|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
24.1.2009 19:31:28   
Dream
Laknerš in mbd0411 hvala za nasvet glede kamilic - najhitreje mi bo res sešiti dva slinčka in noter dat kamilice. Mbd0411 - a je pomembno, kakšna je mešanica otrobov, grobe soli in kamilic - mislim delež.

PikicaStonoga glede naslova našega foruma je tudi mene takoj zmotilo, da imamo "e" vmes, ker se kr nekak čudno vidi. Kaj morem, take stvari mi precej padejo v oči, v bistvu mi je celo hobi brat kakšne deklaracije in prevode navodil za uporabo, saj se res lahko nasmejiš zraven...

Z Maticem sva bila danes skoraj cel dan pri mojih starših, naju je moj oči prišel iskat, ker sem bila zjutraj še nevozna. user posted image  bo ves vikend v službi, kar bo ostalo časa pa v kurilnici, ker je treba vse pripravit za montažo peči v torek. Tako da bo vikend dokaj enak dnevom med tednom, ko sva ves čas sama in se tolaživa drug ob drugem...

Nastavek za kad jaz sem dobila nekaj podobnega kot je stolček, pa sploh ne vem, če bom to uporabljala, ker se mi zdi totalno nepraktično. Otročka (ko je malo večji), položiš v to čudno zadevo in ga potem stuširaš ali kaj, nimam pojma - no, bomo videli, če nam bo sploh prišlo prav. Če najdem kje na netu kako fotko, vam pošljem link, pa mi boste povedale, če katera od vas to ima.

Sončnica24 meni se odkrito povedano ne bi dalo vsak vikend toliko pakirat in pripravljat. Pa še doma je nekak drugače, ko si le na svojem in imaš nek svoj ritem. Je pa rtes, da tudi sama nisem hotela ravno ne vem koliko naokrog vozit tako majhnega user posted image . Hodili smo samo k mojim staršem, ki so 4 km stran, starši od user posted image  so pa tako v isti hiši in se vsak dan vidimo. Nekak mi ni bilo za vsrkavat vse te milijarde bacilov... Pa še te priprave dojenje-AM so mi too much, poleg tega pa še precej poliva...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 19:48:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
24.1.2009 20:25:53   
afnica mala
Hojla čvekice

danes je en naporen dan- psihično- Neli mi en drek jeuser posted image . Ob pol petih mi je pojedla 60ml, ob 8h 50ml in tako dalje. No zdaj smo vsaj na 530, pa en obrok ji bova dala še ob pol enajstih, tako moramo delat, če ne ...
Drugače je danes ful veliko spančkala, ostali čas sva se pa igrali. Luštno. Popoldan pa je šla za skoraj 3 urce ka babi in dediju v varstvo. Mi2 pa na baklavo in sladoled (jaz) v Citya s prijatelji, pa en okvir sva šla za Nelino povečano fotografijo kupit.
Do popolnosti nam manjka 200 mluser posted image . Pa mož pravi, da bi pa kaj drugega našlauser posted image .

kopanje- namilim jo zunaj, v banji pa je slabih 5 minutk- ful z rokicam maha, kot da jo je strah

moj nick- mož me je tako klical- odkar je Neli nič več

Zdaj pa večerja, tuš, pa kaj sladkega, al pa kak vinček- bom morala paziti- sem bila že na moji teži, pa sem se malo zredila

corti- kaj pa ti je rekla, na to, da je 600ml? A v torek prideta?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
24.1.2009 22:16:01   
Dream
 Valla. hvala, ker si me podučila, kako se temu reče, saj se mi ni niti sanjalo. Od tiste, ki sem zadevo dobila, pa prav tkao ni znala pojasniti, kaj to je... user posted image  No, v glavnem, malo nepraktično se mi zdi, sploh pa glede na to, da imamo pred tuš kabino stopnico, ki bo samo ovirala tuširanje. Kako rada bi imela banjo!!!! Se sploh ne morem navadit na tuš kabino, ker smo imeli doma dve kopalnici in sem se zelooooo rada namakala. Sedaj pa bova z malim za te užitke prikrajšana, da bi skupaj čofotala user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
24.1.2009 22:20:25   
mbd0411
Dream!
Kamilic malo več,drugače pa kar približno enako.Verjemi to pomaga.Ne zdravi,a pripomore k izboljšanju.Jaz to uporabljam že neki let.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.1.2009 22:23:11   
Dream
Ima katera od vas kakšen link z otroškimi pesmicami, da si jih malce pripravimo, preden nam otroče začne plesat na vso staro glasbo, ki jo posluša mami? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
24.1.2009 22:32:48   
PikicaStonoga
dream, jaz mam na računalniku v pdf formatu eno pesmarico, zdje neki pesmi poznam, sma ni not zraven, tko da tisith ki ne poznam, ne bom mogla pet, bom samo deklamirala, govorila ;) čerabiš, javi na ZS, mogoče ti pride prav, sme jo dobla po mailu od ene mamice in še niti gledala nisem,če je OK, boš ti, pa boš povedalauser posted image

men je pa ful zanimivo, ktere se teme smo že predelale od dojenčka, zdravja, hujšanja, tašč in tastov, pediatrov, poroda, glasbe za dojenčke ...do slovnice svašta ...ni čudno da s etema imenuje starši čvekamo!user posted image user posted image
NČ OBI

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
24.1.2009 22:33:28   
PikicaStonoga
nč obiski so šli, tijana že davnej spi, zdej greva pa še midva v meževo deželo ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
24.1.2009 22:40:55   
janja 27
no glede OKTOBERSKIH LUMPIJEV je moja slovnična napaka saj sem jaz odprla temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da k odprem 2 del bomo popravli da vam ne bo šlo tolk v nosuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz niti opazla nisem user posted image tko da hitr čvekat da pridemo do 200..........

fliper pa jaz mislim nabavit za metko da jo bom lahko posedla v banjo da se bodo z manco skupaj kopale in poleti da jo na hitro stuširam imam tak previjegij da mam oboje v kopalinici banjo in tušuser posted image

joj kolk vas berem k se sekirate kolk vaši pojedouser posted image jaz nimam pojma  al spije na dan 600 al 700 al ne vem kol ....kg grejo gor...sicer pa bi verjetno tud jaz delala paniko če bila metka na AMuser posted image user posted image HB bo kmalu mimo bo na spisku GH in seveda vse kar paše zraven od pljuvanja in bisanja in bruhanja in packanjauser posted image user posted image user posted image user posted image
dream ti bom provala najt kak link od pesmic jaz jih imam sprintane in spete skupaj pa veselo prepevamo z manco in tud metka se nam pridruži s kakim aaaaa

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
24.1.2009 22:44:19   
janja 27
Dream nekaj maš na ringaraji na forumu družinsko živjenje igre, pesmice,,,,,tam so linki od pesmic, če ti bo kaj ok

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
24.1.2009 22:53:26   
corti
Evo mis mo pa za danes končali in sem končno prišla do računalnika.
Stanovanje je končno pospravljeno, Cunje so zlikane...Še tri stroje imam sicer za oprat,ampak bo že jutri. MOjega sem tudi ustrigla..jaz imela na sebi generalnouser posted image ...Hanna a je tudi umita .

Sta bila z mojim danes pri tašči oz. pri njegovih sama...ma moram rečt da kljub temu da sem imela polne roke dela...sem jo pogrešla...ne vem kar nek čudn občutek sem imela...user posted image

Afnica mala....za enkrat še velja ja. Zaradi tega da mi je 600 ml, ni nič rekla...no vbistvu je rekla da se nimam kaj obremenjevati, ker moj otrok čisto preveč je, tako da jo lahko tudi v trebuščku tišči zaradi tegauser posted image user posted image sem si rekla da očitno ona že ve koliko rabi...in č je zdrava...ji pač paše toliko malo jesti....ni kaj...!

Zdaj pa tud jaz grem v zasluženo posteljo. Lepe sanje.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
24.1.2009 22:55:49   
Dream
Hvala obema! Sem šele zdaj ugotovila, da sem pozabila skoraj vse pesmice, ki sem jih nekoč znala. Sem pa res že prava starina... Joj, človek se celo življenje uči ali pa bolje rečeno ponovno uči user posted image
No, mislila sem tuti kakšen link, da snamem dol kr konkretne pesmicve, ne samo tekste (tekste se bo moral bolj ati naučit, da ne bo vmes, ko ne pozna besedila vedno samo na, na, na, na...) user posted image  Še dobro, da ne bere teh mojih kozlarij...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.1.2009 23:06:21   
Dream
Res sem ena velika katastrofa... Našla sem tole: http://www.rtvslo.si/risanke/pesmice.php
Pa veste, koliko jih poznam - risank namreč? Figi in cvetličniki in pa Medo Popi. SAmo izmed cele kolekcije??? user posted image  Res se bo treba malo izobraziti...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.1.2009 23:21:50   
janja 27
ja dream pridi k meni na izobrževanje te bo manca tkoj poučila o kaki risanki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.1.2009 23:25:22   
Dream
Verjamem user posted image  Poznam pa Vesele avtobuske, pa jih ni na tem seznamu, ker so na eni drugi komercialni TV user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
25.1.2009 7:00:07   
jolly123
Jutro! Mi smo že pokonci, oči še spi...tokrat v dnevni, ker je bolan in me noče okužit, no ker že par dni spi v dnevni lahko rečem, da je največji moteči dejavnik mojega nespanja ON. Če njega ni, lepo spim....hja kaj čmo pa zdaj  user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
25.1.2009 7:02:33   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Res sem ena velika katastrofa... Našla sem tole: http://www.rtvslo.si/risanke/pesmice.php
Pa veste, koliko jih poznam - risank namreč? Figi in cvetličniki in pa Medo Popi. SAmo izmed cele kolekcije??? user posted image  Res se bo treba malo izobraziti...

Ti si še dobra jaz ne poznam nič user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
25.1.2009 8:38:49   
jolly123
Jao tole uspavanje na nerokah je totalna katastrofa. Sej ne vem kdo bo prej živce zgubu jaz ali on. Itak spi največ 15 minut, ostalo se pa dere nonstop. Zdaj mamo spet nazaj tistega tečnega zoprnega, nonstop navirajočega Taja, ni nasmeškov...nič, ker pač ne spi. Samo ej jaz ga tud ne morem cel dan po rokah vlačit. Zdaj pa spet živce zgubljam ker se nonstop dere user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
25.1.2009 8:54:25   
Dream
Dobro jutro!

Izvolite eno veliiiiko nedeljsko user posted image

Jolly123 se že izobražujem user posted image  Zdej je bla ena risanka o miškah, zdej je pa Nodi user posted image

Glede nespanja na rokah boš pa verjetno ti prej živčni zlom doživela kot Taj... Pa bi blo dobro, če bi vztrajala, da se rešiš tega držanja na rokah. Taj bo vse težji in večji, ti pa čedalje bolj sključena in utrujena.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
25.1.2009 9:17:57   
corti
Dobro jutro

No mi spet spimo :)
Danes je prvič spila pol obroka kašice....Ma se je oblizovala in cmokala kot da bi meni dal en lešnikovo čokoladouser posted image .
Zdaj pa da vidimo, če je bo vredu prebavila..potem bomo prešli na cel obrok. Ja in prestavili ga bomo na zvečer. Koliko časa se prebavlja hrana pri teh malih dojenčkih...eni pravijo 7 ur, drugi en  teden...različno. Kakšne izkušnje imate ve?

Jolly tud jaz mislim da vstrajaj...mogoče pa bo le enkrat omagal in bo dobil ritem tako kot ga je za ponoči!

Janja27 ma je včeraj kar sedel klepet....in potem sem šla v posteljo in zaspati nisem moralauser posted image Sm se premetavala do enih, potem a me je zmanjkalo.
Joj punce kako ste vse lepe v poročnih oblekah ....ko gledam te vaše slikice tudi mene prime.

Dream jaz imam doma eno tako veliko knjigo z samimi pesmicami(smo jo morali imeti na vzgojitelski) in notri so res same nam znane otroške pesmi. Če hočeš ti jo lahko pošljem da se malo naučiš in mi jo potem vrneš.

Zdaj pa grem počasi za šporget , bo danes musaka :)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
25.1.2009 9:47:26   
mbd0411
Jutro!

Glede risank se še nikar ne obremenjujte,ker otroci še lep čas ne bodo gledali risank.Tavečji je začel s tremi leti,zdaj manjši bi pa že kar gledal,moram orav pazit.Ko utihne se umiri samo pogledam proti njemu in gleda tvuser posted image ,ti šment.Pa tako priden je,ko ga položim zraven bratca.user posted image Sej je lahko,če pa so risanke pri njemu.
Men pa zanima ena pesmica za te male.Saj bi mogla pogledat na net,pa bom kar vas vprašala.(Pika,pika,pikica,to je prava slikica...naprej pa ne znam.Se pa z dojenčkom igra.Tako po očkah,noseku...
Janja,ti boš morda to vedela...Ali pa katera?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
25.1.2009 9:56:59   
evelin
Dobro jutro,

no mi smo se zbudili in že spet spimouser posted image . Dream hvala za kavico, je prav pasala.
No zdej pa poročilo tega tednauser posted image . V sredo sma ble na ultrazvoku kolkov sam še ne vema rezultata ker pošljejo izvide P, tk da boma zvedle ko mama posvetovalnico. Glede spanja je postala še bolj pridna kot prej saj je cel teden spala od 21h do 6huser posted image user posted image user posted image , le zadnji dve noči se je zbudila ob 3h-verjetno zato ker je bla lačna saj je v petek kakala po enem tednu in je trebušček spet prostuser posted image .
Tut js imam tisti stolček za v banjico sam mi ni nevem kaj priročen-se ga morem še navadituser posted image .
A mogoče kera uporablja aspirator za nos-katerega mi priporočate. Bi ga nabavla ker mauser posted image  zamašen nos, sicer ji ga čistim kr s palčko prej pa našpricam s fiziološko pa gre super. Gledala sem tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 10:06:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 10:09:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.1.2009 10:22:56   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!