|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
23.6.2009 20:34:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
Če misliš, da bi bili upravičeni glede stanovanjskega sklada, se kar pritoži.

Se strinjam. Na široko razloži situacijo, kako je stanovanje neprimerno za 5-člansko družino, da boste pridobili zelo potrebno bivalno površino,....

Navedi zdravstvene težave otrok, da je vlaga in je nujno potrebno ob rekonstrukciji izolirat.... namisli si, na težave z dihali lahko marsikaj obesiš.

Ob tem poudarjaj, da gre za rekonstrukcijo hiše, ker za adaptacijo ni subvencije user posted image

Vse pikepoke, da ti uspe, gre za kar lep denar.

Ob tem pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Miha, da ne bi bilo prehudo. Bubika je pri 2m tudi imela že Berodul, ker ji je piskalo ob prehladu. user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.6.2009 20:36:11 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.6.2009 21:47:40   
petarda
Ojoj Ada...res slab dan za vas user posted image .... bošček Miha user posted image ...pa to ravno zdaj, ko ste z morja prišli...morski zrak naj bi bil dober za dihala user posted image

Stanovanjski sklad....ti ne vem svetovati, vendar...če bubi pravi, da se pritoži, pol se kar daj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.6.2009 21:53:31   
ada2
jap, saj se bomo pritožili, upam, da bo pomagalouser posted image

Miha je pa pomoje v petek kaj pokasiral, ko sva bila na UZ kolkovuser posted image user posted image  bilo je vroče za pouser posted image , potem pa iz avta pa v avto, pa še malo sva šla po ptuju zijale past, pa ena klima, pa druga klima, ....no, me je izučilo, da v takem vremenu ne grem v klimatizirane štacune...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.6.2009 21:58:32   
petarda
Ma ja...trgovine so fuuul preveč klimatizirane...jaz juniorja tudi raje ne jemljem s sabo, če je le možnost.... pa ne samo klima..tudi ko greš mimo hladilnikov ful hladno ven udari ... user posted image ...jaz skoraj tečem mimo, ko imam mala dva s sabo user posted image

Upam, da bo Mihi kmalu bolje...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.6.2009 22:04:44   
ada2
evo, pa če sem že imela totalno zanič dan, pa naj še to spravim iz sebe:

je prišla prej tašča na obisk, da vidi kaj je z Mihom in ker je spal se je igrala z Adamom. pa ga sprašuje kdo je tam smokije raztresel in Adam pošteno prizna, da je bil on, pa še pove, da jih je tudi nazaj pospravil. (ostale so pa drobtine po klubski mizici) in ona kar naprej, da to se ne sme, da ni priden fantek, blablabla (jaz sem se ob samem dejanju vse lepo zmenila z njim, pa da pospravi za sabo, ampak drobtin mi pa res ni uspelo zbrisat, ker danes ne vem kje se me glava drži...) in Adamu je očitno prekipelo in jo je udaril. mi2 z andrejem sva seveda takoj stopila zraven in ga skregala, ona pa ga je povlekla vstran od naju in ga začela objemat pa lubčkat, pa mu govorit " mama pa ati te že ne bota kregala, ti si babičin srček"user posted image user posted image user posted image  andreju je prekipelo in ji je povedal svoje, jaz sem ga odnesla na "premislek".ne vem no, kdaj bo to žensko pamet srečala glede vzgojeuser posted image

pa hvala, da ste me poslušale... še vedno se nekak najlažje tu pri novembrkah spucamuser posted image

aja, glede pegija pa... nuša je bila ful žalostna, ampak je nekako dobro prenesla, me je zelo presenetila... je rekla, da če se odločiš, da boš imel kako žival moraš tudi vedet, da bo 1x umrla, pa da razume, da je bil pegi že star. Adam pa je najprej rekel, da ni umrl, potem pa je vprašal, če ga bomo popravili, da bo lahko spet hodiluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.6.2009 22:14:01   
Urša
aja, glede pegija pa... nuša je bila ful žalostna, ampak je nekako dobro prenesla, me je zelo presenetila... je rekla, da če se odločiš, da boš imel kako žival moraš tudi vedet, da bo 1x umrla, pa da razume, da je bil pegi že star. Adam pa je najprej rekel, da ni umrl, potem pa je vprašal, če ga bomo popravili, da bo lahko spet hodiluser posted image

user posted image user posted image user posted image  Bogi Adam...Nuša je pa res zrelo odreagirala. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
24.6.2009 7:58:03   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica
user posted image

Zdaj grem pa še svojo zakuhat, pa potem prebrat ado... vidim, da se je nekaj razpisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
24.6.2009 8:11:49   
petarda
jao....sem začela najprej na hitro brat pred kavico, pa sem vse pomešala...je ven prišlo, da je Andreju prekipelo, pa jo je udaril user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaaaoooooo ...ta bi bila šele huda user posted image ...ona pa njemu, da je njen srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne resno... preveč se sekiraš...jaz se sploh nebi obračala nanjo... petardita bi okregala, če bi ga ona branila...bi ji rekla...počakte še par let, da vas bo orng, pa ga boste pol branil user posted image .....njemu bi pa če ne prej, potem pa, ko bi ona odšla povedala do konca, da ni lepo, da je udaril babico, da se pri nas ne tepemo...pač lekcijo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
24.6.2009 8:13:12   
petarda
Aha...glava me danes NE boli ....jupijeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....grem zdaj malo pospravljat, pa palačinke pečt...danes bodo kaneloni...mljask user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
24.6.2009 8:38:07   
ada2
user posted image user posted image user posted image  joj petarda.

aja, pa a bi se ti dalo malo več kanelonov naredit, pa v Ormož poslat po hitri pošti? jaz sem imela namreč eno burno noč, me je kar metalo pokonci na vsako uro in četrt, ko je Miha zasopel, zakašljal ali kaj podobnegauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
24.6.2009 8:50:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa a bi se ti dalo malo več kanelonov naredit, pa v Ormož poslat po hitri pošti? jaz sem imela namreč eno burno noč, me je kar metalo pokonci na vsako uro in četrt, ko je Miha zasopel, zakašljal ali kaj podobnegauser posted image

tudi pri nas je bila pestra noč...se je junior 2x zbudil user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo sem vseeno naspana in dobre volje, ker me ni prebudil glavobol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaooooo dva dni ga je bilo čist dost! user posted image

Glede kanelonov...pogrešam tiste čase, ko sem bila tolk zmešana, da bi ob takem postu napekla kanelone, se spravila v avto in jih dostavila na drugi konec slovenije user posted image user posted image user posted image ...ja, tudi taka sem bila...sem enkrat tako nesla palačinke teti v Izolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....matr, je pogledala, ko me je vidla na vratih tri ure po tem, ko sva se pogovarjali po telefonu in je rekla, da bi jih ona tudi jedla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
24.6.2009 9:02:00   
*bubi*
Jutro!

Tudi pri nas je bila noč za znoret user posted image

Ko sem dvajsteič vstala, sem pobasala bubiko in jo nesla v svojo posteljo. Kar je pri nas res izjema, ker se v trenutku razbudi in bi se igrala. Enako je bilo danes. No, pa mi jo je uspelo potučkat nazaj (ura je bila 4). Kaj jaz vem ob kolkih je prišel bubi in mi začel težit z druge strani. Pa bi se pogovarjal in igral.

Tako da sem danes kot zombi, boljše da me kdo ne vidi user posted image user posted image user posted image

bubi je v vrtcu, bubika pa zdaj spi, ker je tečkala odkar je vstala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
24.6.2009 9:12:59   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

tudi pri nas je bila pestra noč...se je junior 2x zbudil user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo sem vseeno naspana in dobre volje, ker me ni prebudil glavobol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaooooo dva dni ga je bilo čist dost! user posted image

Glede kanelonov...pogrešam tiste čase, ko sem bila tolk zmešana, da bi ob takem postu napekla kanelone, se spravila v avto in jih dostavila na drugi konec slovenije user posted image user posted image user posted image ...ja, tudi taka sem bila...sem enkrat tako nesla palačinke teti v Izolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....matr, je pogledala, ko me je vidla na vratih tri ure po tem, ko sva se pogovarjali po telefonu in je rekla, da bi jih ona tudi jedla user posted image user posted image user posted image user posted image

ni treba nič pogrešat, speči, pa v avto pa v prlekijo z njimiuser posted image

bubi tebi pa user posted image , jaz sem tudi kot zombi...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
24.6.2009 10:02:03   
petarda

ni treba nič pogrešat, speči, pa v avto pa v prlekijo z njimiuser posted image

bubi tebi pa user posted image , jaz sem tudi kot zombi...

ej...staram se! user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj se neskončno zabavam že ob misli na tvojo faco, ko bi me ugledala in na reakcijo lubijevega glasu, ko bi me ob cca 12.30, ko bi prišel na kosilo poklical in vprašal kje sem...jaz pa....v Ormožu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi....kavico, dve...pa bo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
24.6.2009 10:15:59   
*bubi*

ej...staram se! user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj se neskončno zabavam že ob misli na tvojo faco, ko bi me ugledala in na reakcijo lubijevega glasu, ko bi me ob cca 12.30, ko bi prišel na kosilo poklical in vprašal kje sem...jaz pa....v Ormožu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi....kavico, dve...pa bo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
24.6.2009 11:27:26   
Teni_
Zgleda, da je bila današnja noč pri vse obup.

Teja je na počitnicah pri botrci in je Nika danes - mislim, da prvič - spala pri meni, atija sva pa nagnale v njuno sobo. Vsake toliko časa me je Nika pobožala ponoči po roki in sem se zbudila, jo polubčkala in pokrila. Pa že nasplošno sem se zbujala in jo pokrivala, ker je v najini sobi bolj hladno kot v njuni. Vmes eno uro nisem mogla spat in sem se samo premetavala, zjutraj, ko pa je ura zvonila, bi pa spala.

Mislim, da bom zdaj šla malo zaspat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
24.6.2009 11:55:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

a vam povem, nekaj lepega? user posted image

Po moje je hotela povedat, da gredo naslednji dan na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol je pa poniknila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
24.6.2009 12:08:11   
Teni_

Po moje je hotela povedat, da gredo naslednji dan na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol je pa poniknila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.6.2009 18:37:37   
*bubi*

nisem prepričana, da je morje trenutno nekaj lepega.... vsaj po vremenu ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.6.2009 19:31:48   
Urša
Današnja skupna lastnost s Petardo: NEglavobol in še z Bubi: ZOMBI

Pa sem oddala še eno generacijo učencev. Mi je vsako leto hudo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
24.6.2009 19:39:36   
ada2
ja, mi smo imeli prav lušten zaključek šolskega leta.... nuša je letos prvič prinesla domov ocene in sem zelo zadovoljnauser posted image  so 3 štirke in 5 petkuser posted image

pa nečak je prišel tusdi s tremi štirkami in mislim, da 8 petk ( 6. razred), nečakinja pa s samimi petkami v 8 razreduuser posted image user posted image user posted image  
no, sem jim kupila banjico sladoleda, ker jih nisem mogla pelati v slasčičarno na sladoled, ker je pač Miha bolan, pa smo bili celo popoldne sami. in mi je bilo prav luštno z njimi, ko so bili že vsi trije tako počitniško razigrani.

aja, pa najbolj luštno priznanje mi je bilo od national geografic junior, da sta Nuša in Matjaž (nečak) junior bistroumuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
24.6.2009 19:39:43   
Urša
Moram z vami delit kaj mi je napisala ena učenka. Vsako leto imam navado, da mi na list napišejo kakšno šolsko leto se jim je zdelo, potem pa to skupaj spnem in dodam slikice. Je lepo brat kasneje za nazaj.

''To leto mi bo še najbolj ostalo v spominu, saj je bilo lepo šolsko leto, ki je imelo veliko presenečenj. V veselje mi je bilo biti vaša učenka, saj ste zelo prijazni in tudi lepi. Vedno ste veseli in pripravljeni narediti vse, da nas ukrotite in to vam je tudi uspelo. Veliko ste nas naučili in nam povedali tudi več. Zmeraj ste nas podpirali pri vsem. Gospa, najlepša hvala, ker ste nas učili, čeprav ste bili kdaj strogi, ampak vedno ste bili nasmejani. Bili ste pravični do vseh in to mi je najbolj všeč pri vas. Tudi o sebi ste veliko povedali. Vi ste najboljša učiteljica na vsem svetu. Upam, da nas boste učili še naslednje leto. Vedno mi bo ostala v spominu vaša prijaznost.
Vaša učenka ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
24.6.2009 19:41:10   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Moram z vami delit kaj mi je napisala ena učenka. Vsako leto imam navado, da mi na list napišejo kakšno šolsko leto se jim je zdelo, potem pa to skupaj spnem in dodam slikice. Je lepo brat kasneje za nazaj.

''To leto mi bo še najbolj ostalo v spominu, saj je bilo lepo šolsko leto, ki je imelo veliko presenečenj. V veselje mi je bilo biti vaša učenka, saj ste zelo prijazni in tudi lepi. Vedno ste veseli in pripravljeni narediti vse, da nas ukrotite in to vam je tudi uspelo. Veliko ste nas naučili in nam povedali tudi več. Zmeraj ste nas podpirali pri vsem. Gospa, najlepša hvala, ker ste nas učili, čeprav ste bili kdaj strogi, ampak vedno ste bili nasmejani. Bili ste pravični do vseh in to mi je najbolj všeč pri vas. Tudi o sebi ste veliko povedali. Vi ste najboljša učiteljica na vsem svetu. Upam, da nas boste učili še naslednje leto. Vedno mi bo ostala v spominu vaša prijaznost.
Vaša učenka ...

vau Urša, to je pa res lepouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
24.6.2009 19:43:10   
Urša
Bravo Nuša! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
24.6.2009 20:14:32   
Teni_
Jaz sem pa zdaj laufala k ginekologinji, ker dela popoldan. Sem imela od dopoldneva krče, malo sem imela krvavega izcedka. Je rekla, da je možno, ker imam vnetje in je sluznica kaj ranjena, ali, pa da je povezano s tem, da imam nizko posteljico, ampak je rekla, da ni nič nevarnega in se potem sčasoma dvigne.

Če ne drugo sem vsaj pomirjena, da je vse ok. Srček lepo bije, user posted image  je lepo zrastel. Sem dobila še eno slikico. Bom jo dala jutri gor. Mož je bil čisto paničen, jaz pa tudi, ker se mi to do zdaj še ni zgodilo. Krče imam še vedno, ampak je rekla naj kar magnesol pijem, pa za vnetje sem dobila tiste vaginalete al kaj pač so.

Zdaj bom pa počivala 100/h.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!