|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
24.6.2009 20:14:50   
*bubi*
ful imaš pridne otroke, Ada user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
24.6.2009 20:14:54   
*bubi*
Res lepo, Urša user posted image

Jaz že ne bi upala dat take naloge učencem user posted image  Saj dovolj v Yearbooku preberem user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
24.6.2009 20:16:13   
Teni_
Urša, full lepo. Sem dobila kar solzne oči.

Bravo, Nuša.user posted image user posted image user posted image  Očitno imate pridnost v družini. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
24.6.2009 20:16:57   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  zate, teni. Kar počivaj. Kaj Niko boš imela doma čez počitnice? Teja je nverjetno zaključila z vrtcem?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
24.6.2009 20:37:41   
petarda
Uuuuu Urša to je pa res lepo user posted image user posted image user posted image user posted image ...kateri razred ti učiš? V katerem je ta učenka? ...kaj so pa drugi kaj napisali? user posted image

Čestitke Nuši & company za 5-ke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... še mal pa se bomo me tukaj hvalile kako so naši novembrčki zdelali...ali pa bomo modro tiho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teni počivaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, me kar stisne ko berem kaj takega...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
24.6.2009 20:44:36   
Urša
Teni, glej da boš počivala! user posted image

5. razred sem imela, tudi drugi so lepo napisali, edina kritika, da jim ni bilo všeč, ker sem dala vedno podpis v beležke, če niso imeli domače naloge, hehe, ampak da red je pa bil! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
24.6.2009 20:59:25   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  zate, teni. Kar počivaj. Kaj Niko boš imela doma čez počitnice? Teja je nverjetno zaključila z vrtcem?

Teja še bo tudi zdaj čez počitnice v vrtcu, Nika pa tudi. Tejo bom izpisala potem enkrat avgusta.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
24.6.2009 21:49:23   
*bubi*
Urša, ti imaš vedno 5. razred ali menjavate to?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
24.6.2009 23:14:25   
Urša
Menjavamo vsako leto.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
25.6.2009 7:46:04   
*bubi*
Dobro jutro!

Jaz danes rabim pisker kave, ampak se ne spodobi takih količin ponujat, tak da:
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
25.6.2009 7:47:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Menjavamo vsako leto.

Pa ti je to fajn?

To pomeni, da ostajaš z istimi otroki ali tudi to menjavate?

Vedno pa si na razredni stopnji?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
25.6.2009 9:29:18   
Urša
Zaenkrat še nisem imela istih otrok. Ja, sem pa vedno na razredni stopnji, od 1. do 5. razreda. user posted image  Mi je fajn.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
25.6.2009 11:43:37   
ada2
user posted image user posted image
prej, ko sva z Adamom čofotala po ogromni luži v parku se mi je porajalo milijon vprašanj, ki bi vam jih postavila v zvezi z našimi novembrčki, zdaj pa ne vem več kaj sem hotela vprašatuser posted image

samo to se spomnim, da sem včeraj ugotovila, da imava z bubi eno skupno prijateljico, ki ni novembrkauser posted image

aja, pa to, ali vaši otroci tudi ponoči tak obupno švicajo? Adam je kake pol ure po tistem, ko zaspi čisto moker v glavo. pa sploh ni pokrit, samo v tanki pidžami s kratkimi hlačami in kr. rokavi.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
25.6.2009 11:44:42   
ada2
aja, pa a se spomnite, ko so mleko prodajali v plastičnih vrečkah?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
25.6.2009 12:57:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image
prej, ko sva z Adamom čofotala po ogromni luži v parku se mi je porajalo milijon vprašanj, ki bi vam jih postavila v zvezi z našimi novembrčki, zdaj pa ne vem več kaj sem hotela vprašatuser posted image

To še je posledica nosečnosti user posted image user posted image user posted image  Ali nove nosečnosti user posted image user posted image

samo to se spomnim, da sem včeraj ugotovila, da imava z bubi eno skupno prijateljico, ki ni novembrkauser posted image

Haha, preko tebe sem jo našla na FB user posted image . Verjetno pa ti je jasno, od kod jo poznam user posted image

aja, pa to, ali vaši otroci tudi ponoči tak obupno švicajo? Adam je kake pol ure po tistem, ko zaspi čisto moker v glavo. pa sploh ni pokrit, samo v tanki pidžami s kratkimi hlačami in kr. rokavi.

Bubi se običajno čez dan zbudi čisto moker. Zvečer pa tega še nisem opazila, ga grem vedno pokrit pred spnjem.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
25.6.2009 12:59:38   
*bubi*

aja, pa a se spomnite, ko so mleko prodajali v plastičnih vrečkah?

Ja, mi EMŠO to dovoljuje. Pa obvezno je kapljalo na vogalu user posted image user posted image user posted image

Joj, koliko krat sem prišla domov z že pripravljeno večerjo - kruh se je namakal v mleku user posted image user posted image user posted image

Pa še prekuhat je bilo treba - tudi ni treba govorit, koliko krat je prekipelo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
25.6.2009 14:02:46   
ada2
ja, bubi, saj mi je bilo takoj jasno od kod se vidve poznatauser posted image user posted image user posted image  pa ko sma že pri tem, potem verjetno poznaš tudi enega mojega dobrega prijatelja - Aleša.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
25.6.2009 14:12:48   
*bubi*

ja, bubi, saj mi je bilo takoj jasno od kod se vidve poznatauser posted image user posted image user posted image  pa ko sma že pri tem, potem verjetno poznaš tudi enega mojega dobrega prijatelja - Aleša.

Alešev pa kar nekaj poznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
25.6.2009 15:03:46   
ada2

Alešev pa kar nekaj poznam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj pa kakega, ki je doma v mojem kraju, pa ima isti poklic kot ti?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
25.6.2009 19:04:32   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  kaj pa kakega, ki je doma v mojem kraju, pa ima isti poklic kot ti?

Z istim poklicem ja, za tvoje kraje pa nisem 100%. Ne vem čisto za vsakeg, od kod je. Priimek bi pomagal user posted image  Moški se vsaj ne poročajo in priimke spreminjajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
25.6.2009 19:09:53   
petarda
Jaz se tudi spomnim mleka v plastičnih vrečkah user posted image .... Petardito ponoči ponavadi ne zašvica v glavo...vsaj odkar je postrižen ne...je pa prejle orng zašvical v avtu, ko je zaspal...je kar teklo od njega....

Pa pošiljam vam pozdravček iz sončne terase v KBG user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
25.6.2009 19:22:54   
ada2

Z istim poklicem ja, za tvoje kraje pa nisem 100%. Ne vem čisto za vsakeg, od kod je. Priimek bi pomagal user posted image  Moški se vsaj ne poročajo in priimke spreminjajo user posted image user posted image user posted image

priimek je kosec, se je pa res pred kratkim poročiluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
25.6.2009 19:24:22   
ada2
petarda nadihajte se morskega zraka še za nas, predvsem za Miha

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
25.6.2009 19:58:19   
*bubi*

priimek je kosec, se je pa res pred kratkim poročiluser posted image

o, seveda ga poznam. Sva bila sošolca user posted image

Ampak on mene ne pozna pod novim priimkom user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.6.2009 19:59:47 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
25.6.2009 19:59:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Pa pošiljam vam pozdravček iz sončne terase v KBG user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  me zelo veseli

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!