|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.11.2008 15:37:05   
pikicao.
no dons v sluzbi sm pacm mogla letat od pisarne do pisarne
in sem iskala eno sobo k je bla v drugem nadstropju... mogla sem it kao cez ena steklena vrata,kjer naj bi prej pozvonu, da te spustijo skozi.. (TU SE JE PA ZATAKNIL) user posted image user posted image

jaz se priblizujem vratom za mano pa stojita dva policista in sta prav tako hotla it skozi... jaz si najprej na hitro pogledam vrata, vidim zatic na eni strani in hocem odpret vrata.. pozvonim, ter rinem skozi.. ne gre... pozvonim se 1x ter spet potiskam/vlecem vrata...
no ker meni ni uspelo pol se policista poskusata .... in koncno vidmo kako nam tajnica maha da naj povlecemo na drugi strani...in pol nam je uspelo..
zdej pa stos je to d sm jz blondinka ona 2 pa policista...torej koliko blondink in polisistov rabis, da odprejo ena vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.11.2008 15:41:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

dobro delajta biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps... ne razburjaj se, nosečka si user posted image user posted image user posted image

lahko je reččt,a neuser posted image user posted image user posted image

tema je pa na skupnost RR(men se bo utrgalouser posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.11.2008 15:44:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

dobro delajta biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps... ne razburjaj se, nosečka si user posted image user posted image user posted image

tema je pa na skupnost RR(men se bo utrgalouser posted image user posted image user posted image )

a mi hočeš prosim link poslat user posted image user posted image

Pikica ti si pa res pojava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Če nebi bla blondinka in policaja bi se človek še čudil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
7.11.2008 15:47:23   
pikicao.
ma ziva to je vse res.. a ves kok je res to smesno zgledal..jao jz bjonda ga srackam,... ta zgodbica je spet nova za v moj zivljenjepis pod rubriko NORE  BLONDINKASTE DOGODIVSCINE user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.11.2008 15:49:07   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

a mi hočeš prosim link poslat user posted image user posted image

Pikica ti si pa res pojava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Če nebi bla blondinka in policaja bi se človek še čudil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sevedauser posted image  link

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.11.2008 15:49:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ma ziva to je vse res.. a ves kok je res to smesno zgledal..jao jz bjonda ga srackam,... ta zgodbica je spet nova za v moj zivljenjepis pod rubriko NORE  BLONDINKASTE DOGODIVSCINE user posted image user posted image
a je kje kakšna kamera,ki vas je posnelauser posted image user posted image ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.11.2008 15:54:15   
pikicao.
ja a ves d pomoje bi res lahko kje bla user posted image user posted image
pomoje se je kak varnostnik valal po tleh od smeha user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.11.2008 16:30:35   
sonček85
spps:joj to je pa res grozljivouser posted image upam ,da se ti bo sedaj ko si priimek spremenila res izboljšalo to sr.an.je

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.11.2008 16:37:25   
pikicao.
user posted image

tega pa mal zebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.11.2008 16:39:02   
pikicao.
user posted image

tale je pa k DON KIHOT pod veternicam user posted image user posted image user posted image user posted image   stoji

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.11.2008 16:39:35   
Serendipity
argojuhca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z mislimi sem s tabo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.11.2008 16:43:23   
Serendipity
pikica - si me nasmejala s svojo zgodbo user posted image

živa - da te ne bom po riti! user posted image  Še dobro, da si se nam zaupala. Zato smo skupaj, zato visimo tu in zganjamo norčije, da nam dnevi hitreje minejo, da se nasmejimo in da si polepšamo dan s kakimi sexi pojbiči (BTW pikica - WAAAAUUUU! En, je moj! user posted image )

spps - ti, to je p ares živce parajoče, upam, da se kaj takega več ne ponovi user posted image

mišika - kako si ti?

ostale borke (pa seveda tudi te omenjene) - pikice pokice - face ste. Ostanite to kar ste! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.11.2008 17:04:56   
gigi1
Spps pismu kaj se vse dogaja.user posted image   Ma, tole je pa res za na TV. Škoda si nisi shranila tistega vabila od zadnjič. Res jim je treba rit sprašit.

Pikica sem si tolk v živo predstavljala, da sem se skor polulala od smeha user posted image  user posted image  user posted image . Teb se pa res dogaja.
Une dva bi pa jaz kar pogrela (smajlikiseslini)

Se* kako si ti srce? Kdaj imaš pregled?

Suzi lep vikend in drži se na hsg user posted image user posted image user posted image

Miška je pa na obisku pri Gretki, če sem prav Gretko zastopila na IVF temi. Jo pa jaz tud misam dans user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 238
7.11.2008 17:09:04   
LuNa73

Sonček... Saj pravim... Nebi rada odšla... A mi morate pomagati in z mano pozabiti na dneve O in dneve user posted image ...

Boste skupaj z mano čvekale in preživljale dan?

tule sem pa jst najbolj ZA...... user posted image
ampak živa, ko bo šlo pa "zares zares" pa bom vseen navijala pa držala pesti....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.11.2008 17:09:32   
miska73
Piki kaj zdej... neki mal te je tle gor... te pogrešamo, veš.
Dobra štorja, še boljši tipi.

Živa upam, da so te pupe naštelale. Ne ga sračkat, no.

JAzzzi prou je, da si mal naštelala našo Živo. Je včas treba. Kak si? Do kdaj boš še na bolniški?

Skuštranka dobr zrihti v pondeljk. Pa brez bolečin.

Biba, pri nas bi tudi rabli kajga pleskarja.

Murkica Prav je da ste se odločla za preglede. Midva sva predolgo odlašala. Pa naj te ne bo strah. Nič ni tako hudega, da bi se ne dalo s tem soočiti. Pa pri veliko stvareh ti lahko pomagajo.

Ajsi kdaj se vračaš iz prestolnice?

Spps, pa kako hudiča so take stvari možne? Pa saj človek ni identificiran samo z imenom in priimkom, halo? A ko Janez Novak nekaj nardi, potem vseh 20 v SLO s tem imenom in priimkom tožijo, al kako?
Pa saj ti si se verjetno to že stokrat vprašala... Ti verjamem, da je ekstra stresno in da je za pošizit.
Upam, da se čimprej znebiš teh nadlog.

Se* kje si ti pupa? Še mal pa štartaš s postopkom. Že komi čakaš? Al te kej strahkoti lovijo?

Luna? Pridi kej naokoli. Kakšno dobro muziko nam pripopaj.

Pozdrav tudi vsem ostalim borkam

Jst sem OK. Malo utrujena, pa premalo spim...
Drgač pa naspidirana 100 na uro.

Neposredna povezava do sporočila: 240
7.11.2008 17:10:49   
gigi1
Popravljam prejšnjo izjavo user posted image
Miška nas trenutno bere user posted image

Lunca juhuuu. kako si ti meni?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.11.2008 17:11:16   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Sonček... Saj pravim... Nebi rada odšla... A mi morate pomagati in z mano pozabiti na dneve O in dneve user posted image ...

Boste skupaj z mano čvekale in preživljale dan?

tule sem pa jst najbolj ZA...... user posted image
ampak živa, ko bo šlo pa "zares zares" pa bom vseen navijala pa držala pesti....user posted image

Jaz o volku... volk na vrata...
Kaj kej počneš?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.11.2008 17:11:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Se* kako si ti srce? Kdaj imaš pregled?

Danes imam zadnjo tabletko femodena! user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem, ko pride madam M pokličem v MB, da mi dajo datum za UZ, jap ... začneeee seeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žiži - kdaj maš ti testek? 11.11? Ali nekak tak, nej?

miiiiiiiiiišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  me je mel strah dva tedna nazaj, zaenkrat pa več ne... mogoče, ko bo tik pred zdajci ...

Lunčika - kako je kaj v skupnem gnezdecu?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.11.2008 17:12:52 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.11.2008 17:12:04   
gigi1
No je že napisala user posted image  user posted image  user posted image
Matr sem počasna dons.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.11.2008 17:13:29   
miska73

O žižek... tebi se pa nič tle ne posvečam, ko te že na IVF-ovkah obdelam.
Ravno razmišljam, da bi vam malo podkurila o zdravi prehrani...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.11.2008 17:16:21   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

O žižek... tebi se pa nič tle ne posvečam, ko te že na IVF-ovkah obdelam.
Ravno razmišljam, da bi vam malo podkurila o zdravi prehrani...

user posted image user posted image  Nooo, saj boooom malo bolj zdravo jedla (adijo kebapči, bye bye pizza, mnjaaami čipssss..nič nič...pa še čada gre v pozabo, obljuuubiiim!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, si sam napisala, pa si mi že dala slabo vest.

(pa četudi ni bilo namenjeno meni user posted image )

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.11.2008 17:17:14   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Živa, ti pa ne vem kaj se sploh greš...sem res huda nate. Seveda ti bomo stale ob strani, samo najhuje je , ker si sama ne stojiš. Jaz po vseh mučenjih, operacijah, neuspelih poizkusim, nevem koliko minusi, nerednih ciklih....zaje.bavanjnjih nisem vrgla puške v koruzo!!! Ah daj no! Prvo moraš nekaj naredit za svojo srečo in ne samo čakat, da ona pride k tebi. Danes res ni moj dan, tudi jaz imam rjave izcedke, tudi jaz sem posrana do kosti, vendar se ne dam. Po ne vem koliko pretočenih solza, po dolgi borbi sem končno tu kjer sem. Pa nikoli ne mislim odnehat. Zato se zberi. Naredi nekaj zato, da boš tudi ti uspela. Če misliš, da ti bo bolje brez nas nas lahko zapustiš, vendar smo si tu za oporo, ne da se smejemo, ko kakšna doživi minus na testu ali ima neuspešen postopek. Kaj bi rekla za mnoge punce misko npr., ko je že dala čez nekaj postopkov in je še vedno tu. Pojdi pogledat na IVF, koliko je razočaranj, po dragih postopkih, bolečinah med postopki, trepetanju, ko čakaš in na koncu -. Upam, da te nisem prizadela, ker to ni bil moj namen. Hočem te samo postavit na trda tla, da se zaveš, da tu nisi edina in da smo s tabo. Če dekleta s hujšimi težavami niso odnehale, ne vidim razloga zakaj bi ti. Ni mi vseeno zate, ni mi vseeno za nobeno borko. Tu smo postale prijateljice, sotrpinke in sorodne duše, ki se razumemo. Zato glavo gor punca in dajmo nekaj nardit s tega problema. Vedi, da imam vsako rada in tebe tudi. Zato mi ni vseeno, če napišeš, da zapuščaš Ringarajo. Lepo se skuliraj, vzemi si kak dan, globoko udihni,...boš videla da zmoreš naprej.

Rada te imamuser posted image

vavvvvvvvvvvv jazzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiii... ostala sem brez besed - v pozitivnem. Se vidi da nisem jaz spremljala najbolj vsega tega, ker sploh pojma nisem imela kaj vse si dala ti skozi. Meni se je skoz dozdevalo, da se ti en mal sam z mislimi poigravš o Reškotu. Ker se mi je na začetku zdel, da so te prav punce klele gor mogle bincnat v rito, da si se spakirala do njega... pismo, zmotla sem se.user posted image user posted image

Sej nisem imela slabega mnenja o tebi, sploh ne, ampak tale post danes pa... še enkrat vavvvvvvvvvvvvvuser posted image . Za čist vse napisano. no edino to, z izcedkom pa... bejš k dohterju hit (mogoče si že šla, ker še nisem prišla do konc 10 strani)!!!!!!!! Tole me pa vseeno mal skrbi. Ampak vrjamem da je sam lažen preplahec.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.11.2008 17:17:59   
gigi1
Se* jupiii user posted image  user posted image  user posted image . Zdej zdej se bo začelo user posted image  user posted image  user posted image . Oooo kolk se veselim. Te mam na sumu, da boš kmalu srečka user posted image .
Jp krvnega mam 13.11. lulala bom pa 11.11. user posted image

Miška sej se mi ni treba posvečat na obeh temah user posted image user posted image user posted image . Si me nakurla zarad hrane že tam. Tle pa res ni treba user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.11.2008 17:19:21 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.11.2008 17:21:52   
Serendipity
uh, jazzzi -jaz si bom to tvoje sporočilo kar skopirala pa sprintala, da ko sem sama sebi tečna si ga v faco vržem. Vsaka čast pupa, prav take punce rabimo - da nas okrcajo, ko ga bluzimo user posted image  user posted image  

gigi - hja, ampak najprej si ti na vrsti, pa potem (mogoče) se tudi v mene štrk zaleti user posted image  Pa nič junk fooda, draga moja. Kvečjemu se pelaš lejko mimo McDonaldsa in to je vse (pa ne mislim na McDrive user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.11.2008 17:22:23 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.11.2008 17:23:01   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit  bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokremuser posted image

bom takoj zanoslauser posted image

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

ti si usekana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa si me do user posted image user posted image user posted image  nasmejalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?