|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
16.11.2008 1:06:54   
Pandica
Ljubljančanke   kak imate vse lepe otročke, pa ve ste tut luštne user posted image

Vidim, da ste se full lepo imele, Kasija  ti pa imaš takooo lep buši user posted image

Zdaj pa grem ajat.

Nočko

VANILI  tebi pa hvala, da si se tako potrudla z slikicami user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.11.2008 9:49:43   
Pandica
Dobro jutro user posted image

Častim vas z user posted image

Kak lep sonček je danes zunaj user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.11.2008 11:41:54   
jasna
Vanili, slikice so krasneuser posted image  Res ti hvala, ker se tako potrudiš z opisi otrok in komentarji k slikicamuser posted image user posted image .

pandica, tu pri mnas je pa še kar meglauser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.11.2008 12:05:37   
Klaudia
vanili - ne mi rečt da ste šli v cirkus gartner? Mi smo hotli it pa smo se po temu članku premislili. Ne bom podpirala tako krutih ljudi!!

drugače so pa lepe slikice...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.11.2008 12:45:54   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

.

pandica, tu pri mnas je pa še kar meglauser posted image .

Mi pa imamo full sončka, res lepo vreme user posted image user posted image user posted image
Mi2 sma bili do zdaj zunaj, z eno sosedo, tudi mamico, ki ima 2 user posted image user posted image
Eden je pol leta starejši od Zale, drug pa je star 4 mesece. Sma se naklepetali za nazaj in naprej user posted image user posted image user posted image
Proti koncu sprehoda mi je Zala zaspala, sem jo samo nesla gor v posteljo, ko se zbudi se najeva in greva nazaj ven user posted image danes moramo izkoristit lepo vreme in sončka. Evo, še vam ga malo pošiljam Jasna

user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 16.11.2008 12:47:08 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.11.2008 13:10:57   
Klaudia
LJUBLJANČANKE NUJNO NUJNO!!

A ima katera lupinico za posodit za danes? Lahko do večera dobi nazaj. Naj me pokliče oz. kontaktira na ZS. PLIZ

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.11.2008 13:21:27   
VANILI
mamčice, samo na hitro.
me veseli, da so fotke uspele - seveda ne gre brez teženjauser posted image

klaudija, žal nimam lupince
cirkus - ne ni bil tisti, veš saj tema o cirj+kusu bi bila pri meni ful obsežna, sem že včeraj hotela o tem pisat, podobno mislim o zoo.. skratka, včeraj so nastopili konji -dv velika in en mini poni, a dve kameli. Meni se v osnovi vse živali v ujetništvu smilijo. Pa ne gre se za to - gre se za odnos do njih. Tisti konji so včeraj hodili v krogu, folk je ploskal... kako se je pa žival počutila,pa se ni noben vprašal. Množice so bile potešene. Sem morala prav odmisliti, sicer bi kar odšla. Moram enkrat pošteno razmisliti o tem, kako vzgajat otroke glede odnosa do živali.
Pač, v cirkus smo šli, šli bomo verjetno tudi v kakšen mega cirkus (ta je bil čist mičken), ker bi rada vidla trapiste,akrobate itd - živali gledat pa mi je mukotrpno, sploh zato, ker žival ni tam zato, da bi sama od sebe zabavala folk oz ker bi ji to pasalo ali ker se je tako odločila.
Dapovzamem, dejstvo je, da gre defintivno za mučenje živali. Eni so pač v dresuri bolj eni majn okrutni. če pa pogledamo zoo v Lj  - v kakšnem okolju živijo živali? Mislim, da zelo neprijaznim.
mah,ne bom morila nedelje, moj peče ribe, po kosilu pa gremo ven!!user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.11.2008 13:48:52   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

LJUBLJANČANKE NUJNO NUJNO!!

A ima katera lupinico za posodit za danes? Lahko do večera dobi nazaj. Naj me pokliče oz. kontaktira na ZS. PLIZ

Sem že dobila... hvala vseeno

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.11.2008 14:01:23   
lane31
Itak,da sem prvo šla iskat buši od Kasije user posted image ahhhhhh user posted image lepo,lepo.......seveda tudi vse ostale mamčice in desetkice lušni in igrivi kot vedno
Pri nas prav lep sonček danes ,a ker sva bile že ob 9h na terenu je bil še kar mraz .....meni pa prehlad ne popusti, mali pa že tudi noska čistim
Toliko od mene in še enx hvala Vanili za fotke.......ker vse user posted image tako skrivajo svoje bušije in nobena noče dat fotke gor .....meni pa je to tako lepo videt

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.11.2008 18:02:24   
jasna
pandica, hvala za sonček, je prišeluser posted image

Pravkar sem ohoho časa pustila na FB. Me je povabila ena zelo zelo dobra prijateljica, pa se mogla ituser posted image . pol pa vabim znane,. pa pridem na stran še ene dobre prijateljce, pa ima 233 friendsuser posted image . Pa bolj kot čekiram, več jih poznam... sem se tako ustrašla, da sem takoj deaktivirala računuser posted image .

Dot je blo... pa, pa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.11.2008 18:18:19   
skuštrana
Pravkar sem ohoho časa pustila na FB. Me je povabila ena zelo zelo dobra prijateljica, pa se mogla it . pol pa vabim znane,. pa pridem na stran še ene dobre prijateljce, pa ima 233 friends . Pa bolj kot čekiram, več jih poznam... sem se tako ustrašla, da sem takoj deaktivirala račun .

Ha, ha Jasna, jaz sem isto delala user posted image Samo z moževega računa, ima eno mojo prijateljico gor, pa sem preko nje našla pol Laškega in Slovenije, ugotovila da ena , ki jo poznam tule z RR pozna enega M full dobrega prijatelja..Mislim, neuser posted image user posted image

Vanili, slikce so lepe user posted image
Kasija, buši, buši user posted image user posted image pa kar veselo raste..Lepo.

Moja2 sta šla pa na košarko, mi2 z Arsom pa zabijava čas..Bi bilo fajn še malo pospravit, pa sem nekako lena. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.11.2008 18:34:40   
Pandica
Desetke, ki uporabjate FB ( ja, saj jaz sem tut med njimi, samo zadnje dni bolj malo, mi uspeva user posted image ) danes sem poslušala po našem radio, Radio Center je bilo pri poročilih, da se je na FB pojavil nek računalniški črv, ki se prenaša med našimi prijatelji in vas opozarjam, da bodite mogoče malo bolj pazljive, da česa ne staknete user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.11.2008 20:19:24   
majoli
Dober večer,

najprej najlepša hvala vanili za fotke in komentarje. Na srečanju je bilo zelo lepo, ampak se tudi jaz nisem uspela kaj preveč načvekat. Tako da vanili, upam, da uspe tisto o čemer sva govorili in se enkrat mamice dobimo tudi same in se naklepetamo za naprej in nazaj.

jasna, upam, da si bolje.

janja, kdaj bomo videle tvoje slikice?

klaudia, za seznam; Maks ima že 7 zobkov.

Zakaj, zakaj vikend tako hitro mine? Ful sem utrujena, grlo me boli, še tono testov imam za popraviti... Jaz bi bila spet na porodniški!

Lep teden vam želim!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.11.2008 20:44:32   
živa
Hoj!

Tale vikend ni bil moj. Ne da se kaj slabo počutim, ampak moja potrpežljivost je bil popolnoma na psu. Mislim, da sem vpila na otroka, predvsem večjega, za leto naprej in nazaj user posted image . Ker sta poskusila res čisto vse, kar se ne sme: rofkala računalnik, nategovala zajle in vrvice pri žaluzijah, se igrala z gumbi na TV in DVD-ju, brskala po smeteh, en je kakal v hlače, drugi pacal s hrano ... in še in še v neskončnost. Upam, da vpliva še luna in da bo do jutri popustila. Imam dopust, ker nimam varstva za čvergija.

Vanili, hvala za fotke, ostale, hvala za družbo, sem je bila potrebna.

Lp,

živa

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.11.2008 21:08:16   
2ursae
živa, user posted image , saj bo. Bo pa naslednji vikend tvoj user posted image .

Mi smo se danes imeli prav fajn, Anže je počil ene par takih izjav, da smo se valjali po tleh user posted image . Glede tega, kaj si želi za Miklavža, je prosto po pravljici "Mizica, pogrni se", rekel, da bi rad "tako palico, da ko ji rečeš "kabel", te natepe " user posted image  ... to bi mu kvečjemi parkelj prinesel, ker Anže res velikokrat reče "kabel" user posted image .

jasna, kako kaj ti?

lepo bodte, jaz grem mal za knjige ... sem pa kar živčna, ju3 sem zjutraj zmenjena s sodnico, ki je pogledala dve moji sodbi in mi bo povedala, kako sem se odrezala. Pišuka, sem spet kot v šoli user posted image , ko cvikam, kaj bom vprašana user posted image .
Majoli, ne potalat preveč cvekov user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.11.2008 21:25:27   
nova10ka
vanili - hvala za fotke in opis. meni je bilo ful hudo, ker nisem mogla priti in sem fotke z veseljem pogladala. kako ste vsi cortkani!!!

jasna - upam, da si že kaj boljše

živa - tako včasih pride. saj vesta, da ju imaš rada in to je najbolj pomembno.

zdaj pa imam dve vprašanji, me ful zanima vaše mnjenje..

user posted image nosni aspirator- imamo dva in sicer takega in Rotho. Prvi nič ne povleče ven, drugi pa, samo tako dobro, da se potem naleze cela družina (kar nam res ni v interesu). Nimamo sesalca in baby vaca ne moremo kupiti. Ali lahko predlagate alternativen nosni aspirator?

user posted image stolček in mizica- to itak tjaša nujno rabi user posted image gledala se Nolik Kid, ki so nesramno dragi in tudi ne tako luškani, samo praktični in vzdržljivi. potem seveda še mammut pa še tele od ikee. v baby centru je to pohištvo drago, razen tistih z diznijevimi liki, ki mi pa niso lušni. a imate kakšne izkušnje in predloge glede tega pohištva?? kakšna je primerna višina, kje bi se splačalo še pogledat...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.11.2008 21:35:43   
mama06
Evo, se še jaz na hitro javim.

V petek zvečer me je začela ful bolet glava, ponoči mi je bilo tako slabo, da nisem nič spala in zjutraj se mi je začelo vrtet, da sem skoraj skupaj padla. No in potem mi je ratala taka sila, da sem komajprišla do WC-ja in imela cel dan telesno čistko. Boleli smo me vsi klepi, kosti, 37 vročina in driska cel dan. Počutila sem se kot da me je povozil vlak. Katastrofa, vstat sploh nisem mogla, ker se mi je vrtelo in sem mislila, da mi bo raztrgalo glavo, še bolj mi je bilo slabo,.....Skratka kaj takega še v svojem življenju nisem doživela in ne privoščim niti najhujšemu sovražniku. No danes je že bolje, samo kosti me še bolijo in želodec, ampak jedla sem že normlno. Sem pa izgubila 2,5 kguser posted image

hoja - jau ne vem, kaj se je našemu zgodilo, samo se je spet totalno prizemljil in se ne želi niti več spustiti. Pa ni padel ali se udariluser posted image . Mame z več izkušnjami - a je to normalno, da ga je "minilo"?

VANILI super slikice

sonce - udi pri nas je bilo tako sončno in toplo. Najlepše se je zjutraj zbudit in videt kako sončni žarki prodirajo skozi žaluzije

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.11.2008 21:48:10   
Alina_alin
Vanili, lepe slikice in zelo si se potrudila. Malčki pa lepi, že veliki in iz njih kar žari igrivost.
Mama06, dobro, da si že bolje. Hoja- pri prvorojenki se spomnim, da je pokazala, da gre (par korakov). Potem pa dolgo spet nič, potem (po cca 2 tednih) pa se ji je odprlo in je samo še hodila. Pa tudi ni padla. Tak, da ni straha za skrb. Se počuti tako bolj varnega in tudi hitrejši je, a ne?

Tjaša je danes tudi naredila prvič 2 koraka. Ni še sploh podobno hoji,ampak naredila pa ju je res. In sem jo videla.  Sem zelo vesela, da nisem zamudila tega trenutka (beri: ni tega naredila v varstvu).
No, jutri bi naj štartala tudi jaz s službo. Ker je Š prejšnji teden zbolela, je še na AB (tako kot jaz), imava jutri kontrolo - pa bomo videli, kaj pokažejo izvidi. Planiram, da grem v torek prvič v službo. Ne bom pisala, kako se počutim...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.11.2008 21:58:40   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Mama06, dobro, da si že bolje. Hoja- pri prvorojenki se spomnim, da je pokazala, da gre (par korakov). Potem pa dolgo spet nič, potem (po cca 2 tednih) pa se ji je odprlo in je samo še hodila. Pa tudi ni padla. Tak, da ni straha za skrb. Se počuti tako bolj varnega in tudi hitrejši je, a ne?

Tjaša je danes tudi naredila prvič 2 koraka. Ni še sploh podobno hoji,ampak naredila pa ju je res. In sem jo videla.  Sem zelo vesela, da nisem zamudila tega trenutka (beri: ni tega naredila v varstvu).
No, jutri bi naj štartala tudi jaz s službo. Ker je Š prejšnji teden zbolela, je še na AB (tako kot jaz), imava jutri kontrolo - pa bomo videli, kaj pokažejo izvidi. Planiram, da grem v torek prvič v službo. Ne bom pisala, kako se počutim...

Ja hiter je pa kot speedy gonzales na štirih. No druga resnica pa je, da se njemu nikamor ne mudi in je bolj izi tipuser posted image user posted image user posted image

Madonca, sedaj pa je že čas, da se pri vas ta agonija z (ne)zdravjem ter AB nehauser posted image . Držim pesti, da bo jutri vse OKuser posted image

Služba - me kar stisne ko pomislim na januaruser posted image user posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.11.2008 0:51:57   
živa
Nova10ka, mi imamo te in so super, stoli zdržijo tudi 100 kg, preverjeno user posted image : http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/87474709.

Hvala za tolažbo.

Alina_alin, upam, da je vse ok. Mama06, tudi tebi želim zdravje, da se otrok nekaj časa spet plazi, potem ko je že shodil, je pa tudi čisto normalno.

Lahko noč,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.11.2008 8:44:43   
vedra
Dobro jutro,

komaj sem začela delat, pa sem že spet doma (že drugič)...user posted image  je imel ponoči spet krizo z vročino, ki se je gibala od 38 do 39,4 pa spet do 38,5 in tako naprej....sumim, da sem ga okužila jazuser posted image , saj je pred tremi dnevi nehal jemati AB, sedaj pa bova jih očitno spet dobilauser posted image ...Moram rečt da mi je sedaj malo bolj jasno, zakaj se delodajalci tako otepajo bodočih in mladih mamic.....samo če bi vsi tako gledali bi bile zaposlene samo starejše gospe tam nekje po 45...

Klaudija - glede cirkusa....sem totalno prosti nastopom z živalmi....pred mesecem dni je bil v naši neposredni bližini...seveda nisem šla gledat nastopa, ker sem videla da imajo zelo veliko živali...ko smo se sprehajali pa smo videli, da sta dva mlada pudla zaprta noč in dan v majhni kletki v enem od kamionov...ko so imeli odprta vrata sta tudila kot dva mala otroka.....od tam sem vedno odšla solzna....pa kaj se ljudje res ne moramo tako poenoti, da bi te zadeve lahko prepovedali?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 596
17.11.2008 8:49:24   
vedra
Sem vedla da sem nekaj pozabila:
mama06...tudi naš je zečel s hojo po par korakov (3 dni pred 1. RD),...nato se mu je ustavilo za cca 14 dni in prav tako naenkrat je nato začel hoditi in hoditi in tekati...in se važitiuser posted image  kako on hodi

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 597
17.11.2008 9:15:01   
mišk
Pozdravljene!

Joj, jst zadnje čase samo še na nosečniškem forumu visim!user posted image  Se moram malo večkrat še tle kej oglast. Slikic s srečanja še nisem pogledala, jih bom sedaj. Komaj čakam!user posted image
Klaudia: Za seznam: Imamo 13 zobkov.

Pretepaštvo: A vaši user posted image  tudi tako radi namahajo vsakega ki ga dosežejo?user posted image  Dona tako rada druge otroke, pa tudi odrasle, po glavi tepe!user posted image  Kaj naj naredim? Ker so mi šli vedno taki pretepaški otroci na živce, sedaj bom pa sama takega vrageca imela! Sej zraven se pa tko veselo smeji, ko katerega tolče po glavi!!!

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 598
17.11.2008 9:41:08   
Kasija
srečanje je bilo super user posted image  samo z mojim user posted image  sem komaj uspela spregovorit kako besedo. kar ne morem verjet, da mi je hotel pobegnit sredi koloseja. ah, itak, elian gverilc.  vanili lepe fozke

buši - še dobro, da se pri meni da kaj videt user posted image  . sem bila pri kolegici, ki ima tudi rok maja, pa se ji ama čisto nič ne vidi. jaz sem pa ko bomba, isto kot prvič. saj meni je to ok, sem lahko non-stop važnauser posted image  Po vaših prijaznih pohvalah bom začela pa kar vstopnino pobirat.

nosni aspirator čeprav si nova10ka rekla da babyvac ne, moram napisat, da je fantastičen. sem ga ravno dobila ene 2 tedna nazaj in je zakon. elian je po dolgem času skoraj neprehlajen. pa daj si kupi sesalec, ne user posted image

živa saj bo bolje drug vikend
pa kako so lepi ti stolčki iz ikee. jaz pa teh nisem videla v ikei. nujno nabavimo user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.11.2008 11:47:33   
janja
Najprej, obljubim, da dam danes slikce v album (na RR), samo ne še zdaj, ker sem v službi, slikce so pa na domačem računalniku. Je bilo pa srečanje spet super...pri nas ga niti Andraž noče več zamuditi. Zdej je imel spet družbo Vaniline Žive in je blo sploh oh.user posted image

Pandica - kaj praviš - črv na FB user posted image - matr jaz sem ga sigurno staknila...se mi kr ene strani odpirajo...user posted image  user posted image .

Vanili, tvoje slikce grem pa zdej pogledat. O cirkusu ne bom razglabljala. Tud jaz sem proti mučenju živali, pa sem Andraža enkrat peljala v Cirkus Orfei.

Klaudia - si mi pobegnila v soboto. A ti nakažem Eurčke? Dej mi na ZS pošlji št. računa.
Aha, pa imamo nov 10. zobek.

nova10ka - mi imamo tudi babyvac in rotho. Pa smo z obema zadovoljni. Babyvac stopi v igro, ko je prehlad hujši in mu grozno teče iz nosa. Rotho pa uporabim dnevno, da mu lažje spucam nos... pa se še nisem nič nalezla...saj je notri gobica, itak pa ne moreš tolk potegniti, da bi prišel smrkelj dlje kot do 5 cm.

Bom dala v album še kako slikco od Urbana iz vrtca...to pa kr zdaj.

Se beremo še kaj zvečer.

< Sporočilo je popravil janja -- 17.11.2008 11:50:12 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?