ada2
|
evo, pa če sem že imela totalno zanič dan, pa naj še to spravim iz sebe: je prišla prej tašča na obisk, da vidi kaj je z Mihom in ker je spal se je igrala z Adamom. pa ga sprašuje kdo je tam smokije raztresel in Adam pošteno prizna, da je bil on, pa še pove, da jih je tudi nazaj pospravil. (ostale so pa drobtine po klubski mizici) in ona kar naprej, da to se ne sme, da ni priden fantek, blablabla (jaz sem se ob samem dejanju vse lepo zmenila z njim, pa da pospravi za sabo, ampak drobtin mi pa res ni uspelo zbrisat, ker danes ne vem kje se me glava drži...) in Adamu je očitno prekipelo in jo je udaril. mi2 z andrejem sva seveda takoj stopila zraven in ga skregala, ona pa ga je povlekla vstran od naju in ga začela objemat pa lubčkat, pa mu govorit " mama pa ati te že ne bota kregala, ti si babičin srček" andreju je prekipelo in ji je povedal svoje, jaz sem ga odnesla na "premislek".ne vem no, kdaj bo to žensko pamet srečala glede vzgoje pa hvala, da ste me poslušale... še vedno se nekak najlažje tu pri novembrkah spucam aja, glede pegija pa... nuša je bila ful žalostna, ampak je nekako dobro prenesla, me je zelo presenetila... je rekla, da če se odločiš, da boš imel kako žival moraš tudi vedet, da bo 1x umrla, pa da razume, da je bil pegi že star. Adam pa je najprej rekel, da ni umrl, potem pa je vprašal, če ga bomo popravili, da bo lahko spet hodil