|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
13.11.2008 23:43:34   
VANILI
nič -grem se spravit zaspat, tuš pa zobe prat pa k mojmu se stisnit.

lahko noč in lepe sanje!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.11.2008 23:52:11   
Pandica
VANILI  tukaj sem, ampak se tut počasi spravljam v posteljo user posted image
Frende še bom pogledala, pa spat.

Lepo bodite,

sladke sanje in mirno nočko vam želim  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 527
14.11.2008 8:42:40   
skuštrana
Jasna, zakaj nisi še meni enega vzela user posted image user posted image Pedegg, mislim..To si kupila tistega za 6euser posted image A bi hotela še meni enega vzet, bom imela razlog da greva na kavo..Ali pa kar 2, še za prijateljico...

Hvala vsem za reklamouser posted image user posted image

Pri nas je pa danes sonček, pa tast ima rd, tako da gremo tja na kosilo..Juhej, nič kuhanja, zato pa me čaka pospravljanje..Še hujšeuser posted image

Aja, kaka teden nazaj se je naša Liz naučila vozit kolo brez pomožnih kolescuser posted image user posted image In zdej vsako jutro vpraša, če se bo lahko pop vozila..No, danes se bo lahko..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.11.2008 8:47:32   
Kasija
Dobro jutro!

oj, skuštrana, a smem jaz nosit eliana v slingu zdaj, ko sem noseča?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.11.2008 8:53:11   
Kasija
srečanje ljubljana jutri - o kateri uri je? ob 10h a ne?
midva z elianom prideva. a se lahko še druge pofočkate, da ne bova zastonj hodila. pa ne najdem seznamčka, ki je bil za srečanje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.11.2008 9:03:23   
micla
Dobro jutro,

evo, že dolgo časa ni blo nič časteno zjutraj - se vidi da ni kinnie že dolgo gor.

Pa vam jst ponudim eno dobro dišeče kafečke:

user posted image

Za une, ki delate-ste v službi pa en take away:
user posted image

Za prigriznit pa naj kera druga prištima.

Punce, danes je petek, juhu.....in pri nas je končno vreme brez dežja zaenkrat. Pa se je Trontelj včeraj spet zmotu .user posted image

Pandica....felpa je flis-jakna po primorsko.   sorči, se mi je zdelo, da je to kar common izraz, ma sm ga že spet usekala mimo. user posted image

Vanili.....veš kaj ti bom rekla. Že sama ugotovitev in priznanje "problema" je že pol poti k rešitvi.   O spanju se popolnoma strinjam s tabo, ka vidim ful razliko tudi sama, če grem spat recimo ob 11, sm ku rožca zjutrej, če pa se zavleče kot včeraj npr. do 23.45, sm pa ku da bi me povozil vlak, pa je za rečt na hitro isti drek teh 45 minut razlike. Samo ni.....preverjeno na lastni koži.   Ampak pol spet drugi problem. Največkrat je treba kej narest po hiši, da me pol dobi taka ura, včasih pa zabijem čas tudi kar na RR. Ma kej čmo....take smo, čvekalke.   Sej ti bo steklo učenje, boš vidla.  Jst sm tud mislila, da se ne bom nikoli več spravla packat to mojo diplomo do konca, samo zdej ko je pa res že skrajni čas in me pritiska z vseh strani (rok za diplomirat, pa brez službe sm ostala), sm tudi jst bolj aktivna na tem področju. Očitno sm pač taka, da dokler nimam vode skor do vrha grla , se ne zmigam.

Evo, zdej sm naložila.....zdej bi blo pa najbolj fajn da se zabubim med knjige, saj bo hmali 2, k bo miška spet doma.

Čau čau

< Sporočilo je popravil micla -- 14.11.2008 9:05:34 >

micla

Neposredna povezava do sporočila: 531
14.11.2008 9:04:01   
skuštrana

oj, skuštrana, a smem jaz nosit eliana v slingu zdaj, ko sem noseča?

če se v redu počutiš ne vidim razloga da ga ne biuser posted image Po moje hrbtenica manj trpi če ga daš v sling kot pa če ga nosiš v rokah (to ga pa sigurno kdajuser posted image )

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.11.2008 9:31:44   
jasna
vanili, beljak lahko daš. Podatki za vlogo do 07, ja. Pa če boš poniknila, držim pesti za hiter in uspešen zaljučekuser posted image

skuštrana, mi je rekel, da ima samo še enegauser posted image . Drugače bi sigurno vzela vseuser posted image . Daj pošlji mu mail če jih še ima, ker na bolhi ni več oglasa. Dvignem pa lahko jaz kadarkoliuser posted image . Klaudija, a ponudbe po več so? Pa vidimo, kaj je bolj enostavnouser posted image
Bravo Lizauser posted image . Na katerem kolesu se je pa naučila? A ti pa laufaš za njo z Arsom v MT?user posted image

Kasija, glede nošenja v nosečnosti - poslušaj svoje telo! Če ti je čisto vredu pol normalno lahko nosiš Eliana, če ti pa ne paše pa raje ne.

micla, user posted image  za uspehuser posted image  Mene tudi ena debela knjiga s police gleda, pa je še nisem prestavila na mizouser posted image

živa, ne preveč zapravljatuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.11.2008 9:57:26   
VANILI
Mamčice!
sezbnam za soboto:

kasija
vanili
???
???

a pol ob desetih????

plis, napište!!!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.11.2008 10:06:03   
jasna
Ljubljančanke, Kolosej, sobota ob 10ih

kasija
vanili
jasna

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 535
14.11.2008 10:28:10   
2ursae

kasija
vanili
jasna
2ursae

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.11.2008 10:50:25   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kasija
vanili
jasna
2ursae

naju s tjašo žal ne bo... ona je sicer že kar ok, jaz sem pa še vedno bolj švoh. uživajte.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.11.2008 11:00:24   
sanosan
Vanili - če boš vlogo za vrtec pošiljala v soboto, jo obvezno pošlji priporočeno!

No, mi2 z Brino sma pa danes doma, saj je bila zjutraj malo vroča. Sicer je imela samo malo povišano tt, ampak sem vseeno sklenila, da ostanema doma. Šle sma do p in seveda spet virusna angina. Zdaj pa moramo pazit, da ne bo iz nosu spet na ušesa šlo.
Sem pa bila pošteno kregana od p (ni bila naša, jo je nadomeščala), ko sem ji rekla, da je imela samo 37,2 tt. Je rekla, da to še ni vročina, pa če sem dobila brošuro o vročini, pa ne vem kaj še vse. Pol sem ji pa rekla, da takega otroka ne morem v vrtec peljat in pa bolniško mi mora odpret, ko pa ji je grlo pogledala, pa se je malo pomirila.

Lep vikend vsem in se beremo.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.11.2008 11:25:21   
Klaudia

kasija
vanili
jasna
2ursae
klaudia ? (nečak je dobil norice - lia je bila v stiku z njim, pa moram malo počakat, da vidim če jih je fasala)

jasna - so prodajalci na ebayu ki jih ponujajo po 5 skupaj

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.11.2008 17:57:21   
mama06
Samo da nas spravim na prvo stranuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.11.2008 18:18:38   
VANILI
oj mamčice

jaz pa downloadam pravljice za Živin mp3, smo ji ga podarili za 4.rd,pa nam ni uspelo dp predvčerajšnim ga zrihtat. Zdaj pa ga ima in je fajn, npr. za v avto ipd.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.11.2008 18:21:32   
VANILI
se potihem veselim jutri, na glas ne upam, ker zadje čase je vse tako nepredvidljivo. no, rada bi vas vidla, pa tud vse ostale, ki ne pridete. Janja, pripelješ še andraža? mojih ni v lj, moj nima časa, tašča sploh ne - mora kuhat za svojo hčerkico, tako da pride z manouser posted image

joj vidla bom tvoj trebušček, kasija! mogoče se šečesa nalezem, hehe

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.11.2008 19:24:18   
Kasija
Sem samo na hitro prečekirala, da preverim. Super, torej se jutri vidimo. Vanili trebušček pride z mano user posted image .

sling sem morala eliana danes nest v vrtec, ker je moj dragi pustil voziček v avtu in ga posledično peljal v svojo službo. pa je bilo ok. hvala za odgovore skuštrana in jasna.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.11.2008 20:40:53   
živa

kasija
vanili
jasna
2ursae
klaudia ?
živa

2ursae, a prideš v troje? Jaz pridem.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 14.11.2008 20:41:45 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.11.2008 20:46:27   
majoli
IZVIRNO SPOROČILO: živa

kasija
vanili
jasna
2ursae
klaudia ?
živa
majoli

Lahko noč

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.11.2008 21:04:16   
2ursae
živa, sem mislila prit v troje, pa nam je A. danes bruhal in večji del dneva prespal, preostali del pa čisto nesrečen preležal user posted image . Če pridem, pridem samo z Borom na kratko. Žal.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.11.2008 21:24:22   
skuštrana
Hojla..

A danes pa vse spite ali kaj? Ali delate bratce in sestrice našim desetkotomuser posted image

No, Ljubljančanke, lepo se imejte jutri, pa Kasijo s trebuščkom slikajte, da jo še ostale vidimo user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.11.2008 21:37:29   
Pandica
Zdravo punce

res vlada pravo zatišje tu gor ja user posted image

Jaz pa sem se danes tako fajn imela, smo se dobile Mariborčanke, sma z Zalo spet uživali na srečanju user posted image user posted image

Ljubljančanke   ve pa se ju3 fajn imejte, uživajte maksimalno, pa slikajte se kaj, da nam boste pol slikice pokazale. Ja, Kasijo in njen buši pa obvezno user posted image user posted image

Prej sem se tak napokala za večerjo tatarskega bifteka, da se mi zdi, da me bo ravno razneslo user posted image hhmm, če pa mi je tak dober. Še ga ima katera tak rada kot jaz?

Aja, skuštrana  sling je že pri prijateljici, zdaj še mora samo potrenirati kako malo noter spravit user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 548
14.11.2008 21:38:42   
skuštrana

Aja, skuštrana sling je že pri prijateljici, zdaj še mora samo potrenirati kako malo noter spravit

Saj ima veliko inštruktoric v Mb, ni vrag da ji ne uspe user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.11.2008 21:39:30   
skuštrana
http://www.fotomamaibeba.com/

En link za lušte user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?