Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 14:26:23
|
|
|
|
Paštetka
|
Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! . Tak, da zdaj ko je avtocesta vse do vas, ... v kratkem pridem,. Če ne prej, po praznikih bom vzela dopust, pa pridem pogledat tvojo štručko , ki zdaj niti ni več štručka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 20:00:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Super, paštetka, se že veselim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 20:04:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, še ena novost pri nas: bubiko smo (končno) preselili v klasični kinderpet in sta otroka zdaj skupaj v otroški sobi. Me prav zanima, kako se bo obneslo..... kolikokrat bom morala vstat ponoči Mogoče zdaj kar med spanjem dudo tiščim in sploh ne vem Predvsem pa me zanima, če bo bubi obstal v svoji postelji. Je ful obljubil. In se ful veselil, da bosta skupaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 21:29:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! . Tak, da zdaj ko je avtocesta vse do vas, ... v kratkem pridem,. Če ne prej, po praznikih bom vzela dopust, pa pridem pogledat tvojo štručko , ki zdaj niti ni več štručka a nas pa ne boš prišla pogledat, ker ni avtoceste do nas?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 8:35:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Krasna noč, bubi in bubika sta celo noč spala v svoji sobi Bubika se je 1x zbudila, ker se ni mogla obrnit na hrbet. Sem videla že zvečer, da spi na trebuščku, to se je prvič zgodilo. Verjetno zato, ker v zibiki sploh ni imela prostora za obračanje. Ob petih pa slišim ba ba ba iz sobice.... sem ji tekla flaško naredit, da je popila in zaspala nazaj. To je zdaj fajn, ko ji dam v eno roko flašo, v drugo dudo, pa sama zamenja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 8:45:49
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, oz. za nas že dan. Nika je z atijem pri zdravniku, ker je fasala vročino, jaz se tudi borim s prehladom, Teja je zdaj že ok, ampak je imela fejst vneto očko. Zgleda, da je meni psiha spustila, zdaj, ko sem doma, pa lahko zbolim .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 10:51:09
|
|
|
|
*bubi*
|
teni, zate in za tvoji pupi:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 20:32:12
|
|
|
|
Teni_
|
Čer! Nika je zakuhala na 39, zdravnica pa pravi, da ji nič ni . Jutri gremo k njeni zdravnici, ker skoraj ne verjamem, da pri taki vročini, otroku ni nič.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 20:40:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Glej, če ima kako virusno obolenje, tak ni nobenega zdravila. Zbijaš vročino pa je to to. Bubi je kuhal vsak večer prek 40, pa "mu nič ni bilo". Po moje je imel gripo. Grlo ok, ušesa ok, kaj mu če dat? No, pri nas je drugi problem, da ti virusi povzročijo bronhitis, tak da je imel pumpice, ampak Nika nima teh težav, kolikor vem. Pozdravite se v glavnem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 21:05:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! . Sem šele zvečer videla, da si me klicala, pa še nisem bila ziher, če si res ti, ker nimam shranjene te telefonske... pa tudi drugače jaz nerada kličem nazaj ...res redko, redko...mogoče mami in brata, pa lubija... pri drugih pa si vedno mislim...so me pač klicali, ko so imeli čas, mogoče ga zdaj nimajo več, me ne rabijo več...če bi bilo kaj nujnega oz. bi me kaj rabili..., bi mi pa SMS napisali... ... Ker jaz dostikrat koga kličem, ko sem na sprehodu z juniorjem...čisto tako...za čvek...in če se mi ne oglasi, mi potem nič ne nuca, če pokliče nazaj čez eno uro, ko sem se jaz že načvekala ...nekako tako razmišljam tudi, ko kličejo mene .... Zdaj se mi pa opraviči, ker si mi rekla, da sem KOZA
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 21:16:03
|
|
|
|
Teni_
|
Niki kao vsak prehlad vdari na bezgavke al nekaj in kašlja in je potem na inhalacijah. Lani je bila na dva tedna non - stop. Pa to že skoz - od čisto malega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.4.2009 23:27:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! . Sem šele zvečer videla, da si me klicala, pa še nisem bila ziher, če si res ti, ker nimam shranjene te telefonske... pa tudi drugače jaz nerada kličem nazaj ...res redko, redko...mogoče mami in brata, pa lubija... pri drugih pa si vedno mislim...so me pač klicali, ko so imeli čas, mogoče ga zdaj nimajo več, me ne rabijo več...če bi bilo kaj nujnega oz. bi me kaj rabili..., bi mi pa SMS napisali... ... Ker jaz dostikrat koga kličem, ko sem na sprehodu z juniorjem...čisto tako...za čvek...in če se mi ne oglasi, mi potem nič ne nuca, če pokliče nazaj čez eno uro, ko sem se jaz že načvekala ...nekako tako razmišljam tudi, ko kličejo mene .... Zdaj se mi pa opraviči, ker si mi rekla, da sem KOZA Kura ti je rekla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 5:53:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem zadnjič šla sama v MB in sem klicala petardo, naj mi da tvojo telefonsko številko, ker sem imela samo službeni telefon s sabo, kjer nimam tvoje telefonske, in mi Petarda ni dvignila telefona. Kura me ni niti nazaj poklicala in vprašala kaj hočem! . Sem šele zvečer videla, da si me klicala, pa še nisem bila ziher, če si res ti, ker nimam shranjene te telefonske... pa tudi drugače jaz nerada kličem nazaj ...res redko, redko...mogoče mami in brata, pa lubija... pri drugih pa si vedno mislim...so me pač klicali, ko so imeli čas, mogoče ga zdaj nimajo več, me ne rabijo več...če bi bilo kaj nujnega oz. bi me kaj rabili..., bi mi pa SMS napisali... ... Ker jaz dostikrat koga kličem, ko sem na sprehodu z juniorjem...čisto tako...za čvek...in če se mi ne oglasi, mi potem nič ne nuca, če pokliče nazaj čez eno uro, ko sem se jaz že načvekala ...nekako tako razmišljam tudi, ko kličejo mene .... Zdaj se mi pa opraviči, ker si mi rekla, da sem KOZA Kura ti je rekla Aja... sem samo videla na hitro, da je ena žival ... Drgač pa dobro jutro Tudi mi smo spet prespali noč ... No, pravzaprav upam, da bomo še malo spali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 8:49:47
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ko smo že pri klicih in SMS-jih... petarda včeraj (ali že predvčeraj ) sem dobila od tebe 2 brez vsebine.... verjetno je bil spet petardito ali si mi hotela kaj poslati? sicer pa... kura... mi je hecno, ker mi vsi doma rečemo kura (v kakem koli smislu ), Nuša pa vedno reče kokoška. tudi tistim kuram v loncu no, zdaj pa grem z mojimi otroci nartedit generalko v hiši.... bom kasneje javila če je uspelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 9:13:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! ko smo že pri klicih in SMS-jih... petarda včeraj (ali že predvčeraj ) sem dobila od tebe 2 brez vsebine.... verjetno je bil spet petardito ali si mi hotela kaj poslati? Ja, petardito je bil ...ko ne zaklenem telefona mu zmeraj rata kaj poslat ali pa koga poklicat ... Srečno pri generalki...jaz bom pa samo u izi...petardito in oči sta v Lj, jaz in junior pa doma...je ravno zaspal, pa nočem preveč ropotat ....ah saj bo še časa za pospravljat - vreme ni nič kaj lepo napovedano
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 14:43:26
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, se ti naglobje opravičujem, ko sem te za eno žival ozzmerjala. A te raje s hrano? Ti Piškotasti Krof z Nutelo! Danes sva bila z M na kontroli glede intolerance na laktozo. Dobila sva dovoljenje, da 1x na 3 dni lahko poje 3 žlice navadnega jogurta . No upam, da ne bo danes reagiral na ta jogurt, ker potem sva pečena. Moram jutri klicati zdravnico in ji poročati. A mogoče katera ve, če kje dobi kakšna smetana (ne za kuhanje), kjer ni laktoze, da je npr. iz kokosovega mleka ali riža. Našla sem kokosovo maslo, da mu kaj spečem, samo še kakšno smetano bi rabila.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 15:47:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, se ti naglobje opravičujem, ko sem te za eno žival ozzmerjala. A te raje s hrano? Ti Piškotasti Krof z Nutelo! Mi bolj odgovarja ....če me že moraš ...zdaj sem pa lačna ratala .... Ti pa žal ne znam pomagat, upam pa da ne bo kakih reakcij ...je pa danes v Oni veliko člankov o alergijah..zanimivo branje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 16:13:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz ti tudi ne znam pomagat, paštetka A je res tak ful hudo? Pa to ni že od začetka, kolikor vem Petarda, ti imaš čas še Ono brat? Jaz je kak teden niti od zunaj ne uspem videt
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.4.2009 17:27:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, ti imaš čas še Ono brat? Jaz je kak teden niti od zunaj ne uspem videt Prejle sem sedela zunaj, junior v vozičku zaspal, petardito pihal milne balončke, se igral z avti...oči v delavnici...jaz pa zunaj, kavica in Ona ....dopoldne pa sem posadila rože, vsula svežo zemljo v gredico in jo porihtala, pomela zunaj...ja, cajt mam...ker ta moj je res zlati otrok ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.4.2009 4:55:18
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro in kavica.... ... samo ne še zdaj..grem še za kako urico, dve v posteljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.4.2009 8:06:20
|
|
|
|
*bubi*
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...ja, cajt mam...ker ta moj je res zlati otrok ... mi je znano, bi bubiko tudi dala v to kategorijo. Samo teh 6 mesecev razlike.... ne spi več 22 ur na dan, ampak samo še cca 14
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.4.2009 8:33:10
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! sem včeraj imela tako prijetne obiske in se tolko načvekala, da sploh nisem imela potrebe po RR zvečer smo pa super pospravili nuša je svojo sobo, mi2 z adamom pa dnevno in kopalnico. kuhinja čaka danes, spalnica pa še ni tako potrebna danes pa dobim iz službe obiske
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.4.2009 8:45:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Ti kar uživaj, Ada. Je kar fajn imet kako družbo, da nisi cele dneve sama z .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.4.2009 14:58:10
|
|
|
|
petarda
|
Sooooončeeeeek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?