|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
25.6.2009 20:45:28   
*bubi*
Kaj zdaj, paštetka, kje si se izgubila?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
26.6.2009 8:52:23   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

priimek je kosec, se je pa res pred kratkim poročiluser posted image

o, seveda ga poznam. Sva bila sošolca user posted image

Ampak on mene ne pozna pod novim priimkom user posted image

pa veš, da te hočem to vprašat že odkar vem kaj siuser posted image user posted image user posted image  mater mi dolgo trajauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
26.6.2009 19:58:01   
ada2
teni user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
26.6.2009 20:33:56   
Teni_
Hvala, ada.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
26.6.2009 21:40:21   
Urša
Teni, zelo mi je žal! user posted image user posted image user posted image  Drži se! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
26.6.2009 22:20:54   
petarda
Ojoj...teni user posted image ....sem zdaj prebrala kaj se ti je dogajalo user posted image .... drži se, stisni k sebi svoji princeski....user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
27.6.2009 6:27:26   
Teni_
Hvala, punce.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
27.6.2009 7:17:22   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bi katera kavico?
user posted image

Pri nas smo bili danes extra zgodnji. Pa mi začuda ni problem držat oči odprtih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
27.6.2009 7:21:25   
ada2
dobro jutro!
hvala za kavo bubi, prav lepa jeuser posted image

mi smo tudi zgodnji danes, pa glede na to, da sem včeraj šla res pozno spat, tudi meni ni neki problem držat oči odprtihuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
27.6.2009 8:27:38   
*bubi*

hvala za kavo bubi, prav lepa jeuser posted image  

user posted image  sicer je bolj namen v okusu in učinkovitosti ampak ja, tudi za pogledat ni slaba. Preko foruma si kaj več kot gledanja itak ne moremo privoščit user posted image user posted image user posted image

bom na youtube kak filmček pogledala, kako se te umetnine naredijo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
27.6.2009 9:29:22   
petarda
bubi ti kar naštudiraj, pa pridem na obisk potem user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro..... lepo, sončno jutro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
27.6.2009 10:23:00   
ada2
user posted image  petarda sem ti favš sončka, mi imamo vsakih 10 minut dež

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
27.6.2009 17:06:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

bubi ti kar naštudiraj, pa pridem na obisk potem user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda simpl kot pasulj. Ampak jaz še pasulja ne znam skuhatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
27.6.2009 22:27:38   
petarda

Zgleda simpl kot pasulj. Ampak jaz še pasulja ne znam skuhatuser posted image user posted image user posted image  

jaz k ga znam, bom potem tudi to obvladala, ne? user posted image user posted image user posted image .... ah, saj po moje samo peno naredijo, pa mal sladkega greha gor, potem pa z zobotrebcem mal zmešajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
27.6.2009 22:28:34   
petarda

user posted image  petarda sem ti favš sončka, mi imamo vsakih 10 minut dež

evo...tudi pri nas se je pozno popoldne ulilo...upam, da nas zjutraj spet sonček prebudi. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
28.6.2009 7:42:23   
amy26

Ojoj...teni user posted image ....sem zdaj prebrala kaj se ti je dogajalo user posted image .... drži se, stisni k sebi svoji princeski....user posted image

teni, drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
28.6.2009 7:46:48   
amy26
user posted image user posted image user posted image  za vse, boljše ne znam skuhatiuser posted image

jaz je redno ne pijem že dva tedna, no občasno ena na tri dni, sem ugotovila da sem z kavo popila ogromno sladkorja in ga sedaj malo omejujem

Aleks gleda živ žav, Ela pa sestavlja ene mini puzle

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
28.6.2009 8:13:01   
*bubi*
Dobro jutro, še posebej tebi, Amy user posted image

Veš, da se kava lahko tudi grenka pije? user posted image  Jaz bolj razmišljam, da je pri beli kavi ful mleka not in maščob. Bo treba na kapučino za začetek prešaltat user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
28.6.2009 9:58:55   
Urša
Jaz bolj razmišljam, da je pri beli kavi ful mleka not in maščob. Bo treba na kapučino za začetek prešaltat user posted image

Se strinjam! Sicer se pa lažje sladkorju odpovem kot pa mleku!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
28.6.2009 10:38:21   
Teni_
Jutro, punce.

Joj, kak mene boki bolijo od tega počivanja.

Drugače smo kar ok. Ati me pedina odspredaj in odzadajuser posted image . Se je kar fajn kdaj pustit malo razvajat.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
28.6.2009 14:00:44   
amy26

Dobro jutro, še posebej tebi, Amy user posted image

Veš, da se kava lahko tudi grenka pije? user posted image  Jaz bolj razmišljam, da je pri beli kavi ful mleka not in maščob. Bo treba na kapučino za začetek prešaltat user posted image

vem, sam mi ni glih dobrauser posted image  namesto cukra uporabljam fruktozo
zjutraj namesto kave spijem 2-3 dcl čaja ali pa mlačno vodo z limono in pol ti kava sploh ne paše

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
28.6.2009 21:55:02   
ada2
teni upam, da bo hitro minilo, pa naj te le razvajajo, si zaslužiš...

nuša se je danes vrnila s 4dnevnih počitnic pri očetu in sta se z adamom tako objemala in lubčkala, kot da se najmanj 10 let ne bi videlauser posted image

ej, kake izkušnje imate s sušilci? glede na vreme sem se odločila nabavit (pa pozimi bo tudi prav prišel), pa me zanima razlika med kondenzacijskim, pa ventilatorskim, pa kaj pomeni "odvajanje na prosto"user posted image user posted image user posted image

jaz imam do zdaj izkušnje samo z vetrom in soncemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
29.6.2009 8:20:06   
*bubi*
Dobro jutro!

ej, kake izkušnje imate s sušilci? glede na vreme sem se odločila nabavit (pa pozimi bo tudi prav prišel), pa me zanima razlika med kondenzacijskim, pa ventilatorskim, pa kaj pomeni "odvajanje na prosto"user posted image user posted image user posted image

jaz imam do zdaj izkušnje samo z vetrom in soncemuser posted image

same super izkušnje user posted image

Kondenzacijski pomeni, da paro kondenzira in jo zbira v posebni posodi. To je zastonj destilirana voda user posted image

odvajanje na prosto pa pomeni, da gre para direkt skozi eno debelo cev ven. Npr. če imaš okno v prostoru, kjer bo sušilec. Moja starša sta recimo prevrtala iz kotlovnice v zunanji karport in gre para tja.

Če boš imela sušilca v kleti, je verjetno možnosti za to malo manj.

Ne vem, včasih je bila ful razlika v ceni - kondenzacijski dražji. Ampak v naši zaprti kopalnici ni druge možnosti.

Kaj gledat pri nakupu - fajn je, da ima tipalo za vlago in sam neha sušit, ko je suho do določene stopnje. Niti slučajno pa ne rabiš 20 programov za sušenje, jaz uporabljam mogoče 3.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
29.6.2009 8:33:30   
Teni_
Dobro jutro.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
29.6.2009 12:05:31   
petarda
Dobro jutro user posted image

Jaz imam tudi kondenzacijski in si pravzaprav brez sušilca več ne znam predstavljat tednauser posted image .... je pa edino sranje zdaj poleti, ko je že itak vroče, potem pa še sušilec....in kar orng zakuha kopalnico....da bi pa sušila na soncu, pa nimam kje, ker ne morem pred hišo postavit razstavo spodnjih gat, ko stranke hodijo mimo user posted image user posted image user posted image .... Glede zastonj destilirane vode - v navodilih za moj likalnik je z odebeljenim napisano, da ne smem uporabljat vode iz sušilca, ker je polno vlaken notri, ki lahko zamašijo likalnik...torej je ne uporabljam...čisto iz preventive. user posted image

Sem se pa zdaj zamislila o cukru in kavi, mleku.... svaka vam čast, da takole razmišljate...bi bilo fajn Amy, da bi se kar vsak dan gor oglasila, ker jaz zaenkrat še ful tega "sranja" pojem user posted image ....vam raje ne govorim koliko kepic sladoleda sem pojedla zdaj na morjuuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?