|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.11.2008 19:12:15   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Se* ona to dela tut eno uro skupi ma bodi pol za užet, mokrega do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image   tolk je faca res je ....  zato jo pa tko stiskam kot vidite je moja moja lubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  haha, jao jao - kaj bo šele, ko bo govorila - bo čist po mamici user posted image user posted image user posted image
A, veš da sem že pozabila, kak pupe zgledate? (no, Lunco pa polaris pa ajsiko vem - ker sem jih že v real vidla....)mi je bilo malo nerodno vprašat, če si ti ta, ki tole lepotičko stiska user posted image user posted image user posted image ... Full fajn tandem sta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.11.2008 19:22:31   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Evo da te mal razveselim ti pokažem kaj dela moj otrok ko mu je dolgčas...

user posted image

jst pa ne morem odpretuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.11.2008 20:05:07   
Serendipity
Eto, da ne bom vedno slikice lepila sem gor - sem vam dala velik paket za čez vikend user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.11.2008 20:25:01   
Anonimen
Ojla punce.

Sicer sem rekla, da se vam oglasim šele v ponedeljek, vendar sem ravno prej dobila izvide iz laboratorija za HSG. In sicer vrednost SR je 21, kar je baje kar visoko in najbrž ne bom imela HSG v ponedeljek. Se katera spomni kakšno vrednost je imela?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 304
7.11.2008 22:03:35   
sonček85
dober koledar samo glih april ko imam jst rd in PDP je tak grdi decuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 305
7.11.2008 23:45:47   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
No pa dejmo... Punce takle se zmenmo.
Počas pozabte na sladice take in drugačne.
Pozabte na to, da znate fajn pečt domače sladice.
Pa pozabte na stelaže s keksi in pecivom v trgovinah...

Miška, se mi je pravkar moja uboga merci čokoladica povesila... user posted image (še dobr, da sem začela brat nekje na strani 5, da sem jih do 11 uspela že kar nekaj uničit user posted image user posted image user posted image ) Me veseli, da si bolje user posted image

Kako ste kaj moje babežabe?
Vidim da ste uspele priklicat našo astrologinjo user posted image Ti Lunči, je tud men ena zvezdica zaupala (ona desna, če pogledaš med drugim dimnikom in levo anteno), da te pr dohtarju že nestrpno pričakujejo user posted image če pa ne greš, pa pravi da te moram zatožit Jazzziki... se na tvojem mestu ne bi upala šalit, je zadnje čase zelo stroga user posted image

Žiži, a za Martinčka bomo izvedeli veselo novičko user posted image Dober datum si izbrala user posted image takrat se običajno vse vidi duplo user posted image user posted image user posted image

Beyba, tvoja prinčipeska pa je iz dneva v dan lepša user posted image Ko sem gledala njen video me je ful matralo da ji pokažem kako prfektno se da tud mamico stuširat, ne sam bodija user posted image

Punce moje, bodite mi lepo, mislim na prav vsako med vami (borke, skoraj nosečke (Se* user posted image ) nosečke, mamice...) in vam želim vse lepo user posted image

Špelči, misam te user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.11.2008 0:41:29   
polaris
argojuhca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.11.2008 8:07:41   
pikicao.
hjaa prva sm user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej lahko pa spet kaj uspicim..hmmm kaj le user posted image user posted image user posted image
se morm se domislt, pa sej veste mal traja k sm blond user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.11.2008 8:16:27   
pikicao.
aja pa veselga martina user posted image
pa ne prevec user posted image  d ne boste pol  prevec adijo user posted image
zto punce  user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.11.2008 8:53:22   
pikicao.
user posted image user posted image mal smesnih kratkih filmckov user posted image
user posted image  TUKI pa TALE je moj favorit

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.11.2008 8:57:14   
~Biba~
TOLE dajte na glasuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.11.2008 8:58:10   
~Biba~
pikica hvala za nozorni prikaz martinovegauser posted image tisti pujs je superuser posted image
pa dobro jutro vsem...
včeraj ste se pa prav načvekale...to je prava borbauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.11.2008 9:04:08   
LuNa73
Dobro jutro... ker me še prsti ne ubogajo najbolj...pa možgančki so še tud zaspani bom tipkala pol bol kasnej kej več. grem se mal prošetat po RR, pa pridem nazaj... no sam tolk da vete da sem nekje tu bliz user posted image user posted image .

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.11.2008 9:17:17   
~Biba~
Luna...tvoje recepte nisme uporabla, so se i le slien cedile..kaj več pa nisem uspelauser posted image še ne.
Glede na tvoje težave..sve v istem sozu, kar se tiče, kamenčkofuser posted image men se po operaciji... taka bolečina, ki jo ti opisuješ pojavlja, ko sem full pod stresom.
pomaga mi le tableta spasmex...brez nje, me tudi po več dni skupaj boli, in sili na bruhanje.
fajn se sprehajajuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 314
8.11.2008 9:31:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Luna...tvoje recepte nisme uporabla, so se i le slien cedile..kaj več pa nisem uspelauser posted image še ne.
Glede na tvoje težave..sve v istem sozu, kar se tiče, kamenčkofuser posted image men se po operaciji... taka bolečina, ki jo ti opisuješ pojavlja, ko sem full pod stresom.
pomaga mi le tableta spasmex...brez nje, me tudi po več dni skupaj boli, in sili na bruhanje.
fajn se sprehajajuser posted image

Evoooooooooooo, a pol ni nič narobe??????? Pol ne rabim it k dokterju?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam mene je zdej dvakrat zaporedoma tak zagrabl, da sem misla da bom umrla od krčev (prvič nisem mela spasmexa, pa sem aspirina dva pogoltnala), včeri pa sem spasmex vzela. Krči so se nehal ampak čutla sem pa še vedn bolečino. In ja, to se  mi je zdej dvakrat zgodil, ko sem bla pod zelo zelo stresom. Si me zdej mal potolažla.user posted image  Ampak biba, na kavo bo treba - še letos, a ne?user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 315
8.11.2008 9:36:10   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris
Vidim da ste uspele priklicat našo astrologinjo user posted image Ti Lunči, je tud men ena zvezdica zaupala (ona desna, če pogledaš med drugim dimnikom in levo anteno), da te pr dohtarju že nestrpno pričakujejo user posted image če pa ne greš, pa pravi da te moram zatožit Jazzziki... se na tvojem mestu ne bi upala šalit, je zadnje čase zelo stroga user posted image

Ooooooooo izgubljena duša.... vidim, da je bil tud tvoj dan včeri, ko si našla čas za malo javljanja user posted image user posted image user posted image user posted image . Kak si? Kaj počneš? Si se že preselila?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 316
8.11.2008 9:55:17   
sonček33
Lunca a tebe tut kamnčki je****? Meni sicer ledvični, ampak vem, da so žolčni tudi peklenski. To je hudič. mene je zdej strah, da me ne zagrabi kej med nosečnostjo ali pa pol po porodu... Držmo pesti, druzga nam itak ne preostane.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.11.2008 10:05:52   
Serendipity
Jutroooooo!

No, saj ni več jutro danes, sem spet v svojem vikend elementu  user posted image  - od petelinjega zajtrka, do ta pravega, kopalnica se že sveti, kuhinja bo vsak čas tudi v svojem bleščanju slepila goste, potem pride na vrtso še spalnica in nato še kup cunjic vmes čudežno operemo s pralnim strojem, potem je šoping, ki ga sladko zaključimo z ogroooomnoooo porcijo kalamarov (brez pomfrija) in nato pride še kaaaavicaa (jap, polaris brezkofeinska user posted image user posted image user posted image ) z mlekom, potem pa doma še en mali kupček testov. Kasneje pa šibava na Martinov breg, k seki, na martinovanje user posted image .

V nedeljo pa SPIM. user posted image

Mah, sonček dragi - ne bit preveč zbirčna - od si drugega prilepi na ''svoj'' mesec user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 318
8.11.2008 10:06:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Punce moje, bodite mi lepo, mislim na prav vsako med vami (borke, skoraj nosečke (Se* user posted image ) nosečke, mamice...) in vam želim vse lepo user posted image

user posted image user posted image user posted image  sebe si pozabila

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.11.2008 10:08:34   
sonček33
O sekica - vidim da si aktiv. Pridna ni kej.
Dej povej maš leto s še ang al tut skj? jaz tko pogrešam šolo!

O martinovanje!
Jaz bom kr doma ... pa sej nisem za nikamor...
ti pa le uživaj

oooo, pa fovš sem ti za petelinjega

Neposredna povezava do sporočila: 320
8.11.2008 10:10:01   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Evoooooooooooo, a pol ni nič narobe??????? Pol ne rabim it k dokterju?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam mene je zdej dvakrat zaporedoma tak zagrabl, da sem misla da bom umrla od krčev (prvič nisem mela spasmexa, pa sem aspirina dva pogoltnala), včeri pa sem spasmex vzela. Krči so se nehal ampak čutla sem pa še vedn bolečino. In ja, to se  mi je zdej dvakrat zgodil, ko sem bla pod zelo zelo stresom. Si me zdej mal potolažla.user posted image  Ampak biba, na kavo bo treba - še letos, a ne?user posted image
K dohtarju pa se le idi pokazat..kaj pa če je kaka rana na želodcu? s tem pa se ni za igrat...vsaj tolko se prikaži tam, da te bo če druga ne dohtar potolažil, da je vse ok.

luna tota kava se pa vleče že pol letauser posted image bo treba kaj pred prazniki it, ja...saj Se bo zdaj tui dosti po mb letala, naj se še ona coj "uštuli"..bom 2 muhi na en mah zrihtalauser posted image se še kera javi?

sonček...zate pa res držim pesti da ne bojo zdaj ko si nosečka kakšno šoderjamo(kak se to reče po slovenskouser posted image kamnolomuser posted image ) odprli. 

pikicao...žeuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 321
8.11.2008 10:13:36   
sonček33
O biba hvala!
Greš ti tut kam martinovat?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.11.2008 10:13:42   
~Biba~
Se ti si pa danes martinova puc račka user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.11.2008 10:15:20   
sonček33
Pomoje ima Se tok energije zdej k je že skor noseča...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.11.2008 10:19:06   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

O biba hvala!
Greš ti tut kam martinovat?

a-a ne  dajem veliko na martinovanje. Če bi blo sonce bi se martinčkala, zdaj pa še to odpadeuser posted image

Pa še strah me je po cesti se vozit danes...user posted image

bova danes hodnik pleskala..ker sva se včeraj z mojim pametno odločila, da se rajeuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?