Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 20:41:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Da nima časa doma računalnika prižgat. V službi pa tudi ne Ampak je obljubila, da se danes oglasi. NIIIIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 21:18:58
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka tincci, hvala vse to poznam. Obstaja tudi riževa smetana za kuhanje in je res dobra oz. ne občutiš skoraj razlike od navadne. pa jo imama za testenine in za juhe. Problem je sladka smetana - za stepanje. Te ne morem dobiti To pa res ne boš dobila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 21:22:20
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tincci, vi imate naplanirano pot za tiste enomesečne počitnice? Neee, čez en mesec počitnice, ne enomesečne Gremo 23. 5. Najprej 3 noči gardsko jezero (5 min od gardalanda ), nato 3 noči cinque terre, nato 4 noči 10 km od firenc med toskanskimi grički . Povsod rezervirano in plačano 40% avansa. Še 3 tedne pa gremo Če se katera hoče malo past, lahko napišem še linke kampov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 21:54:36
|
|
|
|
petarda
|
Tincci a to greste z avtodomom? No...me veseli, da je z Nino vse OK , ampak očitno ji tudi danes ni uspelo do računalnika priti ... Ja...mi smo pa bili na morju....imeli smo se krasno ... Sem pa odkrila, da je sedaj tudi dol civilizacija...beri wireless internet ... in bom lahko tudi med vikendi čekirala kaj čvekate...če bom mela sploh kaj za čekirat, ko je tako zatišje tu zadnje čase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:05:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tincci, vi imate naplanirano pot za tiste enomesečne počitnice? Neee, čez en mesec počitnice, ne enomesečne ups kak pa sem jaz imela v mislih, da se greste za cel mesec potepat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:06:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... Sem pa odkrila, da je sedaj tudi dol civilizacija...beri wireless internet ... in bom lahko tudi med vikendi čekirala kaj čvekate...če bom mela sploh kaj za čekirat, ko je tako zatišje tu zadnje čase ti samo kako fajn fotko nalimaj, pa bo takoj odziv Drugače pa mene tudi vsak dan bolj grabi morje Čez en teden bom lahko palec not namočila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:20:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... Sem pa odkrila, da je sedaj tudi dol civilizacija...beri wireless internet ... in bom lahko tudi med vikendi čekirala kaj čvekate...če bom mela sploh kaj za čekirat, ko je tako zatišje tu zadnje čase ti samo kako fajn fotko nalimaj, pa bo takoj odziv Drugače pa mene tudi vsak dan bolj grabi morje Čez en teden bom lahko palec not namočila A čez en teden greste?... do kolen greš komot ...je dobro za cirkulacijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:27:51
|
|
|
|
ada2
|
jaz bi tudi šla na morje sem pa pravkar nekaj zvedela : vse najboljše amy
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:28:26
|
|
|
|
ada2
|
aja, naš miholin je pa že 2 meseca star
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:36:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vse najboljše amy Vse najboljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:37:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, naš miholin je pa že 2 meseca star čestitke tudi njemu. 1 dan bi še lahko počakal, pa bi bilo točno pol leta razlike z bubiko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.5.2009 22:50:24
|
|
|
|
petarda
|
Čestitke Amy in Mihu ... kako hitro čas beži...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 6:35:36
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tincci a to greste z avtodomom? Ne, z avtom pa bomo tam najeli bungalove v kampih, razen v firencah, kjer spimo tuki: http://www.poderelecave.com/uk/index.htm
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 6:36:09
|
|
|
|
tincci
|
Vse naj naj, Amy
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 8:05:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tincci a to greste z avtodomom? Ne, z avtom pa bomo tam najeli bungalove v kampih, razen v firencah, kjer spimo tuki: http://www.poderelecave.com/uk/index.htm Jaz bi tuuuuuuudiiiiiiii Šla v Firence. Mi je res lepo mesto. Pa Sienna. Vam res privoščim ta izlet
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 8:06:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še dobro jutro vam voščim:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 9:30:11
|
|
|
|
*bubi*
|
NIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAA! Ajde, danes v službi namesto malice na RR
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 9:54:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še dobro jutro vam voščim: Hvala za kavico .............mmmmm je že dolgo ni nobena skuhala...zdaj mi je pa tako zadišala...upam, da bo svakinja za, da greva na eno kavico v bližnjo gostilno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 10:25:50
|
|
|
|
ada2
|
bubi si ti dala bubiko cepit proti rota virusu? petarda ti boš juniorja dala? pa hvala za kavo, se pravkar odpravljam k sosedom, jo že kuhajo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 10:31:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi si ti dala bubiko cepit proti rota virusu? petarda ti boš juniorja dala? ne, nisem.... mene je skrbela kužnost po cepljenju pa več razlogov je, da se nisem odločila. Vprašaj P za iskreno mnenje, pa boš videla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 10:33:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...upam, da bo svakinja za, da greva na eno kavico v bližnjo gostilno... IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa hvala za kavo, se pravkar odpravljam k sosedom, jo že kuhajo... Hmmmmm..... kam in s kom pa naj grem jaz na kavo, da je ne bom samo gledala Zdaj šibava z bubiko do pošte, je treba oddat vlogo za subvencijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 10:33:57
|
|
|
|
*bubi*
|
joj, bubika se je pravkar v dnevni zadrla: ma ma. Pa ne vem, če mene kliče al bi jedla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 12:22:39
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem pa pravkar nekaj zvedela : vse najboljše amy hvala bi se že včeraj oglasila na RR, vendar doma nimam gesla za RR in nikakor nisem prišla gor včeraj praznovala okroglo številko 30let stara sem praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super
< Sporočilo je popravil amy26 -- 4.5.2009 12:23:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 12:42:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 včeraj praznovala okroglo številko 30let stara sem praznovali pa smo zunaj v brunarici, vreme je bilo naklonjeno, družba ta prava, vse super Da ne slišim kaj takega Me veseli za praznovanje
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.5.2009 12:43:11 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.5.2009 13:41:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi si ti dala bubiko cepit proti rota virusu? petarda ti boš juniorja dala? ne, nisem.... mene je skrbela kužnost po cepljenju pa več razlogov je, da se nisem odločila. Vprašaj P za iskreno mnenje, pa boš videla Daj prosim malo razloži...kužnost po cepljenju in ostale razloge... sem te že jaz hotela to vprašat in Ado tudi, pa zmeraj pozabim...me je pa zadnjič ena prijateljica vprašala, če ga bomo dali cepit, drugače sploh nebi razmišljala v tej smeri.... Njej je menda pediater svetoval in dejal, da edino kar je slabega pri tem cepljenju je cena...menda je kar drago zdravilo...cca 70 EUR, dobit ga mora pa dvakrat... ali nekaj takega...še nisem nič študirala v tej smeri...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?