Lovely
|
Čaw punce, meni je danes ful čuden dan, po treh dneh spanja čez vso oč se je ponoči ob 2h zbudila za jest, ker je zaspala že okrog 20h, jaz pa nisem mogla nazaj zaspat. Pa sem kar čudna danes. Pa še nič nisem jedla k mi nič ne paše. Hm. Inya podira ritem, kar ne drži se več ur, ko je jedla redno, zdaj se mi zdi kar tak neurejen ritem odkar jemo po njenih znakih. Sicer se trudim, da bi bilo nekje na 3 do 4 ure, mi pa kak obrok poje na 2, kakega pa prespi in je potem 4, celo 5... No ja, dokler mi dnevno poje dovolj je OK. Timnala, jaz bi tvojega cukrčka res tudi peljala pokazat P, ne da te strašim samo da se prepričaš, da je OK, da se res ne bo kaj razvilo. Nam se je na enak način začelo pri bronhiolitisu... Glede urejenosti je pa tako, da sem se jaz tudi poskušala pripraviti vnaprej, delno mi je tudi uspelo. Se pa zalotim, ko sem že čisto preveč utrujena in mi Inya zaspi grem raje pospravit kot počivat - NAPAKA!!! No vsaj pri tem imam pomoč in si ne predstavljam kako bi mi zneslo 1x tedensko generalko udarit. No way. Ko se Inya zbudi bomo popapali (upam) potem pa tudi mi malo ven, zgleda da v kengurujčku, ker po dežju ne maram z vozičkom. Nisem se navadila še. Jaz pa je ne dam v kombinezonu v kengurujčka, ker mi je čist preveč stisnjena. Ji dam: termo štumfke, žabice, še ene termo štunfke, žametne debele hlače in čeveljce, gor pa dvojno (bodi + majčka) + ena taka debela jopa + bunda + bombažna kapa + volnena kapa. In je še v tem kar stisnjena a je za zdržat. Pa itak je ob mojem telesu tko da je ne zebe, ker je topla ko prideva gor. Na nogice pa tudi pazim, jih vsake tok časa kar s svojimi rokami držim, da oddajam toploto. No tko, da mi ne bo error napisal. Tok od mene, se veselim poročila s telovadbe, če bo vse OK pa se naslednji četrtek tak vidimo tam. Corti, a se ti voziš z Afnico malo? A bi se lahk zmenile, da jaz vozim za vama - sicer bi šče lahko skupaj ampak jaz bom šla iz Medvod potem v LJ k tastarim ob četrtkih, ker imam doma itak čistilko ta dan pa mam rajš, da nisem doma takrat... Bova imeli četrtke za pohajat ves dan :) Lep dan še naprej.