Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.6.2009 21:20:31
|
|
|
|
petarda
|
Jaz se nisem nič skrivala..bila kar cel dan zunaj, ne glede na dež.... zdaj sem pa zmatrana ko 100 , pa še enega sem dobila za povrh, tak da se direkt v posteljo fliknem... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.6.2009 9:14:45
|
|
|
|
ada2
|
mi smo tudi bili zunaj, je bilo treba luže sprobat, pa polže pozdravit kje je zdaj paštetka? vrže kost, potem pa zgine...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.6.2009 10:08:14
|
|
|
|
Teni_
|
Dan! Mi smo se tudi včeraj potepali, pa danes že tudi. Me pa danes glava boli za znoret. Paštetka, packa.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.6.2009 20:27:02
|
|
|
|
petarda
|
Mah..ta pašteta!....ta ni druzga, ko sam za na kruh namazat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.6.2009 21:26:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mah..ta pašteta!....ta ni druzga, ko sam za na kruh namazat! pa se najest
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 7:03:34
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. A še vedno nič ne vemo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 7:22:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Dobro jutro. A še vedno nič ne vemo? Dobro jutro. .....vemo marsikaj ...jaz recimo vem, da grem zdaj, ko je šel petardito v vrtec...direkt nazaj pod kovter
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 7:56:34
|
|
|
|
Teni_
|
Ti povem, da bi jaz šla tudi. Pa ne vem, če je najbolj pametno, ker sem potem še bolj nora.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 8:52:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Dobro jutro. A še vedno nič ne vemo? Dobro jutro. .....vemo marsikaj ...jaz recimo vem, da grem zdaj, ko je šel petardito v vrtec...direkt nazaj pod kovter Kar privošči si. Jaz si poleg bubike tega več ne morem. Sicer pa si nikdar nisem Nisem mogla več zaspat, sem raje sedela zraven svoje lubice in jo gledala Ja, dobro jutro! Razmišljam, kam bi se šli potepat. Mi ni doma za bit, danes bo še suho.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 8:59:18
|
|
|
|
ada2
|
pri nas pa že dežuje.... pa tako glavoboleče vreme je, pa še neka zaspana sem, ker je miha ponoči 1x jedel, mislim, da bom tudi jaz zavila nazaj pod kovter, samo kaj, ko si je naša soseda zamislila, da mora biti trava pokošena in zdaj v dežu brni s to kosilnico....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 19:28:04
|
|
|
|
Urša
|
Tudi mene že cel dan glava boli.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 20:33:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Tudi mene že cel dan glava boli. Mene tudi ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 20:35:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pri nas pa že dežuje.... pa tako glavoboleče vreme je, pa še neka zaspana sem, ker je miha ponoči 1x jedel, mislim, da bom tudi jaz zavila nazaj pod kovter, samo kaj, ko si je naša soseda zamislila, da mora biti trava pokošena in zdaj v dežu brni s to kosilnico.... dobra fora ....čist sva se razvadili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 21:52:57
|
|
|
|
ada2
|
samo res petarda, sem bila ful presenečena, ko se je zbudil, pa en čas poslušam kako se nekaj napravlja (saj jokal ni), pa mu dam dudo v usta in po par minutah začne spet nekaj jamrat, pa spet dudo v usta, no, pol mu je bilo pa očitno dovolj zezanja, pa sem mogla zizo dat. no, saj danes sem mu pa rekla, naj se naje, da ne bo ponoči spet kakih vragolij
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.6.2009 22:18:45
|
|
|
|
ada2
|
naša Nuša pa je bila danes v termah 3000 na nagradnem izletu v šoli so pripravljali en musical Zvezdica Zaspanka in za nagrado je šola vsem sodelujočim častila ta izlet. seveda je prišla domov čisto utrujena od spuščanja po toboganih škoda le, da ni bilo lepše vreme.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 6:52:03
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. Danes je bila neka čudna noč Teja se je nekaj zbujala, jaz sem se tudi non- stop zbujala. Brezveze vglavnem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 9:42:12
|
|
|
|
ada2
|
nam je pa Pegi (zajček) umrl
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 10:09:59
|
|
|
|
Teni_
|
Ada . Kaj je bilo narobe?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 10:13:07
|
|
|
|
ada2
|
ni bilo glih kaj narobe... bil je že star, pa zadnje čase se mu je ta starost kar poznala, ni bil več tako živahen, pa slabše je jedel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 10:14:53
|
|
|
|
Teni_
|
Bošček. In bogi vi. Vem, da ste bili full navezani na njega. Se mi zdi, da sploh Nuša.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 14:35:54
|
|
|
|
petarda
|
Mi je žal za zajčka .... jaz se tudi ful navežem na vsako stvar, kaj bi se šele na živo bitje...tako, da po eni strani je boljše, da imamo samo hišne pajke za domače živali Spet me glava boli ....pa mojega lubija tudi , pa mojo mami tudi ....matr smo druščina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 17:47:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 nam je pa Pegi (zajček) umrl upam, da ni otrokom prehudo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 17:49:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Spet me glava boli ....pa mojega lubija tudi , pa mojo mami tudi ....matr smo druščina Dan je tak Midve sva se potepali, pravzaprav še sploh do doma nismo prišli Sva se malo pri Natyki ustavili. S pa žal nisem videla, je bil še v vrtcu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 17:50:47
|
|
|
|
ada2
|
definitivno ni danes za nas dober dan Miha gre očitno po bratovih stopinjah.... smo ga imeli danes pri P, ker je nenadoma začel težko dihat. zdaj ima ventolin . pa pošto s stanovanjskega sklada smo dobili in je zavrnjeno... piše, da ne izpolnjujemo pogoja, da prvič kot družina rešujemo stanovanjski problem ne vem, no, še nikoli nismo skupaj iskali stanovanja, v bistvu ga še nikoli nismo niti posamično jaz živim tukaj že od otroštva, od nekje svojega 6. leta, andrej se je pa priselil, ko sva osnovala družino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.6.2009 19:27:38
|
|
|
|
Urša
|
Ojoj Ada, to pa je slab dan. Ena stvar se lepi na drugo... Žal mi je za Pegija. Če misliš, da bi bili upravičeni glede stanovanjskega sklada, se kar pritoži.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
TemencadejziDo kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?do 2m (
48%)
do 4m (
13%)
do 6m (
11%)
do 10m (
7%)
do 1 leta (
5%)
še dalje (
15%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!