murkica
|
Najprej Juhica- si v mojih mislih No zdaj pa ostale stvari... Živa tebe bom kar za ušesa. Sej veš kaj sva se zmenile, da zdej kmalu pade plus in ti ne bo potrebno več razmišljati o O in o M, ker je kar nekaj časa ne bo ... No sej ne bom več tega omenjala, ker vidim, da ti je tako lažje. Res pojdi do svoje G po napotnico, potem pa se greš prijaviti in ne boš imela več opravka z njo. Jaz imam to srečo, da je moja G dr. Pinterjeva in jo bom tudi potem naprej imela na pregledih za neplodnost. Pregled imam 10.12., me je sicer fullllllllll strah ampak morda bo imela ona odgovre kaj se dogaja. Sama se z dragim trudiva sedaj zelo dobro leto in zato je rekla, da ne bomo nič več čakali amapk pogledali kaj je na stvari. Tako, da če se vidva trudita že 2. leti je res skrajni čas, da greš na pregled in seveda ravno tako tvoj dragi. Tvoj gre lahko po napotnico k svojemu osebnemu zdravniku in gre potem pregledati plavalčke... To je prvi korak in velikokrat so že tukaj težave. Potem pa so še pregledi pri tebi.... Kar se tiče diete... Tale "Montignac" (sem že pozabila kako se napiše), tole je res fino. To je dieta, ki je meni pisana na kožo. Enkrat sem hujšala po tej metodi, oziroma je hujšala kar cela družina, ker nam je bilo tako veliko lažje in jaz sem(ker nisem zdržala vseh 3 mesecev, ker sem potem odšla na morje in sem si tam dala duška), v dobrem mesecu in pol izgubila nekaj čez 5 kg. Nikoli nisi lačen in vendar hujšaš. Tako, da je res vredno poskusiti. No jaz trenutno izvajam dieto "manj žri", se pravi poskušam ne jesti po 18.uri, če pa že, pa pojem kakšno banano ali jogurt, in resnično deluje. Sicer bi morala do idelane postave izgubiti še vsaj 7 kg, vendar vsi, ki jih poznam pravijo, da bi bila potem presuha... Namreč velika sem 168 in imam trenutno 65 kg in računica je tukaj: 7 kg viška.. Tako, da toliko ne mislim izgubiti, bi bilo pa dobro, če bi vsaj še nekje 3 kg, ker se takrat odlično počutim... Tako, da jaz še vseeno upam, da sploh ne bo treba iti na pregled in da bom prej postala srečka nosečka. Saj veste upanje umre zadnje...