|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
16.3.2009 20:42:01   
ada2
no, pa mi je uspelo vsaj eno doklicatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
16.3.2009 20:46:26   
NinaŠ
Še slikca s (prvo user posted image ) torto, drugo dobite na mail, ker so gor vsi povabljeni otroci in ne bi javno user posted image :
user posted image

pa mi vsi, ob bližnjem bajarju, kjer še vedno plavajo hiške, ki so jih vrtcarji splavili na gregorjevo:
user posted image

no in končno smo tudi pri nas dočakali zvončke user posted image
user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
16.3.2009 20:58:45   
NinaŠ
A sem vam povedala, da sem se spravila sestavit ene 500 kom 3D puzzle? Skratka - to, ko sem že začela, sestavim, potem pa kupujem samo še obične user posted image . Primeš konček in ga pod različnimi koti drugače vidiš user posted image user posted image . Da se ti zrola user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
16.3.2009 21:06:40   
NinaŠ
Jutri dopoldne, pred službo, pa šibam še malo posmučat user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj v Kr.Gori naprave poženejo že ob 8., tako da se bom do 11. lahko fajn zmigala user posted image user posted image user posted image . Gužve pa itak ne pričakujem user posted image .
Za vikend je bolj slaba vremenska napoved user posted image , toda če se bo vreme kolčkaj držalo, gremo vsi skupaj na Pokljuko še nekaj ovinkov naredit user posted image user posted image user posted image .

Joj zunaj je že tako prijetno toplo, vpregli smo že kolesa, skirce, rolarje, ampak mene še vedno vleče na smučišča user posted image user posted image user posted image . Na srečo je bila zima letos radodarna in bomo tudi sneg lahko še vsaj kak mesec okušali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
17.3.2009 7:03:17   
NinaŠ
Dobro jutro!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...če imate raje tako z mlekom, počakte Ado user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
17.3.2009 8:34:57   
*bubi*
Dobro jutro!

Super so tvoji slavljenci, Nina! user posted image
Pa kakšne torte user posted image  Zgleda so ti junaki kar dolgo popularni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

A sem vam povedala, da sem se spravila sestavit ene 500 kom 3D puzzle? Skratka - to, ko sem že začela, sestavim, potem pa kupujem samo še obične user posted image . Primeš konček in ga pod različnimi koti drugače vidiš user posted image user posted image . Da se ti zrola user posted image user posted image user posted image user posted image  

si v H. kupila? Jaz sem tudi ene, mislim da vesolje... samo bodo še malo počakale v omari user posted image

Na tem delu Pohorja pa ni več smuke, prav žalostno že zgleda poseka user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
17.3.2009 9:40:58   
ada2
evo mlekouser posted image

Adam se je spet zbudil z čisto flekastimi nogami in ga je andrej peljal k P, mi2 z Mihom greva pa zdaj malo ven na sončka.user posted image

o petardi še vedno nobenih novic?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
17.3.2009 10:37:43   
ada2
šesta bolezen.... že spet, že tretjičuser posted image

no, vsaj vemo, da jutri že več flekov ne bouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
17.3.2009 10:46:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image  kako pa je to možno? Sem mislila, da je šesta samo 1x. Obstajajo pa še druge podobne.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
17.3.2009 10:48:03   
*bubi*

o petardi še vedno nobenih novic?user posted image

Sem si drznila en SMS poslat. Danes gresta domov in obljublja, da se javi ob prvi priliki. user posted image

PEEEEETAAAAARDAAAAA! Čakamo te user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
17.3.2009 14:25:46   
Urša
O, fajn da prideta v topel domek! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
17.3.2009 18:55:30   
*bubi*
Moram nas dvignit, da nas ne bo petarda na drugi strani iskala user posted image

Petarda, ku-kuc! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
17.3.2009 19:17:02   
ada2
ja, bubi, jaz sem najprej tudi mislila, da imaš šesto bolezen samo 1x, pa je potem naša P rekla, da ni tako, da se lahko ponavlja. no, potem sem pa mislila, da je to samo dojenčkasta bolezen... no, naši novembrčki so se mi zdeli že prestari za touser posted image

glava me je začela bolet, tako, da bom jaz danes hitro šviznila pod odejo... sicer sem mislila petardo počakat, ampak ne vem, če bo uspelo...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
17.3.2009 20:11:01   
NinaŠ

jaz sem bila tud prepričana, da je 6. bolezen lahko le 1x user posted image user posted image user posted image user posted image Vem pa, da obstaja tudi viroza podobna 6. bolezni user posted image ... ...no itak je pa 6. bolezen virusnega izvora user posted image user posted image user posted image user posted image ...tko da user posted image Adam ima definitivno virozo user posted image . Upam, da je danes že kaj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image . Ada ti pa počivat user posted image , da ne bomo zjutraj kave brez mleka pile user posted image

si v H. kupila? Jaz sem tudi ene, mislim da vesolje...

H. user posted image user posted image user posted image ne v D. user posted image user posted image user posted image imam pa mamico in dva mala tigrčka med zelenjem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
17.3.2009 20:15:31   
NinaŠ
Jutranja smuka je bila prekrasna user posted image user posted image user posted image user posted image , prazno smučišče, sneg zapeglan in rahlo pomrznjen user posted image user posted image user posted image user posted image .  Nekje ob 9.30 je bilo idile konec, nabralo se je nekaj ljudi, pa sneg se je pričel topiti.... Sicer na FISu je bilo še vedno idealno, vendar tam pa dela le še sedežnica, s katero mi je dosadno se non stop vozit - imam raje vlečnice in vmes kako vožnjo za počitek s sedežnico user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
17.3.2009 21:04:39   
*bubi*

H. user posted image user posted image user posted image ne v D. user posted image user posted image user posted image imam pa mamico in dva mala tigrčka med zelenjem user posted image

Hofer je imel zdaj akcijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
17.3.2009 21:05:45   
*bubi*

Jutranja smuka je bila prekrasna user posted image user posted image user posted image user posted image , prazno smučišče, sneg zapeglan in rahlo pomrznjen user posted image user posted image user posted image user posted image

samo da si uživala user posted image user posted image user posted image

BTW: sama si šla al z Anžetom? Tina dvomim, da lahko smuča user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
17.3.2009 21:08:30   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Hofer je imel zdaj akcijo user posted image

nisem vedela user posted image D. = Direndaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.3.2009 21:11:03   
NinaŠ
BTW: sama si šla al z Anžetom? Tina dvomim, da lahko smuča user posted image

sama user posted image , sem se še zadnjič letos želela konkretno nasmučati user posted image . V nedeljo, če bo seveda vreme primerno, gremo vsi skupaj (na Pokljuko ali Sorico) - v našem koncu bo zaradi poletov v Planici preveč gužve user posted image . Bom tudi Tino poskusila na smučke postavit user posted image , mislim, da ji bo šlo. Sicer še šepa, vendar mislim da je to zdaj že iz navade, ker da bi jo kaj bolelo nikdar ne omeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.3.2009 5:48:33   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa jutranja fizkultura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.3.2009 7:49:59   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
18.3.2009 9:59:24   
Urša
Kaj Petarde še ni domov?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
18.3.2009 10:17:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kaj Petarde še ni domov?

morala bi bit doma user posted image  Verjetno še ni našla minutke, da se nam javi user posted image  bo že, mora malo not prit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
18.3.2009 15:07:59   
*bubi*
Ku-kuc user posted image

Jaz že tak težko čakam petardo in slikice malega Juniorja user posted image

Pol pa si mislim.... če smo 10 dni čez rok čakale, da je sploh šla rodit, bomo pa še zdaj kak dan user posted image

Saj jaz sem eno mini slikico že videla, je pravi srček..... zato pa si želim še več user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.3.2009 16:49:43   
NinaŠ
Jaz že tak težko čakam petardo in slikice malega Juniorja user posted image

aha, jaz tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.