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 743
16.12.2008 14:01:42   
NinaŠ
Mmmmmmm medenjaki, njams. Pridem user posted image , samo glej, da ne bodo pretrdi user posted image , ker tisti mi niso všeč user posted image .

....maš pa ti to opasan limit....user posted image user posted image user posted image ....tudi na mojo plačo user posted image

ma ja, samo tiste 1x ali 2x na leto ko rabim več kot 250€ (kolikor ja "standardni" limit banke) mi pa smeta, če moram že vnaprej mislit in dan prej dvigovat (itak ponavadi pozabim, pol moram pa na banko po denar user posted image )... 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 744
16.12.2008 14:58:44   
petarda

Mmmmmmm medenjaki, njams. Pridem user posted image , samo glej, da ne bodo pretrdi user posted image , ker tisti mi niso všeč user posted image .

Ja...saj moj namen je, da nebi bili trdi...kakšni pa bodo bomo pa vidli...menda je pa dobro par dni počakat, da se mal zmehčajo...tak, da za vikend bodo glih user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 745
16.12.2008 20:52:47   
NinaŠ
Ku-kuc user posted image nikjer nikogar user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 746
16.12.2008 20:58:56   
Naty_ka
Čer user posted image

Jaz sem tu. Ravnokar prišla user posted image
Malo prečekiram RR in počakam da se začne nori doktoruser posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 747
16.12.2008 21:12:04   
petarda
Jaz sem tudi tu. Tudi ravnokar prišla. In ravnokar odhajam. user posted image ....moram nadomestit prejšnjo noč, ki sem jo večinoma prečula user posted image . Tudi vam lahko noč in lepe sanje user posted image ...jaz bom ziher sladko spala, že zato, ker mi dežek pada na strešno okno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
16.12.2008 21:13:22   
NinaŠ
Ma dajte mi povedat, če ste pri vsa tudi taki "packi", da je lijak v kopalnici potreben vsakodnevnega čiščenja user posted image user posted image user posted image . Saj to ne more biti res.... ...kolodont, kapljice od umazanih rok..... aaaaaaaaaa mi gre na jetra. Pol ko ga pucam, pa seveda moram še po tleh okrog pokapljat, da je še pol kopalnice potrebno pomiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja pa cunje user posted image user posted image user posted image user posted image - vsak teden (najmanj) 5 pralnih strojev cunj user posted image user posted image + dva in pol (to so seveda 3 pranja user posted image ) posteljnine user posted image . Pa da ne rečem - vmes še kaka deka, kombinezon, jakne user posted image user posted image user posted image WTF to je nemogoče user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
16.12.2008 21:14:06   
NinaŠ
Petarda lepe sanje user posted image   ...dežek pa pri nas že toliko dni kaplja po strehi, da ga tud slišim ne več user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.