|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
22.1.2009 20:06:31   
afnica mala
Hojla, ja na telovadbo nisva šli, ker sva pred tem šli k p., pa nisva pravočasno končali. No, sva šli pa na en čvek, potem pa na sprehod. Tud luštno, pa še deževalo ni. Torej telovadba čez 14 dni.

lovely- jaz se bom vozila sama, corti in cocinella se skupaj

pospravljanje- jaz sem ista, namesto da bi počivala, ko žabica spi, perem, pospravljam ali kuham. Še dobro, da imam likanja malo- le moževe cunje. Neline gredo v sušilcauser posted image , moje pa večinoma našponam nase, pa so okuser posted image .
dopust- a že kaj planirate dopust z vašimi otročki? Mi imamo rezerviran apartma za velikonočne praznike v Izoli, pa sem mislila še kaj marca iti, ampak še nisem ziher, takrat bo glih uvajanje hrane...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.1.2009 20:15:06   
*talcy*
OJ OJ

joj vas berem da ne spite ponoči in da ste vse meglene .... pride danes soseda na obis k ma 4mesečnega sinkota da že teden dni se ji zbuja ponoči na uro do dve čez dan pa da ji ne spi nič ....
sam ne plašite me..moj zaspi ob 22.30 pol ob 03.00 ga samo na trebuh obrnem pol tkoj nazaj uaspim...ob 06.00popapca na hitro in spimo do 09-10.00 kokor nanese....tko da upam da tako ostaneuser posted image  me kar mal panika ko vas berem .. čez dan pa itak tud fulllll spi .....

sedeč položaj jaz ga ne dajem ker ful stavi glavico nazaj in je tud P rekla naj ga ne stavim ....

pospravljanje : glede na to da sinko fulll spi podnevi imam čas spravit pol pa še kakšno limonado pogledat user posted image

danes mu je nona kupila take lepe šolnčke bolj kot telovadni copati sam so tok simpatični ....

glede kenguruja pa ste me navdušile in bomo jutri prakticirali ker baje ne bo burje user posted image user posted image user posted image  

pa še neki ... a ima katera kakšen recept s kremnim pecivom??? sicer sem slaščičarka imam poln kup tega sam kaj novega vedno prav pride ..... bomo pekli ker mamica pa tatko gresta s 14 februarjem v penzijo in bova z bratom organizirala žur presenečenja user posted image user posted image user posted image tko da bo veselo ....

pa
pa

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.1.2009 20:25:38   
mbd0411
Kremno pecivo?
Kaj natančno hočeš pa ti povem.Imam nekaj zelo dobrih.Sam,da naju ne vržejo ven iz forumauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.1.2009 20:29:59   
*talcy*
zakaj naj bi letele dol ? me neki sam da je kremno

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.1.2009 20:49:34   
mbd0411
Mam enega ki se speče biskvit,prereže,ena stran namaže z margarino,posuje s kakavom,druga pa s kislo smetano zmešano s  sladkorjem.To stisnemo skupaj,polijemo s čokolado in potresemo s kokosom
Zelo dobro.Lahko se nareže v obliko lunic ali pa kocke.

4 jajce
12 dag sladkorja v prahu
1 vanili sladkor
15 dag moke
1 pecilni
4 žlice kakava
malo olja,mleka radenske

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.1.2009 20:51:06   
mbd0411
Velo imam tudi iz skute...
Pa če si slaščičarka tako znaš princeske pa kremšnite...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2009 20:53:02   
Lucka1
v sedeč položaj ga ne dajam, tudi za rokice ne dvigujem - je zadnjič P na pregledu poiskusila, pa mu še ni šlo. Je pa rekla, da se nikamor ne mudi, itak je imel pregled točno ko je imel 3 mesece, tak da mu damo še fore.... user posted image

kravice pa so pri nas odvisne od trenutka - včasih se mu da (čeprav jamra zraven kot da se zelo matra), včasih pa samo zakoplje glavo v podlago in išče joško user posted image user posted image ....no takrat je lačen, ampak je tko luškano....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2009 20:54:37   
afnica mala
talcy- dobra si,kje mi pada na pamet, da bi še kaj peklauser posted image , no v treh mesecih sem 1 x pecivo spekla- dopoldan. 14. februar- lepo, lani je bil to res fajn datum, obletnica porokeuser posted image , pa še zvedela sem da je nosečnost ok (po treh ss na začetku). To bo fajn, ko vas bodo crkljali, moja mami gre pa aprilauser posted image , bo potem jeseni varuška Neli- za kako leto ali dve

Sem enega Banditosa spila, pa me je ful zadel, user posted image  pa sem res iz forme user posted image , sem flekce po obrazu dobila. Najboljš, da še eno čokolado čez dam, pa tuš, pol pa še ob 22h papcanje- Nelino, ne moje

Danes jo bom mogoče pustila, da se sama zbudi za hrano, ko bo ura šla proti 5h, bom že panična in jo bom zbudila, ziheruser posted image

Jutri bo pa sonček in pet stopinjuser posted image . Ga bo treba izkoristiti- pol bo spet dež

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.1.2009 21:14:23   
Tejčika29
Hoj,

Alina je zaspala, je bla zlo utrujena, ponavadi jo dajemo spat ob 20.30 še prej se podojimo, danes že malo prej ker je bila izmučena.

KENGURUJČEK - hvala za idejo, danes smo ga sprobali na kratkem sprehodu in je super. Alina uživa in gleda svet pred sabo, ati jo je nosil tako da je gledala naprej. Super.

CEPLJENJE -  reakcije zaenkrat še ni, ima pa malce rdeče na nogici in nekoliko trdo kar je po mojem normalno. Čez noč sem včeraj dala gazico namočeno v 70 % alkohol kot je predlagala Janja 27, ker hladi. Upam, da bo ok in da ne bo reakcije.

POSPRAVLJANJE - jaz pospravljam 1x na teden, pomaga mi moj dragi s sesanjem, jaz pa ostalo. Sva hitro gotova, prah pa pobrišem čez teden približno 1x na 14 dni, vmes ga pač ne gledam, ha ha. Vmes še kaj pospravljam, čez vikend perem in sušim, za likat nimam dosti. Sem imela pa pred Alino speglano stanovanje u nulo, tega seveda ni več....

Nočko babike, M.

Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.1.2009 22:37:36   
*talcy*
a margarino kar na surovo namažeš gor? ... bom probala pa bomo videli kaj bo ....

jah tud za pečenje dobim čas imam za mesec maj tooooolko naročeno da se bo treba počasi tud tega lotit .... eh bomo že še mal možek bo pomagal -je sicer kuhar a obvlada tud take zadeve user posted image user posted image user posted image  

bom tud na piknik kaj prnesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no afnica mala pol je dan zaljubljencev poseben dan user posted image user posted image .... naš tatko pa ma tud roj.dan 14. user posted image user posted image user posted image

zdaj pa še cunje sušit pol pa spat..naš škratek je ravnokar zaspal po dooolgem čofotanju ....

MIRNO NOČ VSEM

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 22.1.2009 22:39:02 >

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.1.2009 22:39:56   
laknerš
 no da dam še jaz svoje dnevno poročilo (zelo na kratkom ker se mi že rahlo zapirajo oči)

dopoldan telovadba ki je spet bila super. afnicamala je bila moja neli ful razočarana ker sem ji obljubljala da pride še ena neli pol je pa ni bilo. ok no po telovadbi smo odšle na kosilo domov in ko je moj user posted image prišel iz službe na sankanje na Jezersko. kot zakleto gor sploh ni bilo snega in smo sklenili da se gremo drsat v kranj. neli je bila ful navdušena hana je pa itak spala od 14.00 do20.00 vmes enkrat jedla, pojedla ko smo prišli domov pa naprej spat v nočno. super smo se navžili zraka sedaj sem pa totalno avt.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.1.2009 22:42:08   
*talcy*
punce ma dajajte ful mrzlo kamor so cepili jaz sem stavila 2 dni na vsako uro pa pol gor(razen ponoči 3x) je bil bogi user posted image  skozi  malček moker ampak raje kot kaka bula in niti duha ne sluha o kaki pikici user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa res nočko

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.1.2009 0:02:57   
Dream
Midva sva se pa danes potepala pri mojih starših, potem sva šla po stolček za hranjenje, je res super! Sedaj mi je uspelo zlikati vse plenice, stuširala sem se tudi že, dragi bo verjetno celo noč v službi, tako da mi ne preostane drugega kot da grem spat v Matičevo sobo, da bom imela vsaj nekaj živega zraven sebe...

Pospravljanje ja, včasih me še vedno naredi malo živčno, da je vse navlečeno po dolgem in počez, ampak se bom tudi tega navadila. Sicer pa: komur ni všeč, naj gleda stran, ne? Od začetka serm se prav sekirala, kaj bodo drugi rekli, sedaj mi je praktično ravno do nebes...

Spanje a tako zgodaj vam hodijo user posted image  spat? Maticu uspe komaj nekje med 22. in 23. uro. No, je pa res, da spi do 8h zjutraj in vmes ni hranjenja. Vseeno bi rada to uro prestavila vsaj na 21h in zjutraj vstanemo 1 uro prej, pa nikakor ne gre. Kak predlog mamic, ki imate že izkušnje s tem?

Kengurujček a katera od vas uporablja kombinezonček, ki je brez podplata, kar pomeni, da je treba user posted image  nataknit copatke v ne vem kolk slojih ali kaj podobnega? Jaz bi že res rada ščla malo ven, pa za voziček ni, ker skoz nekaj prihaja iz zraka dol. Imam pa ta kombinezonček, pa me skrbi, da ga ne bo preveč zeblo v nogice...

Afnica mala jaz sem si privoščila malce doma narejene sangrie - joj, kolk me je zadelo... Bom šla kr v posteljo, preden še kaj neumnega stuhtam... Še dobro, da Matic zelo malo mleka dobi pri meni... 

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.1.2009 7:40:42   
afnica mala
Dobro jutro!!

A ima katera živčke od Baby centra. Rada bi kupila grelnik vode, pa jih rabim še 7.

Neli čveka, kolk je glasnauser posted image - po mamici, jo imam kar na jedilni mizi, pa zaščito okrog. Zdaj pa upam, da bo kaj pojedla. Začela se je smejat ful naglas, po ene 2 minuti skupaj- no, če jo zabavam, moram z drugim naglasom govortuser posted image

Večina vas ima kengorujčke. Jaz sem si pa kupila sling, pa ni glih v uporabi. Bom res morala sprobat najprej kengorujčka, da ne bom kar kupovala.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.1.2009 8:17:04   
mbd0411

Talcy!

Ja margarino jaz malo stopim pa kar s čopičem namažem al pa da je fajn mehka pa z nožem.sam ne preveč na debelo.Malo.+kalav in naredi svoj okus.user posted image
Aja pa ko mažeš drugo plast zmešaj kisla smetana+sladka stepena+sladkor-pač po okusu...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.1.2009 8:55:46   
Dream
Dobro jutro!

Danes vam bom pa jaz skuhala user posted image , vam je že kar nekaj časa nisem...

Afnica mala imam živčke - sem jih že pčonujasla, pa nobena ni hotela. Javi naslov na ZS.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.1.2009 9:04:34   
Lucka1
stolček za hranjenje - punce a to je že aktualno?? A lahko katera link pripne, kateri je tisti, o katerem se pogovarjate? Jaz še ne razmišljam tako daleč, je pa res, da smo tudi zibko in prve plenice kupili 2 dni preden sem šla rodit, tko da očitno sem bolj sprotna oseba user posted image

bomo pa rabili posteljico - ima katera kak fajn predlog? Sedaj je v zibki pri nama v spalnici (za posteljo ni prostora), v kratkem pa ga preseliva v njegovo sobo, samo da posteljo kupimo. Kar eno 120x60. O jogijih pa vem, da je bilo že govora in če se ne motim, je večina dormeo predlagala??

No, KONČNO JE PETEK....vedno komaj čakam vikend user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.1.2009 9:06:51   
Lucka1
aja še tole - bulica oz. otrdelo po cepljenju je čist normalno, samo da ni rdečine prevelike. Pri nas je bilo 2 dni malo rdeče in še kak dan trdo. Obkladke sem dala samo 2x, sem pa pri vsakem previjanju mal z gazo namočeno v fiziološko pomasirala. Motilo ga ni pa nič, če sem recimo kaj pomasirala.

Pa hvala za user posted image Dream user posted image - odlična je

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.1.2009 9:37:16   
PikicaStonoga
Dobro jutro še z moje strani! :)

KONČNO sva se naspali! ;) Zadnje tri dni je uro prej vstajala, ker je blo dojenje ravno v času, ko je mož odhajal v službo in firbec kakršen je postala ni več zaspala, ker je mogla njega spremljat, kaj dela ;) Danes se je zbudila mal pred šesto in sme jo hitor podojila, dala na bušija in je nazaj zaspala, preden je on vsal ob pol sedmih in spala do 8.40user posted image user posted image user posted image  Pa sem spet ta prava, ko sem se naspala...
Zdej imava čas zase ...ona gleda svoj vrtiljak, jaz pojem zajtrk, se stuširam in prečekiram RR ...potem pa odvisno če je pridna jo prvo rundo kr pustim z njenimi igračami ker po kakšni urci potme malo zanina, če pa ni pridna, se pa z njo ukvarjam in jo animiram ...zadnje dni je to drugo ker se pona, da nisva vsak dan zunaj in nama obema manjka, sami sebi sva tečni user posted image user posted image user posted image  hehe
nč grem zdje pod tuš pa se kasneje javim ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.1.2009 9:42:07   
PikicaStonoga
afnicamala celo jaz mam živčkote, ko sem jaz enga rabila mi ga je janja27 poslala, da sem kupila mešalnik , potem sme pa nepričakovano mogla nekej kupit in zapravt denar pa sme jih dobila 5! tko da če še rabiš al pa katera druga ...

lučka1 ...tud jaz sme ZELO sprotna ...posteljica sicer čaka v kleti, ker je stara že blizu 40 let, saj smo vsi mi trije (jaz, brta,sestra) v njej spali in nisme nove kupovala, če je še lepa ...o stolčku pa še tud jaz ne razmišljam, saj nimam namena še začez uvajat goste hrane, sigurno ne pred 5 mesecev ..vsaj zanekrat ko mlkekec laufa tako razmišljam ...vse ob svojem času ...

jogiji ...Dormeo ali Lagea.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.1.2009 10:59:09   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

stolček za hranjenje - punce a to je že aktualno?? A lahko katera link pripne, kateri je tisti, o katerem se pogovarjate? Jaz še ne razmišljam tako daleč, je pa res, da smo tudi zibko in prve plenice kupili 2 dni preden sem šla rodit, tko da očitno sem bolj sprotna oseba user posted image   Kupila sem ga včeraj in sem zelo zadovoljna, ker je takšen kot sem si ga zamišljala. Kljub temu, da se naklon da v bolj ležeč položaj, Matica še ne dajem notri za dalj časa. Imam ga pri sebi, ko kuham bv kuhinji, ker se dosti dvigne in je naš mali firbec z vsem na tekočem. Link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161693 (vzela sem oranžno barvo)

bomo pa rabili posteljico - ima katera kak fajn predlog? Sedaj je v zibki pri nama v spalnici (za posteljo ni prostora), v kratkem pa ga preseliva v njegovo sobo, samo da posteljo kupimo. Kar eno 120x60. Mi smo vzeli tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189016 O jogijih pa vem, da je bilo že govora in če se ne motim, je večina dormeo predlagala?? Kar se tiče jogijev, sama nisem najbolj navdušena nad Dormeo, zato sva tudi za Matica vzela tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=121642

No, KONČNO JE PETEK....vedno komaj čakam vikend user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.1.2009 11:20:58   
Lucka1
Dream hvala za linke.

imam pa še vprašanje glede dude - nisem se nič poglabljala v to, vem pa da jih je milijon, ker sem zadnjič hotela eno kupit, pa me je minilo....je kaj važno katero firmo in silikon/lateks, ortodontska....itd???? user posted image user posted image user posted image Do zdej smo imeli Avent 0-3mes tako čisto navadno, pa rabimo zdaj za starejše. Katere uporabljate ve?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.1.2009 11:35:25   
PikicaStonoga
Midva sva najprej kupila nukovo tako ki paše v usta samo na en način, ker je zgoraj zavihana, če me razumeš ...je NI hotla, pol sva pa kupila od aventa 0-3 tkao ki lhako gre v usta kakorlkoli ker je na obe strani enaka + super je, ker aventove dude imajo pokrovček user posted image user posted image user posted image  tko da smo zdej 3-6mes kupili utd dve aventove s pokrovčkom ker os praktičneuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.1.2009 11:35:53   
afnica mala
dude- jih ne mara

Dream- sem ti poslala naslov na zs, si dobila?, Pikicastonoga hvala ti, čakam odgovor koliko ž. ima Dream

Neli je danes grozna- pa ajd, da je sitna bi še šlo, ampak sploh noče jesti. Do zdaj je pojedla 210ml, od tega 110 ob 4h zjutrajuser posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.1.2009 11:37:03   
Dream
Nam so rekli, da mora bit Nuk-ova, ker je najbolj primerna za razvoj dlesni in zobkov. Ne vem v čem je fora, vendar se tudi nisem poglabljala.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!