Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:14:50
|
|
|
|
*bubi*
|
ful imaš pridne otroke, Ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:14:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Res lepo, Urša Jaz že ne bi upala dat take naloge učencem Saj dovolj v Yearbooku preberem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:16:13
|
|
|
|
Teni_
|
Urša, full lepo. Sem dobila kar solzne oči. Bravo, Nuša. Očitno imate pridnost v družini.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:16:57
|
|
|
|
*bubi*
|
zate, teni. Kar počivaj. Kaj Niko boš imela doma čez počitnice? Teja je nverjetno zaključila z vrtcem?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:37:41
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuu Urša to je pa res lepo ...kateri razred ti učiš? V katerem je ta učenka? ...kaj so pa drugi kaj napisali? Čestitke Nuši & company za 5-ke ... še mal pa se bomo me tukaj hvalile kako so naši novembrčki zdelali...ali pa bomo modro tiho Teni počivaj.... ....jao, me kar stisne ko berem kaj takega...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:44:36
|
|
|
|
Urša
|
Teni, glej da boš počivala! 5. razred sem imela, tudi drugi so lepo napisali, edina kritika, da jim ni bilo všeč, ker sem dala vedno podpis v beležke, če niso imeli domače naloge, hehe, ampak da red je pa bil!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 20:59:25
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zate, teni. Kar počivaj. Kaj Niko boš imela doma čez počitnice? Teja je nverjetno zaključila z vrtcem? Teja še bo tudi zdaj čez počitnice v vrtcu, Nika pa tudi. Tejo bom izpisala potem enkrat avgusta.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 21:49:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša, ti imaš vedno 5. razred ali menjavate to?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.6.2009 23:14:25
|
|
|
|
Urša
|
Menjavamo vsako leto.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 7:46:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz danes rabim pisker kave, ampak se ne spodobi takih količin ponujat, tak da:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 7:47:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Menjavamo vsako leto. Pa ti je to fajn? To pomeni, da ostajaš z istimi otroki ali tudi to menjavate? Vedno pa si na razredni stopnji?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 9:29:18
|
|
|
|
Urša
|
Zaenkrat še nisem imela istih otrok. Ja, sem pa vedno na razredni stopnji, od 1. do 5. razreda. Mi je fajn.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 11:43:37
|
|
|
|
ada2
|
prej, ko sva z Adamom čofotala po ogromni luži v parku se mi je porajalo milijon vprašanj, ki bi vam jih postavila v zvezi z našimi novembrčki, zdaj pa ne vem več kaj sem hotela vprašat samo to se spomnim, da sem včeraj ugotovila, da imava z bubi eno skupno prijateljico, ki ni novembrka aja, pa to, ali vaši otroci tudi ponoči tak obupno švicajo? Adam je kake pol ure po tistem, ko zaspi čisto moker v glavo. pa sploh ni pokrit, samo v tanki pidžami s kratkimi hlačami in kr. rokavi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 11:44:42
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa a se spomnite, ko so mleko prodajali v plastičnih vrečkah?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 12:57:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 prej, ko sva z Adamom čofotala po ogromni luži v parku se mi je porajalo milijon vprašanj, ki bi vam jih postavila v zvezi z našimi novembrčki, zdaj pa ne vem več kaj sem hotela vprašat To še je posledica nosečnosti Ali nove nosečnosti samo to se spomnim, da sem včeraj ugotovila, da imava z bubi eno skupno prijateljico, ki ni novembrka Haha, preko tebe sem jo našla na FB . Verjetno pa ti je jasno, od kod jo poznam aja, pa to, ali vaši otroci tudi ponoči tak obupno švicajo? Adam je kake pol ure po tistem, ko zaspi čisto moker v glavo. pa sploh ni pokrit, samo v tanki pidžami s kratkimi hlačami in kr. rokavi. Bubi se običajno čez dan zbudi čisto moker. Zvečer pa tega še nisem opazila, ga grem vedno pokrit pred spnjem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 12:59:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa a se spomnite, ko so mleko prodajali v plastičnih vrečkah? Ja, mi EMŠO to dovoljuje. Pa obvezno je kapljalo na vogalu Joj, koliko krat sem prišla domov z že pripravljeno večerjo - kruh se je namakal v mleku Pa še prekuhat je bilo treba - tudi ni treba govorit, koliko krat je prekipelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 14:02:46
|
|
|
|
ada2
|
ja, bubi, saj mi je bilo takoj jasno od kod se vidve poznata pa ko sma že pri tem, potem verjetno poznaš tudi enega mojega dobrega prijatelja - Aleša.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 14:12:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, bubi, saj mi je bilo takoj jasno od kod se vidve poznata pa ko sma že pri tem, potem verjetno poznaš tudi enega mojega dobrega prijatelja - Aleša. Alešev pa kar nekaj poznam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 15:03:46
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, bubi, saj mi je bilo takoj jasno od kod se vidve poznata pa ko sma že pri tem, potem verjetno poznaš tudi enega mojega dobrega prijatelja - Aleša. Alešev pa kar nekaj poznam kaj pa kakega, ki je doma v mojem kraju, pa ima isti poklic kot ti?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 19:04:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kaj pa kakega, ki je doma v mojem kraju, pa ima isti poklic kot ti? Z istim poklicem ja, za tvoje kraje pa nisem 100%. Ne vem čisto za vsakeg, od kod je. Priimek bi pomagal Moški se vsaj ne poročajo in priimke spreminjajo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 19:09:53
|
|
|
|
petarda
|
Jaz se tudi spomnim mleka v plastičnih vrečkah .... Petardito ponoči ponavadi ne zašvica v glavo...vsaj odkar je postrižen ne...je pa prejle orng zašvical v avtu, ko je zaspal...je kar teklo od njega.... Pa pošiljam vam pozdravček iz sončne terase v KBG
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 19:22:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kaj pa kakega, ki je doma v mojem kraju, pa ima isti poklic kot ti? Z istim poklicem ja, za tvoje kraje pa nisem 100%. Ne vem čisto za vsakeg, od kod je. Priimek bi pomagal Moški se vsaj ne poročajo in priimke spreminjajo priimek je kosec, se je pa res pred kratkim poročil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 19:24:22
|
|
|
|
ada2
|
petarda nadihajte se morskega zraka še za nas, predvsem za Miha
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 19:58:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 priimek je kosec, se je pa res pred kratkim poročil o, seveda ga poznam. Sva bila sošolca Ampak on mene ne pozna pod novim priimkom
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.6.2009 19:59:47 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.6.2009 19:59:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa pošiljam vam pozdravček iz sončne terase v KBG me zelo veseli
|
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!