|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
23.1.2009 11:43:40   
Dream
Nukove dude res nimajo pokrovčka, se pa v DM dobijo takšne luštne škatlice, ki so podobne miniaturnemu kovčku in gre lepo duda noter.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.1.2009 12:48:21   
PikicaStonoga
Tommee Toppee ma tud dude s pokrovčkom (te sva imela prvo, ne Nukove, sme pogledala), samo jih ni hotla ...Zdje ma eno Nukoco, ki jo je dobila pa ni zavihana ;) in jo ma rada ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.1.2009 13:28:32   
Tejčika29
Hoj,

me smo s sprehoda, Alina spi naprej in se ne da motit. super. Jaz grem malo pospravit, pol pa nekaj na hitro skuhat ker gremo potem naprej na pico party h kolegom.

DUDE - mi imamo Aventovo ravno z obeh strani, silikonsko, na zunanji strani je tudi ravna, ni tista prilegajoča. Nukove zavihane in iz kaučuka noče imeti.

STOLČEK - meni je sodelavec posodil stolček Primma Pappa  in ga še ne uporabljam. So pa ful dobri res, zelo funkcionalni.

JOGI - odoločila sem se za Lagea alergic, ker je res antialergijski in se tudi prevleka pere na 95 stopinj. Midva sva oba blaga alergika in se mi zdi to ok. Cena je ista v Baby centru kot tudi direktno v Lagei -  sem klicala, so ful prijazni.

Pa bo spet vikend, juhej. Meni se zdi Alina malo utrujena po tem cepljenju, res pridno spi brez zbujanja in jokanja, drugače je rdečina izginila, malo je pa še trdo okrog.

Torej lep vikend vsem, M.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.1.2009 13:38:08   
mbd0411
Mi pa imamo aventovo dudo s pokrovčkom in jo ima občasno.Sem pa dobila ene iz mulerja,podobne aventovim in jih tud ima.Občasno ali za zaspat.Cucelj za na flaško pa noče aventov.Tisto pa imamo od Nuka.Komaj čakam,da bo žlica namesto dud...user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.1.2009 14:01:40   
Lucka1
ja, jaz se pa tudi veselim prave hrane za user posted image ....konec koncev bodo potem nekoliko manj odvisno od nas, mam....pa ne me narobe razumet, saj ga obožujem, ampak za več kot 3 urce pa ne morem nikamor brez - razen če bi se dalo joške doma pustit...potem bi bila oba fanta srečna - user posted image in user posted image ...user posted image user posted image user posted image

P.S. mbd0411 - a si dobila slikico prevleke na mejl? A imaš isto?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.1.2009 14:02:02   
PikicaStonoga
Mene pa zanima, kolk časa imate ve svoje user posted image  v vodi, ko jih kopate? Ker voda se kr hitro shladi ...
Pa Lovely mi je rekla, da jo celo prej na previjalni namili, kako pa ve?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.1.2009 14:17:25   
Lucka1
ja, jst ga namilim na previjalni, potem pa s tetra plenico vred v banjico za kakih 5 minut, dlje ne...pač tolko da ga počasi celega splaknem in potem še malo pobrca in pošprica vse okoli. "Namakali" se bomo poleti v morju user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.1.2009 14:22:38   
suzy124
Dober dan

Moj user posted image se je pa zaj končno navadu da popoldne spi ene tri urceuser posted image user posted image user posted image .

Ponoči pa ga je spet začel neki srat, zdaj že dva večera morama dvakrat na noč jest, ne vem kaj mu je.user posted image Drugače pa ga krči še kr matrajouser posted image .

Jaz se pa kr vredu počutim, me ne kuha več pa nahoda tud nimam več, mislim da fiziološka prav fajn pomaga za nahoduser posted image user posted image

Marisha ja mislala sem ta obrazec, hvala

Dude- jaz uporabljam Nukove dude in tudi flaške, imam pa tudi tako majhno škatlco, ki je namenjena za shranjevanje dude.user posted image

Kopanje- jaz ga imam v vodi kakih deset minut. Najprej celega umijem potem pa ga pustim še malo da brca po vodiuser posted image user posted image user posted image . Ga pa še vedno umivam samo z vodo, ker morem prvo najdit kateri šamponi ne vsebujejo kamilic.
Je pa kr problem, ker imajo izdelki zelo slabe deklaracije.user posted image

Lep dan še naprej

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.1.2009 15:03:43   
Lovely
Daaaaaaaaan,

mi smo s pregleda in prve pikice. In smo OK, ni nobene šuma na srčku user posted image user posted image user posted image  Kok sem si pa oddahnila, vso noč nisem mogla spat, od včeraj nič jedla in tko... Tehta 5.020 kg, ima 60 cm in 39 obseg glave. Baje ravno na črti povprečja in naj se ne sekiram, ker lepo pridobiva in ni posledic brohiolitisa. user posted image

Drugače pa je rekla:
cepljenje za rota virus: ni res, da je cepivo samo za eno vrsto temveč za vse tiste vrste, ki se pojavljajo v Sloveniji. Priporočljivo je za otroke z bratci in sestricami, ki hodijo v vrtec ali pa če kdo od staršev dela z otroci. Mi smo se odločili za ne, ker je v najslabšem primeru otrok pač dehidriran in gre na infuzijo. Prvič, ful mamlo otrok poznam, ki so imeli rota virus, drugič je edinka in noben od naju ni v vsakodnevnem stiku z otroci, tretjič kaj vse smo preživeli z bronhiolitisom - če pride do tega bomo pa še to.

cepljenje za pnevmokok (al kako se reče točno ne vem, bom danes pogooglala in vam napisala več): to cepljenje je npr. na Danskem že vključeno v obvezno shemo cepljenj. Gre za protitelesa, ki preprečujejo kronična vnetna stanja (npr. gnojno vnetje ušesa, pljučnica ipd.). Jaz bom malo še pogledala za to ampak mislim, da bom kar naslednji teden šla. Dobi po žlički, 3x kot navadno cepljenje.

Navpična drža: srogo ne dokler ne drži sama glave, samo ko se podira kupček. Kengurujček je P kar pike dobla ko je slišala. No go... No, jaz bom ampak ne tako pogosto.

Vojna med hranjenjem: meni je rekla naj probam zamenjat mleko, priporočila mi je od Nestle BEBA k ima malo okusa po vaniliji, da bo bolj z užitkom jedla. Pa sem rekla, da se bojim, da mi potem zelenjave ne bo hotla pa je P rekla da ne, da bova z uvajanjem GH pač začeli z zelenjavo in ne s sadjem. Ne vem np, bom vidla, itak imam še eno škatlo Milumila za porabit pol bom pa videla.

Sem se pa razpisala, Inya mi je zaspala potem, ko je pojedla 120 ml, ful je bila tečna pa jokala je kot da jo boli pikica, moram ful pazit kako jo držim. Jaz dajem mrzlo fiziološko na pikico. Vročine pa nima. Zanimivo, moja P pa je rekla, da po 4 do 6 urah vidiš če bo reakcija, ne 24 ur kot sem pri eni prebrala....

Lovely

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.1.2009 15:12:40   
Lovely
Aja, mi imamo Aventove dude, ta ravni cucelj, ta ji je nekak najbolj sedla...

Kopam jo pa tko kot je Pikapolonica napisala, na previjalni jo namilim in potem sperem v banjici. Pa nismo not več kot ene 10 minut.

Naslednjič prideva na telovadbo!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiii

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.1.2009 15:23:30   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kopam jo pa tko kot je Pikapolonica napisala, na previjalni jo namilim in potem sperem v banjici. Pa nismo not več kot ene 10 minut.

joj lovely sem se ful nasmejala s tole Pikapolonico , dan je lepši ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.1.2009 16:30:47   
Dream
Jaz ga enako kopam - namilim na previjalni in dam v vodo s pleničko vred. Kadar sva sama, uporabljam banjico, ki ima utore, da lepo napol leži noter, ko smo vsi trije, pa kopamo v navadni banjici, ker mora ati malo pomagat, saj mene dosti križ boli in Matica ne morem dolgo držati. Ker pa zelo rad čofota, ga nočem prikrajšati za vodne užitke. V vodi smo ponavadi okrog 10 minut ali dlje, odvisno, koliko časa mu paše, koliko je lačen in kako hitro se nam voda shladi.

Še vedno dajete kapico na glavo po kopanju (za 2 uri)?

Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.1.2009 16:37:31   
Lovely
Pikicastonoga, Pikapolonica user posted image  danes se mi oprosti kikse k sem zmešana od sreče...

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.1.2009 16:38:23   
mbd0411
Lucka1,ja seveda sem dobila sliko,pa sem hotela še svojega slikat in ti odgovorit,pa mi še ni uspelo.Je pa ista prevleka.

PikicaStonoga,tudi jaz prej namilim na previjalni.So mi to pokazale patronažne že pri prvem in zdaj je isto naredila,in pač tako tudi jaz.Namilim in potem skopam.Pa nisva dolgo v vodi-10 min,potem pa bo dlje,ko bo že sam sedel.
Te bomo prekrstili v pikapolonico.Meni tudi bolj ležiuser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.1.2009 18:31:23   
*talcy*
oj oj ...
meni zadnje čase uspe pridet gor sam prot večeru user posted image  
se je zbudu komaj ob 11 zjutraj in pol sva šibala ven za tri urce pa pol ker je bil lep sončekuser posted image  sva pršla domov sva naredila mineštrco za kosilo .... pol je prišel domov user posted image  sva pojedla in zdaj pečem ... sem spekla že tri vrste peciva (rafaelo,orehovo pa neko čokoladno)user posted image  jutri pa mislim da bom naredila recept od  mbd0411 user posted image  bomo videli kaj bo .....

dude... jaz mam nukove in tud flaške vse od nuka ... ma prejšnji nastavek ne ta ki je nov ...prejšnji je oblike kot bradavica user posted image  ...more pa bit silikon ker unega ne prime .....

kopanje ...  jaz mam tist nastavek noter v kadi in včeraj sva ga pustila 15minut noter in tko miga da vse okol zmoči .... in seveda je zaspal u minuti ..kot bi sklopil stikalo user posted image  ga pa kopamo okol 21.30 ....  namilim ga pa ko je v vodki

stolček ...mi ga imamo sam ga še ne prakticiramo je pa ravno tak kakor je ena pupa tuki (se ne spomnim katera ) pokazala link ..... je ful dober se mi zdi ....

šibam k pečici se še kaj javim

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.1.2009 18:34:09   
jolly123
Uf Talcy ti maš pa očitno res veliko časa, da lahko toliko veliko spečeš. prideš še k meni kaj spečt user posted image  user posted image

Meni pa tole učenje že rahlo preseda, danes sem se eno uro **** z enim računom, sem skoraj živčnega fasala, za kazen sem pojedla celo milko user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.1.2009 20:25:11   
PikicaStonoga
talcy maš očitno pridenga user posted image   sej prav ;)

pospravljanje : jaz načeloma na 1,2,3 vse pospravim ni panike, res pa je, da sploh nisme navajema imet vse tipi topi, ker prvič v majhnem stanovanju ni prostora, ker če hočeš vse notr spravit, je vse natlačeno in so stvari ena na drugi in ni šans, da je vse tipi topi, kot drugo sme pa preden sem rodila delala dve službi po 13 na dan in sem bila doma nič , poleg tega sem imela ob vikendih inštrukcije, pa še izpite sem delala...imam zdej ko imam user posted image  in sem dejansko doma, dosti več časa, kot sem ga imela prej.user posted image user posted image user posted image

nova frizurca: sem bla za dans naročena na frizerko, pa sem mogla odpovedat, ker ne gremo v Savinjsko, ker mora moj user posted image  jutri delatuser posted image , gremo samo v  nedeljo tja, ker stara mama praznuje 89. RD, tko da frizer pa v enem od prihodnjih vikendov, ko bomo šli tja že v petek, da lahko grem k frizerki! Že komej komej čakam ...Drgač gre pa moj jutri Janja27 v tvoje konce, ker se v Postojni odpira Comshop pa more tja ...

talcy, kdaj greš pa ti pod škarje?user posted image user posted image user posted image

Lovely, no vidiš, je plo BP ;)

Zdej dobimo obisk enga frenda pol pa aja aja ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.1.2009 20:31:09   
janja 27
oj oj
raport tud z moje strani da vas spravi na drugo stranuser posted image

mi smo zjutraj vstali in manco ospeljali v vrtec potem pa sva šibala v vrhniko neki eno pumpo nest popravt, no ko sva končno našla v stari vrhniki ta servis sva se odpravila proti žlahti v logatec pa je neki pod avtom ropotalo in je moj pogruntal da je povozil en velik cvek tko da sva mogla do vulkanizerja, je užtimu v 10 minutahuser posted image user posted image user posted image metka ga je prav z zanimanjem opazovalauser posted image user posted image user posted image potem sva odpeketala k žlahti se nismo videli full cajta tko da smo se naklepetali in ker sva itak celo dopoldne izgubila sva šla še na unec k prijateljem še mal klepetat....prišla domov komaj ob dveh....potem je moj ata pirpeljal manco iz vrtca in je šla po 20 minutah doma kakakt v kahlico tko da smo šibale v ZD dat kri...mamo bolj panika kot manco..no je bla FULL pridna nič jokala in  vse z znaimanjem opazovala....je mama bolj bla bleda zadajuser posted image user posted image user posted image ..no b glaven k je bla pridna pupa si je zaslužla nagardo tko da smo šel kupit flomaster k se piše po tabli z njim pa še na banko sem skočila in je vse kazala kapico na prstku tko da je od banke dobila nov šparovček, risalni blok in knjigouser posted image user posted image pa da ne obvlada bejbauser posted image user posted image user posted image

potem pa si je že zaželela palačinke tko da sem ji seveda željo uresničila in še moj je bil zadovoljen tko da sem spelkal 30 palačink....pa še moj ata in tašča sta jih prišla jest pa žena od brat...no spet full house no se navadiš da maš skozi obiskeuser posted image user posted image

kopanje - jaz metko da mv banjo ker mi je tisto banjico malo prerasla p ajo nečem da t sedet noter tko da ležat več ni mogla in smo jo pospravli tko d jo kopam v veliki banji in veselo čofota in miga ...namilim jo pa v banji..meni to miljenje na previjalni lih ne leži...

dude - jaz sem iemla od DM - ja k se lahko obrn ena obe strani sem ji pa ta mesec kupla od nuka pa ona lih tko vleče nema veze kaj jeuser posted image user posted image user posted image imam p aškatljico od dmja za spravit noter...

pikicastonoga pa boš pikapolonica sej ti lih tko pašeuser posted image user posted image user posted image

lovelyuser posted image user posted image user posted image user posted image vidiš da je bilo vse ok....

jaz en bom cepla za rota virus......sicer pa tko vam povem te pediatrinje če jih primirjamo eno z drugim vsaka po svoje naklada...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kengurujček  -jaz ga imam še od mance pa nje nisem nič noter nosila se jaz ne počutim komot že tko sem širš k dalš potem pa dam še metko pred mano...no way...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
23.1.2009 20:33:27   
janja 27
pikicastonoga sem vidla ja da odpirajo novo trgovino lohk bi pršla z njim pa bla pri meni user posted image user posted image user posted image   bi se načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 20:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2770
23.1.2009 20:50:25   
timnala
Oj punce!

Nas user posted image  je pa buban user posted image user posted image user posted image
Sicer ze gre na boljse, ampak zdej dva dni se mi je pa takoooo smilil, ker se ni mogel odkasljat pa dihat ni mogel orng pa posledicno zaradi tega jest ne..ceprav vceraj mu videt ni pasalo veliko jest, danes je ze boljse, tak da upam, da se cez vikend cisto pozdravi..pa malce vec je spanckal, ampak sem kar zraven njega in ga crkljam pa stiskam pa ko spi mal gledam tv, ker ga drugace ne.. Aja, sm pa klicala pediatrinjo kaj narest pa je na bolniski, sestra mi pa ni vedla nic kaj svetovat, tak da sva mu dajala homeopatska zdravila pa termoforcek na prsi pa preprazene kamilice na prsi in ocitno je kr delovalo..
Zdejle ga ma pa ati cez, da ga spravi za spat, ker ga skor cel dan ni blo, k je dezurn pa mi zeloooo pase mal odmora user posted image

Dudo imamo mi Aventovo od rojstva naprej - sensitive, silikonsko. Ostale pripomocke pa flaske pa vse imam pa od Tommee Tippee - so mi FUL lustni izdelki! user posted image

Jogi mam pa namen kupit od Dormea, sam se morm se odlocit a z spominsko peno ali brez user posted image

Kopamo mi user posted image  v cebricku in kar v vodo dam par kapljic kopalnega olja, tak da ga nic ne milim. Notri je pa cca od 5-10 minutk user posted image

Evo, to je to..na FB pa nima casa slediti nic, ker sm zdej par dni res okupirana z najinim mladickom user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
23.1.2009 21:07:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, kdaj narediš zadnji izpit? user posted image

to sem tud jaz hotla vprašat!!!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.1.2009 21:07:36   
Lovely
No, ne vem če je prva ampak Inya ima pa zdajle mal vročine. Reakcija na cepivo. Sem ji dala pol žličke Calpola in zdaj aja. Ampak je bila ves čas presenetljivo dobre volje in je čisto normalno čebljala pa sem jo mal potipala pa vidim, da je vroča. Zmerim, 38,4... Pa ravno pred kopanjem smo bili, moži je že banjico z vodo pripravil in vse to...
Da ne govorim o termometrih. Enega imava ful fensi šmensi za v uho, enega navadnega digitalnega in tistega navadnega z živim srebrom. In vsi trije kažejo drugače user posted image .  **** to moderno tehnologijo, sem ji navadnega v ritko pa je najbolj zanesljivo...

Lovely

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.1.2009 21:08:39   
Lovely
Timnala, upam, da se čimprej pozdravite. Kaj pa dežurni pediater na Metelkovi? Just in case...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.1.2009 21:09:24   
Lovely
Ja, pa mene tudi zanima Pikapolonica zakaj Pikicastonoga user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Letni časi.
Admin

V katerem letnem času je bil rojen vaš otrok?

Poletje. (38%)

Jesen. (12%)

Zima. (25%)

Pomlad. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!