Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 17:33:03
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Drage moje... 1000 krat vam hvala, da ste dihale z mano, mislile name in mi pomagale pritiskat - je pomagalo, junior je kar skočil iz varnega zavetja .... pa hvala za vse čestitke, upam, da se izpolnijo napisane želje. Torej vse je ok, počutje SVETOVNO , komaj čakam, da vam povem vse kako je bilo, samo bom morala takole po delih , ker mam časovno stisko .... Zaenkrat se samo na hitro javljam, ker se bo junior kmalu zbudil in ziher bo lačen, ker spi že od 13.ure... , upam, da bo tudi ponoči spal, ker to noč ga je biksal....upam, da ni zamenjal noč za dan Zaenrat toliko...če me bo lubi pustil zvečer na računalnik pripopam kako slikico, v nasprotnem jutri oz. najkasneje čez vikend.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 17:44:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oooooo Petarda ..jaaaaaa slikce spi že od 13.ure... priden ...vendar ne za ceno nočnega spanja če me bo lubi pustil zvečer na računalnik a pri vas je še vedno šef , sem mislila, da se z otroci to vedno spremeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 17:44:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda Dobrodošla doma, oba z juniorjem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 17:58:57
|
|
|
|
Urša
|
Dobordašla, Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 18:00:37
|
|
|
|
nincy
|
Joj končno nazaj v civilizaciji...brez neta 5 dni in ravno takrat ko ni treba. No sem pa dihala s Petardo in predihala Petarda iskrene čestitke za sinčka. Želim vam veliko zdravja, prespanih noči in cartanja. Pri nama nič novega...skoz prehlajeni...in na bolniški...ne vem, če je bila letos 3 tedne v vrtcu . Najprej kašelj, potem začetek pljučnice, nato angina, zdaj pa spet kašelj in vročina. Se tolažim, da prihajajo toplejši dnevi. Ob priliki dam gor še kakšno fotko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 20:36:42
|
|
|
|
ada2
|
petarda ti želim, da bi imeli take noči kot mi nincy ti se pa le bolj pogosto javi...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 20:43:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem prišla malo poškilit..... pa zgleda še ne bo danes slikic Glavno, da se imajo svetovno , iz dneva v dan bo lažje....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 7:48:50
|
|
|
|
til
|
Pozdravljena Petarda No lubiju povej da so na forumu same firbčne babnice in da moraš takoj prilimat slike, ker drugače se bomo požrle od radovednosti. Pa upam, da ste imeli mirno nočko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 7:49:40
|
|
|
|
til
|
Pa dobro jutro vsem, ker sem v službi nimam časa čakat ade za mleko zato bom pila kavo kar brez
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 8:28:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petarda, kako ste spali?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 9:11:04
|
|
|
|
ada2
|
evo til, samo za tebe 40 ml mleka več nimam danes, ker je eno rundo Miha pojedel ponoči ob 3. sem ugotovila, da če ga zvečer pred spanjem uspem nahecat, da iz obeh fajn popije, potem prespi celo noč, če pa samo iz ene, pa se okoli 3 zbudi. ampak ponoči potem tudi samo iz ene pije, potem pa noče več sploh ust odpret, tako, da črpanje še vedno ostane ponoči. vsaj toliko, da tisti pritisk popusti, ker če pa ne, potem pa zjutraj ni šans, da lahko zagrabi, je preveliko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 9:17:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem ti kar malo fauš, Ada. Tak sem si želela, da bi bubiko dojila, pa ni hotela niti toliko kot bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 10:10:49
|
|
|
|
ada2
|
hodim čekirat, če se je petarda že kaj oglasila.... aja, a sem povedala, da mora Adam na operacijo žrelnice?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 10:11:16
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem ti kar malo fauš, Ada. Tak sem si želela, da bi bubiko dojila, pa ni hotela niti toliko kot bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 10:54:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hodim čekirat, če se je petarda že kaj oglasila.... aja, a sem povedala, da mora Adam na operacijo žrelnice? jaz tudi zdaj kmalu? bogi ostanejo dolgo not?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 15:55:34
|
|
|
|
ada2
|
še ni glasu od petarde? bubi nimamo še termina, samo napotnico. niti še ne vem ali bo operiran v MB ali v MS. z njim bo moral Andrej, ker jaz zaradi Miha ne bom mogla biti v bolnici z njim. saj dolgo ne ostanejo, mislim, da gredo že drugi dan domov, če je vse ok. Nuša je bila tudi pri 3,5 letih operirana, takrat sva bile v NM, ker tam poznamo enega ORL zdravnika, zdaj bomo pa probali malo bliže zrihtat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 20:23:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nekam sumljivo tiho je tu gor ...no ja, jaz grem poskusit še malo puzzel skupi spravit , da ne bom rekorderka v dolžinskem puzzlanju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 20:28:47
|
|
|
|
Urša
|
Kako smo kaj, punce? Jutri je peeeeeeeteeeeeeeeek, jeeeej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 20:29:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, jaz še nisem začela. Sem pa jih ven vzela in pogledala.... pa to je še lažje zlagat, že po otipu veš, kako je obrnjena OK, 2 varianti lahko takoj izločiš. Pa te, ki sem jih jaz kupila, niti nimajo toliko slik, ne spreminjajo tak ful. SAmo ne vem, kdaj bo čas zložit. Sem se nekoč lotila teh: Zložen je okvir in otrok v sredini, ostalo pa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 20:31:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako smo kaj, punce? Jutri je peeeeeeeteeeeeeeeek, jeeeej! eh, mene petki že dobrih 8 mesecev ne ganejo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 20:35:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako smo kaj, punce? Jutri je peeeeeeeteeeeeeeeek, jeeeej! eh, mene petki že dobrih 8 mesecev ne ganejo mene pa že kakih 6 let ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 21:03:13
|
|
|
|
ada2
|
očitno danes še ne bo slik od juniorja... grem pred TV....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.3.2009 21:11:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 očitno danes še ne bo slik od juniorja... saj bo kmalu vikend Mogoče pa čaka, da bodo fotke v kaki galeriji na veliko objavljene BTW: s katerim programom si to naredila, petarda?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.3.2009 8:06:20
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro, pa kava z mlekom....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 20.3.2009 8:08:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala Dobro jutro tudi ostalim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.