Dream
|
Corti ne sekiraj se zaradi tega, ker je tudi meni rekla, da čisto preveč poje, če poje 240 ml zvečer. Ampak je tolk govorila, da ji sploh nisem uspela povedat, da to včas traja dve uri, da toliko vase spravi. No, sej kot si napisala, itak protestirajo če so lačni ali pa če imajo dovolj. Meni je npr. sedaj začel zvečer jesti samo po 150 ml, še prejšnji teden pa je pojedel 180 ml. In se sploh ne sekiram, očitno ima dovolj. Glede alkohola na ranici mi pa ni čpisto jasno, če sem prav razumela. Ste dajali obkladke iz šnopsa? Kakor vem, je to strogo prepovedano, ker je koža tako tanka, da gre vse direktno v telo in je potem dejansko opit od tega. Če bi tole slišala naša P, bi jo verjetno tako kap... PikicaStonoga tole, da ti je rekel stonoga, je pa res dobra fora, sem se zelo nasmejala ob tem V bistvu sem si te kar predstavljala, kako si cepetala No, moj nick ni čisto nič posebnega. Hotela sem dati Data, ker svojega imena nikakor nisem znala izgovoriti, ko sem bila majhna, pa sem se pač poimenovala Data. Ta vzdevek mi je ostal še do danes, seveda me največ tako kličejo moji starši. Ker pa tu nisem hotela ravno dati nicka Data sem dala vseeno nekaj na D, pač prvo, kar mi je prišlo na misel pa je bilo Dream, ker sem bila tisti dan res nekaj zasanjana. Aja, pa še to glede Valentinovega. Lani sem svojega dragega presenetila z dvema črticama na testu nosečnosti, tako da bo sedaj še to dodatna obletnica Prvi pregled, ki je potrdil mojo nosečnost pa sem imela ravno na 29.2., česar se bomo vsako leto bolj težko spomnili... No, sedaj sem se too much razpisala, ampak mi je strašno dolgčas, ker je spet (ali pa še vedno) v službi in bom noč verjetno spet prespala v sobi pri Maticu. Kaj morem, takšno stanje nam je zakuhal sneg. Lepo in mirno nočko vam želim!
|