Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 8:13:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro ! Petarda, kar privošči si. Saj zdaj si na dopustu. Ko boš pa na porodniški, pa res ne bo izgovorov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 8:36:44
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! noč je bila pa slaba mi je kar nekaj naprej hodilo tisto od včeraj, saj tu pri nas se itak samo še o tem govori, pa ne moreš verjet kake zgodbice prihajajo na dan v smislu baba čula baba rekla vpletenih v primer ne poznam, vsaj tako po imenu ne vem za koga bi naj šlo, če bi bila v službi pa verjamem, da bi mi do potankosti objasnili o kom se gre. ampak trenutno mi je prav všeč, da ne vem dosti. zgodilo se je pa le nekaj metrov vstran od hiše nušinih starih staršev po očetovi strani in še v nedeljo ob 20.00 je bila nuša tam. grozne stvari se dogajajo a ve ste pa mislile, da sem bila jaz , kaj, a moj tako grozno izgleda? pa hvala za skrb petarda jaz imam čisto na vsakem pregledu UZ
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 9:20:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tudi jaz sem nate pomislila, Ada. Grozno! jaz tudi Nosečki me veseli da je vse OK Pri nas v vrtcu pa nimajo nobenih domačih nalog - no razen Anže mora včasih kaj prinesti (jesenske pridelke,....). Sicer bi mi bilo pa verjetno odveč , če bi morala že zdaj naloge delat . So pa v vrtcu tavelika skupina (kjer je Anže) pripravili igrico, s katero so nastopili pred ostalimi sovrtcarji in šolarji . Upam, da bo priložnost, da si tudi starši to ogledamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 11:04:41
|
|
|
|
petarda
|
OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a... ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 11:05:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro ! Petarda, kar privošči si. Saj zdaj si na dopustu. Ko boš pa na porodniški, pa res ne bo izgovorov Bubi kdo pa bubija pelje v vrtec?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 11:07:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz imam čisto na vsakem pregledu UZ Aha...nisem vedela ...no, glavno, da je vse OK, pa upam, da se Mihec ne bo več obračal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 11:14:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kdo pa bubija pelje v vrtec? kak kdaj. Danes sem ga jaz, včeraj ga je . Tisti, ki se mu zjutraj bolj ljubi vstat Kaj bo pa potem, ko gre v službo, pa ne vem. Mogoče bo babica kdaj vskočila, drugače pa bom bubiko napakirala in bomo šli. V snežnih metežih pa bo pač doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 11:16:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a... ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel! Jaz moram denarnico doma "pozabit", ko peljem bubija v vrtec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 12:07:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a... ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel! zdaj naj ga pa kar vozi, ti si itak nakupila kar si rabila , zjutraj se ti takoalitako ne bo treba takoj iz pižame zbasat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 12:37:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a... ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel! zdaj naj ga pa kar vozi, ti si itak nakupila kar si rabila , zjutraj se ti takoalitako ne bo treba takoj iz pižame zbasat Težka bo...ko sem si že prej splanirala kaj vse bom počela na dopustu...jutri ob 7.uri ima petardito sistematski ... sem sama sebe splanirala tako, da ne bom mogla zabušavat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 12:40:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda OK...enkrat za spremembo nisem pokupila pol Mullerja...ampak pol Merkurja, Mercatorja, Papin-a... ...ko sem te vrečke pritrogala domov je moj prec rekel, da v naslednjih dneh on pelje petardita v vrtec, pa ne glede na to kakšno gnečo bo imel! Jaz moram denarnico doma "pozabit", ko peljem bubija v vrtec Hvala za nasvet ...jutri dam 20 EUR v žep in grem...no, še kakih 20 jih bom v avtu pustila za vsak slučaj ...te v avtu bom potem imela kar cel december....upam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 12:53:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, no Petarda sam glej, da kartico tud doma pozabiš . Jaz vedno hodim po svetu brez keša, sam kaj ko imam vedno s seboj kartico (na srečo jo imam z dnevnim limitom omejeno ). Skušnjava, da bi si naštimala kako kreditno kartico je pa tudi velika , samo se ji zaenkrat še uspešno upiram
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 13:17:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, no Petarda sam glej, da kartico tud doma pozabiš . Jaz vedno hodim po svetu brez keša, sam kaj ko imam vedno s seboj kartico (na srečo jo imam z dnevnim limitom omejeno ). Skušnjava, da bi si naštimala kako kreditno kartico je pa tudi velika , samo se ji zaenkrat še uspešno upiram Ja...te kreditne kartice so ...jaz jih tudi ne maram..imam eno še iz časov, ko sem delala na NLB...samo jo imam res tako...za rezervo...ali pa kakšen večji nakup....ki pa ga letos k sreči še ni bilo ....pa upam, da bo drugo leto tudi tako ....ampak to, da jo imaš z dnevnim limitom omejeno ne pomeni nič...plačaš vseeno lahko brez problema tudi pri manjamnjšem dnevnem limitu na bankomatu (100 EUR) do 500 EUR....jaz jo bom raje kar doma "pozabila"....no, v skrajnem primeru v avtu ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 13:20:51
|
|
|
|
petarda
|
Ampak kolk je super ta internet ...sem doma, pospravljam, kuham, perem...in še vedno se počutim kot da sem kje na kavi s prijateljicami in čvekam ...se počutim, kot da je Nina v moji jedilnici...pa mal z njo čvekam, pa grem dat prat, pa v pomivalni stroj naložit, pa en aranžma naredit...pa spet za mizo mal čvekat, pa naprej brisat prah..... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 13:30:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
...se počutim, kot da je Nina v moji jedilnici...pa mal z njo čvekam, pa grem dat prat, pa v pomivalni stroj naložit, pa en aranžma naredit...pa spet za mizo mal čvekat, pa naprej brisat prah..... ... ...piškoti, ki si jih napekla so tudi enkratni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 13:33:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
....ampak to, da jo imaš z dnevnim limitom omejeno ne pomeni nič...plačaš vseeno lahko brez problema nak, moja banka ima dnevni limit na vse - bankomat in pos terminal - pa vsi nakupi in dvigi se striktno seštevajo, tudi 5 minut za obdelavo podatkov si ne privoščijo Imam pa razmeroma visok dnevni limit (vsaj glede na mojo plačo ) - 400€, tako da moram biti vseeno pazljiva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 13:42:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...se počutim, kot da je Nina v moji jedilnici...pa mal z njo čvekam, pa grem dat prat, pa v pomivalni stroj naložit, pa en aranžma naredit...pa spet za mizo mal čvekat, pa naprej brisat prah..... ... ...piškoti, ki si jih napekla so tudi enkratni ... na medenjake te vabim jutri ...jih bom pa delala prvič v življenju, upam, da mi bodo ratal ....zate bodo vsekakor dobri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 13:45:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ....ampak to, da jo imaš z dnevnim limitom omejeno ne pomeni nič...plačaš vseeno lahko brez problema nak, moja banka ima dnevni limit na vse - bankomat in pos terminal - pa vsi nakupi in dvigi se striktno seštevajo, tudi 5 minut za obdelavo podatkov si ne privoščijo Imam pa razmeroma visok dnevni limit (vsaj glede na mojo plačo ) - 400€, tako da moram biti vseeno pazljiva no...pri nas sta pa ta dva povezana...višji kot imaš na bankomatu, višjega imaš na POS-u....tak, da v primeru večjih nakupov dvignem 100 EUR...če pa rabim več pa s kartico .... ....maš pa ti to opasan limit.... ....tudi na mojo plačo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 14:01:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mmmmmmm medenjaki, njams. Pridem , samo glej, da ne bodo pretrdi , ker tisti mi niso všeč . ....maš pa ti to opasan limit.... ....tudi na mojo plačo ma ja, samo tiste 1x ali 2x na leto ko rabim več kot 250€ (kolikor ja "standardni" limit banke) mi pa smeta, če moram že vnaprej mislit in dan prej dvigovat (itak ponavadi pozabim, pol moram pa na banko po denar )...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 14:58:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mmmmmmm medenjaki, njams. Pridem , samo glej, da ne bodo pretrdi , ker tisti mi niso všeč . Ja...saj moj namen je, da nebi bili trdi...kakšni pa bodo bomo pa vidli...menda je pa dobro par dni počakat, da se mal zmehčajo...tak, da za vikend bodo glih
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 20:52:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ku-kuc nikjer nikogar
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 20:58:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čer Jaz sem tu. Ravnokar prišla Malo prečekiram RR in počakam da se začne nori doktor
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 21:12:04
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem tudi tu. Tudi ravnokar prišla. In ravnokar odhajam. ....moram nadomestit prejšnjo noč, ki sem jo večinoma prečula . Tudi vam lahko noč in lepe sanje ...jaz bom ziher sladko spala, že zato, ker mi dežek pada na strešno okno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 21:13:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ma dajte mi povedat, če ste pri vsa tudi taki "packi", da je lijak v kopalnici potreben vsakodnevnega čiščenja . Saj to ne more biti res.... ...kolodont, kapljice od umazanih rok..... aaaaaaaaaa mi gre na jetra. Pol ko ga pucam, pa seveda moram še po tleh okrog pokapljat, da je še pol kopalnice potrebno pomiti . Ja pa cunje - vsak teden (najmanj) 5 pralnih strojev cunj + dva in pol (to so seveda 3 pranja ) posteljnine . Pa da ne rečem - vmes še kaka deka, kombinezon, jakne WTF to je nemogoče
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.12.2008 21:14:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda lepe sanje ...dežek pa pri nas že toliko dni kaplja po strehi, da ga tud slišim ne več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.