|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
18.6.2009 16:42:48   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
18.6.2009 17:37:52   
ada2
petarda mislim, da je čas, da se ga vliješuser posted image user posted image user posted image  ali pa se napij zale harmonyuser posted image

jaz imam te dni, še ekstra nalive mleka, ko sem na morju kak kozarček piva spila, pa včeraj npr., ko smo imeli žalno slovesnost za preminulim prijateljem, sva z eno žensko, ki nama je ta prijatelj obema res veliko pomenil šle na pivo in na koncu sva ugotovile, da bo najbolje ohranit ga v spominu kot veseljaka in dobrohotneža, kot je bil.  aja, pile sva pa tako kot je imel on navado: 2dcl piva in 1 dcl vodeuser posted image

ma, prav globoke misli so včeraj na plan prišle... npr,. to, da za človekom ko umre jočemo zato, ker smo sebični in bi ga še radi imeli ob sebi, da ga še naprej izkoriščamo....user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
18.6.2009 17:39:31   
ada2
no, naši ježki (adamova skupina) so pa imeli danes nastop in so bili tak hudo luštni, da so mi kar solze stopile v oči....

no, jokali sta pa čisto zares obe vzgojiteljici, ker drugo leto gre cela skupina naprej...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.6.2009 18:28:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, naši ježki (adamova skupina) so pa imeli danes nastop in so bili tak hudo luštni, da so mi kar solze stopile v oči....

no, jokali sta pa čisto zares obe vzgojiteljici, ker drugo leto gre cela skupina naprej...

Lepo. user posted image  Pri nas še ni ne duha ne sluha o kakem zaključku user posted image ...sem bila pri podgurki, pa je njen podgurček dobil tako lepo mapico iz vrtca...noter pa poooolnoooo slikic podgurčka pri udejstvovanjih v vrtcu...fuuul, fuuuul lušno. user posted image

Ej...nalivam se z Zalo fuuuul že nekaj časa, pa očitno več nima takega učinka user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
18.6.2009 20:13:25   
*bubi*

naši so imeli zaključek že nekaj časa nazaj.
So pa se danes nekako skupinsko poslovili od vzgojiteljic z rožicami. Je rekel bubi, da sta jokali... potem pa je nekaj zmutil kak sta bili žalostni ker sta bili veseli... user posted image  

V glavnem, tudi tukaj gre cela skupina naprej k novima vzgojiteljicama. In bodo ostali skupaj (+ nekaj novih), čeprav bo polovica že predšolskih.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
18.6.2009 20:13:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Danes je imel junior pregled...višina 60cm in je ok, teža 5240g na spodnji črti... je dobil premalo...samo 300g v enem mesecu user posted image ....

Kako pa je bil petardito pri tej starosti?

Se mi zdi, da tudi ni šel vštric dvojčkoma A&J recimo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
18.6.2009 20:17:30   
*bubi*

Dobro jutro user posted image

Bubi sem dobila...hvala user posted image user posted image user posted image ...preveri, če si tudi ti dobila user posted image

tudi dobilauser posted image  Ni zakaj, pa tebi hvala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
18.6.2009 21:15:57   
Teni_
Mi smo tudi imeli danes zaključno prireditev. Tako bolj športno, pa na koncu so se mini maturantje poslovili.

Nika:
user posted image

Naša mini maturantka:

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
18.6.2009 21:39:45   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi sem dobila...hvala user posted image user posted image user posted image ...preveri, če si tudi ti dobila user posted image

kaj šmuglatauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
18.6.2009 21:43:05   
ada2

Ej...nalivam se z Zalo fuuuul že nekaj časa, pa očitno več nima takega učinka user posted image ....

potem pa juniorja pošlji k meni.... včasih mi miha sploh noče več piti, kar skup drži tista mala usteca in se vstran obrača, jaz pa imam tak "polni" občutek....
sploh zjutraj je problem, ko se celo noč mleko proizvaja, potem pa mali gospod na eni strani spije, za drugo mu pa več ni.... in potem sem cela nesimetrična, eno joško celo presahnjeno, drugo pa napeto in trdo ko betonuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
18.6.2009 21:44:27   
ada2
teni tvoji dve sta pa še vedno in vedno bolj taka cukra, da se kar topim ko ju gledamuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
18.6.2009 22:08:03   
petarda

potem pa juniorja pošlji k meni.... včasih mi miha sploh noče več piti, kar skup drži tista mala usteca in se vstran obrača, jaz pa imam tak "polni" občutek....
sploh zjutraj je problem, ko se celo noč mleko proizvaja, potem pa mali gospod na eni strani spije, za drugo mu pa več ni.... in potem sem cela nesimetrična, eno joško celo presahnjeno, drugo pa napeto in trdo ko betonuser posted image

Ej...isti problemi so en štuk spodaj, tak da mam bližje do tam user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
18.6.2009 22:08:32   
petarda

teni tvoji dve sta pa še vedno in vedno bolj taka cukra, da se kar topim ko ju gledamuser posted image user posted image user posted image

res je user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
18.6.2009 22:10:05   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

kaj šmuglatauser posted image

Mleko švercava user posted image user posted image user posted image user posted image .... ne.... bubiko sem prosila, če mi vzame darilne bone v H&M, da mi ni bilo treba v Ljubljano hodit, pa mi jih je poslala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.6.2009 6:58:48   
Teni_
Dobro jutro!

Hvalauser posted image . Petarda, tebi  tudi.

Aja, to sem hotla že včeraj napisat:meni se junior zdi, da nič presuh. Je pa naša Teja skozi na spodnji meji - tako po višini kot po teži. Včeraj je bila med mini maturanti najmanjši pišek.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.6.2009 15:15:39   
petarda
Dobro jutro user posted image ....ma...ja...te mere so tako.... meni se Teja ne zdi nič presuhauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.6.2009 15:57:53   
Teni_
Ma ja, saj je drobižek, ampak je tudi mala. Zdaj ima 18 kg, Nika pa skoraj 17.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.6.2009 16:13:01   
Paštetka
a vam povem, nekaj lepega? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.6.2009 17:03:18   
Teni_
Paštetka, povej takoj zdaj. Si user posted image ?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.6.2009 19:13:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ja, povej user posted image  Ciljam na tvojo sis user posted image

Ste preboleli vodene koze? Je Muser posted image  tudi kasiral?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.6.2009 22:09:01   
ada2

a ti je zdaj muca jezik pojedla?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.6.2009 23:00:58   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne moreš to napisat, pa se potem cel dan ne javit user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spat ne bom moglaaaaaaa.... ampak jaz ciljam nate user posted image , ker si se mi nekam sumljivo spet začela pojavljat tu gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
20.6.2009 7:43:53   
Teni_
Dobro jutro!

Paštetka nas pa razrajca, pol pa na suhem pusti. Ajaj.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
20.6.2009 18:39:41   
Teni_
Smo spet na drugi strani.

Punce, kje se skrivate v tem čudnem dnevu. No pri nas se malo sonček kaže.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
20.6.2009 19:46:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Smo spet na drugi strani.

Punce, kje se skrivate v tem čudnem dnevu. No pri nas se malo sonček kaže.

Jaz sem bila v tvoji bližini user posted image  Še zadnjič v juniju. Zdaj pa imam počitnice do 17. avgusta user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!