Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 8:46:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz si tudi grem eno kavico zmešat. Potem pa.... malo na potep, če ne bo dežja. Nekaj je škropilo zjutraj Saj baje da je danes najgrši dan v tem tednu, kar se vremena tiče.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 8:46:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! spijem kavo, pa šibava z mihom na ptuj - ima pregled. aha, torej bomo 8 let dobivali, razen če cenzus prekoračimo kaj pa veš, mogoče pa dobim kako poslansko službo tako je ampak cenzusi so zelo visoko postavljeni. Pa če prekoračiš, ti po moje tisto leto zamrznejo, kasneje pa lahko spet dobiš, če si nižje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 8:47:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, če prekoračiš, hitro še enega naštimaš, da pol not padeš Čeprav zelo počasi naraščajo zneski pri večih otrocih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 12:59:03
|
|
|
|
ada2
|
5900 g in 62 cm ali povedano drugače v enem mesecu + 1250 g in + 5 cm a naj pustim službo in odperem proizvodnjo mlečnih izdelkov?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 14:35:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Miha
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 21:17:39
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuuuuuuuuu Ada...vi pa imate številke ... Mi imamo pregled naslednji teden, pa mislim, da bo tudi OK...je kar veselje it tak na preglede, ko se ti zdi, da je v redu...pri petarditu sem se zmeraj tresla, če bo dost al ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 8:00:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, drage moje Za lažje prebujanje...
< Sporočilo je popravil petarda -- 7.5.2009 8:01:31 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 8:04:51
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj sem imela pregled pri G in ni še čisto v redu ... sem že sama opazila, da po večjem naporu (beri orbitrek, hitra hoja z vozičkom...) še vedno zakrvavim...no, na UZ včeraj je G opazila, da imam odebeljeno sluznico...kot da bi bila že na poti .... in mi je zdaj predpisala ene hormonske tabletke, ki jih moram jemat 10 dni, da se dokončno spucam .... Dojim menda lahko normalno... No...toliko, da boste vedele, če bom imela kake izpade joka, smeha...tukaj gor....to nisem jaz kriva...to je preveč hormonov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 8:07:01
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas je že orng soooonček!!! Komaj čakam, da se junior zbudi in kreneva na sprehod
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 8:12:30
|
|
|
|
petarda
|
Kako se vaši novembrčki jezijo na vas? Pri nas je petarditu zadnjič izbilo dno, ko ni smel še enega čokoladnega mleka spit: "Porednica! Porednež! Ko bom velik in bom imel svojo ženo in svojo hišo in če bova šla z ženo kam na izlet ali pa v šoping vama na bom pripeljal moje otroke za mirkat." Pa ostani resen, če lahko...sva se z mojim ful smejala... je pa še pripomnil samo: "Še prosil naju boš"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 8:48:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako se vaši novembrčki jezijo na vas? Pri nas je petarditu zadnjič izbilo dno, ko ni smel še enega čokoladnega mleka spit: "Porednica! Porednež! Ko bom velik in bom imel svojo ženo in svojo hišo in če bova šla z ženo kam na izlet ali pa v šoping vama na bom pripeljal moje otroke za mirkat." Pa ostani resen, če lahko...sva se z mojim ful smejala... je pa še pripomnil samo: "Še prosil naju boš" ojoj, se pa zamisliš a ne? adam samo žalostno povesi ramena in vdan v usodo reče "no prav!" ali pa reče smrkenduš mama ovca, zdaj si pa kot hudi dizel kaj čemo, nam dogaja vlak tomaž v povezavi z vsem mogočim je pa vsaj božička malo na stran dal , čeprav mi je zadnjič v trgovini še rekel poletimo v nebo rudolf...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 10:17:52
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Včeraj sem imela pregled pri G in ni še čisto v redu ... sem že sama opazila, da po večjem naporu (beri orbitrek, hitra hoja z vozičkom...) še vedno zakrvavim...no, na UZ včeraj je G opazila, da imam odebeljeno sluznico...kot da bi bila že na poti .... in mi je zdaj predpisala ene hormonske tabletke, ki jih moram jemat 10 dni, da se dokončno spucam .... Dojim menda lahko normalno... No...toliko, da boste vedele, če bom imela kake izpade joka, smeha...tukaj gor....to nisem jaz kriva...to je preveč hormonov petarda dragica, umiri tempo.... kaj pa ti je treba po orbitreku skakat takoj po porodu sicer pa sem jaz med vikendom tudi malo zakrvavela, pa je hitro minilo, menda mi ni treba zaradi tega nazaj k G, ne? je pa včeraj P rekla, ko sem ji omenila, da so se mihu naredili izpuščaji po eni strani lica, da se to izločajo mojo hormoni skozi mleko. kaj hočeva, nabiti sva s hormoni... še vedno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 14:26:40
|
|
|
|
ada2
|
uspelo mi je vlogo oddat zdaj samo še počakamo na ugodno rešitev
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 18:11:04
|
|
|
|
Teni_
|
Nika je pa danes šla prvič(no, enkrat je ,ko je bila še dojenček) spat drugam. Smo imeli na obisku svaka in svakinjo, pa je šla kar z njima. Teja pa ni hotela it. Me zanima kako bo. Nika po moje sicer ne bo problem, problem bo Teja, ker bo Niko pogrešala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 20:43:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ali pa reče smrkenduš mama ovca, zdaj si pa kot hudi dizel kaj čemo, nam dogaja vlak tomaž v povezavi z vsem mogočim a to je iz vlaka Tomaža? Pri nas še ni IN
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 20:45:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem ga zadnjič nekaj kregla in mi je čisto resno rekel: "eh mama pretiravaš!" Zanimivo, ne kako ima vsak svoj besedni zaklad ...je pa vse čisto odraz vsega kar se v otrokovem življenju dogaja in kako se z njim in med sabo pogovarjamo ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 20:50:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Včeraj sem imela pregled pri G in ni še čisto v redu ... sem že sama opazila, da po večjem naporu (beri orbitrek, hitra hoja z vozičkom...) še vedno zakrvavim...no, na UZ včeraj je G opazila, da imam odebeljeno sluznico...kot da bi bila že na poti .... in mi je zdaj predpisala ene hormonske tabletke, ki jih moram jemat 10 dni, da se dokončno spucam .... Dojim menda lahko normalno... No...toliko, da boste vedele, če bom imela kake izpade joka, smeha...tukaj gor....to nisem jaz kriva...to je preveč hormonov petarda dragica, umiri tempo.... kaj pa ti je treba po orbitreku skakat takoj po porodu Joj...ko bi ti vedela...k sreči nimaš teh problemov, ker si bila vitka že prej in si tudi zdaj ... saj jaz bi tudi še malo počakala s telovadbo in to ampak sem šla lubijevemu bratcu za birmansko botrco in res nisem hotela biti največja med botrcami... no čez dober mesec grem pa za krstno botrco moji nečakinji....in imam spet motivacijo za telovadit naprej .... Pa shit je to, ko se počutim tako svetovno in potem res mislim, da lahko že skačem, telovadim, migam... čeprav morda res še nebi smela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 21:29:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ali pa reče smrkenduš mama ovca, zdaj si pa kot hudi dizel kaj čemo, nam dogaja vlak tomaž v povezavi z vsem mogočim a to je iz vlaka Tomaža? Pri nas še ni IN smrkenduš je iz smrkcev, to reče vedno dedek smrk, če gre kaj narobe, ovce smo bili vsi ta teden, ker smo bili v nedeljo na kmečkem turizmu in je cel dan hranil ovce in je bil potem seveda tudi on ovca, pa potem še vsi doma, hudi dizel je pa pri vlaku tomažu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 21:43:58
|
|
|
|
petarda
|
Aja..pol ma vsega po malo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 21:47:10
|
|
|
|
petarda
|
Danes sta pa svak in svakinja, ki sta tudi petarditova krstna botra..popoldne odpeljala petardita in sta mu kupila kolo .... Mu ga kupujem že vsaj eno leto in kar ne kupim, ker mi ni to, pa mi ni ono, pa mi je veliko denarja... in oni grejo in ga kupijo v pol ure in povrhu vsega je še fuuuul dober ....točno takega sem imela v mislih
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 21:54:18
|
|
|
|
ada2
|
mi smo tudi mislili adamu kolo kupit, pa sem se spomnila, da je eno nušino še nekje pri hiši... sicer smo odšravfali pomožna kolesa, ampak smo jih poiskali in nazaj zašravfali in je čisto ok.... edino... je roza barvew, ampak adam je čisto navdušen nad to barvo. je pa dobil tudi tisto kolo brez pedalov, samo mu še ni potegnilo kako deluje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 22:04:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi smo tudi mislili adamu kolo kupit, pa sem se spomnila, da je eno nušino še nekje pri hiši... sicer smo odšravfali pomožna kolesa, ampak smo jih poiskali in nazaj zašravfali in je čisto ok.... edino... je roza barvew, ampak adam je čisto navdušen nad to barvo. je pa dobil tudi tisto kolo brez pedalov, samo mu še ni potegnilo kako deluje Petardito si je tudi zmeraj v trgovini ogledoval roza kolesa ...pa barbie gor Aha...tistega za odrivat...jaz sem ga tudi hotela nabavit petarditu, da bi malo lovil ravnotežje...samo zdaj ima že tega in nam ni smiselno še tistega kupovat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.5.2009 22:10:14
|
|
|
|
petarda
|
Jaz tudi upam, da bo to kolo še za juniorja...čeprav ...petardito vedno vse razšraufa Ima 1001 avtomobilček in ČISTO NOBEDEN nima gor vseh štirih koles... potem tisto, ko je za odtoke zamašit na umivalniku, pa banji...odšraufa in potem kar našraufa nekam drugam...nimam pojma kako vedno najde primeren navoj ...potem zadnjič hočem vzeti sabo pijačo in jo zataknit na voziček in mi je očitno odšraufal dol tisto za dat noter plastenko ...pa ne me vprašat kdaj ....tak, da bo čudež, če bo to kolo še uporabno čez tri leta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 7:20:02
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......