10ka
|
2ursae - te prav občudujem, da razmišljal o darilu v naturalijah v tretji nosečnosti!!!! Tako se dela, punca. Krasno bi bilo, če bi ti uspelo zakupiiti vikend paket v kakšnem SPA samo za vaju (magar za eno noč in dva dni), sicer je potem vedno problem varstva otročičkov, amapk če bi ti to uspelo zorganizirat, mu lahko daš kao "darilni bon " za razvajanje s tabo. ali pa darilni bon za romantično večerjo (pa kar pusti mu, da jo plača ). saj verjetno nisem čist dobro napisala. mišk - naši dve sta čist enaki, samo pretepanje in dretje, če sta skupaj. naša rožnata princeska je postala prava glasan trmica in se dere za vsako stvar, ki ni po njeno. npr če zvečer ne naštimamo pravega mojstra mihata, nas vse po vrti totalno nadere. katja ni nič boljša. kar si zamisli mora dobiti in če ne sledi dretje. seveda nujno rabi tisto, kar ima sestra. cel dan eno samo dretje. mož je čist nervozen ker ima ful dela v službi, jaz sem čist nervozna zaradi izpita, otroc se pa derejo. smo ratali tipična slovenska družina aja, pa še moja zgodba o blondinki meseca junija. sem naročila leseno gugalnico v obiju. pripeljali so jo ta teden. les je bil malo zelen, predvidevala sem da je to plesen. zato sem modela, ki jo je pripeljal, vprašala, kaj pa je to. in on pametno odgovori, da je bila očitno zunaj in je malo splesnela. ker nimam časa za pritoževanje, sem se odličila, da bomo počistili in prebarvali, pa bo OK. danes mi je pa tast povedal, da je to impregnacijski premaz in da je pač zelene barve. evo, moj nervoznež se prestopa po kuhinji in žalostno/lačno gleda naokoli. ga grem mal zabavat. uživajte