Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 16:42:48
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 17:37:52
|
|
|
|
ada2
|
petarda mislim, da je čas, da se ga vliješ ali pa se napij zale harmony jaz imam te dni, še ekstra nalive mleka, ko sem na morju kak kozarček piva spila, pa včeraj npr., ko smo imeli žalno slovesnost za preminulim prijateljem, sva z eno žensko, ki nama je ta prijatelj obema res veliko pomenil šle na pivo in na koncu sva ugotovile, da bo najbolje ohranit ga v spominu kot veseljaka in dobrohotneža, kot je bil. aja, pile sva pa tako kot je imel on navado: 2dcl piva in 1 dcl vode ma, prav globoke misli so včeraj na plan prišle... npr,. to, da za človekom ko umre jočemo zato, ker smo sebični in bi ga še radi imeli ob sebi, da ga še naprej izkoriščamo....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 17:39:31
|
|
|
|
ada2
|
no, naši ježki (adamova skupina) so pa imeli danes nastop in so bili tak hudo luštni, da so mi kar solze stopile v oči.... no, jokali sta pa čisto zares obe vzgojiteljici, ker drugo leto gre cela skupina naprej...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 18:28:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, naši ježki (adamova skupina) so pa imeli danes nastop in so bili tak hudo luštni, da so mi kar solze stopile v oči.... no, jokali sta pa čisto zares obe vzgojiteljici, ker drugo leto gre cela skupina naprej... Lepo. Pri nas še ni ne duha ne sluha o kakem zaključku ...sem bila pri podgurki, pa je njen podgurček dobil tako lepo mapico iz vrtca...noter pa poooolnoooo slikic podgurčka pri udejstvovanjih v vrtcu...fuuul, fuuuul lušno. Ej...nalivam se z Zalo fuuuul že nekaj časa, pa očitno več nima takega učinka ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 20:13:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, naši ježki (adamova skupina) so pa imeli danes nastop in so bili tak hudo luštni, da so mi kar solze stopile v oči.... no, jokali sta pa čisto zares obe vzgojiteljici, ker drugo leto gre cela skupina naprej... naši so imeli zaključek že nekaj časa nazaj. So pa se danes nekako skupinsko poslovili od vzgojiteljic z rožicami. Je rekel bubi, da sta jokali... potem pa je nekaj zmutil kak sta bili žalostni ker sta bili veseli... V glavnem, tudi tukaj gre cela skupina naprej k novima vzgojiteljicama. In bodo ostali skupaj (+ nekaj novih), čeprav bo polovica že predšolskih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 20:13:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Danes je imel junior pregled...višina 60cm in je ok, teža 5240g na spodnji črti... je dobil premalo...samo 300g v enem mesecu .... Kako pa je bil petardito pri tej starosti? Se mi zdi, da tudi ni šel vštric dvojčkoma A&J recimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 20:17:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Bubi sem dobila...hvala ...preveri, če si tudi ti dobila tudi dobila Ni zakaj, pa tebi hvala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 21:15:57
|
|
|
|
Teni_
|
Mi smo tudi imeli danes zaključno prireditev. Tako bolj športno, pa na koncu so se mini maturantje poslovili. Nika: Naša mini maturantka:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 21:39:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Bubi sem dobila...hvala ...preveri, če si tudi ti dobila tudi dobila Ni zakaj, pa tebi hvala. kaj šmuglata
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 21:43:05
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ej...nalivam se z Zalo fuuuul že nekaj časa, pa očitno več nima takega učinka .... potem pa juniorja pošlji k meni.... včasih mi miha sploh noče več piti, kar skup drži tista mala usteca in se vstran obrača, jaz pa imam tak "polni" občutek.... sploh zjutraj je problem, ko se celo noč mleko proizvaja, potem pa mali gospod na eni strani spije, za drugo mu pa več ni.... in potem sem cela nesimetrična, eno joško celo presahnjeno, drugo pa napeto in trdo ko beton
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 21:44:27
|
|
|
|
ada2
|
teni tvoji dve sta pa še vedno in vedno bolj taka cukra, da se kar topim ko ju gledam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 22:08:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ej...nalivam se z Zalo fuuuul že nekaj časa, pa očitno več nima takega učinka .... potem pa juniorja pošlji k meni.... včasih mi miha sploh noče več piti, kar skup drži tista mala usteca in se vstran obrača, jaz pa imam tak "polni" občutek.... sploh zjutraj je problem, ko se celo noč mleko proizvaja, potem pa mali gospod na eni strani spije, za drugo mu pa več ni.... in potem sem cela nesimetrična, eno joško celo presahnjeno, drugo pa napeto in trdo ko beton Ej...isti problemi so en štuk spodaj, tak da mam bližje do tam ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 22:08:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 teni tvoji dve sta pa še vedno in vedno bolj taka cukra, da se kar topim ko ju gledam res je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.6.2009 22:10:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Bubi sem dobila...hvala ...preveri, če si tudi ti dobila tudi dobila Ni zakaj, pa tebi hvala. kaj šmuglata Mleko švercava .... ne.... bubiko sem prosila, če mi vzame darilne bone v H&M, da mi ni bilo treba v Ljubljano hodit, pa mi jih je poslala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 6:58:48
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: ada2 teni tvoji dve sta pa še vedno in vedno bolj taka cukra, da se kar topim ko ju gledam Hvala . Petarda, tebi tudi. Aja, to sem hotla že včeraj napisat:meni se junior zdi, da nič presuh. Je pa naša Teja skozi na spodnji meji - tako po višini kot po teži. Včeraj je bila med mini maturanti najmanjši pišek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 15:15:39
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ....ma...ja...te mere so tako.... meni se Teja ne zdi nič presuha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 15:57:53
|
|
|
|
Teni_
|
Ma ja, saj je drobižek, ampak je tudi mala. Zdaj ima 18 kg, Nika pa skoraj 17.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 17:03:18
|
|
|
|
Teni_
|
Paštetka, povej takoj zdaj. Si ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 19:13:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a vam povem, nekaj lepega? Ja, povej Ciljam na tvojo sis Ste preboleli vodene koze? Je M tudi kasiral?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 22:09:01
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a vam povem, nekaj lepega? a ti je zdaj muca jezik pojedla?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.6.2009 23:00:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a vam povem, nekaj lepega? Ne moreš to napisat, pa se potem cel dan ne javit Zdaj pa spat ne bom moglaaaaaaa.... ampak jaz ciljam nate , ker si se mi nekam sumljivo spet začela pojavljat tu gor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.6.2009 7:43:53
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Paštetka nas pa razrajca, pol pa na suhem pusti. Ajaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.6.2009 18:39:41
|
|
|
|
Teni_
|
Smo spet na drugi strani. Punce, kje se skrivate v tem čudnem dnevu. No pri nas se malo sonček kaže.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.6.2009 19:46:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Smo spet na drugi strani. Punce, kje se skrivate v tem čudnem dnevu. No pri nas se malo sonček kaže. Jaz sem bila v tvoji bližini Še zadnjič v juniju. Zdaj pa imam počitnice do 17. avgusta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Plenice za enkratno uporabograhek85Katere plenice uporabljate?Müller (beauty baby) (
18%)
DM (babylove) (
14%)
Hoffer (mylove) (
10%)
Sparky (
1%)
Huggies (
2%)
Pampers (
55%)
Število vseh glasov: 129Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!