Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 12:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokrem bom takoj zanosla a to je recept? Katera se javi, da bo dvorni preizkuševalec? jazzz, zaenkrat me ni še nič strah. Danes sem šla v laboratorij, sedaj po službi grem pa po rezulate. Kolikor se poznam, me bo "zvilo" šele v ponedeljek zjutraj.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 12:53:58
|
|
|
|
jazzz27
|
suzi..nč mislit, da bodo slabi rezultati. vse bo še ok. Sem pa ista, kot ti, mene tudi zjutraj predno grem na kaj takega začne zvijat. Še če grem samo G. me zvija Kam ste pa ušle?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 12:57:12
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce a ve umivate npr. pomaranče ali mandarine predno jih jeste? jaz jih ne, vem pa da so full špricane z nekimi ojačevalci vonjev, konzervansi,...mam slabo vest
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 12:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa pri G sploh nič. Sedaj sem že tok navajena, da je tko, kot bi prišla nekam na kavo. Me pa pri zobarju bolj zvija... Skratka, v nedeljo se bom mal postila z zeljem in vodo, da me mal spuca.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 12:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomaranč ne perem, ker jih itak olupim. Kar pa ne olupim pa ful operem. Razen seveda grozdja.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 13:08:40
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy te je prestrašla tista oddaja na TV? Jaz tudi nikoli ne perem agrumov in banan( ) , ker jih lupim. Bi pa bilo mogoče pametno, da niso v isti skledi z jabolki ipd. Suzi zakaj pa grozdja ne?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 13:16:44
|
|
|
|
sonček85
|
jazzz:jaz isto kar se da olupiti ne perem,saj ima tako olupek in se zavrže potem tisto.Tudi sama sem že razmišljala zaradi tokse kaj pa mandarine ,ki jih lupiš in se lahko prenese kaj na sadež,sam a veš kaj če do sedaj ni bilo kaj mislim da tudi sedaj ne bo,pa smo vedno imeli muce doma.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 13:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, ne da ne perem grozdja. Itak ga dam pod vodo, vendar vsake jagode pa ne morem zdrgnit.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 13:25:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi gigi, ne da ne perem grozdja. Itak ga dam pod vodo, vendar vsake jagode pa ne morem zdrgnit. OK, sem že mislila, da je kakšna nova vraža Seveda ne moreš vsakega grozdka posebej zdrgnit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 13:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A katera opere sadje s kisom in vodo? To sem enkrat nekje slišala.. nič drage moje. jaz odhajam domov.. se beremo v ponedeljek.. lep vikend, pa ne ga preveč pit jutri
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 13:48:11
|
|
|
|
jazzz27
|
suzi, lep vikend tudi tebi!! Saj vem, da če olupiš, olupke zavržeš, samo vse to z rokami potem prenašaš...mah kaj pa vem...valda niso Hrvati začel mandarin špricat. jaz domačega grozda ne perem, če vem da je bil vmes dež ali pa če ga otrgam direkt iz trte. Ker vem, da oče ne škropi več, ko je že toliko zrelo. Mah kaj je sedaj s to tokso, sem slišala za njo, pa mi ni čist jasna! Itak se z mački samo na daljavo pogovarjamo....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 14:34:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 suzi, lep vikend tudi tebi!! Saj vem, da če olupiš, olupke zavržeš, samo vse to z rokami potem prenašaš...mah kaj pa vem...valda niso Hrvati začel mandarin špricat. a si jih kupila v tušu ,da so hrvaške,ker na mojih tudi piše Hrvaška in sem jih kupila 5 kg ko so bile v aKCIJI PO 0,68EVRA
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 14:39:31
|
|
|
|
jazzz27
|
ne mislim, da so iz spara...sam karton je iz hrvaške, če so pa madarine...nimam pojma ...vse je možno
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 14:46:17
|
|
|
|
sonček85
|
saj ni važno sam da se jejo,njami kak so dobre,pa kako suho figo bi sedaj pojedla pred kosilom,no danes kuhamo,pečemo krvavice,zelje in krompir z ocvirki
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a veš kok si mi zdej sline pocedila
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:15:49
|
|
|
|
~Biba~
|
me veseli babe žabe, da sem vas nasmejala... jazzika, če potem po tisti kombinaciji kozlaš..jah to je pa spet en znak več, da sem noseča, ne da? šužika škuštrana...se ti pridružim pri montiju v poonedeljek...ampak le če mi čez vikend uspe, za slovo it na pico. danes mi ni uspelo, sva šla z mojim prej po barvo, da preštrihava hodnik...pa še je bilo prehitro za veečrjo, da bi šla na pico tak zdaj pa držte pesti, da namešava željeno barvo, in poštrihava ta hodnik. še prej pa moram mojega počakat..ker je očitno nekaj zlooo pomembnega političnega na tv
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:22:13
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kaj je babe moje ziva ce te se nekrt slism d bos RR zapustila bos vidla jih bos dobila po nagi riti in to od unga k ma bic v roki na 5 al 6 strani no k si boste zazelele mal smeha mi povejte, pa vam bom spet napisala kaj se mi je dons nrdil.. kr jz pa moj + moja cela familija se je ze nasmejala do solz
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:28:26
|
|
|
|
spps
|
ojla! glih komaj sem zrihtala-na kratko-dobila sem pošto rubežnika,da sem dolžna za stroške lj.sodišča,pa tem bedakom ne moreš razložit,da nisem bila nikol v kazenskem postopku.1,5h sem se drkala s telefonom,ker so me pošiljali iz ene cifre na drugo...brezveze razpiz...me je pa to,ker sem pred dvema letoma bila klicana za pričo umora na LJ sodišče -.mi ni blo čist nič jasno.... no v obeh primerih so me zamenjali z moškim ,ki mu je ime sašo z istim priimkom,,ki sem ga imela pred poroko...on je iz LJ,jaz sem pa že celo življenje v celjski regiji upam,da me bodo pustili primer,da ne bom naslednjič" kriva" kakšnega umora...
< Sporočilo je popravil spps -- 7.11.2008 15:29:48 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:29:35
|
|
|
|
~Biba~
|
da čujem pikica... bom mela se za kaj smejat, pri pleskanju..čeprav se mi še smeji od pujsa ki je pojedel kukavico
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
NAPIŠIIIII pikica
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:30:29
|
|
|
|
~Biba~
|
spps...sem ti že na oni temi napisala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:31:30
|
|
|
|
~Biba~
|
nič jas grem...igrat...the pleskar, biba the pleskar
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:34:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ spps...sem ti že na oni temi napisala to bo mogoče zdaj,ko sem priimek menjala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro delajta biba Spps... ne razburjaj se, nosečka si
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 15:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ spps...sem ti že na oni temi napisala to bo mogoče zdaj,ko sem priimek menjala na keri temi? Pokažite še meni prosim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)
Ne. (
80%)
Kakor kdaj. (
20%)
Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!