Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa, ti pa ne vem kaj se sploh greš...sem res huda nate. Seveda ti bomo stale ob strani, samo najhuje je , ker si sama ne stojiš. Jaz po vseh mučenjih, operacijah, neuspelih poizkusim, nevem koliko minusi, nerednih ciklih....zaje.bavanjnjih nisem vrgla puške v koruzo!!! Ah daj no! Prvo moraš nekaj naredit za svojo srečo in ne samo čakat, da ona pride k tebi. Danes res ni moj dan, tudi jaz imam rjave izcedke, tudi jaz sem posrana do kosti, vendar se ne dam. Po ne vem koliko pretočenih solza, po dolgi borbi sem končno tu kjer sem. Pa nikoli ne mislim odnehat. Zato se zberi. Naredi nekaj zato, da boš tudi ti uspela. Če misliš, da ti bo bolje brez nas nas lahko zapustiš, vendar smo si tu za oporo, ne da se smejemo, ko kakšna doživi minus na testu ali ima neuspešen postopek. Kaj bi rekla za mnoge punce misko npr., ko je že dala čez nekaj postopkov in je še vedno tu. Pojdi pogledat na IVF, koliko je razočaranj, po dragih postopkih, bolečinah med postopki, trepetanju, ko čakaš in na koncu -. Upam, da te nisem prizadela, ker to ni bil moj namen. Hočem te samo postavit na trda tla, da se zaveš, da tu nisi edina in da smo s tabo. Če dekleta s hujšimi težavami niso odnehale, ne vidim razloga zakaj bi ti. Ni mi vseeno zate, ni mi vseeno za nobeno borko. Tu smo postale prijateljice, sotrpinke in sorodne duše, ki se razumemo. Zato glavo gor punca in dajmo nekaj nardit s tega problema. Vedi, da imam vsako rada in tebe tudi. Zato mi ni vseeno, če napišeš, da zapuščaš Ringarajo. Lepo se skuliraj, vzemi si kak dan, globoko udihni,...boš videla da zmoreš naprej. Rada te imam kok si me nadrla Ampak mi je prav prišlo Vem Jazzzika da je še mnogo takih... Nevem kaj naj rečem... Sploh najbolje da sem tiho, ker si mi podala kar nekaj trdnih razlogov, da se neham smilit sama sebi in grem naprej... Pa sej to tudi hočem, ampak res bi rada pozabila na to, kdaj mora M prit in kdaj imam O... Samo to sem želela... Hvala Jazzzika.... Izcedkom se pa ne pusti!!! Bori se do konca!!! Ostano doma, počivaj in poročaj kaj se dogaja... Saj veš - več glav več ve (beri: več nas je močnejše smo) Rada te mam!!!! Pa še enkrat.... dobro si me
|