|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.11.2008 12:28:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~
hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit  bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokremuser posted image

bom takoj zanoslauser posted image

a to je recept? Katera se javi, da bo dvorni preizkuševalec? user posted image   user posted image    user posted image

jazzz, zaenkrat me ni še nič strah. Danes sem šla v laboratorij, sedaj po službi grem pa po rezulate. Kolikor se poznam, me bo "zvilo" šele v ponedeljek zjutraj.user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
7.11.2008 12:53:58   
jazzz27
suzi..nč mislit, da bodo slabi rezultati. vse bo še ok. Sem pa ista, kot ti, mene tudi zjutraj predno grem na kaj takega začne zvijat. Še če grem samo G. me zvijauser posted image

Kam ste pa ušle?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.11.2008 12:57:12   
jazzz27
Punce a ve umivate npr. pomaranče ali mandarine predno jih jeste? jaz jih ne, vem pa da so full špricane z nekimi ojačevalci vonjev, konzervansi,...mam slabo vestuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.11.2008 12:57:22   
Anonimen
Mene pa pri G sploh nič. Sedaj sem že tok navajena, da je tko, kot bi prišla nekam na kavo. user posted image  Me pa pri zobarju bolj zvija... user posted image

Skratka, v nedeljo se bom mal postila z zeljem in vodo, da me mal spuca.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
7.11.2008 12:58:01   
Anonimen
Pomaranč ne perem, ker jih itak olupim. Kar pa ne olupim pa ful operem. Razen seveda grozdja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
7.11.2008 13:08:40   
gigi1
Jazzy te je prestrašla tista oddaja na TV? Jaz tudi nikoli ne perem agrumov in banan(user posted image ) , ker jih lupim. Bi pa bilo mogoče pametno, da niso v isti skledi z jabolki ipd.

Suzi zakaj pa grozdja ne?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.11.2008 13:16:44   
sonček85
jazzz:jaz isto kar se da olupiti ne perem,saj ima tako olupek in se zavrže potem tisto.Tudi sama sem že razmišljala zaradi tokse kaj pa mandarine ,ki jih lupiš in se lahko prenese kaj na sadež,sam a veš kaj če do sedaj ni bilo kaj mislim da tudi sedaj ne bo,pa smo vedno imeli muce doma.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.11.2008 13:23:07   
Anonimen
gigi, ne da ne perem grozdja. Itak ga dam pod vodo, vendar vsake jagode pa ne morem zdrgnit. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
7.11.2008 13:25:38   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

gigi, ne da ne perem grozdja. Itak ga dam pod vodo, vendar vsake jagode pa ne morem zdrgnit. user posted image

OK, sem že mislila, da je kakšna nova vraža user posted image
Seveda ne moreš vsakega grozdka posebej zdrgnit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.11.2008 13:31:10   
Anonimen
A katera opere sadje s kisom in vodo? To sem enkrat nekje slišala..

nič drage moje. jaz odhajam domov..

se beremo v ponedeljek..

lep vikend, pa ne ga preveč pit jutri user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
7.11.2008 13:48:11   
jazzz27
suzi, lep vikend tudi tebi!!

Saj vem, da če olupiš, olupke zavržeš, samo vse to z rokami potem prenašaš...mah kaj pa vem...valda niso Hrvati začel mandarin špricat.user posted image  jaz domačega grozda ne perem, če vem da je bil vmes dež ali pa če ga otrgam direkt iz trte. Ker vem, da oče ne škropi več, ko je že toliko zrelo.

Mah kaj je sedaj s to tokso, sem slišala za njo, pa mi ni čist jasna! Itak se z mački samo na daljavo pogovarjamo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.11.2008 14:34:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

suzi, lep vikend tudi tebi!!

Saj vem, da če olupiš, olupke zavržeš, samo vse to z rokami potem prenašaš...mah kaj pa vem...valda niso Hrvati začel mandarin špricat.user posted image  
a si jih kupila v tušu ,da so hrvaške,ker na mojih tudi piše Hrvaška in sem jih kupila 5 kg ko so bile v aKCIJI PO 0,68EVRAuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.11.2008 14:39:31   
jazzz27
ne mislim, da so iz spara...sam karton je iz hrvaške, če so pa madarine...nimam pojmauser posted image ...vse je možno

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.11.2008 14:46:17   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni važno sam da se jejo,njami kak so dobre,pa kako suho figo bi sedaj pojedla pred kosilom,no danes kuhamo,pečemo krvavice,zelje in krompir z ocvirkiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.11.2008 15:07:22   
Anonimen
PIKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a veš kok si mi zdej sline pocedila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
7.11.2008 15:15:49   
~Biba~
me veseli babe žabe, da sem vas nasmejala...
jazzika, če potem po tisti kombinaciji kozlaš..jah to je pa spet en znak več, da sem noseča, ne da?

šužika škuštrana...se ti pridružim pri montiju v poonedeljek...ampak le če mi čez vikend uspe, za slovo it na pico.
danes mi ni uspelo, sva šla z mojim prej po barvo, da preštrihava hodnik...pa še je bilo prehitro za veečrjo, da bi šla na picouser posted image

tak zdaj pa držte pesti, da namešava željeno barvo, in poštrihava ta hodnik.

še prej pa moram mojega počakat..ker je očitno nekaj zlooo pomembnega političnega na tvuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.11.2008 15:22:13   
pikicao.
ja kaj je babe moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ziva ce te se nekrt slism d bos RR zapustila bos vidla jih bos dobila po nagi riti in to od unga k ma bic v roki na 5 al 6 straniuser posted image user posted image user posted image

no k si boste zazelele mal smeha mi povejte, pa vam bom spet napisala kaj se mi je dons nrdil.. kr jz pa moj + moja cela familija se je ze nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.11.2008 15:28:26   
spps
ojla! glih komaj sem zrihtala-na kratko-dobila sem pošto rubežnika,da sem dolžna za stroške lj.sodišča,pa tem bedakom ne moreš razložit,da nisem bila nikol v kazenskem postopku.1,5h sem se drkala s telefonom,ker so me pošiljali iz ene cifre na drugo...brezvezeuser posted image user posted image user posted image
razpiz...me je pa to,ker sem pred dvema letoma bila klicana za pričo umora na LJ sodišče -.mi ni blo čist nič jasno....

no v obeh primerih so me zamenjali z moškimuser posted image  ,ki mu je ime sašo z istim priimkom,,ki sem ga imela pred poroko...on je iz LJ,jaz sem pa že celo življenje v celjski regijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam,da me bodo pustili primer,da ne bom naslednjič" kriva" kakšnega umora...

< Sporočilo je popravil spps -- 7.11.2008 15:29:48 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.11.2008 15:29:35   
~Biba~
da čujem pikica...
bom mela se za kaj smejat, pri pleskanju..čeprav se mi še smeji od  pujsa ki je pojedel kukavicouser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.11.2008 15:30:13   
Anonimen
NAPIŠIIIII pikica

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
7.11.2008 15:30:29   
~Biba~
spps...sem ti že na oni temi napisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.11.2008 15:31:30   
~Biba~
nič jas grem...igrat...the pleskar, biba the pleskaruser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.11.2008 15:34:12   
spps

to bo mogoče zdaj,ko sem priimek menjalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.11.2008 15:35:34   
Anonimen
dobro delajta biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps... ne razburjaj se, nosečka si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
7.11.2008 15:36:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

to bo mogoče zdaj,ko sem priimek menjalauser posted image user posted image

na keri temi? Pokažite še meni prosim user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!