|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
7.11.2008 17:56:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image  lunčka - kosilo je TO, KAR MOJ MOŽ SKUHA, ko pride s službe user posted image user posted image user posted image user posted image  kak točno se pa do njega (kosila, seveda) pride pa ne vem ... user posted image

A je službo menju???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Al si hotla napisat večerjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Aham, potem pa res ne vem kaj točno kosilo zaobjema ... Grrr.. pa je avtocesta že fertik, pa še vedno tiči cele dni tam (no, vsaj ta teden, ko je bil ''kuhar'' in ne v labolatoriju beri ni se igral s kamenčkiuser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.11.2008 17:59:42 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.11.2008 17:58:50   
Serendipity
joj, gigi - ne o kalamarih, se mi že dva dni taaak luštajo ... user posted image user posted image user posted image  Samo mora biti pomfri kcoj, te pa si jih raje odmislim in ''grizem korenček'' (zelenjavam) ... no, bolj se z manadarinami nabašem ... user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.11.2008 17:59:00   
LuNa73

user posted image user posted image user posted image user posted image  lunčka - kosilo je TO, KAR MOJ MOŽ SKUHA, ko pride s službe user posted image user posted image user posted image user posted image  kak točno se pa do njega (kosila, seveda) pride pa ne vem ... user posted image

A je službo menju???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Al si hotla napisat večerjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Aham, potem pa res ne vem kaj točno kosilo zaobjema ... Grrr.. pa je avtocesta že fertik, pa še vedno tiči cele dni tam (no, vsja ta teden, ko je bil ''kuhar'' in ne v labolatoriju)

lubica kosilo je od dvanajstih do treh. Pejt pogledat v gostilno do kdaj strežejo kosila in do kdaj malce.user posted image

hja, avtocesta je mim... sam ceste pa še vedn delajo ko zmešani....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
7.11.2008 17:59:49   
LuNa73

joj, gigi - ne o kalamarih, se mi že dva dni taaak luštajo ... user posted image user posted image user posted image  Samo mora biti pomfri kcoj, te pa si jih raje odmislim in ''grizem korenček'' (zelenjavam) ... no, bolj se z manadarinami nabašem ... user posted image user posted image

evoooooooooooo, je že miška zacoprala te... že ma vpliv na tebe... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 279
7.11.2008 18:00:15   
gigi1
Hm ja pa za vikend kosilamo user posted image . To sem pa pozabla napisat. Petek je puce user posted image  user posted image  user posted image

Kaj boste pa za Martinovo kuhale. Jaz sem mojga glih po raco poslala, da se mi odtaja.

Lunca si me pomirila user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.11.2008 18:02:13   
Serendipity

evoooooooooooo, je že miška zacoprala te... že ma vpliv na tebe... user posted image user posted image user posted image

Ta mišika, pa ma res en oreng vpliv! user posted image  user posted image user posted image

KALAMARI!!!!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.11.2008 18:02:19   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

hmm...po prebranem, je najboljše da si grem kupit  bobipalčke, šnicl, grozje, mandarine in banane...in vse to namočin v evrokremuser posted image

bom takoj zanoslauser posted image

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

ti si usekana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa si me do user posted image user posted image user posted image  nasmejalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Biba, a si našla tale recept tu, ko jst tale tvoj post:

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

iščem neke recepti..in lej kaj najdem.... luncouser posted image smo že mislile poslat interpol za tabouser posted image
Hvala za recepte!

Že drugič danes si me nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.11.2008 18:03:06   
gigi1

He he te je res Miška čist zasekirala user posted image

Kalamare na žaru pa lahk ješ. To je celo priporočljivo. Men se tud že od ponedeljka luštajo user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.11.2008 18:04:45   
Serendipity
Midva bova šla k mojim staršem na kosilo - kot vsako leto user posted image  - bo pa raca / gos (še ne vem) pa pečen piščanec (za neracojede) pa rdeče zelje, mlinci, pa kruhovi cmočki, pa še kako presenečenje se lahko najde. Jaz bom pa skutino pito spekla (upam, da spet ne bo ''čokoladna'' si opomnik narihtam user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 284
7.11.2008 18:05:32   
gigi1
Lunca kje si pa najdla ta recept od Bibe? user posted image  user posted image  user posted image

Grem večerjo finiširat bo moj vsak čas doma user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
7.11.2008 18:06:42   
Serendipity
user posted image  saj ni problem kalamarove - ampak jaz bi se s pomfrijem zraven nabasala user posted image  ker samo tak majo the best okus.

Eto, zdaj pa grem gledat Rebo (me nasmeje sto / uro) !

FSM punce!

Neposredna povezava do sporočila: 286
7.11.2008 18:10:35   
LuNa73

KALAMARI!!!!!!!

Me niso nikol ganl... ampak na prepričevanje kolegov, da morem počas začet jest nekej morskega so mi predlagali kalamareeeeee... so čez dve uri bli vsepovsod drugje, sam v mojem želodcu ne več, ker so sprožili prvi konkreten žolčni napad (bolečine in kozlanje od polnoči do šestih zvečer).... od takrat naprej me kalamariiiiiiiiiiiii zanimajoooooooooo nulaaaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
7.11.2008 18:12:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kaj boste pa za Martinovo kuhale. Jaz sem mojga glih po raco poslala, da se mi odtaja.

a za Martinovo se kaj je, al kaj???!!! user posted image user posted image  Jaz sem do sedajle misla oziroma bila prepričana, da se za martinovo samo pije.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem mojmu rekla, da naj se pri mami rezervira na mlincih in raci, ker jaz nič od tega ne jem. 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 288
7.11.2008 18:14:03   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lunca kje si pa najdla ta recept od Bibe? user posted image  user posted image  user posted image

Grem večerjo finiširat bo moj vsak čas doma user posted image

Tu na borbi, ene par strani nazaj... drgač un tadrug post pa na kuhajmo skupaj, ko sem jaz prpopala ene par receptov... za sladice, tak da ne hodi tja user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 289
7.11.2008 18:19:58   
pikicao.
evo meeeeeeee user posted image user posted image
da mal z ritko posejkam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 7.11.2008 18:20:18 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 290
7.11.2008 18:32:42   
beyba

oila punce ne prinašam spanja notri, sam sem tko zamtrana da se mi ne da prav preveč...na hitro sem vas dans sam preletela upam da ne zamerite, vem da ste se nasmejale najokale, jazzika jih je naši živi mal naštela,veliko se je govorilo o hrani, ....

V glavnem....

Se* slikice...ja težko, ker mi javlja napako ko hočem v album limat slikice, sem pa nekaj strani nazaj predno je argojuhica slabo novico sporočila napopala kratek filmček, kako si moja bejba krajša čas....

Živa poslušaj jazziko zakaj smo tukaj pa nas nikar ne zapusti, bomo skupi jokale...

Argojuhica zdej je že vse zatabo in solze tečejo v potokih...izjokaj se potem se pa vrni k nam na borbo ti bomo skupaj pomagale, da boš spet našla moč in motivacijo

Sonček33 lepo si pobarvala sobico...mene še čaka, da eli dokončam sobico sam trenutno ni volje ne energije pa še finančna kriza nas je mal zadelauser posted image user posted image user posted image

Lunči lepo da si mela danes več časa za nas in da si bla kr mal z nami...

GIGI  drug teden pa testek kaj...Midve z elo mava ravno slikanje kolkov takrat....držim pesti da bo pozitiven...

Ajsika uživa....

Erin in Špelči sta si ne sam plavega zaslužle, črnega pa rdečega tut....

ostalim lep pozdravček objemček...aquica lepo se cajti, biba,skuštrana suzi,....vsem pozdravčke....vse nocečke božite božite.....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 291
7.11.2008 18:33:16   
beyba
pikicao dobra una z blondinko ja sej res...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.11.2008 18:47:31   
beyba
No ampak mal za razvajati naj vam bo...

user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.11.2008 18:53:27   
beyba
Ta je pa za vse da ne boste obupale, boste tut ve kaml tkole stiskale svoje prinčipese, in prince

user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.11.2008 19:02:33   
Serendipity
Aaaaaaa...kak faaaajn user posted image user posted image user posted image . Beybi - saj ne bomo obupale, nas motiviraš s tole lepotičko, ni kaj! user posted image user posted image user posted image

Grem filmček poiskat! user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.11.2008 19:02:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Spps, pa kako hudiča so take stvari možne? Pa saj človek ni identificiran samo z imenom in priimkom, halo? A ko Janez Novak nekaj nardi, potem vseh 20 v SLO s tem imenom in priimkom tožijo, al kako?
Pa saj ti si se verjetno to že stokrat vprašala... Ti verjamem, da je ekstra stresno in da je za pošizit.
Upam, da se čimprej znebiš teh nadlog.
user posted image  na osnovi imena in priimka,pridejo,do osebnih podatkov.
sam je fora ker obakrat so imeli vse moje podatke,enkrat ni štimala moja telefonska,tokrat pa naslov(kao 2leti nazaj naj bi živela v LJ)user posted image user posted image user posted image

s

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.11.2008 19:03:25   
Serendipity
Argica - saj veš, da smo ob tebi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
7.11.2008 19:06:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Evo da te mal razveselim ti pokažem kaj dela moj otrok ko mu je dolgčas...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  faca je malena, ni kaj! user posted image user posted image user posted image user posted image  
ha ha ha

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.11.2008 19:07:52   
sonček85
joj me ni 1-2 ure pa  že naklofate 2 straniuser posted image user posted image user posted image no mi smo sedaj malo gledali limonade sedaj ,gledamo 24ur,potem kmeette in spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in rada vas imam-vse

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 299
7.11.2008 19:10:10   
beyba
Se* ona to dela tut eno uro skupi ma bodi pol za užet, mokrega do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image   tolk je faca res je ....  zato jo pa tko stiskam kot vidite je moja moja lubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?