|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
21.3.2009 11:16:59   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ah...user posted image ....neki me heca shrani.si..... uspelo mi je samo eno slikico naložit...toliko, da ne boste rekle, da nisem mož beseda user posted image ....

user posted image

Ostale pa kasneje oziroma po mailu. user posted image

kok je majhen, pravi lepotec user posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 21.3.2009 11:17:12 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.3.2009 11:21:55   
petarda
Hvala, Amy user posted image ....ja...čist je po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image ....čeprav vsi pravijo kok je lušen, pa kok je očiju podoben user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.3.2009 13:37:26   
amy26

Hvala, Amy user posted image ....ja...čist je po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image ....čeprav vsi pravijo kok je lušen, pa kok je očiju podoben user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ....

tudi jaz bi rekla da je zaenkrat podoben tebiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.3.2009 14:30:50   
ada2
jee, končno smo dočakali juniorjauser posted image user posted image user posted image

petarda ful je lepi, sicer pa... novembrke tak same lepe otroke na svet spravljamouser posted image

glede mleka - pij zala harmony - bela breskev z aloe vero... ne vem zakaj, ampak meni povzroča ogromne navale oz. priliveuser posted image ... samo če pa potem zaradi tega mastitis fašeš pa jaz ne bom krivauser posted image

paštetke pa nisem videla že celo večnostuser posted image , pa smo kar blizu doma...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.3.2009 16:11:26   
petarda
A Zala Harmony je skrivni recept? Evo bom jutri takoj lubija poslala po six pack user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.3.2009 18:04:51   
Urša
Joooj, kako sem se raznežila! user posted image user posted image user posted image  Lepotec mali!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.3.2009 19:33:18   
*bubi*

user posted image  

user posted image user posted image user posted image  sladko bitjece malo nebogljeno user posted image user posted image user posted image

pa kak so lepo oblečeni user posted image  v vaši porodnišnici user posted image  Se mi zdi to ful lepo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
22.3.2009 8:21:42   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adaaaaaaaaaaaaaaaa prinesi mleko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
22.3.2009 8:24:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

pa kak so lepo oblečeni user posted image  v vaši porodnišnici user posted image  Se mi zdi to ful lepo.

Ja, res smo imeli same lepe oblekice na izbiro user posted image user posted image user posted image , pa tudi drugače vse pohvale novomeški porodnišnici. Vsi so bili zelo, zelo prijazni od strežnega osebja, do seseter, pediatrinj, ginekologinj...res kapo dol. Bi človek res še kdaj prišel k njim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
22.3.2009 8:47:50   
*bubi*

Bi človek res še kdaj prišel k njim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro! user posted image  Danes pa sva vlekli z bubiko.... je čudežno nazaj zaspala, jaz pa sem jo cartala in gledala, kak lepo pančka user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
22.3.2009 8:52:32   
*bubi*

Ja, res smo imeli same lepe oblekice na izbiro user posted image user posted image user posted image ,

včeraj nisem utegnila dokončat... za bubiko sem imela na voljo stare frotiraste žabe, čisto razvlečene, pa zavežejo se na ramenih user posted image  Sem bila tak srečna, da je bilo ful vroče in jih ni bilo treba oblačit user posted image

Mi je pa bilo hecno, ko mi je petarda poslala mms - ravno sem bubiko slačila in je imela enak bodi gor.  OK, verjetno malo večjo številkouser posted image  
So mi tak lepa ta oblačilca. Dobijo pa se v DMu, od enega slo proizvajalca. In so ful kvalitetna.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 22.3.2009 8:53:17 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
22.3.2009 9:08:33   
petarda
Sem vam na mail poslala malo več slikic user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
22.3.2009 9:16:45   
petarda
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ....prevelika datoteka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj pa nimam več časa...pošljem popoldne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
22.3.2009 11:23:07   
ada2
mleko .. upam, da ni prepozno, jaz namreč komaj zdaj kavo pijemuser posted image  oz. kapučino.

ja, res so lepe oblekice. saj v SG smo tudi imeli lepe, pri Nuši smo natrofili, da so ravno nove dobili, je bila prva, ki jih je nosila, pri Adamu je pa zgleda bila tudi nova pošiljka, bila pa so clarova oblačilca - bodiji in žabice... no, Ptuj pa... majčke raztegnjene, da bi v širino bile meni prav, hlačke pa tudi tako, da so otrokom kar z ritk padale... čisto vedno, ko sem Miha dvignila je imel križ goluser posted image , pa plenice take, da se je skozi videlo... si moral dati 3, da je bilo za eno... potem pa so zjutraj prinesle 10 plenic za cel dan za 2 dojenčkauser posted image user posted image ... res so nujno potrebni novih zalog.

petarda ne pretiravaj z zalo harmony... da ne boš rekla, da te nisem opozorila... jaz sem jo pri Adamu lahko pila samo v začetku, da se je ustvarilo mleko, potem pa kadarkoli sem jo spila sem dobila mastitis.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
22.3.2009 11:42:44   
ada2
končno je včeraj Mihu odpadel popek... pri onih 2 sem že iz bolnice prišla brez, temu revčku pa se ni in ni hotel odlepit. mu je pa malo zakrvavelo in sem mu z alkoholom spucala... no, preveč mu nisem upalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
22.3.2009 13:25:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

.

petarda ne pretiravaj z zalo harmony... da ne boš rekla, da te nisem opozorila... jaz sem jo pri Adamu lahko pila samo v začetku, da se je ustvarilo mleko, potem pa kadarkoli sem jo spila sem dobila mastitis.

kje si bila pol leta nazaj, ko sem jaz vse možne čaje pila, pa ni bilo mlekauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
22.3.2009 15:02:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

.

kje si bila pol leta nazaj, ko sem jaz vse možne čaje pila, pa ni bilo mlekauser posted image

a si mogoče kaj vprašala takrat?
samo ne me vprašat kaj je takega v tej zali, ker nimam pojma... vem samo, da pri meni povzroča nalive...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
22.3.2009 15:03:59   
ada2
zdaj smo bili malo več kot eno uro zunaj... itak nisem prej mogla Adama not spravit... saj bi še ostali, pa nisem upala zaradi Miha... komaj četrtič je zunaj...

mu je pa pasalo, sem ga samo slekla, pa dala v posteljico in sladko spančka naprej.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.3.2009 17:46:18   
*bubi*

a si mogoče kaj vprašala takrat?

ne na tem forumu user posted image  Nisem hotela tukaj težit, sem bolj bubi spada user posted image

Ah, nič za to.... mi je bilo glavno, da nisem ponovila napake od bubija.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.3.2009 21:17:29   
petarda
Kdaj pa Zala začne učinkovati? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... No, saj zaenkrat ni težav...je pa dobro vedet,  če bi slučajno začelo usihati, čeprav ni nujno, da bodo pri meni enaki učinki, kot pri adi. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.3.2009 21:21:03   
petarda
Poskušam vam poslati slikice pa ne gre user posted image ....preko gmaila lahko pošljem samo do 25 MB naenkrat, dokument ima malo več kot 40 user posted image ....sem ga dala na dva dela, pa mi ga še vedno noče pripet user posted image ... ga je lubi poslal iz delavnice, samo je tak velik file, da vam ga bo verjetno odpiralo celo večnost user posted image ....sem stisnila slikice, tak da je zdaj vsega manj kot 3 MB...pa mi ga še vedno noče pripet user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.3.2009 21:34:35   
ada2
evo en zasanjan pogled našega najmlajšega...

user posted image

pa babičini unikati...

ta je bil naret za iz bolnice:

user posted image

tega pa je danes končala:

user posted image

tako pa je Adam danes zaspal na tleh, ker smo nekaj mučkali z odhodom v posteljo...

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.3.2009 21:37:00   
ada2

Kdaj pa Zala začne učinkovati? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... No, saj zaenkrat ni težav...je pa dobro vedet,  če bi slučajno začelo usihati, čeprav ni nujno, da bodo pri meni enaki učinki, kot pri adi. user posted image

meni je začelo učinkovati v nekaj urah...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.3.2009 21:51:26   
petarda
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ada kaj je luškan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... Na prvi sliki mi je kot iz kake reklame user posted image user posted image user posted image ... pa kakšno čupo ima user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa ful mi velik zgleda... user posted image  Pa tudi kombinezončki so corti. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.3.2009 21:59:52   
ada2
se ti zdi velik? no, saj jaz sem tudi danes ugotavljala, da je že ful zrasel... sploh, ko sem mu bodije in pižame sortirala... ne moreš verjet, da mu je že toliko premalo...

imamo pa 3.4. prvi pregled, pa bomo potem videli koliko je zraseluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.