|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
12.5.2009 14:02:24   
*bubi*
AAAAAAAAAAAAAAA, Nina se je končno javila user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dajte no, ne toliko pisat, kdo vas bo pa bral, ko pridemo domovuser posted image

Samo babe, na morju pa je res lušno zdajuser posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
12.5.2009 14:18:31   
NinaŠ
OOooo Bubi uživaj user posted image user posted image user posted image user posted image  

... mi2 z user posted image  nikakor ne moreva skompletirat enega popolnoma fraj vikenda, pa se nam tud že ful kolca po morskem zraku user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
12.5.2009 18:23:19   
ada2
ja, kam bi človek zapisal... nina se nam je blagovolila oglasit user posted image

bubi uživate?

mi se tudi dogovarjamo, da bi za en vikend skočili malo na morje... ampak ta vikend je dež napovedan, tako bomo šli verjetno naslednji... upam, da resuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
12.5.2009 19:18:58   
petarda
Dober večer.

Bubi... a ste šli na hamburger v Tomato? user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, vam kar zavidam...res so lepi dnevi zdajle.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tinino rolanje in user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nino, da je še našla pot do novembrk user posted image user posted image user posted image user posted image .... Tina je res napredna pri teh stvareh...petardita bomo šele drugo leto postavili na rolerje....no, mogoče že jeseni če bo kazal kak poseben interes user posted image

Nina...v soboto bom v KG..., ker ne bom mogla it s petarditom v Kekčevo deželo bom imela kako urico časa za kavico...ste za? Al jo boste ravno to soboto kam na morje mahnili? user posted image

Mi se tudi imamo lepo....vreme je ravno pravšnje za uživanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in smo cele dneve zunaj....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
12.5.2009 19:20:57   
petarda
Jutri je pa zelo pomemben dan...Junior ima tehtanje pri 2m, petardito pa frizerja user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa bo šla čupca... user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah...saj se bomo navadili user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
12.5.2009 20:55:28   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bubi uživate?

O, ja user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
12.5.2009 20:56:23   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dober večer.

Bubi... a ste šli na hamburger v Tomato? user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, vam kar zavidam...res so lepi dnevi zdajle.

Danes smo mimo šetali.... Utorkom zatvoreno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
12.5.2009 20:57:46   
*bubi*

Jutri je pa zelo pomemben dan...Junior ima tehtanje pri 2m, petardito pa frizerja user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa bo šla čupca... user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah...saj se bomo navadili user posted image

Ne jokaj, no.... bubi bi rekel, da so dolgi lasje za punčke user posted image

Za juniorja pa user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
12.5.2009 20:58:42   
*bubi*
Eh, bzv je tale RR, ko mi čudno smajlije izpisuje. Grem raje otroka v posteljo spravit. Jaz pa tudi na off user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
13.5.2009 8:31:11   
ada2
dobro jutrouser posted image

pa user posted image , da vas malo pokonci spravim....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
13.5.2009 8:38:28   
petarda
Ada hvala za kavico...sem šla pozno spat, petardito pa me je zbudil že ob 6.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
13.5.2009 9:17:48   
ada2
ja, saj miha je tudi že ob 6 vstal... ampak je šel spat že ob pol 8.
10 ur in pol v enem kosu... bom mogla očitno res še nega imet, da bom vedla kaj se pravi imeti doma dojenčkauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
13.5.2009 18:58:39   
ada2
da se vam ne bodo jeziti vžgaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
13.5.2009 19:55:33   
petarda
Petardito pred....

user posted image    user posted image

...in po........

user posted image   user posted image  user posted image

..... Tako kratke frizure še ni imel...še rodil se je z daljšimi lasmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo pa vsi zadovoljni...najbolj pa on sam...pravi, da je zdaj pravi Jack user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri frizerju je bil pa čisto, čisto priden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
13.5.2009 20:27:55   
petarda
Junior je v enem mesecu dobil "samo" 440g...sedaj ima 4940g in 57 cm... Sicer je Ok, vendar so mi svetovali, da če bom imela občutek, da imam manj mleka naj mu poskusim dat dodatek...če poje več kot 50 ml ga potrebuje, če poje manj, ga ne potrebuje...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
13.5.2009 21:05:03   
tincci
Še velik bl je frajerski z novo čupicouser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
13.5.2009 21:23:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Še velik bl je frajerski z novo čupicouser posted image

Hvala...meni je tudi ful simpatičen, se ga kar nisem mogla nagledat user posted image ... Zdaj je pa sploh luškan, ko spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
13.5.2009 21:51:13   
Urša
Lušten Petardito, fuuuuuuul! user posted image user posted image user posted image  Čeprav je bil s čupo tudi super frajerski, ampak saj bo še zrasla!
Jutri pa grem v Križanke na Big foot mama. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
13.5.2009 22:02:40   
ada2

Petardito pred....

user posted image    user posted image

...in po........

user posted image   user posted image  user posted image

..... Tako kratke frizure še ni imel...še rodil se je z daljšimi lasmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo pa vsi zadovoljni...najbolj pa on sam...pravi, da je zdaj pravi Jack user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri frizerju je bil pa čisto, čisto priden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful je dober, čisto drug fant.user posted image

nas tudi v zelo kratkem to čaka... morda že jutri, ker tako švica ponoči, da ni res... ga po 2x na noč preoblačim, danes je pa šel celo z dvema čopkoma spat, pa že 2 dni spi v poletni kratki pidžami.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
13.5.2009 22:05:42   
ada2

Junior je v enem mesecu dobil "samo" 440g...sedaj ima 4940g in 57 cm... Sicer je Ok, vendar so mi svetovali, da če bom imela občutek, da imam manj mleka naj mu poskusim dat dodatek...če poje več kot 50 ml ga potrebuje, če poje manj, ga ne potrebuje...

ajde petarda, zdaj je čas za pivo in rdeče vinouser posted image , pa zalo harmony..... le vztrajaj.... če pa bo treba vseeno dati zraven pa boš pač dala, saj ne bo konec sveta.... če pa hočeš pa ti jaz malo pošljem, ker miha se pa preveč redi.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
13.5.2009 22:23:59   
petarda

ajde petarda, zdaj je čas za pivo in rdeče vinouser posted image , pa zalo harmony..... le vztrajaj.... če pa bo treba vseeno dati zraven pa boš pač dala, saj ne bo konec sveta.... če pa hočeš pa ti jaz malo pošljem, ker miha se pa preveč redi.

Vse prakticiram user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pa ful se mi ni zdelo, da se kaj premalo redi, ker mi tudi spi včasih cele noči, če smo čez dan zunaj v vozičku tudi po 7 ur... samo je, spi in je priden...in sploh pomislila nisem, da imam kaj manj mleka...je pa res....manj se doji, manj povprašuje, manj je mleka... samo jaz ga tudi zdaj ne mislim budit...no, vsaj ponoči ne...mogoče bi bilo čez dan dobro ga zbudit, če bi recimo spal več kot 3 ure user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
13.5.2009 22:25:42   
petarda
Evo...pa sem rekla, da bom šla danes zgodaj spat...user posted image ...pa sploh nisem zaspana user posted image ...ampak se moram spravit, ker drugače bom jutri spet vsa cunjasta user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
13.5.2009 22:33:35   
ada2

Vse prakticiram user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pa ful se mi ni zdelo, da se kaj premalo redi, ker mi tudi spi včasih cele noči, če smo čez dan zunaj v vozičku tudi po 7 ur... samo je, spi in je priden...in sploh pomislila nisem, da imam kaj manj mleka...je pa res....manj se doji, manj povprašuje, manj je mleka... samo jaz ga tudi zdaj ne mislim budit...no, vsaj ponoči ne...mogoče bi bilo čez dan dobro ga zbudit, če bi recimo spal več kot 3 ure user posted image

ja, mogoče bi ga čez dan res lahko budila, ponoči pa nikakor... sicer sem pa jaz danes prav štela kolikokrat miha je, ker je bil cel dan dež in smo bili skoz notri, pa tako kot ti praviš, če smo zunaj kar naprej spi v vozičku in še manj je, pa sva se danes dojila samo 5xuser posted image   ampak očitno je mleko ful redilno, če se tak redi.

no, pa lahko noč, jaz grem tudi še Dharmo pogledat, pa spatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
14.5.2009 6:44:52   
petarda
Dobro jutro user posted image

... že dolgo je nisem skuhala user posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
14.5.2009 7:56:21   
petarda

Dobro jutro user posted image

... že dolgo je nisem skuhala user posted image

user posted image

Pa naj bo na novi strani taka lepa slikica user posted image user posted image user posted image ... Pa kje ste vse...ala pokonci!!! Če jaz ne morem spat, tudi ve ne rabite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......