Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 11:30:23
|
|
|
|
ada2
|
pri nas tudi dež , snega sploh še vidli nismo... Nika je pa prava mala dama Tilen vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 13:30:16
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše še preostalim slavljencem! Mi smo tudi včeraj uživali na snegu!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 17:15:54
|
|
|
|
*bubi*
|
ooooooo, na drsalkah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 19:21:58
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše Tilen, naš zadnji slavljenec!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 19:24:30
|
|
|
|
petarda
|
Ful lepo videt snežne radosti! Urša, a Jaka je samo poziral, al je res drsal? ....Kaj pa Nika? Pri nas je bil tudi dež, grmelo ful in večino snega pobralo....bomo počakali drugi sneg, da se bomo orng not povaljali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 20:52:54
|
|
|
|
ada2
|
o Urša, lepo, da si se spet malo oglasila... kaki frajer je Jaka jaz imam pa eno vprašanje: a ima mogoče katera pravljico sapramiška na cd-ju? mi jo imamo samo na kaseti in je problem ko se kaseta ustavi in jo "ven vrže" potem tako zaropota in ker adam zadnje čase samo to hoče poslušati pred spanjem se potem vstraši.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 21:05:23
|
|
|
|
ada2
|
ni nobene za čvek? meni pa se tak čveka aja, mleko mi je začelo delat, sem si prej pod tušom malo stisnila, pa je konkretna kaplja pritekla... ali to pomeni, da zdaj ne bomo 4 dni čakali, da se miha naje, kot smo pri adamu sicer se pa spomnim, da mi je pri nuši tudi že pred porodom iztekalo, ampak tako zadnji mesec...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.11.2008 23:01:45
|
|
|
|
Urša
|
Urša, a Jaka je samo poziral, al je res drsal? ....Kaj pa Nika? Poziral, je, hehe! Kot mali ponoreni bikec se je zaganjal, seveda ko sem ga držala za roke, samostojen še ni bil. Nika je bila tudi prvič na drsalkah pa je že kar šlo počasi. Premišljujem, da se bi še jaz spravila drsat, ne vem če še znam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 13:00:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro danes nič ne kofetkate? VESELI DECEMBER se je začel!!!! Naj bo res vesel za vse! Z bubijem sva bila pri psihologu in zobozdravnici - zobki so lepi, psiholog pa ga je tudi ful pohvalil Bubiju pa se je fajn zdelo, ker mu je zvezdice risal Je to prvo atiju povedal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 13:01:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj verjetno imajo povsod iste vprašalnike - tista, če že gre sam v trgovino, mi je bila čisto mimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 15:55:38
|
|
|
|
petarda
|
VESELI DECEMBER se je začel!!!! Naj bo res vesel za vse!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 20:00:58
|
|
|
|
petarda
|
jaz imam pa eno vprašanje: a ima mogoče katera pravljico sapramiška na cd-ju? mi jo imamo samo na kaseti in je problem ko se kaseta ustavi in jo "ven vrže" potem tako zaropota in ker adam zadnje čase samo to hoče poslušati pred spanjem se potem vstraši. Jaz žel nimam si mi pa dala dobro idejo za Miklavža . Petardito zdaj velikokrat zaspi kar v naši postelji, meni pa ni, da bi se z njimi stiskala in grem potem v njegovo spat ....sem si zadala cilj, da ga takoj, ko bom na dopustu navadim SPET zaspat v njegovi postelji in verjetno bi bil radio s pravljicami dober pripomoček ....in sem ga danes že navdušila, da morava pisat Miklavžu, da mu bo prinesel čisto njegov radio in CD-je s pravljicami, da bo potem lahko sam spal v svoji sobici....in zaenkrat je videt navdušen ...... evo, pa ne rabim razmišljat česa bi bil vesel, pa da bi bilo (vsaj malo) koristno . Evo jutri bova pisala Miklavžu...se bom prav posebej potrudila, da ga slučajno ne mine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 21:02:02
|
|
|
|
*bubi*
|
To bo pa bogat miklavž No, upam, da bo palilo, pri nas je radio v otroški sobi bolj za okras
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 21:14:48
|
|
|
|
ada2
|
pri nas pa sta radio in pravljice nepogrešljiva stvar že kakih 7 let petarda, če boš v lovu na pravljice kje zasledila sapramiško (ali katerokoli pravljico od svetlane makarovič) prosim vzami še za nas, pa ti potem vrnem denar in poštnino. jaz zdaj ko sem na bolniški sploh ne hodim nikamor, ker imam predpisano mirovanje, moj je pa itak antitalent za take reči. lahko noč! grem kar spat, ker mi spet dol tišči...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 21:22:30
|
|
|
|
petarda
|
To bo pa bogat miklavž Pa saj so zdaj take stvari čisto poceni, ne? Kaj preveč ne mislim dajat v tem času recesije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.12.2008 21:23:02
|
|
|
|
petarda
|
petarda, če boš v lovu na pravljice kje zasledila sapramiško (ali katerokoli pravljico od svetlane makarovič) prosim vzami še za nas, pa ti potem vrnem denar in poštnino. jaz zdaj ko sem na bolniški sploh ne hodim nikamor, ker imam predpisano mirovanje, moj je pa itak antitalent za take reči. Zmenjeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 7:48:59
|
|
|
|
*bubi*
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: petarda To bo pa bogat miklavž Pa saj so zdaj take stvari čisto poceni, ne? Kaj preveč ne mislim dajat v tem času recesije miklavž prinese čokolado in sadje šibam, pridem takoj nazaj kavico skuhat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 8:32:15
|
|
|
|
*bubi*
|
za vse! bubi je šel v vrtec, bubika je porihtana, jaz pa pri . Joj, kak mi je lepo . Kaj če bi še za eno leto podaljšala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 9:34:26
|
|
|
|
petarda
|
miklavž prinese čokolado in sadje Ja, saj prav bi bilo tako....samo se nam ne uspe vedno tega držat, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 10:57:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, saj prav bi bilo tako....samo se nam ne uspe vedno tega držat, ne? prav imaš jaz sem tudi rekla, da samo to.... pa je že polna vrečka oblačil pripravljena ne morem si pomagat, za pupe imajo taaaaake lepe cotike
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.12.2008 10:59:09 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 11:03:58
|
|
|
|
petarda
|
Jaz to gledam tako, da itak je treba kupit, pa zakaj nebi potem eden od dobrotnikov prinesel...isto kot mizo in stolčke lansko leto....smo jih itak rabili, pa jih je dedek mraz iz Avstije prinesel, ne? Jao, smo imeli takrat akcijo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 12:08:14
|
|
|
|
ada2
|
sem imela zdaj vsa soglasja in vse papire, ki jih rabim za gradbeno dovoljene lepo zložene in nesem po stopnicah gor (manjka mi samo še podpis geodeta v projektno dokumentacijo - ampak to dobim jutri, je že zmenjeno ) no, in nesem vse te papire + 2 fascikla s projektom + stare načrte že obstoječe hiše in mi vse skupaj z rok zleti in se po celih stopnicah zrola..... no, ti novi načrti so ostali na mestu, ostalo se je pa vse pomešalo enostavno moram zdaj to čokolado pojest, da si živce pomirim, potem grem pa sortirat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 12:31:19
|
|
|
|
petarda
|
Sem pa mislila, da je kaj hujšega, ko je toliko . Jaz sem tudi na čokoladi trenutno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 12:33:58
|
|
|
|
*bubi*
|
...isto kot mizo in stolčke lansko leto....smo jih itak rabili, pa jih je dedek mraz iz Avstije prinesel, ne? Jao, smo imeli takrat akcijo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.12.2008 12:34:26
|
|
|
|
*bubi*
|
enostavno moram zdaj to čokolado pojest, da si živce pomirim, potem grem pa sortirat Ti imaš izgovor.... jaz ga pa nimam, da bi zdaj eno čokolado zmazala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
MORJEIna78uNa kateri otok?Cres (
27%)
Hvar (
46%)
Rab (
27%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!