|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
4.5.2009 13:43:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem pa pravkar nekaj zvedelauser posted image user posted image user posted image :

vse najboljše amyuser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

bi se že včeraj oglasila na RR, vendar doma nimam gesla za RR in nikakor nisem prišla gor

včeraj praznovala okroglo številko 30letuser posted image  stara semuser posted image

praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super

Jaz sem pa še mlada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
4.5.2009 14:12:31   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

sem pa pravkar nekaj zvedelauser posted image user posted image user posted image :

hvalauser posted image

bi se že včeraj oglasila na RR, vendar doma nimam gesla za RR in nikakor nisem prišla gor

včeraj praznovala okroglo številko 30letuser posted image  stara semuser posted image

praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super

Jaz sem pa še mlada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim da ne boš dolgouser posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
4.5.2009 14:15:48   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubi si ti dala bubiko cepit proti rota virusu? petarda ti boš juniorja dala?

ne, nisem....

mene je skrbela kužnost po cepljenju

pa več razlogov je, da se nisem odločila. Vprašaj P za iskreno mnenje, pa boš videla user posted image

Daj prosim malo razloži...kužnost po cepljenju in ostale razloge... sem te že jaz hotela to vprašat in Ado tudi, pa zmeraj pozabim...me je pa zadnjič ena prijateljica vprašala, če ga bomo dali cepit, drugače sploh nebi razmišljala v tej smeri.... user posted image   Njej je menda pediater svetoval in dejal, da edino kar je slabega pri tem cepljenju je cena...menda je kar drago zdravilo...cca 70 EUR, dobit ga mora pa dvakrat... ali nekaj takega...še nisem nič študirala v tej smeri...

Cepivi sta vsaj 2 različni, z enim je treba prej začet cepit, ta ima tudi večji "spekter".

Rotavirusov je več vrst in ni garancije, da bo cepivo pomagalo. Podobno kot pri gripi, vsako sezono naredijo cepivo proti najbolj verjetnim sevom, potem pa pride prašičja gripa user posted image user posted image user posted image

Cepivo deluje le določen čas.

Zelo malo otrok je hospitaliziranih zaradi rotavirusa. OK, statistika nič ne pomaga, če je ravno tvoj tisti user posted image

Otrok cepivo poje, stranski učinek je lahko dejansko driska. Poleg tega je nekaj dni otrok kužen, kot pač pri rotavirusu. Ok, saj z razkuževanjem in previdnim previjanjem to ni taka grožnja za drugega-starejšega otroka.

Bubi je rotavirus že imel in baje ponovna okužba ni tako huda. To mi je nekako vodilo v tem smislu, da bi bubi prinesel iz vrtca bubiki v 1. letu.

To vse je mene nekako prepričalo, da cepljenje ni potrebno. Upam, da mi ne bo kdaj žal user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
4.5.2009 14:16:21   
*bubi*

hvalauser posted image

mislim da ne boš dolgouser posted image user posted image
user posted image user posted image

Jaz bom še kak teden več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
4.5.2009 20:12:04   
petarda
Hvala Bubi... user posted image user posted image user posted image  ... razmišljam enako kot ti user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
4.5.2009 20:16:45   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Tincci a to greste z avtodomom?

Ne, z avtom pa bomo tam najeli bungalove v kampih, razen v firencah, kjer spimo tuki: http://www.poderelecave.com/uk/index.htmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tuuuuuuudiiiiiiii user posted image

Šla v Firence. Mi je res lepo mesto. Pa Sienna.

Vam res privoščim ta izlet user posted image

Meni je siena tako lepa, najbolj me je očarala pred leti, Sem bla včasih baby sitterka 20km od firenc pa prav z veseljem grem nazajuser posted image jeeeee. Prov rabimo ta izlet, sej vešuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
4.5.2009 20:56:38   
Urša
Vse najboljše Amy! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tincci, kaj se fajn sliši vaš plan! user posted image user posted image user posted image

Bubi, si ti pridna, že prvi dan oddala za subvencije! Jaz se moram tudi podvizat ta teden!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.5.2009 7:03:48   
petarda
Dobro jutro drage moje user posted image

En lep dan je pred nami...pa ga tudi danes začnimo z dobro kavico user posted image

user posted image

Zdaj pa že moram it, ker me junior kliče....user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.5.2009 7:27:26   
*bubi*

Dobro jutro drage moje user posted image

En lep dan je pred nami...pa ga tudi danes začnimo z dobro kavico user posted image

user posted image

Zdaj pa že moram it, ker me junior kliče....user posted image

mmmmmmmm, hvala petarda user posted image

jaz peljem pa zdaj bubija v vrtec, potem pa greva z dragim malo v A v šoping user posted image  

Plenice se mi res splača gori kupovat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.5.2009 9:45:26   
ada2
amy, da te ne čujem več rečt, da si starauser posted image

nina ti pa pazi, da se navš vžgala od delauser posted image

bubi fajn nakupuj, petarda uživaj, urša, ti pa z mano vred pohiti s papirji za subvencije.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.5.2009 10:55:31   
Teni_
Dan.

Malo pozno, pa vseeno, vse najboljše, amy.

Jaz pa še bom en čas mladauser posted image .

Samevam doma in dolgčas pasem. Kosilo se kuha, zdaj še me čaka edino perilo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
5.5.2009 12:47:36   
amy26
sem glih pri malici, jem kebab, njami, njamiuser posted image

bubi lep šoping ti želimuser posted image , kok pa stanejo pelenice v A da se ti splača tam kupovat

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
5.5.2009 14:19:10   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem zdaj letela ko šus (bi se lahko reklo, da sem svojo senco prehitelauser posted image user posted image ) na upravno enoto, ker nisem imela potrjeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in mi ga potrdijo in je datum pravnomočnosti 1.1. 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če bi bil en dan prej, bi lahko za nazaj uveljavljalauser posted image user posted image

pa še izjava moje nečakinje, ki je v tem času čuvala miha:
(mali se ji je skoz in skoz polulal in ga je celega mogla previti in preoblečti) " pa kakšne so to majice za otroke danes, da se nekje notri zapirajo, nekda to ni blo takuser posted image user posted image user posted image "

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  punca je stara 14 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah naša josipa ga pihne včasihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
5.5.2009 18:30:42   
*bubi*

bubi lep šoping ti želimuser posted image , kok pa stanejo pelenice v A da se ti splača tam kupovat

Jaz kupujem pamperske št. 4, za škatlo 120 kom sem dala 23€. To akcijo ima trenutno Toys. V najslabšem primeru jih kupujem v Bipi, 62 kom je 13€.

Vsaka 2-3 mesece gremo gor in kupimo zalogo. Glede na to, da sta 2 dojenčka v družini....

Pa mlečne kašice se splačajo, milupina je npr. cca 2€, medtem ko pri nas v DMu čez 4 user posted image

Malo tudi akcije v Mullerju spremljam, gori so že v osnovi nižje cene kot pri nas.

Ni mi treba it vedno do Graza oz. Seiersberga, je že pred Lipnico dovolj trgovin.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
5.5.2009 18:30:54   
*bubi*

ker nisem imela potrjeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in mi ga potrdijo in je datum pravnomočnosti 1.1. 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če bi bil en dan prej, bi lahko za nazaj uveljavljalauser posted image user posted image

user posted image  letos se bo poznalo, ja, ko najbolj rabite. Dolgoročno pa si na istem, ker itak dobiš za 8 let. Pravzaprav na boljšem, lani še niste Miha imeli user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
5.5.2009 20:14:45   
ada2
bubi genau to sem si mislila, samo... a ni tak, da dobivaš dokler imaš kakega predšolskega otroka. čez 8 let miha ne bo več predšolskiuser posted image

sem pa ugotovila še nekajuser posted image :

nincy vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.5.2009 20:34:29   
amy26

bubi genau to sem si mislila, samo... a ni tak, da dobivaš dokler imaš kakega predšolskega otroka. čez 8 let miha ne bo več predšolskiuser posted image

dobivaš 8 let, velja datum ko je izdana odločba oz. ko so ti odobrili

nincy čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.5.2009 20:36:59   
amy26
pred spanjem otrokom berem pravljice za lahko noč in ta čas branja se ful daljša, danes sem jima brala dobrih 20 minut, dve pravljici
kako prepričat Aleksa da samo ena pravljica za lahko noč, ker on bi jih pet
kot da se mi da, saj komaj čakam da grejo spatuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.5.2009 20:46:05   
nincy

user posted image  Hvala Ada.

Pa tud tebi Amy vse naj, naj z majhno zamudo. user posted image  
Vas kar redno spremljam, pišem pa res bolj poredko.
Drgač pa vse po starem pri nama. Zdravje še kar OK, čakava na pregled v pulmološki amb., ker L že od septembra nenormalno kašlja, vbistvu ima napade kašlja, sploh ponoč. Jaz trenutno na Claritinu, ker imam probleme s kožo, pa lahko rečem da je samo slabš.
Vrtec je zakon user posted image  Morje imava rezervirano, Tunizija od 1.7.-8.7. Delamo na ful, včasih imam občutek da bom še sebe prehitela.
To je to. user posted image

Pišem, obljubim. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.5.2009 20:49:10   
ada2
amy jaz pri branju pravljic tak zeham zraven, da se deca bojijo, da jih bom požrlauser posted image
ko je bila še samo nuša sem ji nekajkrat pripovedovala pravljico (ne brala), pa je iz rdeče kapice nastalo: babica je požrla volka... jaz sem že spala poleg, nuša pa 100% pri stvari in me je popravljala... andrej se je pa režal v sosednji sobiuser posted image

zdaj raje beremo čez dan, za uspavanje so pa pravljice na cdjuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.5.2009 20:49:49   
nincy

Joj kolk mi je to znano. Pri nama je potem še tako, da mi še ona "prebere" pravljico, in mi večkrat ni jasno kako se lahko tako zmišljuje. In potem branje traja tudi 45 min. Pa se potem še spomni da bi pila, pa še enkrat jedla, pa lulala, pa kdo vse bo z njo spal... Cel cirkus preden zaspi.  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.5.2009 22:01:55   
*bubi*

Status mlade družine se ugotavlja samo prvič. user posted image

Nincy, vse najboljše! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.5.2009 22:01:57   
*bubi*

pred spanjem otrokom berem pravljice za lahko noč in ta čas branja se ful daljša, danes sem jima brala dobrih 20 minut, dve pravljici

Pri nas se vnaprej dogovorimo, da bo ena prebrana in ena na radiu. Sam izbere.

In se dogovora držimo.

Ko nimam časa user posted image , mu preberem kako res kratko (slikanico) in mu pač razložim, da ne gre drugače.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
6.5.2009 8:00:44   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nincy vse najboljše tudi od mene z malo zamude user posted image user posted image user posted image , pa vseeno iz srca! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
6.5.2009 8:20:05   
ada2
dobro jutro!
spijem kavo, pa šibava z mihom na ptuj - ima pregled.

aha, torej bomo 8 let dobivali, razen če cenzus prekoračimouser posted image user posted image user posted image  kaj pa veš, mogoče pa dobim kako poslansko službouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?