|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
17.11.2008 11:49:20   
VANILI
oj mamčice!
mam glih 3 sekunde časa med službo.

nova10ka  -mi mamo tud ta kompletek iz ikee, uporablja ga živa že 3 leta (še zda j pri petih<9, teo ga pa tud že uporablja, za sedenje, pa tudi za plezanje na mizico.

škoda, da te ni bilo

živauser posted image fajn mamči si, da veš.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.11.2008 12:07:00   
janja
Vanili - ful si naredila lepe slikce...pa komentarčki. Carica si.

Suzanamai, Tave - sta bili zelo pogrešani.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.11.2008 12:09:27   
jasna
Hojlauser posted image  Sem že boljša, AB delujejouser posted image . Včeraj so me celo pustili pri miru in šli v mesto, da lahko jaz spim. PA saj veste, kaj sem počelauser posted image

majoli, upam, da nisi zbolelauser posted image .

živa, user posted image  pridejo takšni dnevi, jauser posted image

2ursae, user posted image  A ima pa domisliceuser posted image . Me zanima, kako bo izgledalo, ko združita močiuser posted image

nova10ka, jaz ne bi dajala preveč cin cin za mizico in stolček. Preveč radi uničujejo stvariuser posted image  (vsaj naša mlajša dvauser posted image ). Ikea je fajn, mi imamo tisto mizico za 10e, stolčke pa plastične. Bodi pozorna samo na to, da stoček ne bo pretežak. A da nimate sesalca?user posted image

mama06, gozljivkauser posted image . user posted image   

alina, bravo Tjašauser posted image . PA mami, da je ujela trenutekuser posted image

vedra, user posted image

mišk, poskusi tepež čim prej ustaviti. Primi jo za rokico in odločen NE. Pa ne se smejat, ker njej je to zabavno. Mora videt, da misliš resno. Pa verjetno boš to morala ponoviti ene 1000x, da se je bo prijelo. Do poroda imata dost časauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 17.11.2008 12:10:33 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.11.2008 12:17:16   
ditta
helou!

končno sem tudi jaz prilezla do ringaraje :)))) in vas komaj našla, ...

naša aiken ima že 8 zobkov. pri 12 mesecih je bila velika 77 cm in težka 9300g.
prejšnji teden je imela angino in še vedno je na antibiotikih. v dveh dneh je izgubila 300 g in skoraj bi mi jo poslali na infuzijo.
že brez bolečega grla ne mara jesti in se za vsako žlico borimo, sedaj pa je bila res bogica.
hvala bogu je skoraj kot nova :)!

v začetku novembra je tudi shodila. doma, kjer pozna prostor je veliko bolj sigurna in se ponosno sprehaja sem in tja. drugod pa je veliko bolj ziheraška in se samo sem in tja spusti ter naredi par korakov.

jaz sem še vedno doma, ker sem končala na zavodu. vsak dan znova upam, na ugodno rešitev katere od poslanih prošenj, vendar vse do sedaj nič od tega :(.
po eni strani sem vesela, ker sem tako lahko cele dneve z aiken in uživava sto na uro... po drugi strani, pa si res že zelo želim iti v službo in malo spremeniti ritem življenja.

no, pa se je naša zvezdica zaspanka zbudila in moram šibati.
lp vsem,

ditta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.11.2008 12:51:08   
janja
ditta - pa pridta kdaj na srečanje...sej če nisi na RR, ti pa lahko majoli pove, kdaj se dobimo. user posted image Pa user posted image Zoja Aiken za prve korake. Le pogumno! Še prehitro bo začela šibat okoli.

Slikce iz vrtca so v mojem albumu v podpisu! Na RR jih nisem mogla naložit.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.11.2008 14:16:08   
janja
Še eno prigodo sem vam pozabila povedat...

Zgodilo se je v soboto...jaz lepo za računalnikom...Andraž v sobi...Urban pa kolovrati naokoli....Naenkrat tišina. Že razmišljam kaj neki počne Urban, da je vse tako tiho. Pa zaslišim stokanje... grem pogledat...najbrž se je malček spet kam zagozdil in ne more mimo...pridem mimo WC-ja...user posted image smrkec spet prčkari po WC...pogledam noter...kvaaaa!user posted image ...Urban je padel v WC...ena roka v vodi do rame, z drugo se je držal za rob, noge pa u luft...revež ni mogel ven. Mu je šlo že kar na jok, tako trdno se je moral držati. Sem hotla bit jezna, pa se mi je revež kr mal zasmilil. Pol sva se pa umivala. Še sreča, da je bil WC čist. Jaz ne vem, kaj je s tem otrokom...išče same pustolovščine in nevarnosti (vtičnice, omarice, posoda, sesalec, pralni stroj, pečica, WC...).

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.11.2008 20:08:27   
*pikijakob*
Slikice iz zadnjega srečanja v MB

http://www.moj-album.com/uredi/desetke/14213922/

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.11.2008 20:55:46   
Alina_alin
Jaz sem do četrtka še doma - zaradi Š, ki je še na ab, kakor tudi jaz. Sicer se pa obe počutiva ok, ampak P je svetovala, da v vrtec še ne, da se okrepi, vsaj dokler je na ab.

T je danes spet pokazala par korakcov in res se ji vidi, da je vsak dan bolj vešča v tem.

Janja,
vidim, da vam dogaja. Pravega raziskovalca imate, ni kaj! Joj, še dobro, da je oni del, kjer je voda ožji od glave...bljak... Jaz strogo zapiram vrata od kopalnice in wc-ja. Res pa, ko ostanejo priprta, da kdo pozabi, malečka izkoristi takoj priliko in šviz do krtačke. Bljak...
vedra,user posted image user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.11.2008 21:41:57   
janja
pikijakob - luštne slikce user posted image user posted image user posted image

Moje slikce iz srečanja so v mojem albumu v podpisu (jih lahko komot skopirate na svoj računalnik!).

< Sporočilo je popravil janja -- 17.11.2008 21:42:56 >

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.11.2008 22:05:10   
jasna
janja, user posted image  saj vem, da ti tist trenutek ni blo smešno... drugič ga slikaj, preden ga greš reševatuser posted image . Lepe slikceuser posted image

štajerke, uau so vaša dečica zraslauser posted image . Pri vas je pa razmerje fantki-pupe enako kot pri nas, samo obratnouser posted image . Se bomo mogle še kdaj dobituser posted image . Pa ditta, daj pripelji mal še Aiken kdaj okoliuser posted image .
Katera je pa blond mami z blond pupo? Pa sanwebdra, ne mislim tebeuser posted image .
Pupe so vse cortkane, mala dva pa prava frajerjauser posted image . Pandica, tvoja pupa je pa spet v uniformi?user posted image  (mislim na Hello Kittyuser posted image ).

Grem kuhinjo pomivat. Mi je Neli tik pred spanjem zvlekla iz omare olje in ene 2 deci polila po tlehuser posted image .

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.11.2008 22:30:57   
Pandica
Hello mamice moje, da se še jaz malo javim user posted image

Včeraj sem kr zraven Zale zaspala, ko sem jo uspavala, zato se nisem tut nič potačlala sem user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem ravnokar pojedla velik sirov burek user posted image pijem pa vročo čokolado.

Drugače je bil danes en tak super dan, no vsaj za mene user posted image

Ju3 imava končno tut mi2 z Zalo posvetovalnico. Bi jo morali imeti že pred 1 mesecem, ampak, ker je bila takrat bolana smo prestavili.
Res me full zanima koliko je velika in predvsem težka, ker mene bolijo roke, ko hudič, ko jo morem nosit. Ona pa mi samo cel dan rokice gor dviguje user posted image da jo moram nosit, shodli pa bomo pri 1,5 če bo tak dalje šlo user posted image
Aja, pa cepljena bo ju3 tut upam, da nebo preveč reakcije user posted image

Janja  sem pogledala tut tvoje slikice, full so lepe user posted image

Jasna  ja, moje dete pa spet v "uniformi" user posted image user posted image me je zdaj kr malo user posted image   , ker zgleda kot, da ima samo ta brezrokavnik, ko ji ga najraje oblečem user posted image
Bom drugič dala druge barve, saj še imava te roza Hello Kitty in onega rjavega z karami, ko je tut full frajerski user posted image pa še iste štrample.

Alina_alin  bravo Tjaša za prve korake user posted image user posted image user posted image

Meni pa je danes zaspala pozno popoldne, ob 17h in mi je spala do 18h in zaradi tega sem imela prej celo "štalo", da sem jo spravla spat. Seveda, če ni bila zaspana. No, zdaj hb spi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.11.2008 22:43:21   
jasna
Pandica, ne, ne, ne, neuser posted image  pa nisem tako mislila, nouser posted image . Samo ko sem videla vse slikice na malo, mi je padla v oči mucica (hello kitty). Pa sem si rekla, da to je pa zihr Zalauser posted image , ko ima njena mami kitty tako radauser posted image . Sploh ne vem, kakšne oblekice imauser posted image . Itak so pa vse štajerske damice vedno tako lepo napravljeneuser posted image . Daj povej, katera je blond mami v rdečem puloverju?

Kuhna še kar čaka...user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 17.11.2008 22:44:21 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.11.2008 22:51:36   
Pandica
Jasna   no, ok, se že malo boljše počutim, ko si razloža zadevo kako si mislila user posted image  user posted image  user posted image
Blont mami v rdečem puloverju je naša desetka zala07 z svojo Zalo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.11.2008 23:21:12   
jasna
zala07, tvoja Zala ima pa tako dobro čupicouser posted image .

živa, daj kaj napiši, da lahko grem pol spatuser posted image . tla sem že pomilauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.11.2008 23:29:13   
Pandica
jasna   a kuhinja je že pospravljena? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.11.2008 23:32:30   
jasna
pandica, ja, žeuser posted image . Od žive pa nič...

Nočko!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.11.2008 23:41:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

pandica, ja, žeuser posted image . Od žive pa nič...

Nočko!

Lahko noč user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.11.2008 23:52:35   
živa
user posted image  Busted user posted image .

Še kar sem nekako zlovoljna, še za RR mi ni user posted image .

Janja, lepe fotke, od vas, Štajerke, pa skoraj nobenega ne prepoznam, tako da bi rabila podnapise. 

Jasna, zdaj pojdi pa spat, če nisi že šla user posted image . Te kmalu povabim na kavo - kdaj boš toliko pri sebi?

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.11.2008 23:57:06   
Pandica
živa  jaz sem v oranžnem puloverju in z oranžnimi šuhi user posted image user posted image , moja miška pa kot je že napisala jasna je v "uniformi" Hello Kitty user posted image
Da boš vsaj vedela katera je tista Pandica, ki se vedno baše s hrano ob nemogočih urah, kajne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.11.2008 10:22:41   
Pandica
Dobro jutro mamice

Častim user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
18.11.2008 10:31:57   
micla
Pandica hvala za kafečke.

Jst sm ful prehlajena. Diham kar skoz usta, k mam tko vse zamašeno.
Elena pa je tudi malo prehlajena, predvsem pa kašlja tko mokro. Prou slišim,kako se ji gore katarja premikajo v pljučkih.
Nič, grem pospravit, pa mal dipl. napisat, če mi ne bo preveč glave nabivalo.

Se beremo.

slikice pa so vse lepe. Enkrat se morm tud jst odpravit in prist malo na obisk, da se srečam z vami.

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.11.2008 11:00:04   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Da boš vsaj vedela katera je tista Pandica, ki se vedno baše s hrano ob nemogočih urah, kajne? user posted image user posted image user posted image

a veš, da sem točno iz tega razloga šla pofirbcat, kakšna si user posted image  ... luštna suhica, itak user posted image , se mi je kar zdelo, da je tako, ker se samo suhcani ljudje hvalijo, koliko pojedo in zraven popajo smejoče smajlije user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.11.2008 11:56:22   
Pandica
Moja miška je malo zaspala, hb user posted image pop. pa imava posvetovalnico, bomo videli kako bo prestala pikeca user posted image

micla   hitro pošiljam pike poke zate in seveda tut za Eleno  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

2ursae   ti, ti radovednica user posted image   a veš, da radovednost ni lepa čednost? user posted image
Hecam se, da neuš resno vzela.

user posted image   Punce  jaz bi vas full lepo prosla za pomoč.
A ima katera kakšno vredu napisano prošnjo za delo? Če ja, bi jo lepo, lepo prosla, če mi lahko pošlje na zs. Tako, da bi imela malo za pomoč in orientacijo kako res napisati dobro prošnjo, ker se gre za eno službo / delo katerega bi res bila vesela, če dobim. Hvala vam user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.11.2008 15:22:17   
Ulaa
Ojla
no pa se se jaz malo oglasim, da vas samo ne berem.
Pandica: tud jest sem ob tvoji sliki pomislila: ja pa jade, tale se pa ze ne more skoz basat user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Otrocki so pa itak vsi tkooo lustni user posted image user posted image !

sicer pa za ustvarjalne: malo si poglejte ponedeljkovo  ponudbo()I:
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20081124.index

olh očupoč
opolo.poiop9oooooooooo   ..

tole so pa
Nikovi pozdravi!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.11.2008 15:27:34   
nova10ka
jaz sem po več kot dveh tednih končno spet v službi. me je zjutraj skor kap, k je blo 0 stopinj. bzbz...

baby vac  - ja očitno bomo res mogli dobit kje kakšen sesalecuser posted image user posted image user posted image  Tjaša je baje dans spet prišla vsa smrkava in kašljava iz vrtca!!!

stolčki - bomo res nabavili kakše v ikei, sam se še nismo odločili kakšne. v igri so tudi tele . hehe, če bi imeli samo en model, bi se bilo ful lažje odločit.

janja - tale prigoda je pa čist huda... sam da je vse ok z vami. sem se pa kar nasmejala user posted image

pandica - upam, da ste dobro prenesli pikico. prošnje za delo so bile men ful dobre na spletni strani mariborskega študentskega servisa (sam to je bilo res pred časom), v bistvu si dobil vzorec cv-ja in primer "motivacijskega pisma - zakaj bi se tam rad zaposlil". bom držala pesti, da ti rata službo dobit.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?