|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.11.2008 9:34:12   
sonček85
jazzzika:čestitke za 5 teden,sedaj si že v 6 t kako hitro gre.jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.11.2008 9:35:48   
jazzz27
Jaz bi jo menjala prav zaradi tega razloga, ker se ne potegne zate. Tudi sama bom menjala G. Hočem nekoga, ki bo strokoven in izkren. Nič se bat sprememb. Povprašaj mal ali pa postavi temo katere G. se priporoča v tvojem okolišu. Nič bat. Punce so zakon. Vsekakor ti bodo odgovorile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.11.2008 9:37:11   
Anonimen
dobra ideja Jazzzika....

Bom se malo pozanimala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
7.11.2008 9:38:15   
jazzz27
Ja sonček, res gre hitro. Pa še prestavit si moram za tri dni, ker imam naroben datum PDPja in nimam še energije zato. Bom si pa prestavila po prvem pregledu. upam, da bo Reško kaj povedal. Mi je hecno, da sem že pet tednov...dejansko pa je 22 dniuser posted image user posted image . Tvoj spi?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.11.2008 10:07:49   
gigi1
Oj pupe včeraj je bil res en težek dan user posted image

Argojuhica točno vem kaj doživljaš. Sem bila junija letos v tvoji koži. Srčica, edina misel, ki je meni pomagala in me gnala naprej je ta, da je bolje, da se to zgodi na začetku nosečnosti kot kasneje in da je bolje, da gre, kot da imam bolanega otroka. To je trpljenje tako zanj, kot za celo družino. Tudi to zelo dobro poznam.
Sedaj je za tabo in čimprej najdi v sebi moč in voljo, da greš naprej. Rade te imamo user posted image

Živa draga user posted image . Vidim, da te je Jazzzy primerno ok.rcala in s tem postavila na noge. Tisti napotki naj bodo vajina biblija. G pa ti mora dati samo napotnico za naprej. V postopku nimaš z njo nobenega opravka več. Glede kilc se pa res ne sekiraj. Z Montignacovo dijeto si lahko izboljšaš celice, sploh če imaš PCO. Predvsem pa črtaj iz prehrane belo moko in sladkor. Na začetku je res težko, vendar se navadiš (jaz sem bila velik jedec belega kruha user posted image , pa ga že 4 mesece tud poskusila nisem)

Lubice vsem želim en lep dan

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.11.2008 10:15:33 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.11.2008 10:12:43   
sonček85
ja moj pa spi ,je padu v posteljo ko klada ,tako je zmatran.ja šteje se ti od zadnje M naprej,dejansko smo vse noseče manj kot smo.hecen sistem a tako jeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.11.2008 10:17:07   
~Biba~
oh...joj...oh...user posted image Argojuhcauser posted image tak kot je že Se napisala..v takih trenutkih ni in ni besed, ki bi povedale, kako zelo zelo ...eh ni jihuser posted image
Težko bo, a  ne izgubi poguma! danes smo v mislih s tabouser posted image

živauser posted image pridejo taki dnevi. Samo te bo misel na bebija potiskala dalje. Jazziko pa sem si direkt predstavljala..me je kr mal strah ratalouser posted image Zdaj vem kam se obrnit, če se mi bojo tla pod nogami majalauser posted image

ah kaki grozni dnevi so...pa še vreme se igra.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.11.2008 10:18:32   
jazzz27
Žižika, kakšen kruh ješ?Aja pa sladice...samo domače...npr: štrudel,...nič čokolade?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.11.2008 10:30:03   
gigi1
Jazzzy jem polnozrnat ali črni krug. Polnozrnate špagete, celo rezance za juho sem naredila polnozrnate (ne priporočam user posted image )

Sladkor samo rjavi, pa še tega zelo malo. Sladice delam tako, da belo moko zamenjam s polnozrnato ali z mandeljni, lešniki, orehi. Marmelado sem sama skuhala in dodala le malo rjavega sladkorja... saj ni problem...samo zadnje dni bi pa samo slabe OH jedla. Pa eno celo nutelo sem pomalcala v 2eh dneh. Saj ni čudno, da sem zaprta user posted image  user posted image  user posted image . Mislim, saj grem...ampak premalo.

Čokolada je pa temna dovoljena. jaz jo imam rada in že prej HB nisem bila sladkosneda (no to se je zdej malo obrnilo user posted image )

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.11.2008 10:35:04   
sonček33
Žižek pridna si!
a ni dons en bedn dan?
Men je dolgčas...pa namesto da bi spala, sem že ob 7h vstala. Zdej pa ne vem kaj nej sama s sabo. za kuhanje je še prezgodaj. Za pospravljat mi ni...mam itak vse tipi topi (če verjamete),. komaj čakam da moj pride iz službe...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.11.2008 10:37:56   
murkica
Najprej Juhica- si v mojih mislihuser posted image user posted image

No zdaj pa ostale stvari... Živa tebe bom kar za ušesa. Sej veš kaj sva se zmenile, da zdej kmalu pade plus in ti ne bo potrebno več razmišljati o O in o M, ker je kar nekaj časa ne bouser posted image ...

No sej ne bom več tega omenjala, ker vidim, da ti je tako lažje. Res pojdi do svoje G po napotnico, potem pa se greš prijaviti in ne boš imela več opravka z njo. Jaz imam to srečo, da je moja G dr. Pinterjeva in jo bom tudi potem naprej imela na pregledih za neplodnost. Pregled imam 10.12., me je sicer fullllllllll strah ampak morda bo imela ona odgovre kaj se dogaja. Sama se z dragim trudiva sedaj zelo dobro leto in zato je rekla, da ne bomo nič več čakali amapk pogledali kaj je na stvari. Tako, da če se vidva trudita že 2. leti je res skrajni čas, da greš na pregled in seveda ravno tako tvoj dragi. Tvoj gre lahko po napotnico k svojemu osebnemu zdravniku in gre potem pregledati plavalčke... To je prvi korak in velikokrat so že tukaj težave. Potem pa so še pregledi pri tebi....
Kar se tiče diete... Tale "Montignac" (sem že pozabila kako se napiše), tole je res fino. To je dieta, ki je meni pisana na kožo. Enkrat sem hujšala po tej metodi, oziroma je hujšala kar cela družina, ker nam je bilo tako veliko lažje in jaz sem(ker nisem zdržala vseh 3 mesecev, ker sem potem odšla na morje in sem si tam dala duška), v dobrem mesecu in pol izgubila nekaj čez 5 kg. Nikoli nisi lačen in vendar hujšaš. Tako, da je res vredno poskusiti. No jaz trenutno izvajam dieto "manj žri", se pravi poskušam ne jesti po 18.uri, če pa že, pa pojem kakšno banano ali jogurt, in resnično deluje. Sicer bi morala do idelane postave izgubiti še vsaj 7 kg, vendar vsi, ki jih poznam pravijo, da bi bila potem presuha... Namreč velika sem 168 in imam trenutno 65 kg in računica je tukaj: 7 kg viška.. Tako, da toliko ne mislim izgubiti, bi bilo pa dobro, če bi vsaj še nekje 3 kg, ker se takrat odlično počutim...

Tako, da jaz še vseeno upam, da sploh ne bo treba iti na pregled in da bom prej postala srečka nosečka. Saj veste upanje umre zadnje...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.11.2008 10:38:34   
jazzz27
Žiž, meni se zdi, da imaš ti čim več znakcov, da si nosečka....a si ti predstavljaš kako je meni pica pasala....mah jaz sem jo jedla 4-5 po ETju....za znoret....pa same nezdrave stvari bi žrla, ne jedla. Čokolada, čokoladni pripravki,....bring it on!! Se moram pa pohvalit...preve tri dni oz. 4 dni po ETju sem pila rdečo peso....(zraven pice...no je nekaj posebnegauser posted image ), pojedla sem kar nekaj radiča, celo sem se enkrat spravila na francoskouser posted image . domačo seveda...svežo. Štrudel....ah....lačna bom ratala.user posted image  Jabolka so itak domača....ne vem zakaj mi banane nosjo...a hočjo da bo pob?user posted image  A kupiš polnozrnato moko ali jo sama narediš. sem v odprti kuhinji videla mlinček za moko. Zanimivo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.11.2008 10:40:09   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Žižek pridna si!
a ni dons en bedn dan?
Men je dolgčas...pa namesto da bi spala, sem že ob 7h vstala. Zdej pa ne vem kaj nej sama s sabo. za kuhanje je še prezgodaj. Za pospravljat mi ni...mam itak vse tipi topi (če verjamete),. komaj čakam da moj pride iz službe...

se podpišam in strinjam z vsem napisanim do zadnje besedice!! Pa še počivat moram! (ta mi je pa najtežjauser posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.11.2008 10:44:14   
sonček85
banane:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,meni pa nosijo grozje in sama sem nora na mandarine,kaj pol bo pa moj bebi okrogeluser posted image user posted image upam da ne 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.11.2008 11:08:04   
gigi1
Jazzzy user posted image  user posted image  user posted image
Jaz bi tudi same "slabe" stvari jedla. Sploh nisem sladkosneda, pa bi zdej ubijala za nutelo z bobi palčkami (to sem v otroštvu jedla eurokrem, pa bibi palčke pomakala not), pa suho meso mi diši, pršut, pa slanina, pa meso nasploh...pa sadnje in zelenjava nič. Drugače sem pa ful ljubitelj zelenjave in mi meso ne diši prav preveč...pršut že..sam zrezki pa ne..Ne vem, mislim da mi tole psiha dela user posted image

Sonček jaz se zbujam vsako jutro ob 4ih user posted image . Pol sem pa čist povožena cel dan. Kaj bi blo fino do 7ih spat user posted image
Ti kar počivaj in se ne pusti motit. Do kosila je še veliko časa user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.11.2008 11:22:17   
jazzz27
sonček..kaj pa veš mogoče je pa grozdje simbol jošk(okroglo)user posted image user posted image ..boste mel pa pupo.user posted image
banane...simbol l-(j)ulijauser posted image user posted image

Jaooooooo...moji otroc bojo v puberteti!!!!user posted image Jaooooouser posted image

Žiž..mah kakšna psiha...to so čidt normalni nosečniški znakci...sem tud jaz vikikremo napadla...nič bat...ni ostala celauser posted image ...samo bobi palčke zraven, to pa še neuser posted image user posted image . Mene tud pršut rajca v hladilniku...mater...dans ga bom dala, da ga zlikviderajo, drgač bo zginuuser posted image user posted image . Sadje in zelenjava ti ne diši? Sem pri julijkah brala...ena punca bi tud samo meso jedla...ni važno mastno, nemastno.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.11.2008 11:30:23   
Anonimen
oh nosečkice moje...

Res ste face user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jazzzika umiri se drugače boš res mela čist pubertetniške otročke user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiži ti maš pa še kar nekaj časa do testeka a ne? Kako se pa sicer kaj počutiš?

Meni se danes nekaj vrti, ampak se mi je prejšnji mesec pred M tudi user posted image user posted image user posted image

Lačna sem pa že kot volk in še nič nisem jedla user posted image Čakam kolegico da pride na kosilo do mene, bom malo izkoristila danes daljši kosiloodmor user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
7.11.2008 11:46:57   
gigi1
Jazzy sem si zmislila foro kako pršut jest. Piščančja prsa zavijem v pršut pa spečem in je njaaami user posted image .
ja tale z bobipalčkami je moja otroška pogruntavščina, ki se je nisem spomnila že 30 let. So se doma vsi križali, ko sem to jedlauser posted image

Živa sem čist OK, sam zelo žalostna zaradi slabih novic včeraj in danes tukaj in na IVF temi. Krvni test imam 13.11. Palčko pa mislim polulat 11.11. Danes je šele dober teden od ET. Bom mogla kar še malo potrpet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.11.2008 11:48:44   
~Biba~
hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit  bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokremuser posted image

bom takoj zanoslauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.11.2008 11:50:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit  bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokremuser posted image

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

ti si usekana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
7.11.2008 11:52:41   
Anonimen
Ojla.

Šele sedaj sem imela čas, da vas preberem..user posted image

Glede montija, jaz sem se ga držala kakšne 14 dni in sem izgubila 1,5 kg. (168 cm in 65 kg). Potem sem se vrnila v star način prehranjevanja in počasi pridobila 3 kg. Tako, da jih imam sedaj 68 user posted image   user posted image  in grem v ponedeljek verjetno spet naprej po montiju. Imam PCO in verjamem, da si s tem lahko samo pomagam, tako, da upam, da bo to dovolj motivacije, da se bom uprla raznim sladicam, čokoladi, picam,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
7.11.2008 11:54:05   
gigi1

user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me pa do solz nasmejala user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.11.2008 11:56:06   
gigi1
Suzi ti kar vztrajaj pri Montiju user posted image  user posted image  user posted image . Po 14 dneh ni nič več težko. Za PCO je pa baje sploh zelo priporočljivo črtati slabe OH.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.11.2008 11:59:17   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image đizus biba....po tej kombinaciji ziher kozlašuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se pa nasmejala do solz. saj ne prideš tako pogosto, sam ko pa prideš, maš pa prav kakšno učenouser posted image user posted image user posted image user posted image

suzika..nič se sekirat, vse bo še ok. Definitivno pa je treba tisto prehrano na stran dat. Vse se bo poštimalo. a si kaj nervozna zaradi HSG?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.11.2008 12:20:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me pa do solz nasmejala user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

adaptirano mleko
Sanikaa

(68%)

(32%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!