Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 13:43:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem pa pravkar nekaj zvedela : vse najboljše amy hvala bi se že včeraj oglasila na RR, vendar doma nimam gesla za RR in nikakor nisem prišla gor včeraj praznovala okroglo številko 30let stara sem praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super Jaz sem pa še mlada!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 14:12:31
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem pa pravkar nekaj zvedela : vse najboljše amy hvala bi se že včeraj oglasila na RR, vendar doma nimam gesla za RR in nikakor nisem prišla gor včeraj praznovala okroglo številko 30let stara sem praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super Jaz sem pa še mlada! mislim da ne boš dolgo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 14:15:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi si ti dala bubiko cepit proti rota virusu? petarda ti boš juniorja dala? ne, nisem.... mene je skrbela kužnost po cepljenju pa več razlogov je, da se nisem odločila. Vprašaj P za iskreno mnenje, pa boš videla Daj prosim malo razloži...kužnost po cepljenju in ostale razloge... sem te že jaz hotela to vprašat in Ado tudi, pa zmeraj pozabim...me je pa zadnjič ena prijateljica vprašala, če ga bomo dali cepit, drugače sploh nebi razmišljala v tej smeri.... Njej je menda pediater svetoval in dejal, da edino kar je slabega pri tem cepljenju je cena...menda je kar drago zdravilo...cca 70 EUR, dobit ga mora pa dvakrat... ali nekaj takega...še nisem nič študirala v tej smeri... Cepivi sta vsaj 2 različni, z enim je treba prej začet cepit, ta ima tudi večji "spekter". Rotavirusov je več vrst in ni garancije, da bo cepivo pomagalo. Podobno kot pri gripi, vsako sezono naredijo cepivo proti najbolj verjetnim sevom, potem pa pride prašičja gripa Cepivo deluje le določen čas. Zelo malo otrok je hospitaliziranih zaradi rotavirusa. OK, statistika nič ne pomaga, če je ravno tvoj tisti Otrok cepivo poje, stranski učinek je lahko dejansko driska. Poleg tega je nekaj dni otrok kužen, kot pač pri rotavirusu. Ok, saj z razkuževanjem in previdnim previjanjem to ni taka grožnja za drugega-starejšega otroka. Bubi je rotavirus že imel in baje ponovna okužba ni tako huda. To mi je nekako vodilo v tem smislu, da bi bubi prinesel iz vrtca bubiki v 1. letu. To vse je mene nekako prepričalo, da cepljenje ni potrebno. Upam, da mi ne bo kdaj žal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 14:16:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem pa pravkar nekaj zvedela : vse najboljše amy hvala bi se že včeraj oglasila na RR, vendar doma nimam gesla za RR in nikakor nisem prišla gor včeraj praznovala okroglo številko 30let stara sem praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super Jaz sem pa še mlada! mislim da ne boš dolgo Jaz bom še kak teden več
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 20:12:04
|
|
|
|
petarda
|
Hvala Bubi... ... razmišljam enako kot ti ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 20:16:45
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tincci a to greste z avtodomom? Ne, z avtom pa bomo tam najeli bungalove v kampih, razen v firencah, kjer spimo tuki: http://www.poderelecave.com/uk/index.htm Jaz bi tuuuuuuudiiiiiiii Šla v Firence. Mi je res lepo mesto. Pa Sienna. Vam res privoščim ta izlet Meni je siena tako lepa, najbolj me je očarala pred leti, Sem bla včasih baby sitterka 20km od firenc pa prav z veseljem grem nazaj jeeeee. Prov rabimo ta izlet, sej veš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 20:56:38
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše Amy! Tincci, kaj se fajn sliši vaš plan! Bubi, si ti pridna, že prvi dan oddala za subvencije! Jaz se moram tudi podvizat ta teden!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 7:03:48
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro drage moje En lep dan je pred nami...pa ga tudi danes začnimo z dobro kavico Zdaj pa že moram it, ker me junior kliče....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 7:27:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro drage moje En lep dan je pred nami...pa ga tudi danes začnimo z dobro kavico Zdaj pa že moram it, ker me junior kliče.... mmmmmmmm, hvala petarda jaz peljem pa zdaj bubija v vrtec, potem pa greva z dragim malo v A v šoping Plenice se mi res splača gori kupovat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 9:45:26
|
|
|
|
ada2
|
amy, da te ne čujem več rečt, da si stara nina ti pa pazi, da se navš vžgala od dela bubi fajn nakupuj, petarda uživaj, urša, ti pa z mano vred pohiti s papirji za subvencije.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 10:55:31
|
|
|
|
Teni_
|
Dan. Malo pozno, pa vseeno, vse najboljše, amy. Jaz pa še bom en čas mlada . Samevam doma in dolgčas pasem. Kosilo se kuha, zdaj še me čaka edino perilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 12:47:36
|
|
|
|
amy26
|
sem glih pri malici, jem kebab, njami, njami bubi lep šoping ti želim , kok pa stanejo pelenice v A da se ti splača tam kupovat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 14:19:10
|
|
|
|
ada2
|
sem zdaj letela ko šus (bi se lahko reklo, da sem svojo senco prehitela ) na upravno enoto, ker nisem imela potrjeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in mi ga potrdijo in je datum pravnomočnosti 1.1. 2009 če bi bil en dan prej, bi lahko za nazaj uveljavljala pa še izjava moje nečakinje, ki je v tem času čuvala miha: (mali se ji je skoz in skoz polulal in ga je celega mogla previti in preoblečti) " pa kakšne so to majice za otroke danes, da se nekje notri zapirajo, nekda to ni blo tak " punca je stara 14 let ah naša josipa ga pihne včasih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 18:30:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 bubi lep šoping ti želim , kok pa stanejo pelenice v A da se ti splača tam kupovat Jaz kupujem pamperske št. 4, za škatlo 120 kom sem dala 23€. To akcijo ima trenutno Toys. V najslabšem primeru jih kupujem v Bipi, 62 kom je 13€. Vsaka 2-3 mesece gremo gor in kupimo zalogo. Glede na to, da sta 2 dojenčka v družini.... Pa mlečne kašice se splačajo, milupina je npr. cca 2€, medtem ko pri nas v DMu čez 4 Malo tudi akcije v Mullerju spremljam, gori so že v osnovi nižje cene kot pri nas. Ni mi treba it vedno do Graza oz. Seiersberga, je že pred Lipnico dovolj trgovin.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 18:30:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ker nisem imela potrjeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in mi ga potrdijo in je datum pravnomočnosti 1.1. 2009 če bi bil en dan prej, bi lahko za nazaj uveljavljala letos se bo poznalo, ja, ko najbolj rabite. Dolgoročno pa si na istem, ker itak dobiš za 8 let. Pravzaprav na boljšem, lani še niste Miha imeli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 20:14:45
|
|
|
|
ada2
|
bubi genau to sem si mislila, samo... a ni tak, da dobivaš dokler imaš kakega predšolskega otroka. čez 8 let miha ne bo več predšolski sem pa ugotovila še nekaj : nincy vse najboljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 20:34:29
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi genau to sem si mislila, samo... a ni tak, da dobivaš dokler imaš kakega predšolskega otroka. čez 8 let miha ne bo več predšolski dobivaš 8 let, velja datum ko je izdana odločba oz. ko so ti odobrili nincy čestitke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 20:36:59
|
|
|
|
amy26
|
pred spanjem otrokom berem pravljice za lahko noč in ta čas branja se ful daljša, danes sem jima brala dobrih 20 minut, dve pravljici kako prepričat Aleksa da samo ena pravljica za lahko noč, ker on bi jih pet kot da se mi da, saj komaj čakam da grejo spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 20:46:05
|
|
|
|
nincy
|
sem pa ugotovila še nekaj : nincy vse najboljše Hvala Ada. Pa tud tebi Amy vse naj, naj z majhno zamudo. Vas kar redno spremljam, pišem pa res bolj poredko. Drgač pa vse po starem pri nama. Zdravje še kar OK, čakava na pregled v pulmološki amb., ker L že od septembra nenormalno kašlja, vbistvu ima napade kašlja, sploh ponoč. Jaz trenutno na Claritinu, ker imam probleme s kožo, pa lahko rečem da je samo slabš. Vrtec je zakon Morje imava rezervirano, Tunizija od 1.7.-8.7. Delamo na ful, včasih imam občutek da bom še sebe prehitela. To je to. Pišem, obljubim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 20:49:10
|
|
|
|
ada2
|
amy jaz pri branju pravljic tak zeham zraven, da se deca bojijo, da jih bom požrla ko je bila še samo nuša sem ji nekajkrat pripovedovala pravljico (ne brala), pa je iz rdeče kapice nastalo: babica je požrla volka... jaz sem že spala poleg, nuša pa 100% pri stvari in me je popravljala... andrej se je pa režal v sosednji sobi zdaj raje beremo čez dan, za uspavanje so pa pravljice na cdju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 20:49:49
|
|
|
|
nincy
|
kako prepričat Aleksa da samo ena pravljica za lahko noč, ker on bi jih pet kot da se mi da, saj komaj čakam da grejo spat Joj kolk mi je to znano. Pri nama je potem še tako, da mi še ona "prebere" pravljico, in mi večkrat ni jasno kako se lahko tako zmišljuje. In potem branje traja tudi 45 min. Pa se potem še spomni da bi pila, pa še enkrat jedla, pa lulala, pa kdo vse bo z njo spal... Cel cirkus preden zaspi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 22:01:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi genau to sem si mislila, samo... a ni tak, da dobivaš dokler imaš kakega predšolskega otroka. čez 8 let miha ne bo več predšolski sem pa ugotovila še nekaj : nincy vse najboljše Status mlade družine se ugotavlja samo prvič. Nincy, vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.5.2009 22:01:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 pred spanjem otrokom berem pravljice za lahko noč in ta čas branja se ful daljša, danes sem jima brala dobrih 20 minut, dve pravljici kako prepričat Aleksa da samo ena pravljica za lahko noč, ker on bi jih pet kot da se mi da, saj komaj čakam da grejo spat Pri nas se vnaprej dogovorimo, da bo ena prebrana in ena na radiu. Sam izbere. In se dogovora držimo. Ko nimam časa , mu preberem kako res kratko (slikanico) in mu pač razložim, da ne gre drugače.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 8:00:44
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Nincy vse najboljše tudi od mene z malo zamude , pa vseeno iz srca!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.5.2009 8:20:05
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! spijem kavo, pa šibava z mihom na ptuj - ima pregled. aha, torej bomo 8 let dobivali, razen če cenzus prekoračimo kaj pa veš, mogoče pa dobim kako poslansko službo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?