|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
29.4.2009 19:55:49   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sooooončeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjeeeeeeeeeeeeeeee?? user posted image

Včeraj je Muser posted image  dobil 5 žlic jogurta. Zvečer in zjutraj mi je rekel, da mu gre na bruhanje. Tako sva danes po posvetu z zdravnicu spet nazaj na strogi dieti user posted image . Pa se je tako veselil jourtov. Zdaj ne sme en teden čisto nič, kjer je kakšno mleko noter, da se črevesje malo opomore, drug teden pa probava sir user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
29.4.2009 20:39:45   
petarda
Ja, malo sončka smo še ujeli danes...se pa že veselim vikenda, ko bo menda več sonca...le upam, da ne bo burje user posted image ...no, pa tudi če...glavno, da malo zrak zamenjamo. user posted image

Joj, paštetka res upam, da s sirčkom ne bo problemov in bo Muser posted image  lahko kmalu postopoma jedel spet vso hrano user posted image ... Verjetno je kar težko dopovedat, da ne sme nekaj, kar je včasih lahko in ima rad... user posted image ... Je pa res, da zdaj je že večji in verjetno tudi sam vidi, da ima težave in potem bolj razume, da je bolje, da tega ne je user posted image ...

Nič...malo se že zavrtim po hiši..potem pa greva z user posted image  gledat tisti nov film, ko igrata spet Leonardo in Kate user posted image ...upam, da je v redu, ker zadnjih par dni jaz premagam filme...so sicer v redu, samo v začetku malo dolgočasni in potem te lahko hitro zvečer zmanjka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
29.4.2009 21:59:59   
petarda
Nič ni bilo s filmom user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image  je zaspal zraven juniorja, jaz pa obtičala na gmailu user posted image user posted image user posted image user posted image ...jao, jao...

Saj bo boljš...enkrat že user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
30.4.2009 7:48:03   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
30.4.2009 21:14:28   
ada2
hujše ko ene stare omike smouser posted image user posted image user posted image

me 3, ki smo na porodnem še vsaj dobro jutro pa lahko noč kdaj rečemo, ostale so pa čisto poniknile....

NIIIIINAAAA, UUUUUUUUURŠAAAAAAAAA, NAAAAAAAAAATYYYYYY..... ostalih sploh klicat ne upam...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
30.4.2009 21:29:15   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda, se ti naglobje opravičujem, ko sem te za eno žival ozzmerjala. A te raje s hrano? Ti Piškotasti Krof z Nutelo!

Danes sva bila z Muser posted image  na kontroli glede intolerance na laktozo. Dobila sva dovoljenje, da 1x na 3 dni lahko poje 3 žlice navadnega jogurta user posted image . No upam, da ne bo danes reagiral na ta jogurt, ker potem sva pečena. Moram jutri klicati zdravnico in ji poročati.

A mogoče katera ve, če kje dobi kakšna smetana (ne za kuhanje), kjer ni laktoze, da je npr. iz kokosovega mleka ali riža. Našla sem kokosovo maslo, da mu kaj spečem, samo še kakšno smetano bi rabila.

Smetano za stepanje imaš sojinih ene par, npr znamke Granovita ipd, nimajo nič mlečnega notri, preverjeno na meni vsak teden user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
1.5.2009 17:42:33   
Urša
Haloooouuuu po dolgem času! kakšno zatišje! user posted image  Mi smo vredu, spočiti, tamaladva gledata Frančka, ati spi, mami pa malo na računalniku, čeprav mi sušilc piska. je Nika ravno rekla-Mamiiii, pralni stroj te kliče! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
1.5.2009 21:23:18   
ada2
samo še spat se dam... čudovit dan je za namiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
1.5.2009 21:49:05   
Paštetka
vam Atako lahko rata pisati?   user posted image  omems en ejos iccnit
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Petarda, se ti naglobje opravičujem, ko sem te za eno žival ozzmerjala. A te raje s hrano? Ti Piškotasti Krof z Nutelo!

Danes sva bila z Muser posted image  na kontroli glede intolerance na laktozo. Dobila sva dovoljenje, da 1x na 3 dni lahko poje 3 žlice navadnega jogurta user posted image . No upam, da ne bo danes reagiral na ta jogurt, ker potem sva pečena. Moram jutri klicati zdravnico in ji poročati.

A mogoče katera ve, če kje dobi kakšna smetana (ne za kuhanje), kjer ni laktoze, da je npr. iz kokosovega mleka ali riža. Našla sem kokosovo maslo, da mu kaj spečem, samo še kakšno smetano bi rabila.

Smetano za stepanje imaš sojinih ene par, npr znamke Granovita ipd, nimajo nič mlečnega notri, preverjeno na meni vsak teden user posted image

Kaj je zdaj to? user posted image  Računalni mi je začel pisati od desne proti levi user posted image .

Tincci soje ne smemo. To je največji problem

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
1.5.2009 22:39:07   
*bubi*

Kaj je zdaj to? user posted image  Računalni mi je začel pisati od desne proti levi user posted image .

Ziher imaš/si imela kako žlahto v arabskem svetu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
1.5.2009 22:45:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

samo še spat se dam... čudovit dan je za namiuser posted image

user posted image  

pri nas pa nič posebnega... smo bili cel dan doma. Malo tu okoli na sprehodu, ampak so oblaki tak grozili, da nismo upali niti do Pekrske gorce it. user posted image

Jutri ati dela, tak da bom šla z otrokoma kar k babici, pa malo po obiskih, da nam mine. Bubika je nahodna in je ful tečkasta, nič ji ni prav.
Drugače pa lepo napreduje s plezanjem. Zdaj v bistvu pride kam hoče. sem pa ravno gledala, da se je bubi pri tej starosti že čisto sam vstal in hodil ob sedežni user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.5.2009 7:37:05   
*bubi*
Dobro jutro!

Stara zadeva, marsikateri smo že "not", mogoče pa še komu prav pride - ADA!!!

Stanovanjski sklad RS je objavil poziv za dodeljevanje subvencij za gradnjo in tudi tržni najem stanovanj za mlade družine:

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html

Grem papirje skupaj iskat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.5.2009 9:00:30   
Paštetka
hvala, ampak ker smo bili že prej lastnik stanovanja ne pademo not

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.5.2009 9:06:59   
*bubi*
Si prepričana? Je bilo tisto stanovanje primerno za vas? Po velikosti oz. drugih pogojih bivanja?

Jaz sem tudi že bila prej solastnik stanovanja, ampak 1ss. S tem stanovanjem v MB smo si mi v bistvu rešili stanovanjski problem.

Velja recimo tudi za adaptacijo ali povečanje, če prej stanovanje ni primerno. To bo Ada izkoristila, ker ima gradbeno.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
2.5.2009 9:40:41   
tincci

vam Atako lahko rata pisati?   user posted image  omems en ejos iccnit
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Tincci soje ne smemo. To je največji problem

Za kuhat imaš tudi ovseno smetano, za miskat je pa samo sojina. Sej v peciva si jaz dodajat smetano za kuhanje, veš, tako da bi lahko dodala ovseno. Jaz jo dobim v zdravih trgovinah, mogoče probaj tudi sanolabor ali kak velik hipermarket. Imaš pa za pečt pa za mazat tudi Vitaquell margarino, ki je samo iz sončničnega olja. Tudi kokosovo mleko dobiš v piksni in je fajn za omakce ali za dat v pecivo namesto smetane.

www.alergije.net

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
2.5.2009 17:51:40   
Paštetka
tincci, hvala vse to poznam. Obstaja tudi riževa smetana za kuhanje in je res dobra oz. ne občutiš skoraj razlike od navadne. pa jo imama za testenine in za juhe. Problem je sladka smetana - za stepanje. Te ne morem dobiti user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
2.5.2009 21:31:52   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro!

Stara zadeva, marsikateri smo že "not", mogoče pa še komu prav pride - ADA!!!

Stanovanjski sklad RS je objavil poziv za dodeljevanje subvencij za gradnjo in tudi tržni najem stanovanj za mlade družine:

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html

Grem papirje skupaj iskat user posted image

hvala bubi, sem si že sprintala vlogo, jutri pa začnem iskat vse potrebno in izpolnjevatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.5.2009 8:05:52   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Lepo nedeljo vam želim! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.5.2009 8:08:18   
*bubi*
Ja, Ada, ti boš imela več dela. Kasneje bo lažje, samo imena in par podpisov, pa je izpolnjeno user posted image  HB si sami pridobijo veliko podatkov iz CRP in DURSa. Če bi morala še vse to zraven zbirat user posted image

Saj se še spomnite časov, ko smo za vsako stvar hodili na občino po potrdila o številu družinskih članov, pa o skupnem gospodinjstvu,... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.5.2009 8:08:42   
*bubi*
Mene pa že resno skrbi za Nino user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.5.2009 8:09:21   
*bubi*
Tincci, vi imate naplanirano pot za tiste enomesečne počitnice? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.5.2009 9:45:18   
ada2

enakouser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.5.2009 18:11:04   
petarda

Mene tudi user posted image

Drugače pa dober večeeeeeer user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.5.2009 19:44:16   
*bubi*

Dober večeeeeeeer user posted image

Ste bili na morju? user posted image

Jah, Nino je treba samo malo za rokav pocukat. Se imajo prav lušno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.5.2009 20:35:50   
ada2

Dober večeeeeeeer user posted image

Ste bili na morju? user posted image

Jah, Nino je treba samo malo za rokav pocukat. Se imajo prav lušno user posted image

kaj si zvedla?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?