|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
20.3.2009 8:56:18   
*bubi*
No, pa še nova stran, da ne bo tistega "pojdi nazaj" odpiralo user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.3.2009 9:48:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, pa še nova stran, da ne bo tistega "pojdi nazaj" odpiralo user posted image user posted image

o, sama dobrota te jeuser posted image

ej, bubi, okoli 20 aprila gresta moja starša na morje in bom imela avto nekaj dni samo zase, si boš vzela čas za sprehod po MB z nama z Mihom?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.3.2009 10:09:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej, bubi, okoli 20 aprila gresta moja starša na morje in bom imela avto nekaj dni samo zase, si boš vzela čas za sprehod po MB z nama z Mihom?

o, z veseljem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.3.2009 12:37:52   
ada2
nekaj slik sem dala v album, če katero zanima....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.3.2009 14:21:59   
Urša
Oooo, kako ste lepi! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.3.2009 14:23:25   
NinaŠ
Oj, oj!

Ada user posted image user posted image user posted image  kar topim se ob takih fotkah user posted image  ...ampak, da bi me kaj zagrabil pa ne user posted image  

Puzzle sem uspela vkup spravit user posted image user posted image user posted image  in zdaj sem vsa na spidu, tako da grem po službi nujno še kake kupit user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.3.2009 15:24:36   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada.

Nina, v Hoferju (vsaj pri nas) so še ostale navadne (1000 in 1500 kos) in 3D puzzle. user posted image  Joj, jaz bi tudi.... če bi le imela čas.

Zdaj edino kake hama zložim, z bubiko v naročju. Pol vam je itak jasno, kak to zgleda user posted image  Vedno daljše rokice ima user posted image

Ampak je bilo treba angelčka s snežinkami pospravit in malo bolj pomladni motiv obesit user posted image  Čeprav včeraj... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.3.2009 21:01:20   
ada2
sem upala, da bo junior že tu...

no, moja fanta že spita, Nuša je pa šla k očetu na vikenduser posted image

da vam povem kaj sem si včeraj zakuhalauser posted image  Nuša je čisto nora na rebelde, tako muziko kot nadaljevanko in jo spremlja vsak dan, razen ob petkih, ker ima takrat balet... no, in včeraj je gledala v spalnici, jaz sem pa zraven Miha dojila še pred spanjem. končalo se je čisto v stilu mehiških telenovel user posted image - se pravi ko se končno začne nekaj dogajat je bilo konec... konkretno- od enega junaka mami se je nekaj zgodilo, kaj pa ni bilo povedano in je bilo konec. in seveda se Nuša začne razburjat, da je vedno tako, da se konča ravno sredi nečesa napetega in blablabla... pa da bo mogla zdaj cel dan čakatuser posted image , da bo izvedela kaj se je zgodilo... no, pa še jaz zlobno pripomnim, da ne bo mogla gledat, ker je petek in ima baletuser posted image user posted image ... in seveda nesreča, groza, katastrofauser posted image ... ampakuser posted image  je našla rešitev in me pooblastila, da gledam namesto nje in ji potem poročamuser posted image ...sem se potem mogla učiti kako je komu ime pa itak, da še zdaj ne vem... lupita, diego, roberta, giovani, mia... ampak kdo je kdo pa nimam pojmauser posted image .... no ok, da skrajšam... zamudila semuser posted image user posted image ... Nuša pa vsa navdušena prileti z baleta in se totalno požvižga na to, da jo ata že čaka pred hišo v avtu, glavno, da bo ona zdaj zvedela kaj se je pri rebelde dogajalo... pa sem ji lahko le zadnjih 15 minut povedala... ja, vem, mea maxima culpa, ampak res sem čisto pozabilauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.3.2009 21:37:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja, vem, mea maxima culpa, ampak res sem čisto pozabilauser posted image user posted image user posted image

očitno ti trenutno RBD ni glavna prioriteta v življenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.3.2009 8:05:32   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.3.2009 8:53:30   
amy26
bubi hvala za kavicouser posted image

pri nas smo imeli kar pestro, dela sem imela ful, a Ela bila doma saj je že od nedelje bolana, no sedaj je že bolje
včeraj je prvič jedla malo juhe in hrenovke pred tem pa samo mleko pa še to zelo malo
torej apetita nobenega, vročino imela 4 dni okoli 40, kašljala ful in še vedno sluz, smrkava na polno itd
včeraj dobili antibiotik in upam da se dokončno pozdravimo

jutri pa praznovanje RD od Ele, malo v družinskem krogu bo nič posebnega

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.3.2009 8:58:14   
*bubi*
Ela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  do jutri pa se le mora pozdravit user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.3.2009 10:13:26   
ada2
dobro jutro...

joj uboga ela user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.3.2009 10:32:12   
petarda
Dobro jutro user posted image

Saj sploh ne vem kje naj začnem, ko je toliko za povedat, komentirat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Elo in če je še kakšen bolanček, da se hitro pozdravijo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.3.2009 10:35:51   
petarda
Mi se imamo še vedno svetovno, junior je en tak priden otročiček, da si ga lahko vsaka mamica samo želi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....petardito je tudi presenetljivo dobro sprejel bratca, ga ima rad, pomaga nosit dude, pleničke, pomaga zbrat v kaj ga bomo oblekli....user posted image user posted image user posted image user posted image ....vseeno se je pa včeraj dal nahecat enemu sosedu, ki je rekel, da mu da dve majhni muci, če mu mi damo juniorja user posted image user posted image user posted image ....in posel je bil sklenjen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.3.2009 10:41:32   
petarda
No, jaz sem tudi v redu. Je bila vsak dan dopoldne pri meni moja zlata mami, da je skuhala, pa se igrala s petarditom, pa malo pospravila, tak da sem res lahko počivala in skrbela za juniorja... user posted image  Zaenkrat se uspešno dojiva, čeprav toliko mleka, da bi vam ga še za kafe ponujala pa nimam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....se mi zdi, da je glih za glih oz. ravno toliko kot ga potrebuje, hraniva se približno na tri ure user posted image . Ti tudi malo zavidam Ada, ker me skoz "skrbi", da ga bo prehitro zmanjkalo. user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.3.2009 10:43:51   
*bubi*
user posted image  petarda.... sem te že hotela spomnit, da je vikend user posted image

no, čakamo še slikice user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.3.2009 10:44:56   
Urša
Petarda, sem vesela za vas! user posted image  Naj bo tako tudi naprej! user posted image  Kaj pa slikica? Če ne bi javno, mi jo pa na mejl pošlji.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.3.2009 10:47:58   
Urša
ELA, VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.3.2009 10:53:54   
amy26
Urša hvala za čestitke že vnaprejuser posted image , Ela ima RD v ponedeljek 23.3. bomo pa praznovali jutri torej en dan prej

petarda, me veseli da se imate svetovno, pa super da je petardito bratca sprejel, za mleko pa ne skrbi, čimveč pij, jej in počivaj to je glavno 

naša dva sem dala sedaj spat, nemogoča sta, no nima veze sam da je Ela jedla to je ta glavno
vse ostalo pa bo že

sem prej obesila perilo zunaj, piha in mrzlo je ful, še dobro da ne smemo zaradi Ele še ven

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.3.2009 10:54:31   
petarda
Čakam, da se slikice naložijo na shrani.si...bom eno ali dve sem prilimala, ostale vam pa po mailu pošljem user posted image .....

Pa NIKOLI ne uganete kdo je včeraj prišel pogledat juniorja user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.3.2009 10:58:28   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Čakam, da se slikice naložijo na shrani.si...bom eno ali dve sem prilimala, ostale vam pa po mailu pošljem user posted image .....

morda Paštetkauser posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.3.2009 11:06:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jao mene... user posted image user posted image user posted image user posted image  ....dobro, da ni bilo nagradno vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, paštetka z družino je bila včeraj tukaj....me srbi, da bi dala kako fotko gor, samo jo moram prej vprašat za dovoljenje. Sta pa M&M taka srčka...pa Muser posted image  je že fuuuul velika user posted image ....se je čisto lepo s fanti igrala user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.3.2009 11:16:03   
petarda
Ah...user posted image ....neki me heca shrani.si..... uspelo mi je samo eno slikico naložit...toliko, da ne boste rekle, da nisem mož beseda user posted image ....

user posted image

Ostale pa kasneje oziroma po mailu. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.3.2009 11:16:08   
amy26

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jao mene... user posted image user posted image user posted image user posted image  ....dobro, da ni bilo nagradno vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, paštetka z družino je bila včeraj tukaj....me srbi, da bi dala kako fotko gor, samo jo moram prej vprašat za dovoljenje. Sta pa M&M taka srčka...pa Muser posted image  je že fuuuul velika user posted image ....se je čisto lepo s fanti igrala user posted image

za mene user posted image user posted image user posted image user posted image

njena dva M&M pa verjamem da sta srčka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.