|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset_______ke007
28.5.2010 22:11:05   
živa
Hoj!

Jaz sem preživela prvo popoldne in večer sama s tremi mulci. No, popoldne še z 10ko in njenima bejbama user posted image . Ni bilo ravno pisofkejk (ko so punce odšle), ampak sem zvozila user posted image . A čem pustit jutri možička samega s tremi mulci za maščevanje in grem na čvek user posted image ? Skratka, ko pride dragi, mu lahko najavim, da je jutri on na vrsti, edino revčka mezinčka s krčki mu ne bom pustila doma, tako da če se dobimo na običajnem mestu, le da zunaj, bi najbrž šlo user posted image .

Zdaj grem pa pod tuš, če so mi pustili kaj tople vode, in večerjat in dat vse štiri od sebe - do prvega jokca user posted image .

sanwebdra, je čas gasilskih tekmovanj, ne? Meni so letos prizanesli user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
28.5.2010 22:20:33   
živa
10ka, o združevanju skupin bo menda znano konec junija.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
28.5.2010 22:42:39   
Kasija
skuštrana user posted image  si dobra, da res nisi ti potrebovala pomirjeval.

prvi delovni dan - je e že zbolel. tako da v pon moram prvič v službo in zdaj si rihtam varstvo, če kateri ne bi mogel v vrtec oz. varstvo. dober začetek, ne? pa še mož me je obvestil, da ima ene 3 poslovne poti za opravit. se bo pe moral navadit, da zdaj nisem več doma. se pa nič ne veselim službe.

večerno srečanje sem za !!!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
28.5.2010 22:50:29   
10ka
ma ste me pa čist presenetile in to ultra prijetno. mam glih pavzo med študijem in sem tukaj gor pokukala...

a bi bilo jutri ob 8h zvečer kul na običajnem mestu? živa - zunaj imajo mizice in mezinček bo lahko super družba. če bi rada, se lahko dobimo tudi kakšne pol ure prej. kdo bo porufal še 2ursoe če ma čas? pa jasno in še koga? jaz nimam njihovih mobijev, lahk pa pošljem zs. a pol vam je kul jutri user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
29.5.2010 7:29:15   
mama06
Jutro čveke!

Me par dni ni bilo sem gor, pa je prav lepo imeti nekaj za prebrat...

skuštrana - držim pesti, da se čimprej porihtate. Vem kako je, ko mora otrok bit na tešče in ko v bolnici prosiš, da noči pa ne boš prespal z malim pri njih, ampak doma. Sem dala to z J. skozi, ko je bil star 5,5mesecev

uboganje - kakor kdaj. Če sva sama, ali če je sam z atijem (pri babicah itak) je ful priden. Če pa gremo vsi trije kam, potem pa zna preizkušat meje. Ni treba da pišem kakšne, ker ste jih itak že vse bolj ali manj opisalauser posted image

Sem pa zelo žalostna, saj je včeraj umrla deklica, ki je decemberček 2007 in je bila z J skupaj v vrtcu in pa vnukinja od mamine kolegice. Saj se je dolgo mantrala in je zanjo tako najbolje, samo .....ni pravice na svetuuser posted image user posted image user posted image

Lep vikend vam želim in uživajte!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
29.5.2010 9:48:20   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

večerni čvek - bi rabila nujno eno srečanje brez otrok, da malo premeljeno teme služba/družina/partnerji itd. imam pa čas samo tale vikend, pol bom pa tri tedne zasedena. torej, živa, 2ursae, jasna, pingi, kasija in seveda ostale - če imate čas jutri ali pojutrišnem zvečer bom ful vesela.

sem ZA, bi pa ful raje v nedeljo ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
29.5.2010 9:55:05   
2ursae
10ka, imaš ZS

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
29.5.2010 18:49:52   
živa
2ursae, 10ka, kasija, pingi, jasna, jaz in moj mezinček user posted image  - nedelja ob 20h na običajnem mestu user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
29.5.2010 20:57:17   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

2ursae, 10ka, kasija, pingi, jasna, jaz in moj mezinček user posted image  - nedelja ob 20h na običajnem mestu user posted image .

skrajni čas, da bo še en dec zraven user posted image . Se vidimo.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
31.5.2010 9:14:45   
2ursae
user posted image user posted image user posted image mi smo spet bolni, čez dve uri greva z Borom k P po diagnozo user posted image user posted image user posted image . Do morja imamo še cca 3 tedne in sem se odločila, da bomo nekako pokrpali do takrat, da mulca ne bosta šla več v vrtec. Vsega imam poln kufer user posted image . En teden je zdržal. Čau in hvala lepa.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: Deset________ke007
31.5.2010 10:02:01   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Samo zgleda je še premajhen da bi preprečil dež user posted image . Prav super sem se imela. Lepo vas je bilo videt!!!

2ursae upam, da bo kmalu bolje. jap, vrtci so leglo bacilov, itak.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
31.5.2010 14:17:37   
pingi
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Samo zgleda je še premajhen da bi preprečil dež user posted image . Prav super sem se imela. Lepo vas je bilo videt!!!

2ursae upam, da bo kmalu bolje. jap, vrtci so leglo bacilov, itak.

Podpis.user posted image  Je bilo res fajn, ko sem pa prišla domov, se je pa Maja ravno začela jokat. Kakšen tajming, a ne.user posted image

2ursae in Kasija, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine pobčke!

Živa, Jaka je pa resuser posted image , pa še priden kot user posted image .

Evo, od zahoda prihaja razjasnitev user posted image  Uživajte!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
31.5.2010 17:00:28   
skuštrana
Punce, super da ste uživala user posted image user posted image

Jaz pa zadnje dni samo spim, sem dobila prvo menstruacijo po porodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in izgleda da hormoni in celotna situacija delajo svoje pa sem tako zaspana in utrujena, da je joj.

Oti je ok, nič več ne teče iz ušesa, po 2 mesecih.....

Živa, joj, jaz s tako majhnim Otonom nisem mogla NIKAMOR, ma, ta naš otrok res ni normalen. Če je prostor primeren temu da gre lahko na tla potem je še ok, drugače pa Marija pomagajuser posted image Par dni nazaj sem se videla s prijateljico, ki ima isto staro hčerkico in bi rada imela še nega otroka pa jo je strah da bi bil kot Oton user posted image user posted image Ma, sploh ne vem kaj bi, če ne bi dojila, ker edino to ga vsaj malo prikuje na eno mesto - zizo user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: Deset_________ke007
31.5.2010 20:28:52   
10ka
kasija in 2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image za vajina palčka malčka.

skuštrana - me veseli, da je z otonom boljše.

jaz sem danes peljala tjašo k pediatrinji, pokazat flek od klopa. je rekla, da je sicer netipične barve, ampak da glede na njegovo časovno usklajenost z ugrizom klopa ona ne bo filozofirala, tako da je kar napisala recept za sumamed. sem kar vesela, da sem jo peljala in glede na to, da je to njen drugi antibiotik v življenju, bi ji ga dala magar preventivno. pa ta pediatrinja mi je res tolk kul. vedno pridem tja z občutkom, da sem pa ena malo preveč paranoična mama (kar verjetno tudi sem) in ona me vseeno čist resno vzame. pa moje palčice malčice seveda tudi.

včeraj je bilo super, mezinček je bil itak zvezda user posted image . evo, moj morebitni tretji otrok ga bo tudi z nami takole žural user posted image

< Sporočilo je popravil 10ka -- 31.5.2010 20:29:59 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
1.6.2010 18:01:43   
2ursae
ahoj, mi2 z Borom sva ravno prišla domov, noč sva preživela na Infekcijski. Včeraj popoldne je bil tak revež, da naju je P kar poslala tja, HB je bil danes že precej boljši in sva že doma user posted image . Lajf je res poln spremnljivk, sploh za malimi otroki: en večer kofetkaš s prijateljicami, naslednji si pa že hospitaliziran ob bolnem otroku user posted image .

10ka, sori, ker se v nedeljo nisem spomnila, da bi obdelale še naše desce - če rabiš kakšen pogovor o obdobju, ko zanj nimaš niti minute, ker se moraš skoz učit, me kar pokliči, nekako vem, kako to izgleda user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
2.6.2010 10:09:02   
živa

10ka, sori, ker se v nedeljo nisem spomnila, da bi obdelale še naše desce - če rabiš kakšen pogovor o obdobju, ko zanj nimaš niti minute, ker se moraš skoz učit, me kar pokliči, nekako vem, kako to izgleda user posted image .

jaz tudi user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
3.6.2010 20:10:44   
2ursae
punce, jz rabim idejo: na morju bova imela z mojim obletnico poroke ... kaj pravite, kaj bi bilo primerno za darilo? Česa velikega ne morem prešvercat dol mimo njega, pa tud zdejle sem priklenjena z otroki in ne morem it v kakšen pameten shopping. Bo izgleda morao bit kar v naturalijah user posted image . Kaj ve prakticirate ob takih prilikah?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
3.6.2010 22:25:29   
živa

Bo izgleda morao bit kar v naturalijah user posted image . Kaj ve prakticirate ob takih prilikah?

Če hočeš naturalije - kilo krompirja z ocvirki user posted image .

Resno pa - pojma nimam. Morda mu narediš kupončke (toliko, kolikor let bosta poročena) z ugodnostmi, ki jih lahko koristi, npr. masaža (da si ti maserka), varstvo otrok (ker tega itak nikoli ne delaš user posted image ), prost večer, kaj bolj intimnega se boš pa še ti spomnila user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
3.6.2010 22:45:00   
2ursae

Če hočeš naturalije - kilo krompirja z ocvirki user posted image .

pa ne bo člouk v Grčiji jedel krompirja, no user posted image . Hrana itak ne pride v poštev, ker bomo na All-inclusive dieti user posted image .

prost večer,

nema, to lahko dobi kadarkoli, le za obletnico ne user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
3.6.2010 22:57:00   
živa

prost večer,

nema, to lahko dobi kadarkoli, le za obletnico ne user posted image

Lahko jih vnovči kadarkoli, valjda ne na tisti dan user posted image .

Če imate all inclusive, mu podari nekaj exclusive user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
4.6.2010 13:46:51   
mišk
Pozdravljene!!!user posted image

Zdej me je par mesecev neki zajebavu internet in se nisem mogla čist nč oglast!user posted image

Da malo poročam kako je pri nas.
Dona je že od februarja v vrtcu. Kak dober mesece je blo zelo hudo, sedaj pa tja zelo rada hodi. Si jst in Vita malo počinemo... Dona je drugač kar dost napadalna do Vite. Ko ima priliko jo udari, uščipne, pocuka, porine...user posted image Nonstop moram kričat. Sicer jo pa sedaj že tudi Vita zna fino ugriznit ali zlasat!user posted image

Vita: Hja...Za Dono se mogoče še spomnite kak lenušček je bla glede grobe motorike. No, Vita je še hujša!!! Stara je 13 mesecev, pa se premika samo z drsanjem po ritki. Ne vstaja ob opori. Ravno v sredo smo imele zaradi tega sprejem na nevrološkem oddelku pediatrične klinike, od koder pa so nas HB že isti dan odpustili. Vzeli so ji kri, urin, podroben nevrološki pregled in EMG. Pri EMG-ju pa se mi je res kar zasmilila, ko so ji tisto dolgo iglo zarinli v mišico...user posted image Izvide sicer še čakamo,a baje ni nič hujšega. Za te, ki drsajo po ritki je drugače znano, da ponavadi shodijo šele okol 18 meseca ali še kasneje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
5.6.2010 20:28:43   
10ka
2ursae - te prav občudujem, da razmišljal o darilu v naturalijah v tretji nosečnosti!!!! Tako se dela, punca. Krasno bi bilo, če bi ti uspelo zakupiiti vikend paket v kakšnem SPA samo za vaju (magar za eno noč in dva dni), sicer je potem vedno problem varstva otročičkov, amapk če bi ti to uspelo zorganizirat, mu lahko daš kao "darilni bon " za razvajanje s tabo. ali pa darilni bon za romantično večerjo (pa kar pusti mu, da jo plačauser posted image ). saj verjetno nisem čist dobro napisala.

mišk - naši dve sta čist enaki, samo pretepanje in dretje, če sta skupaj.  naša rožnata princeska je postala prava glasan trmica in se dere za vsako stvar, ki ni po njeno. npr če zvečer ne naštimamo pravega mojstra mihata, nas vse po vrti totalno nadere. katja ni nič boljša. kar si zamisli mora dobiti in če ne sledi dretje. seveda nujno rabi tisto, kar ima sestra. cel dan eno samo dretje. mož je čist nervozen ker ima ful dela v službi, jaz sem čist nervozna zaradi izpita, otroc se pa derejo. smo ratali tipična slovenska družina user posted image

aja, pa še moja zgodba o blondinki meseca junija. sem naročila leseno gugalnico v obiju. pripeljali so jo ta teden.
les je bil malo zelen, predvidevala sem da je to plesen. zato sem modela, ki jo je pripeljal, vprašala, kaj pa je to. in on pametno odgovori, da je bila očitno zunaj in je malo splesnela. ker nimam časa za pritoževanje, sem se odličila, da  bomo počistili in prebarvali, pa bo OK. danes mi je pa tast povedal, da je to impregnacijski premaz in da je pač zelene barve. user posted image

evo, moj nervoznež se prestopa po kuhinji in žalostno/lačno gleda naokoli. ga grem mal zabavat. uživajte

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
5.6.2010 23:04:02   
živa
Hoj!

Mi smo imeli danes piknik in fuzbal tekmo s tašči on tastom in družino moje svakinje. Večinoma si moje moštvo z mano ni kaj dosti pomagalo, ker sem imela ali mezinčka priklopljenega ali sem animirala druga dva razbojnika user posted image , na koncu pa podlegla ubijalskemu glavobolu, zaradi katerega sem prav jokala, dokler mi nista prijela dva lekadola user posted image . Imeli smo se ful luštno user posted image , končno je bilo sončno in toplo.

mišk, z mojim maksijem je bilo vse ok, pa je shodil pri 17 mesecih, spregovoril pri 2,5 letih, danes (pri 4 letih in 4 mesecih) je motorično čisto povprečen, normalno govorno razvit, šteje čez 100, pozna črke, skratka, z njim je vse v redu in, kolikor se mi zdi, ne zaostaja za vrstniki. Tako da se nič ne sekiraj.

10ka user posted image , rabiš novo barvo za lase, ne le nove frizure user posted image .

Grem gledat kake ideje za nedeljo, če se bo mojemu lenivcu (= možu user posted image ) sploh dalo kam user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
5.6.2010 23:05:47   
živa

mož je čist nervozen

A spet pripeljem svoje tri kričače na obisk? Se mu bo zdelo, da ima doma nebeški mir in tišino, ko bomo šli domov user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
5.6.2010 23:44:56   
2ursae

2ursae - te prav občudujem, da razmišljal o darilu v naturalijah v tretji nosečnosti!!!! Tako se dela, punca. Krasno bi bilo, če bi ti uspelo zakupiiti vikend paket v kakšnem SPA samo za vaju (magar za eno noč in dva dni),

ej, pri nas imajo po porodu naturalije za cca 2 meseca pavzo, pa tudi po tem nas obiščejo bolj poredko, tko da je treba izkoriščat, dokler se še da user posted image , ko otroc ponoč mirno spijo.
Za vikend paket če za naju ... iz tvojih ust v božja ušesa ... ampak moj user posted image skoz dela, mu niti predlagat ne morem, ker se bo samo sekiral. A nisem obzirna ženka user posted image . T&t sta itak že rekla, da bi za pokušino vzela k sebi za prespat oba mulca, če bi oktobra morala mi2 ponoč letet v porodnišnico, tko da varstvo bi imela, ampak pač žal sedaj ne gre. Ehhhhh user posted image .

In ne vem, zakaj naj bi bila ti blond, če ti je pa tipček rekel, da je splesnelo. Sam naivna si user posted image , blond pa zihr ne user posted image .

nočko vsem

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?