LuNa73
|
Evo, vam še jaz dva štosa prpopam: Mlada Židinja se potoži svoji mami: Ločiti se hočem, ker moj mož želi z mano samo analni sex.Moja ritna luknja je sedaj široka kot kovaenc za 2 evra, nekoč pa je bila široka kot kovanec za 20 centov. Mati ji odgovori: Poročila si se z miljarderjem, živiš v 3 nadstropni hiši, voziš Ferrari, na teden zapraviš 10.000 evrov, na leto greš na 6 eksotičnih potovanj, sedaj pa se hočeš vsemu temu odreči zaradi borih 1,8 evra? V nebesih se srečajo trije frišni angelčki. Pogovarjajo se, kako je kateri umrl. Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu." Drugi: "Sem iz Nemčije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, športne feltne, športni armotizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu." Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sam boljšega Audija, kot ga ima sosed, in umrl od lakote!" Ta mi je pa najbolj simpatičen danes: Pametne ženske utišajo moške tako, da dvignejo noge, neumne pa tako, da dvignejo glas. Babe, sej vem v kiro skupino ve spadate..čeprav včasih v luft dvigujete roke, pa glave... Pr tem pa sem se nasmejala do solz... jaz mam zlo rada Mujotove štose: Ševe se Mujo i Fata vec tri sata, ali niko da svrsi. Legne Mujo sa strane, zapali cigaretu, uzdahne i kaze: "Sta je Fato, ni ti se nemos nikog sjetit?"
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 6.11.2008 19:54:49 >
|