|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
6.5.2009 8:46:02   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Jaz si tudi grem eno kavico zmešat.

Potem pa.... malo na potep, če ne bo dežja. Nekaj je škropilo zjutraj user posted image  Saj baje da je danes najgrši dan v tem tednu, kar se vremena tiče.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.5.2009 8:46:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!
spijem kavo, pa šibava z mihom na ptuj - ima pregled.

aha, torej bomo 8 let dobivali, razen če cenzus prekoračimouser posted image user posted image user posted image  kaj pa veš, mogoče pa dobim kako poslansko službouser posted image user posted image user posted image

tako je user posted image

ampak cenzusi so zelo visoko postavljeni. Pa če prekoračiš, ti po moje tisto leto zamrznejo, kasneje pa lahko spet dobiš, če si nižje.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.5.2009 8:47:41   
*bubi*
Aja, če prekoračiš, hitro še enega user posted image  naštimaš, da pol not padeš user posted image user posted image user posted image

Čeprav zelo počasi naraščajo zneski pri večih otrocih user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.5.2009 12:59:03   
ada2
user posted image user posted image user posted image  
5900 g in 62 cm

ali povedano drugače v enem mesecu + 1250 g in + 5 cm

a naj pustim službo in odperem proizvodnjo mlečnih izdelkov? user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.5.2009 14:35:00   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Miha

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.5.2009 21:17:39   
petarda
Uuuuuuuuuuuu Ada...vi pa imate številke user posted image user posted image user posted image user posted image ... Mi imamo pregled naslednji teden, pa mislim, da bo tudi OK...je kar veselje it tak na preglede, ko se ti zdi, da je v redu...pri petarditu sem se zmeraj tresla, če bo dost al ne user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
7.5.2009 8:00:19   
petarda
Dobro jutro, drage moje user posted image
Za lažje prebujanje... 
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 7.5.2009 8:01:31 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.5.2009 8:04:51   
petarda
Včeraj sem imela pregled pri G in ni še čisto v redu user posted image ... sem že sama opazila, da po večjem naporu (beri orbitrek, hitra hoja z vozičkom...) še vedno zakrvavim...no, na UZ včeraj je G opazila, da imam odebeljeno sluznico...kot da bi bila user posted image  že na poti user posted image .... in mi je zdaj predpisala ene hormonske tabletke, ki jih moram jemat 10 dni, da se dokončno spucam .... Dojim menda lahko normalno...

No...toliko, da boste vedele, če bom imela kake izpade joka, smeha...tukaj gor....to nisem jaz kriva...to je preveč hormonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.5.2009 8:07:01   
petarda
Pri nas je že orng soooonček!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da se junior zbudi in kreneva na sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.5.2009 8:12:30   
petarda
Kako se vaši novembrčki jezijo na vas? Pri nas je petarditu zadnjič izbilo dno, ko ni smel še enega čokoladnega mleka spit: "Porednica! Porednež! Ko bom velik in bom imel svojo ženo in svojo hišo in če bova šla z ženo kam na izlet ali pa v šoping vama na bom pripeljal moje otroke za mirkat." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ostani resen, če lahko...sva se z mojim ful smejala...user posted image  je pa še pripomnil samo: "Še prosil naju boš" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.5.2009 8:48:10   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kako se vaši novembrčki jezijo na vas? Pri nas je petarditu zadnjič izbilo dno, ko ni smel še enega čokoladnega mleka spit: "Porednica! Porednež! Ko bom velik in bom imel svojo ženo in svojo hišo in če bova šla z ženo kam na izlet ali pa v šoping vama na bom pripeljal moje otroke za mirkat." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ostani resen, če lahko...sva se z mojim ful smejala...user posted image  je pa še pripomnil samo: "Še prosil naju boš" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, se pa zamisliš a ne? user posted image user posted image user posted image

adam samo žalostno povesi ramena in vdan v usodo reče "no prav!"
ali pa reče smrkenduš mama ovca, zdaj si pa kot hudi dizel

kaj čemo, nam dogaja vlak tomaž v povezavi z vsem mogočimuser posted image
je pa vsaj božička malo na stran daluser posted image , čeprav mi je zadnjič v trgovini še rekel poletimo v nebo rudolf...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.5.2009 10:17:52   
ada2

Včeraj sem imela pregled pri G in ni še čisto v redu user posted image ... sem že sama opazila, da po večjem naporu (beri orbitrek, hitra hoja z vozičkom...) še vedno zakrvavim...no, na UZ včeraj je G opazila, da imam odebeljeno sluznico...kot da bi bila user posted image  že na poti user posted image .... in mi je zdaj predpisala ene hormonske tabletke, ki jih moram jemat 10 dni, da se dokončno spucam .... Dojim menda lahko normalno...

No...toliko, da boste vedele, če bom imela kake izpade joka, smeha...tukaj gor....to nisem jaz kriva...to je preveč hormonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda dragica, umiri tempo.... kaj pa ti je treba po orbitreku skakat takoj po poroduuser posted image

sicer pa sem jaz med vikendom tudi malo zakrvavela, pa je hitro minilo, menda mi ni treba zaradi tega nazaj k G, ne?
je pa včeraj P rekla, ko sem ji omenila, da so se mihu naredili izpuščaji po eni strani lica, da se to izločajo mojo hormoni skozi mleko. kaj hočeva, nabiti sva s hormoni... še vednouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
7.5.2009 14:26:40   
ada2
uspelo mi je vlogo oddatuser posted image user posted image

zdaj samo še počakamo na ugodno rešitevuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
7.5.2009 18:11:04   
Teni_
Nika je pa danes šla prvič(no, enkrat je ,ko je bila še dojenček) spat drugam. Smo imeli na obisku svaka in svakinjo, pa je šla kar z njima. Teja pa ni hotela it.

Me zanima kako bo. Nika po moje sicer ne bo problem, problem bo Teja, ker bo Niko pogrešala.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
7.5.2009 19:52:05   
Paštetka
petardito user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem ga zadnjič nekaj kregla in mi je čisto resno rekel: "eh mama pretiravaš!"user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
7.5.2009 20:43:44   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a to je iz vlaka Tomaža? Pri nas še ni IN user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
7.5.2009 20:45:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz sem ga zadnjič nekaj kregla in mi je čisto resno rekel: "eh mama pretiravaš!"user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, ne kako ima vsak svoj besedni zaklad user posted image user posted image user posted image ...je pa vse čisto odraz vsega kar se v otrokovem življenju dogaja in kako se z njim in med sabo pogovarjamo user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
7.5.2009 20:50:32   
petarda

petarda dragica, umiri tempo.... kaj pa ti je treba po orbitreku skakat takoj po poroduuser posted image

Joj...ko bi ti vedela...k sreči nimaš teh problemov, ker si bila vitka že prej in si tudi zdaj user posted image ... saj jaz bi tudi še malo počakala s telovadbo in to ampak sem šla lubijevemu bratcu za birmansko botrco in res nisem hotela biti največja user posted image  med botrcami... no čez dober mesec grem pa za krstno botrco moji nečakinji....in imam spet motivacijo za telovadit naprej user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa shit je to, ko se počutim tako svetovno in potem res mislim, da lahko že skačem, telovadim, migam... čeprav morda res še nebi smela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
7.5.2009 21:29:10   
ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a to je iz vlaka Tomaža? Pri nas še ni IN user posted image

smrkenduš je iz smrkcev, to reče vedno dedek smrk, če gre kaj narobe, ovce smo bili vsi ta teden, ker smo bili v nedeljo na kmečkem turizmu in je cel dan hranil ovce in je bil potem seveda tudi on ovca, pa potem še vsi doma, hudi dizel je pa pri vlaku tomažu.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
7.5.2009 21:43:58   
petarda
Aja..pol ma vsega po malo user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
7.5.2009 21:47:10   
petarda
Danes sta pa svak in svakinja, ki sta tudi petarditova krstna botra..popoldne odpeljala petardita in sta mu kupila kolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... Mu ga kupujem že vsaj eno leto in kar ne kupim, ker mi ni to, pa mi ni ono, pa mi je veliko denarja... in oni grejo in ga kupijo v pol ure in povrhu vsega je še fuuuul dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....točno takega sem imela v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
7.5.2009 21:54:18   
ada2
mi smo tudi mislili adamu kolo kupit, pa sem se spomnila, da je eno nušino še nekje pri hiši... sicer smo odšravfali pomožna kolesa, ampak smo jih poiskali in nazaj zašravfali in je čisto ok.... edino... je roza barvew, ampak adam je čisto navdušen nad to barvo. je pa dobil tudi tisto kolo brez pedalov, samo mu še ni potegnilo kako delujeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
7.5.2009 22:04:38   
petarda

mi smo tudi mislili adamu kolo kupit, pa sem se spomnila, da je eno nušino še nekje pri hiši... sicer smo odšravfali pomožna kolesa, ampak smo jih poiskali in nazaj zašravfali in je čisto ok.... edino... je roza barvew, ampak adam je čisto navdušen nad to barvo. je pa dobil tudi tisto kolo brez pedalov, samo mu še ni potegnilo kako delujeuser posted image

Petardito si je tudi zmeraj v trgovini ogledoval roza kolesa user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa barbie gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha...tistega za odrivat...jaz sem ga tudi hotela nabavit petarditu, da bi malo lovil ravnotežje...samo zdaj ima že tega in nam ni smiselno še tistega kupovat...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
7.5.2009 22:10:14   
petarda
Jaz tudi upam, da bo to kolo še za juniorja...čeprav user posted image ...petardito vedno vse razšraufa user posted image  Ima 1001 avtomobilček in ČISTO NOBEDEN nima gor vseh štirih koles... potem tisto, ko je za odtoke zamašit na umivalniku, pa banji...odšraufa in potem kar našraufa nekam drugam...nimam pojma kako vedno najde primeren navojuser posted image ...potem zadnjič hočem vzeti sabo pijačo in jo zataknit na voziček in mi je očitno odšraufal dol tisto za dat noter plastenkouser posted image ...pa ne me vprašat kdaj user posted image ....tak, da bo čudež, če bo to kolo še uporabno čez tri leta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
8.5.2009 7:20:02   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......