|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
26.4.2009 14:26:23   
Paštetka
Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! user posted image  user posted image .

Tak, da zdaj ko je avtocesta vse do vas, ... v kratkem pridem,. Če ne prej, po praznikih bom vzela dopust, pa pridem pogledat tvojo štručko user posted image , ki zdaj niti ni več štručka user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.4.2009 20:00:54   
*bubi*
Super, paštetka, se že veselim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.4.2009 20:04:23   
*bubi*
Evo, še ena novost pri nas: bubiko smo (končno) preselili v klasični kinderpet in sta otroka zdaj skupaj v otroški sobi. Me prav zanima, kako se bo obneslo..... kolikokrat bom morala vstat ponoči user posted image  Mogoče zdaj kar med spanjem dudo tiščim in sploh ne vem user posted image user posted image user posted image

Predvsem pa me zanima, če bo bubi obstal v svoji postelji. Je ful obljubil. In se ful veselil, da bosta skupaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.4.2009 21:29:36   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! user posted image  user posted image .

Tak, da zdaj ko je avtocesta vse do vas, ... v kratkem pridem,. Če ne prej, po praznikih bom vzela dopust, pa pridem pogledat tvojo štručko user posted image , ki zdaj niti ni več štručka user posted image

a nas pa ne boš prišla pogledat, ker ni avtoceste do nas?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.4.2009 21:53:46   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image
bom, bom user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.4.2009 8:35:31   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Krasna noč, bubi in bubika sta celo noč spala v svoji sobi user posted image user posted image user posted image
Bubika se je 1x zbudila, ker se ni mogla obrnit na hrbet. Sem videla že zvečer, da spi na trebuščku, to se je prvič zgodilo. Verjetno zato, ker v zibiki sploh ni imela prostora za obračanje.

Ob petih pa slišim ba ba ba iz sobice.... sem ji tekla flaško naredit, da je popila in zaspala nazaj. user posted image
To je zdaj fajn, ko ji dam v eno roko flašo, v drugo dudo, pa sama zamenja user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.4.2009 8:45:49   
Teni_
Jutro, oz. za nas že dan. Nika je z atijem pri zdravniku, ker je fasala vročino, jaz se tudi borim s prehladom, Teja je zdaj že ok, ampak je imela fejst vneto očko.

Zgleda, da je meni psiha spustila, zdaj, ko sem doma, pa lahko zbolimuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.4.2009 10:51:09   
*bubi*
teni, zate in za tvoji pupi: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.4.2009 20:32:12   
Teni_
Čer!

Nika je zakuhala na 39, zdravnica pa pravi, da ji nič niuser posted image . Jutri gremo k njeni zdravnici, ker skoraj ne verjamem, da pri taki vročini, otroku ni nič.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.4.2009 20:40:24   
*bubi*
Glej, če ima kako virusno obolenje, tak ni nobenega zdravila. Zbijaš vročino pa je to to.

Bubi je kuhal vsak večer prek 40, pa "mu nič ni bilo". Po moje je imel gripo. Grlo ok, ušesa ok, kaj mu če dat?

No, pri nas je drugi problem, da ti virusi povzročijo bronhitis, tak da je imel pumpice, ampak Nika nima teh težav, kolikor vem.

Pozdravite se v glavnem user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.4.2009 21:05:04   
petarda

Sem šele zvečer videla, da si me klicala, pa še nisem bila ziher, če si res ti, ker nimam shranjene te telefonske... pa tudi drugače jaz nerada kličem nazaj user posted image ...res redko, redko...mogoče mami in brata, pa lubija... pri drugih pa si vedno mislim...so me pač klicali, ko so imeli čas, mogoče ga zdaj nimajo več, me ne rabijo več...če bi bilo kaj nujnega oz. bi me kaj rabili..., bi mi pa SMS napisali... user posted image ...

Ker jaz dostikrat koga kličem, ko sem na sprehodu z juniorjem...čisto tako...za čvek...in če se mi ne oglasi, mi potem nič ne nuca, če pokliče nazaj čez eno uro, ko sem se jaz že načvekala user posted image user posted image user posted image user posted image ...nekako tako razmišljam tudi, ko kličejo mene user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

Zdaj se mi pa opraviči, ker si mi rekla, da sem KOZA user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.4.2009 21:16:03   
Teni_
Niki kao vsak prehlad vdari na bezgavke al nekaj in kašlja in je potem na inhalacijah. Lani je bila na dva tedna non - stop. Pa to že skoz - od čisto malega.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.4.2009 23:27:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem šele zvečer videla, da si me klicala, pa še nisem bila ziher, če si res ti, ker nimam shranjene te telefonske... pa tudi drugače jaz nerada kličem nazaj user posted image ...res redko, redko...mogoče mami in brata, pa lubija... pri drugih pa si vedno mislim...so me pač klicali, ko so imeli čas, mogoče ga zdaj nimajo več, me ne rabijo več...če bi bilo kaj nujnega oz. bi me kaj rabili..., bi mi pa SMS napisali... user posted image ...

Ker jaz dostikrat koga kličem, ko sem na sprehodu z juniorjem...čisto tako...za čvek...in če se mi ne oglasi, mi potem nič ne nuca, če pokliče nazaj čez eno uro, ko sem se jaz že načvekala user posted image user posted image user posted image user posted image ...nekako tako razmišljam tudi, ko kličejo mene user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

Zdaj se mi pa opraviči, ker si mi rekla, da sem KOZA user posted image user posted image  user posted image

Kura ti je rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
28.4.2009 5:53:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kura ti je rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...user posted image user posted image user posted image user posted image  sem samo videla na hitro, da je ena živaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Drgač pa dobro jutro user posted image

Tudi mi smo spet prespali noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... No, pravzaprav upam, da bomo še malo spali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
28.4.2009 8:49:47   
ada2
dobro jutro!

ko smo že pri klicih in SMS-jih... petarda včeraj (ali že predvčerajuser posted image ) sem dobila od tebe 2 brez vsebine.... verjetno je bil spet petarditouser posted image user posted image user posted image  ali si mi hotela kaj poslati?

sicer pa... kura... mi je hecno, ker mi vsi doma rečemo kura (v kakem koli smisluuser posted image ), Nuša pa vedno reče kokoška. tudi tistim kuram v loncuuser posted image

no, zdaj pa grem z mojimi otroci nartedit generalko v hiši....user posted image user posted image user posted image
bom kasneje javila če je uspelouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
28.4.2009 9:13:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

ko smo že pri klicih in SMS-jih... petarda včeraj (ali že predvčerajuser posted image ) sem dobila od tebe 2 brez vsebine.... verjetno je bil spet petarditouser posted image user posted image user posted image  ali si mi hotela kaj poslati?

Ja, petardito je bil user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko ne zaklenem telefona mu zmeraj rata kaj poslat ali pa koga poklicat user posted image ... Srečno pri generalki...jaz bom pa samo u izi...petardito in oči sta v Lj, jaz in junior pa doma...je ravno zaspal, pa nočem preveč ropotat user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah saj bo še časa za pospravljat - vreme ni nič kaj lepo napovedanouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
28.4.2009 14:43:26   
Paštetka
Petarda, se ti naglobje opravičujem, ko sem te za eno žival ozzmerjala. A te raje s hrano? Ti Piškotasti Krof z Nutelo!

Danes sva bila z Muser posted image  na kontroli glede intolerance na laktozo. Dobila sva dovoljenje, da 1x na 3 dni lahko poje 3 žlice navadnega jogurta user posted image . No upam, da ne bo danes reagiral na ta jogurt, ker potem sva pečena. Moram jutri klicati zdravnico in ji poročati.

A mogoče katera ve, če kje dobi kakšna smetana (ne za kuhanje), kjer ni laktoze, da je npr. iz kokosovega mleka ali riža. Našla sem kokosovo maslo, da mu kaj spečem, samo še kakšno smetano bi rabila.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
28.4.2009 15:47:15   
petarda

Petarda, se ti naglobje opravičujem, ko sem te za eno žival ozzmerjala. A te raje s hrano? Ti Piškotasti Krof z Nutelo!

Mi bolj odgovarja user posted image user posted image user posted image user posted image ....če me že moraš user posted image ...zdaj sem pa lačna ratala user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ti pa žal ne znam pomagat, upam pa da ne bo kakih reakcij user posted image ...je pa danes v Oni veliko člankov o alergijah..zanimivo branje user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
28.4.2009 16:13:42   
*bubi*
Jaz ti tudi ne znam pomagat, paštetka user posted image  

A je res tak ful hudo? Pa to ni že od začetka, kolikor vem user posted image

Petarda, ti imaš čas še Ono brat? user posted image user posted image user posted image  Jaz je kak teden niti od zunaj ne uspem videt user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
28.4.2009 17:27:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, ti imaš čas še Ono brat? user posted image user posted image user posted image  Jaz je kak teden niti od zunaj ne uspem videt user posted image

Prejle sem sedela zunaj, junior v vozičku zaspal, petardito pihal milne balončke, se igral z avti...oči v delavnici...jaz pa zunaj, kavica in Ona user posted image user posted image user posted image ....dopoldne pa sem posadila rože, vsula svežo zemljo v gredico in jo porihtala, pomela zunaj...ja, cajt mam...ker ta moj user posted image  je res zlati otrok user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
29.4.2009 4:55:18   
petarda
Dobro jutro user posted image  in kavica.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo ne še zdaj..grem še za kako urico, dve v posteljo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
29.4.2009 8:06:20   
*bubi*
dobro jutro user posted image

...ja, cajt mam...ker ta moj user posted image  je res zlati otrok user posted image user posted image user posted image ...

mi je znano, bi bubiko tudi dala v to kategorijo. Samo teh 6 mesecev razlike.... ne spi več 22 ur na dan, ampak samo še cca 14 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
29.4.2009 8:33:10   
ada2
dobro jutro!

sem včeraj imela tako prijetne obiske in se tolko načvekala, da sploh nisem imela potrebe po RR zvečeruser posted image

smo pa super pospraviliuser posted image  nuša je svojo sobo, mi2 z adamom pa dnevno in kopalnico. kuhinja čaka danes, spalnica pa še ni tako potrebnauser posted image

danes pa dobim iz službe obiskeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
29.4.2009 8:45:26   
*bubi*
Ti kar uživaj, Ada. Je kar fajn imet kako družbo, da nisi cele dneve sama z user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
29.4.2009 14:58:10   
petarda
Sooooončeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?