Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.3.2009 20:42:01
|
|
|
|
ada2
|
no, pa mi je uspelo vsaj eno doklicat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.3.2009 20:46:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Še slikca s (prvo ) torto, drugo dobite na mail, ker so gor vsi povabljeni otroci in ne bi javno : pa mi vsi, ob bližnjem bajarju, kjer še vedno plavajo hiške, ki so jih vrtcarji splavili na gregorjevo: no in končno smo tudi pri nas dočakali zvončke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.3.2009 20:58:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
A sem vam povedala, da sem se spravila sestavit ene 500 kom 3D puzzle? Skratka - to, ko sem že začela, sestavim, potem pa kupujem samo še obične . Primeš konček in ga pod različnimi koti drugače vidiš . Da se ti zrola
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.3.2009 21:06:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jutri dopoldne, pred službo, pa šibam še malo posmučat . Zdaj v Kr.Gori naprave poženejo že ob 8., tako da se bom do 11. lahko fajn zmigala . Gužve pa itak ne pričakujem . Za vikend je bolj slaba vremenska napoved , toda če se bo vreme kolčkaj držalo, gremo vsi skupaj na Pokljuko še nekaj ovinkov naredit . Joj zunaj je že tako prijetno toplo, vpregli smo že kolesa, skirce, rolarje, ampak mene še vedno vleče na smučišča . Na srečo je bila zima letos radodarna in bomo tudi sneg lahko še vsaj kak mesec okušali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 7:03:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!!!! ...če imate raje tako z mlekom, počakte Ado
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 8:34:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Super so tvoji slavljenci, Nina! Pa kakšne torte Zgleda so ti junaki kar dolgo popularni IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A sem vam povedala, da sem se spravila sestavit ene 500 kom 3D puzzle? Skratka - to, ko sem že začela, sestavim, potem pa kupujem samo še obične . Primeš konček in ga pod različnimi koti drugače vidiš . Da se ti zrola si v H. kupila? Jaz sem tudi ene, mislim da vesolje... samo bodo še malo počakale v omari Na tem delu Pohorja pa ni več smuke, prav žalostno že zgleda poseka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 9:40:58
|
|
|
|
ada2
|
evo mleko Adam se je spet zbudil z čisto flekastimi nogami in ga je andrej peljal k P, mi2 z Mihom greva pa zdaj malo ven na sončka. o petardi še vedno nobenih novic?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 10:37:43
|
|
|
|
ada2
|
šesta bolezen.... že spet, že tretjič no, vsaj vemo, da jutri že več flekov ne bo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 10:46:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 šesta bolezen.... že spet, že tretjič no, vsaj vemo, da jutri že več flekov ne bo kako pa je to možno? Sem mislila, da je šesta samo 1x. Obstajajo pa še druge podobne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 10:48:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 o petardi še vedno nobenih novic? Sem si drznila en SMS poslat. Danes gresta domov in obljublja, da se javi ob prvi priliki. PEEEEETAAAAARDAAAAA! Čakamo te
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 14:25:46
|
|
|
|
Urša
|
O, fajn da prideta v topel domek!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 18:55:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Moram nas dvignit, da nas ne bo petarda na drugi strani iskala Petarda, ku-kuc!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 19:17:02
|
|
|
|
ada2
|
ja, bubi, jaz sem najprej tudi mislila, da imaš šesto bolezen samo 1x, pa je potem naša P rekla, da ni tako, da se lahko ponavlja. no, potem sem pa mislila, da je to samo dojenčkasta bolezen... no, naši novembrčki so se mi zdeli že prestari za to glava me je začela bolet, tako, da bom jaz danes hitro šviznila pod odejo... sicer sem mislila petardo počakat, ampak ne vem, če bo uspelo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 20:11:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 šesta bolezen.... že spet, že tretjič no, vsaj vemo, da jutri že več flekov ne bo jaz sem bila tud prepričana, da je 6. bolezen lahko le 1x Vem pa, da obstaja tudi viroza podobna 6. bolezni ... ...no itak je pa 6. bolezen virusnega izvora ...tko da Adam ima definitivno virozo . Upam, da je danes že kaj bolje . Ada ti pa počivat , da ne bomo zjutraj kave brez mleka pile si v H. kupila? Jaz sem tudi ene, mislim da vesolje... H. ne v D. imam pa mamico in dva mala tigrčka med zelenjem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 20:15:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jutranja smuka je bila prekrasna , prazno smučišče, sneg zapeglan in rahlo pomrznjen . Nekje ob 9.30 je bilo idile konec, nabralo se je nekaj ljudi, pa sneg se je pričel topiti.... Sicer na FISu je bilo še vedno idealno, vendar tam pa dela le še sedežnica, s katero mi je dosadno se non stop vozit - imam raje vlečnice in vmes kako vožnjo za počitek s sedežnico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 21:04:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ si v H. kupila? Jaz sem tudi ene, mislim da vesolje... H. ne v D. imam pa mamico in dva mala tigrčka med zelenjem Hofer je imel zdaj akcijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 21:05:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jutranja smuka je bila prekrasna , prazno smučišče, sneg zapeglan in rahlo pomrznjen . samo da si uživala BTW: sama si šla al z Anžetom? Tina dvomim, da lahko smuča
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 21:08:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ si v H. kupila? Jaz sem tudi ene, mislim da vesolje... H. ne v D. imam pa mamico in dva mala tigrčka med zelenjem Hofer je imel zdaj akcijo nisem vedela D. = Direndaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.3.2009 21:11:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
BTW: sama si šla al z Anžetom? Tina dvomim, da lahko smuča sama , sem se še zadnjič letos želela konkretno nasmučati . V nedeljo, če bo seveda vreme primerno, gremo vsi skupaj (na Pokljuko ali Sorico) - v našem koncu bo zaradi poletov v Planici preveč gužve . Bom tudi Tino poskusila na smučke postavit , mislim, da ji bo šlo. Sicer še šepa, vendar mislim da je to zdaj že iz navade, ker da bi jo kaj bolelo nikdar ne omeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 5:48:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! potem pa jutranja fizkultura
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 7:49:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 9:59:24
|
|
|
|
Urša
|
Kaj Petarde še ni domov?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 10:17:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kaj Petarde še ni domov? morala bi bit doma Verjetno še ni našla minutke, da se nam javi bo že, mora malo not prit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 15:07:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Ku-kuc Jaz že tak težko čakam petardo in slikice malega Juniorja Pol pa si mislim.... če smo 10 dni čez rok čakale, da je sploh šla rodit, bomo pa še zdaj kak dan Saj jaz sem eno mini slikico že videla, je pravi srček..... zato pa si želim še več
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.3.2009 16:49:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz že tak težko čakam petardo in slikice malega Juniorja aha, jaz tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.