|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.11.2008 17:24:58   
miska73
No pa dejmo... Punce takle se zmenmo.
Počas pozabte na sladice take in drugačne.
Pozabte na to, da znate fajn pečt domače sladice.
Pa pozabte na stelaže s keksi in pecivom v trgovinah.

Pa kosilo naj nikoli ne vsebuje sladice.
Če že mora biti sladica naj bo kot samostojen obrok - kot malica.

Ker je sladko treba jest, če ne grejo živčki u maloro...
Jejte predvsem sadje, suho sadje in oreščke. Pa črno čokolado 70%.

Pa, da ne bi mislale, da jaz ne jem čist nič sladkarij.
Sem jih pa zelo omejila in nadomestila s sadjem, oreščki in jogurti.
Pa striktno ne pojem nikoli sladice ob kosilu. Mora minit vsaj dve uri vmes.

Gremo še malo na ostale OH.
Zmanjšat porabo pšenice in krompirja.
Nadomestiti z drugimi žiti - ajda, koruza, kvinoja recimo...
To mi pa še ne ratuje tako dobro.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.11.2008 17:28:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška sej se mi ni treba posvečat na obeh temah user posted image user posted image user posted image . Si me nakurla zarad hrane že tam. Tle pa res ni treba user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, sem se morala malo razpisat...
Pa samo še o nekih picah pa nutelah pa čipsih... pa takih stvareh tle gor berem...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.11.2008 17:29:21   
gigi1
Uf ste se spravle name user posted image  user posted image  user posted image . Saj ne jem đank fuda. Mcdonalsove izdelke sem le 1x v lajfu probala in mi je blo user posted image .
Edin ne paše mi prov preveč sadje, pa meso mi paše. Pa nutele se kar ne morem najestuser posted image . To je vse user posted image . Ne me tolk k.rcat bom jokala...ma hormončki dajejo...šmrc, šmrc user posted image

Jazzzy HEEELP user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.11.2008 17:29:49   
LuNa73

Popravljam prejšnjo izjavo user posted image
Miška nas trenutno bere user posted image

Lunca juhuuu. kako si ti meni?

oooooooooooo, vrei sem... če odmislim vse moje zdravstvene težave user posted image ... em je zdej že dva dni zaporedoma taki krči zagrabjo... vete taka bolečina, ko si brez kondicije pa laufaš, pa te ztu pod rebri na desni zagrabi... no, ampak mene še stokrat huj zagarbi, pa kr ne mine... se še premaknizt ne smemuser posted image . Zdej so krči mim, me pa še vedn boli... k zdravniku se morem spokat... poleg tega pa mi gre non stop na bruhanje... zjutri še najbolj.... mi kr želodec gor meče... user posted image  Pa noseša nisem user posted image .

Gigi, kdaj pa je tvoj dan D? Al sem ga zamudila?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.11.2008 17:32:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
user posted image
No pa dejmo... Punce takle se zmenmo.Poslušam.. No, berem user posted image
Počas pozabte na sladice take in drugačne. Ta bo težka, ampak cilje je itaq najslajši ...
Pozabte na to, da znate fajn pečt domače sladice.Hja, samo torte pa še to za RD-je... Drugače je vse ''čokoladnoo (to poemi, da pozabim da pečem in osmodim user posted image )
Pa pozabte na stelaže s keksi in pecivom v trgovinah. Si jih odmišljam. Ni jih...Ni jiiih...Niii jiiih... (mmm.... Moto keksi! Pa Domačica....Izginjata...v daljavo....

Pa kosilo naj nikoli ne vsebuje sladice. Hm, to pa delam! user posted image  
Če že mora biti sladica naj bo kot samostojen obrok - kot malica.Jap! user posted image

Ker je sladko treba jest, če ne grejo živčki u maloro... Hja, moji živčki ...
Jejte predvsem sadje, suho sadje in oreščke. Pa črno čokolado 70%. Se glih bašem s suhimi slivami, pa tašča mi je danes dala domače krhlje! user posted image  Črna čokolada je pa itaq THE BEST!

Pa, da ne bi mislale, da jaz ne jem čist nič sladkarij. Samo, ti si feeejst pridna....
Sem jih pa zelo omejila in nadomestila s sadjem, oreščki in jogurti. to ni sladkarijaaaa user posted image  user posted image  

Zmanjšat porabo pšenice in krompirja. Sem odvisnik od pomrija... ga bom prepovedala sploh kuhat v SLO!
Nadomestiti z drugimi žiti - ajda, koruza, kvinoja recimo... Koruza... mnjami!
To mi pa še ne ratuje tako dobro. Ti bo! user posted image user posted image user posted image

Hvala miši!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.11.2008 17:33:12   
Serendipity

Uf ste se spravle name user posted image  user posted image  user posted image . Saj ne jem đank fuda. Mcdonalsove izdelke sem le 1x v lajfu probala in mi je blo user posted image .
Edin ne paše mi prov preveč sadje, pa meso mi paše. Pa nutele se kar ne morem najestuser posted image . To je vse user posted image . Ne me tolk k.rcat bom jokala...ma hormončki dajejo...šmrc, šmrc user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

žiži - nič se sekirat, jaz se samo dolgočasim, pa sem našla ''žrtveno jagnje'' user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.11.2008 17:33:32   
miska73

Pa saj se nisem na tebe spravla.
Pa tud vem, da si ti uglavnem kr pridna...
Pa sej ti kak drug dan tud kej druzga napišem...

Samo sem zadnje cajte mal ubrisana na bolj zdravo prehranjevanje...
Spravla sem se na splošno na debate o đunk fudu pa o SLADICAH...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.11.2008 17:34:23   
gigi1
Luna bemti takoj k zdravniku in naj te pošlje na UZ abdomna. Tole znajo bit žolčni kamni. Moj je mel isto pa bruhat je pol začel vsako jutro. Pismu pol so ga pa na vse možne preiskave pošiljal dokler nisem pop..la in ga poslala na UZ samoplačniško in je šel takoj na operacijo žolčnih kamnov. Vem, da sem te prestrašila, sam s tem se pa ni za hecat.

Nisi še nič zamudila Dday je 11.11.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.11.2008 17:34:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image
No pa dejmo... Punce takle se zmenmo.Poslušam.. No, berem user posted image
Počas pozabte na sladice take in drugačne. Ta bo težka, ampak cilje je itaq najslajši ...
Pozabte na to, da znate fajn pečt domače sladice.Hja, samo torte pa še to za RD-je... Drugače je vse ''čokoladnoo (to poemi, da pozabim da pečem in osmodim user posted image )
Pa pozabte na stelaže s keksi in pecivom v trgovinah. Si jih odmišljam. Ni jih...Ni jiiih...Niii jiiih... (mmm.... Moto keksi! Pa Domačica....Izginjata...v daljavo....

Pa kosilo naj nikoli ne vsebuje sladice. Hm, to pa delam! user posted image  
Če že mora biti sladica naj bo kot samostojen obrok - kot malica.Jap! user posted image

Ker je sladko treba jest, če ne grejo živčki u maloro... Hja, moji živčki ...
Jejte predvsem sadje, suho sadje in oreščke. Pa črno čokolado 70%. Se glih bašem s suhimi slivami, pa tašča mi je danes dala domače krhlje! user posted image  Črna čokolada je pa itaq THE BEST!

Pa, da ne bi mislale, da jaz ne jem čist nič sladkarij. Samo, ti si feeejst pridna....
Sem jih pa zelo omejila in nadomestila s sadjem, oreščki in jogurti. to ni sladkarijaaaa user posted image  user posted image  

Zmanjšat porabo pšenice in krompirja. Sem odvisnik od pomrija... ga bom prepovedala sploh kuhat v SLO!
Nadomestiti z drugimi žiti - ajda, koruza, kvinoja recimo... Koruza... mnjami!
To mi pa še ne ratuje tako dobro. Ti bo! user posted image user posted image user posted image

Hvala miši!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.11.2008 17:34:50   
LuNa73

Jaz o volku... volk na vrata...
Kaj kej počneš?

Zdaj poplesujem po RR in razmišljam, kaj naj povem...user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.11.2008 17:37:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Popravljam prejšnjo izjavo user posted image
Miška nas trenutno bere user posted image

Lunca juhuuu. kako si ti meni?

oooooooooooo, vrei sem... če odmislim vse moje zdravstvene težave user posted image ... em je zdej že dva dni zaporedoma taki krči zagrabjo... vete taka bolečina, ko si brez kondicije pa laufaš, pa te ztu pod rebri na desni zagrabi... no, ampak mene še stokrat huj zagarbi, pa kr ne mine... se še premaknizt ne smemuser posted image . Zdej so krči mim, me pa še vedn boli... k zdravniku se morem spokat... poleg tega pa mi gre non stop na bruhanje... zjutri še najbolj.... mi kr želodec gor meče... user posted image  Pa noseša nisem user posted image .

Gigi, kdaj pa je tvoj dan D? Al sem ga zamudila?

Luna, pa kak sem tole iz prve preskočla...
Ne ga pupa sračkat, če si tak boga.
Bejž h dohtarju se pokazat.
Vseen pa upam, da ni kej hujšga in da boš hitro spet tipi-topi.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.11.2008 17:38:00   
gigi1

Pa saj se nisem na tebe spravla.
Pa tud vem, da si ti uglavnem kr pridna...
Pa sej ti kak drug dan tud kej druzga napišem...

Samo sem zadnje cajte mal ubrisana na bolj zdravo prehranjevanje...
Spravla sem se na splošno na debate o đunk fudu pa o SLADICAH...

Srce moje user posted image . Vem, da veš, da sem drgač pridna user posted image  user posted image  user posted image . In res HB sploh nisem sladkosneda. Ne znam samo, šta mi je danas user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.11.2008 17:38:56   
LuNa73

Lunčika - kako je kaj v skupnem gnezdecu?

včasih fajn...včasih pa bi kr živela spet samauser posted image .... mater, se vidi, da sem bila skor 15 let sama svoj gospodar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
7.11.2008 17:40:22   
miska73

Srce moje user posted image . Vem, da veš, da sem drgač pridna user posted image  user posted image  user posted image . In res HB sploh nisem sladkosneda. Ne znam samo, šta mi je danas user posted image .

Zadeve nikoli niso problematične dokler niso navade in razvade. Pa grešenje s hrano je najboljše protistresno delovanje - takoj za šopingom user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.11.2008 17:41:52   
Serendipity
Kje naša špelinčka hodi? Pa Erin? Pa Dali* je tudi nekam izginila, beyba najverjetneje danes spi in nadomešča vs enoči za nazaj (pogrešam sliiiikiiiiiiiceeeee), pa oktavija je ćist v delo padla, aqua (upam, da ji comp čimprej porihtajo), polaris (itaq vsemo kje je user posted image  - časovno omejena), fargi občasno vseeno BU napiše... pikica36 je že predolgo tiho, pikopoko sploh ne vem, če še naj omejnjam, ker nas več ne mara...

Pa kak striptiz bi lahko spet padel, mar ne pupe?

murki  - super za preglede!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.11.2008 17:43:50 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.11.2008 17:43:06   
Serendipity

Lunčika - kako je kaj v skupnem gnezdecu?

včasih fajn...včasih pa bi kr živela spet samauser posted image .... mater, se vidi, da sem bila skor 15 let sama svoj gospodar user posted image

user posted image user posted image user posted image  To se občasno tudi meni dogaja ... Pa k zdravniku se spravi, če ne pridem v MB, te naložim v avto pa te sama odpelam user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.11.2008 17:45:05   
LuNa73

No pa dejmo... Punce takle se zmenmo. Pa se dajmo!
Počas pozabte na sladice take in drugačne. Ja pa ja de.
Pozabte na to, da znate fajn pečt domače sladice. tu res ne vidim problema.
Pa pozabte na stelaže s keksi in pecivom v trgovinah. v hoferju zelooooooooo zeloooooo težko. Mislim, da sploh ne bo šlo.

Pa kosilo naj nikoli ne vsebuje sladice. kaj je že to kosilo? predvsem čez teden.
Če že mora biti sladica naj bo kot samostojen obrok - kot malica. a je lohk tud večerna malica, al pa nočna?

Ker je sladko treba jest, če ne grejo živčki u maloro... user posted image user posted image user posted image
Jejte predvsem sadje, suho sadje in oreščke. pa bom na konc ko en ptič ko proso kljunčka. Pa črno čokolado 70%. mi ni niti mal dobra.

Pa, da ne bi mislale, da jaz ne jem čist nič sladkarij. glede na napisano, mislim ravno to.
Sem jih pa zelo omejila in nadomestila s sadjem, oreščki in jogurti. pa drugimi sladkarijami, ki ne vsebujejo maščobe, pa majo manj cukra pa....
Pa striktno ne pojem nikoli sladice ob kosilu. Mora minit vsaj dve uri vmes. Se bom ponavljala... kaj je to kosilo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam kar sem napisala.... men bi bla zlo težka dieta brez sladkarij...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.11.2008 17:46:07   
miska73

Kje naša špelinčka hodi? Pa Erin? Pa Dali* je tudi nekam izginila, beyba najverjetneje danes spi in nadomešča vs enoči za nazaj (pogrešam sliiiikiiiiiiiceeeee), pa oktavija je ćist v delo padla, aqua (upam, da ji comp čimprej porihtajo), polaris (itaq vsemo kje je user posted image  - časovno omejena), fargi občasno vseeno BU napiše... pikica36 je že predolgo tiho, pikopoko sploh ne vem, če še naj omejnjam...

Pa kak striptiz bi lahko spet padel, mar ne pupe?

murki  - super za preglede!

Pa kje je res vsa ta stara garda, ki sem se ji jaz tako smejala, ko sem pričenjala pogosteje borbo brati...

Pupe, jst pa grem mal med ljudi.
Pa priden še pred spanjem kak uč smle gor vržt.
Mejte se, čau bau.

Neposredna povezava do sporočila: 268
7.11.2008 17:48:44   
miska73

No pa dejmo... Punce takle se zmenmo. Pa se dajmo!
Počas pozabte na sladice take in drugačne. Ja pa ja de.
Pozabte na to, da znate fajn pečt domače sladice. tu res ne vidim problema.
Pa pozabte na stelaže s keksi in pecivom v trgovinah. v hoferju zelooooooooo zeloooooo težko. Mislim, da sploh ne bo šlo.

Pa kosilo naj nikoli ne vsebuje sladice. kaj je že to kosilo? predvsem čez teden.
Če že mora biti sladica naj bo kot samostojen obrok - kot malica. a je lohk tud večerna malica, al pa nočna?

Ker je sladko treba jest, če ne grejo živčki u maloro... user posted image user posted image user posted image
Jejte predvsem sadje, suho sadje in oreščke. pa bom na konc ko en ptič ko proso kljunčka. Pa črno čokolado 70%. mi ni niti mal dobra.

Pa, da ne bi mislale, da jaz ne jem čist nič sladkarij. glede na napisano, mislim ravno to.
Sem jih pa zelo omejila in nadomestila s sadjem, oreščki in jogurti. pa drugimi sladkarijami, ki ne vsebujejo maščobe, pa majo manj cukra pa....
Pa striktno ne pojem nikoli sladice ob kosilu. Mora minit vsaj dve uri vmes. Se bom ponavljala... kaj je to kosilo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam kar sem napisala.... men bi bla zlo težka dieta brez sladkarij...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na konc bom še ugotovila, da sama sebe farbam...
Nobena mi ne verjame... Jst sem pa to napisala čisto resno.

Zdej pa res grem. Adijo.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.11.2008 17:50:17 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.11.2008 17:49:50   
LuNa73

Luna bemti takoj k zdravniku in naj te pošlje na UZ abdomna. Tole znajo bit žolčni kamni. So mi jih lani avgusta vun pobral! Če bi se pa ponovil bi bla pa rumena. Pa nisem. Pa vem kaj so napadi - uni tapravi, sem jih pet prestala, pa še kr diagnosticirala vse skupiuser posted image . Po tapetem sem se pa ustrašla, ko sem mal na internetu brala. Je šlo vse tak hit, da sem v roku dva tedna že doma s preluknjanim trebuhom ležala.user posted image Moj je mel isto pa bruhat je pol začel vsako jutro. Pismu pol so ga pa na vse možne preiskave pošiljal dokler nisem pop..la in ga poslala na UZ samoplačniško in je šel takoj na operacijo žolčnih kamnov. Vem, da sem te prestrašila, sam s tem se pa ni za hecat.

Nisi še nič zamudila Dday je 11.11.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.11.2008 17:52:13   
gigi1
Lunca lahk, da so se ponovili. Pa moj ni bil nič rumen. Ni nujno, da je vsakič isto. Lepo te prosim pejd se čimprej pokazat na UZ.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.11.2008 17:52:26   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image  lunčka - kosilo je TO, KAR MOJ MOŽ SKUHA, ko pride s službe user posted image user posted image user posted image user posted image  kak točno se pa do njega (kosila, seveda) pride pa ne vem ... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.11.2008 17:54:03   
LuNa73

Lunca lahk, da so se ponovili. Pa moj ni bil nič rumen. Ni nujno, da je vsakič isto. Lepo te prosim pejd se čimprej pokazat na UZ.

Sej grem na samoplačniškega ja.... se grem v pondelk naročit. Če pa mi bo krioza, pa sem dans sodelavca najurila, da naj mi pove kdaj je njegova sestra dežurna, da grem kr k njej. Pa ona je rekla, da če se ponovijo, da rata človek rumen.

Aja, no torej enajstga držimo pesti... no sem misla rečt do enajstga user posted image user posted image

aja žiži, pa jej vse kar ti paše... da ja ne boš pikice, ki se je začela v tebi razvijat za kaj prikrajšala, pa da ne bo popokala kufrov pa... sej veš... bomo pol jokal.user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.11.2008 17:57:00 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.11.2008 17:54:59   
LuNa73

user posted image user posted image user posted image user posted image  lunčka - kosilo je TO, KAR MOJ MOŽ SKUHA, ko pride s službe user posted image user posted image user posted image user posted image  kak točno se pa do njega (kosila, seveda) pride pa ne vem ... user posted image

A je službo menju???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Al si hotla napisat večerjo.

Neposredna povezava do sporočila: 274
7.11.2008 17:56:25   
gigi1

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem se že prej Luninemu komentarju smejala...
Pri nas je tud kosilo le občasno, če skočiva iz službe na kakšne kalamare, al pa kakšen kos sadja, jogurt.... Večerjo pa zelo dobro poznamo user posted image . Jo ravno kuham in to čisto vsak večer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?