Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 12:36:24
|
|
|
|
ada2
|
ok bubi, bom ti jaz en izgovor za čokolado dala.... ker bubika ne sme čokolade in je veseli december jo pojej ti, da boš imela čokoladno mleko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 13:05:31
|
|
|
|
*bubi*
|
ker bubika ne sme čokolade in je veseli december jo pojej ti, da boš imela čokoladno mleko Dober izgovor Ampak kako pa naj potem bubiko prepričam, da ga bo spila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 13:28:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok bubi, bom ti jaz en izgovor za čokolado dala.... ker bubika ne sme čokolade in je veseli december jo pojej ti, da boš imela čokoladno mleko Drgač pa bubi...kar privošči si kakšno čokolado...čist tko...ker je VESELI DECEMBER
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 19:27:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša super ko ste se odpravili drsat. Pri nas dvomim, da bodo uredili drsališče (že smučišče je pod velilim vprašajem ), tako da bom z nakupom drsalk počakala, saj otroka ne pokažeta nobenega interesa. No sicer pa tudi jaz ne drsam oz. sem ene 10x v življenju, niti mi šport ni, tako da ... se bomo posvetili smučanju - jutri greva z Anžetom po smučke Uh komaj čakam, pravgotovo gremo že v četrtek nekam na sneg Danes ima Anže v vrtcu "pižama party", tako da sem ga ravno peljala v vrtec, kjer bodo potem tudi prespali - itak, da je komaj dočakal uro odhoda je bil včeraj operiran za kilo, ki pa je sploh nima - so ugotovili, da mu iz kolka odteka neka tekočina in se nabira v dimeljskem predelu , tako da mora zdaj k ortopedu za nadaljnje ukrapanje. Je pa ful bogi po operaciji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 19:54:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes ima Anže v vrtcu "pižama party", tako da sem ga ravno peljala v vrtec, kjer bodo potem tudi prespali - itak, da je komaj dočakal uro odhoda z bubijem pa sva bila na delavnici v vrtcu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 19:55:02
|
|
|
|
*bubi*
|
tako da mora zdaj k ortopedu za nadaljnje ukrapanje. Je pa ful bogi po operaciji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 8:12:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 8:14:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Otroci v vrtcu so imeli včeraj zvečer očitno dolgo žurko , saj je bila 6.45, ko sem peljala Tino v vrtec, v igralnici še popolna tema
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 8:25:20
|
|
|
|
petarda
|
Lušno, Nina Bubi...daj mi povej koliko tablet Magnesola lahko spijem na dan. Včeraj ponoči sem imela ful krče...in sem jih včeraj čez dan spila tri...pa sem k sreči to noč dobro spala...a če od zdaj dva na dan spijem...kaj škodi? ...vsaj ene par dni bi tako delala, da se stanje umiri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 8:55:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Otroci v vrtcu so imeli včeraj zvečer očitno dolgo žurko , saj je bila 6.45, ko sem peljala Tino v vrtec, v igralnici še popolna tema to mi je ful dobra ideja, da spijo v vrtcu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 8:57:09
|
|
|
|
*bubi*
|
2 na dan sploh ni panike. Če se ne motim, je meni v prejšnji rekla celo 3x1 tableto. Magnezij se zelo slabo absorbira, zato ga težko predoziraš. Bolj je vprašanje, kak taka količina na prebavo vpliva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 9:22:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
to mi je ful dobra ideja, da spijo v vrtcu ja meni tudi Za spomladi se že nekaj menijo, da bi šli za 3 dni na turistično kmetijo - upam, da se jim bodo načrti izšli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 10:15:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Otroci v vrtcu so imeli včeraj zvečer očitno dolgo žurko , saj je bila 6.45, ko sem peljala Tino v vrtec, v igralnici še popolna tema to mi je ful dobra ideja, da spijo v vrtcu Naš petardito pa nebi bil zadovoljen ...Prejšnji teden je bil 3 dni doma in je bilo v ponedeljek spet težko it v vrtec...pa tudi od takrat že dva dni hodi čist poklapan. Cela noč v vrtcu bi bil pa verjetno pravi šok. Bubi hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 10:54:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Na petardito pa nebi bil zadovoljen saj na Ane pri teh letih tudi ne bi hotel iti ... letos pa je e ist druga pesem Tina bi pa itak zdaj iz same fovije z veseljem spala v vrtcu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 10:54:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kje so pa moji umniki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 10:59:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina Kje so pa moji umniki 螞
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 11:08:43
|
|
|
|
ada2
|
mene pa ful skrbi za mojega atija.... včeraj je začel jamrat, da se slabo počuti in prvič v življenju je prosil, da ga andrej pelje po mleko, mislim, prvič, da je sploh prosil za kako pomoč, vedno se moramo silit, da se mu kaj pomaga, pa danes je pri zajtrku bil tak napol odsoten, zdaj pa mi je še mama rekla, da včeraj zvečer ni mogel normalno govoriti, da so mu besede zastajale.... pa pritisk je imel precej visok... zdaj sva ga z mamo pregovorile, da ga peljem k zdravniku... upam, da ni kaj hujšega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 11:35:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mene pa ful skrbi za mojega atija.... včeraj je začel jamrat, da se slabo počuti in prvič v življenju je prosil, da ga andrej pelje po mleko, mislim, prvič, da je sploh prosil za kako pomoč, vedno se moramo silit, da se mu kaj pomaga, pa danes je pri zajtrku bil tak napol odsoten, zdaj pa mi je še mama rekla, da včeraj zvečer ni mogel normalno govoriti, da so mu besede zastajale.... pa pritisk je imel precej visok... zdaj sva ga z mamo pregovorile, da ga peljem k zdravniku... upam, da ni kaj hujšega Takoj ga peljite k zdravniku!!! Enake simptome je imel moj očim, ko je imel možgansko kap. Upam, da je pri vas vseeno kaj ne tako hudega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 12:21:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 12:40:00
|
|
|
|
petarda
|
Enake simptome je imel moj očim, ko je imel možgansko kap. No k sreči je mami takrat dovolj zgodaj opazila, da je "čuden" in ga je takorekoč rešila, ko ga je peljala k zdavniku....se mu pa še danes pozna...je kar nekaj odsoten, zmeden...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 14:56:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada in za očeta.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 19:16:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada upam, da nam sporočiš kake spodbudne novice Anže in sovrtcarji so se včeraj ful zabavali, imeli so ples in ga menda srali pozno v noč (po neuradnih informacijah, saj z vzgojiteljico nisem uspela govorit) - kar je kaj verjetno, ker je Anže že celo popoldne utrujen in stiten kot driskica . Končno smo uspeli Anžetu nabavit smučarsko opremo in močno upam, da jutri popoldne ne bo deževalo, da jo gremo lahko preizkusit . Za Tino sem pa v kleti izbrskala ene stare pancarje in smučke (še od njenega bratranca, ki je zdaj star 19 let ), tako da bo tudi ona zadovoljna . Evo zdaj moram pa otroka v posteljo popokat, ker drugače lahk še kdo po riti faše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 19:20:20
|
|
|
|
petarda
|
Ada upam, da je vse OK s tvojim očijem!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 19:21:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Na petardito pa nebi bil zadovoljen saj na Ane pri teh letih tudi ne bi hotel iti ... letos pa je e ist druga pesem Tina bi pa itak zdaj iz same fovije z veseljem spala v vrtcu Super...upam, da se petardito po Anžetu ravna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.12.2008 19:38:19
|
|
|
|
ada2
|
hvala vam punce no, da vam poročam... itak, da je bila gužva za pop in po skoraj 3 urah mu je zdravnik rekel, da "nije to ništa strašno, to je viroza, popijte lekadol i ostanite kod kuče koji dan da si opomorete" in ga je kratko malo poslal domov... jaz sem mu zabičala, da mora počivat, pritisk se je do zdaj malo znižal ( še vedno je bolj visok kot ne, ampak ni tako hudo), glede govora se je pa totalno popravilo po tistem, ko je 2 uri oddremal. tudi zdaj malo boljše zgleda... mami sem naročila, naj me pride budit, če bo ponoči slabše, pa ga bo andrej direkt v bolnico pelal, drugače pa bo doma počival do ponedeljka, ko ima pregled v bolnici v SG kjer je bil pred 1 letom operiran na prostati. vam pa povem, da mi je bilo kar cel dan pomalem slabo, ko sem ga takega zmedenega videla... navsezadnje šteje že veliko let, manjka mu le 1 mesec do 81... pa nekak nismo navajeni pri njem, da bi kdaj kaj jamral... hvala vam še 1x
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
sindarinKoliko let je star vaš najstarejši otrok?0-1 (
29%)
1-2 (
14%)
2-3 (
10%)
3-4 (
9%)
4-5 (
7%)
5 in več let (
31%)
Število vseh glasov: 533Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!