|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
30.11.2008 11:30:23   
ada2
pri nas tudi dežuser posted image , snega sploh še vidli nismo...

Nika je pa prava mala damauser posted image

Tilen vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.11.2008 13:30:16   
Urša
Vse najboljše še preostalim slavljencem!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Mi smo tudi včeraj uživali na snegu!

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 427
30.11.2008 17:15:54   
*bubi*
ooooooo, na drsalkah user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.11.2008 19:21:58   
petarda
Vse najboljše Tilen, naš zadnji slavljenec!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.11.2008 19:24:30   
petarda
Ful lepo videt snežne radosti! user posted image user posted image user posted image user posted image  Urša, a Jaka je samo poziral, al je res drsal? user posted image ....Kaj pa Nika?

Pri nas je bil tudi dež, grmelo ful in večino snega pobralo....bomo počakali drugi sneg, da se bomo orng not povaljali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.11.2008 20:52:54   
ada2
o Urša, lepo, da si se spet malo oglasila... kaki frajer je Jakauser posted image

jaz imam pa eno vprašanje: a ima mogoče katera pravljico sapramiška na cd-ju? mi jo imamo samo na kaseti in je problem ko se kaseta ustavi in jo "ven vrže" potem tako zaropota in ker adam zadnje čase samo to hoče poslušati pred spanjem se potem vstraši.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.11.2008 21:05:23   
ada2
ni nobene za čvek? meni pa se tak čvekauser posted image

aja, mleko mi je začelo delat, sem si prej pod tušom malo stisnila, pa je konkretna kaplja pritekla... ali to pomeni, da zdaj ne bomo 4 dni čakali, da se miha naje, kot smo pri adamuuser posted image
sicer se pa spomnim, da mi je pri nuši tudi že pred porodom iztekalo, ampak tako zadnji mesec...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 432
30.11.2008 23:01:45   
Urša
Urša, a Jaka je samo poziral, al je res drsal? ....Kaj pa Nika?

Poziral, je, hehe! Kot mali ponoreni bikec se je zaganjal, seveda ko sem ga držala za roke, samostojen še ni bil. Nika je bila tudi prvič na drsalkah pa je že kar šlo počasi. user posted image  Premišljujem, da se bi še jaz spravila drsat, ne vem če še znam.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.12.2008 13:00:35   
*bubi*
Dobro jutro user posted image  danes nič ne kofetkate? user posted image user posted image user posted image

VESELI DECEMBER se je začel!!!! Naj bo res vesel za vse!

Z bubijem sva bila pri psihologu in zobozdravnici - zobki so lepi, psiholog pa ga je tudi ful pohvalil user posted image  Bubiju pa se je fajn zdelo, ker mu je zvezdice risal user posted image user posted image user posted image  Je to prvo atiju povedal.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.12.2008 13:01:21   
*bubi*
Saj verjetno imajo povsod iste vprašalnike - tista, če že gre sam v trgovino, mi je bila čisto mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.12.2008 15:55:38   
petarda
VESELI DECEMBER se je začel!!!! Naj bo res vesel za vse!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.12.2008 20:00:58   
petarda
jaz imam pa eno vprašanje: a ima mogoče katera pravljico sapramiška na cd-ju? mi jo imamo samo na kaseti in je problem ko se kaseta ustavi in jo "ven vrže" potem tako zaropota in ker adam zadnje čase samo to hoče poslušati pred spanjem se potem vstraši.

Jaz žel nimam si mi pa dala dobro idejo za Miklavžauser posted image . Petardito zdaj velikokrat zaspi kar v naši postelji, meni pa ni, da bi se z njimi stiskala in grem potem v njegovo spat user posted image ....sem si zadala cilj, da ga takoj, ko bom na dopustu navadim SPET zaspat v njegovi postelji in verjetno bi bil radio s pravljicami dober pripomoček user posted image ....in sem ga danes že navdušila, da morava pisat Miklavžu, da mu bo prinesel čisto njegov radio in CD-je s pravljicami, da bo potem lahko sam spal v svoji sobici....in zaenkrat je videt navdušen user posted image ...... evo, pa ne rabim razmišljat česa bi bil vesel, pa da bi bilo (vsaj malo) koristno user posted image . Evo jutri bova pisala Miklavžu...se bom prav posebej potrudila, da ga slučajno ne mine user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.12.2008 21:02:02   
*bubi*
To bo pa bogat miklavž user posted image  No, upam, da bo palilo, pri nas je radio v otroški sobi bolj za okras user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.12.2008 21:14:48   
ada2
pri nas pa sta radio  in pravljice nepogrešljiva stvar že kakih 7 letuser posted image

petarda, če boš v lovu na pravljice kje zasledila sapramiško (ali katerokoli pravljico od svetlane makarovič) prosim vzami še za nas, pa ti potem vrnem denar in poštnino. jaz zdaj ko sem na bolniški sploh ne hodim nikamor, ker imam predpisano mirovanje, moj je pa itak antitalent za take reči.

lahko noč! grem kar spat, ker mi spet dol tišči...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.12.2008 21:22:30   
petarda
To bo pa bogat miklavž

Pa saj so zdaj take stvari čisto poceni, ne? Kaj preveč ne mislim dajat v tem času recesije user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.12.2008 21:23:02   
petarda
petarda, če boš v lovu na pravljice kje zasledila sapramiško (ali katerokoli pravljico od svetlane makarovič) prosim vzami še za nas, pa ti potem vrnem denar in poštnino. jaz zdaj ko sem na bolniški sploh ne hodim nikamor, ker imam predpisano mirovanje, moj je pa itak antitalent za take reči.

Zmenjeno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.12.2008 7:48:59   
*bubi*
dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

To bo pa bogat miklavž

Pa saj so zdaj take stvari čisto poceni, ne? Kaj preveč ne mislim dajat v tem času recesije user posted image

miklavž prinese čokolado in sadje user posted image

šibam, pridem takoj nazaj kavico skuhat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.12.2008 8:32:15   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

bubi je šel v vrtec, bubika je porihtana, jaz pa pri user posted image . Joj, kak mi je lepo user posted image . Kaj če bi še za eno leto podaljšala? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.12.2008 9:34:26   
petarda
miklavž prinese čokolado in sadje

Ja, saj prav bi bilo tako....samo se nam ne uspe vedno tega držat, ne? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.12.2008 10:57:53   
*bubi*
Ja, saj prav bi bilo tako....samo se nam ne uspe vedno tega držat, ne?

prav imaš user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi rekla, da samo to.... pa je že polna vrečka oblačil pripravljena user posted image user posted image user posted image  ne morem si pomagat, za pupe imajo taaaaake lepe cotike user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.12.2008 10:59:09 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.12.2008 11:03:58   
petarda
Jaz to gledam tako, da itak je treba kupit, pa zakaj nebi potem eden od dobrotnikov prinesel...isto kot mizo in stolčke lansko leto....smo jih itak rabili, pa jih je dedek mraz iz Avstije prinesel, ne? user posted image  Jao, smo imeli takrat akcijo! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.12.2008 12:08:14   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem imela zdaj vsa soglasja in vse papire, ki jih rabim za gradbeno dovoljene lepo zložene in nesem po stopnicah gor (manjka mi samo še podpis geodeta v projektno dokumentacijo - ampak to dobim jutri, je že zmenjenouser posted image ) no, in nesem vse te papire + 2 fascikla s projektom + stare načrte že obstoječe hiše in mi vse skupaj z rok zleti in se po celih stopnicah zrola..... no, ti novi načrti so ostali na mestu, ostalo se je pa vse pomešalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enostavno moram zdaj to čokolado pojest, da si živce pomirim, potem grem pa sortiratuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.12.2008 12:31:19   
petarda
Sem pa mislila, da je kaj hujšega, ko je toliko user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi na čokoladi trenutno user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.12.2008 12:33:58   
*bubi*
...isto kot mizo in stolčke lansko leto....smo jih itak rabili, pa jih je dedek mraz iz Avstije prinesel, ne? Jao, smo imeli takrat akcijo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.12.2008 12:34:26   
*bubi*
enostavno moram zdaj to čokolado pojest, da si živce pomirim, potem grem pa sortirat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti imaš izgovor.... jaz ga pa nimam, da bi zdaj eno čokolado zmazala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

MORJE
Ina78u

Na kateri otok?

Cres (27%)

Hvar (46%)

Rab (27%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!