VANILI
|
itak, da moram vsakega malo pokomentirat: jaka - on je tak razmišljujoči raziskovalni duh, deluje mi tako preudarno, pa vidi se mu, da je popotnik (pa ne me prašat, kako). Lia - ena izmed dveh lepotičk, tak srček, fotogenična in dobrovoljna punči Elian - parkrat sem ga morala fotknit, da sem ga dobila v objektiv!! Ful je hiter, Kasija, pazi se - nabiraj kondicijo, rabila jo boš pri tem spidiju!! Neli - ta punči, tadruga lepotička, cukr mali, pa je kot da bi bila iz gume - bratca sta jo vlačila sem pa tja - ljubeče seveda, kot mačka mlade , neli pa je to stoično prenašala - se vidi, da je navajena Maks, lepotec s prodornim pogledom, je vsakič, ko ga vidim, bolj podoben očiju (no, očija sem vidla enx, Maks mu je tokrat še bolj podoben...) - tak za crklat, nežen fantek, ki te s pogledom omreži.. Urban - drobčkan luškan fantek, tudi on je tako nežno bitjece, drugač pa podoben bratcu, srčkan, tudi ga je bilo povsod dosti Bor - nasmejani dobrovoljček, zadovoljen, tudi mala mamina mazica, pa saj je prav . Ima take krasne laske (mami zakaj ga tako na kratko strižeš?!) Martin - ma take modre učke pa ne vidiš vsak dan!! Pravi svetlolasi zapeljivec, ki še vedno zna pokazat, kako močan glas ima!!! Anže - sem imela priliko ga par minut popazit - ta bo alpinist ali vsaj hribolazec! kam vse on bi plezal, je ni ovire!! je pa tudi tak cortek, čist mamici podoben!!
< Sporočilo je popravil VANILI -- 15.11.2008 23:20:26 >