sanwebdra
|
Hello še iz MB, končno. Vidim, da je sonček vsem dal ogromno energije za pisanje .... Pogrešam pa Jasno - LJ-ančanke, a ima katera kakšen info? Živa, ja gasilska tekmovanja so v polnem zagonu, letos smo bile samo 5., katastrofa. Čas sicer bomba, ampak napake!?! Bo drugo leto bolje, zdaj imamo v društvu itak razpad sistema - menjava vodstva ipd. Pingi, Eurosonga nisem mogla spremljat, sem bla glih na letalu ... pa hvala za idejo, vseeno . 2ursae, sexy perilo ... aha ... naj bi vedno palilo . Drugače pa imam tudi sama vedno težave glede izbire darila ... potem pa dobi kak parfum ipd. (saj naj bi dišal zame, kajne)? V službi sem po odočbi za nedoločen čas dobila še pogodbo za VII. stopnjo, tako da ... končno, razlogi za praznovanje. Poleg tega dodatno sodelujem še na enem projektu ... Zdaj pa ponovno začenjamo 14-dnevni poletno šolo, ko me spet skoraj nič ne bo doma. Uboganje - včasih sem že čisto obupana, ker nikoli ne uboga na prvo besedo, ampak komaj na tretjo (če sploh), ko že penim in povzdigujem glas. Sploh me ne sliši - ima zelooooooo selektiven sluh. Npr. včeraj smo imeli z vrtcem kolesariado, smo šli na en lep prostor poleg Drave, trava, gugalnice in aaaahhh, lepi spomini še iz mojega otroštva. Ji razlagava, da se ne more gugat na "odrasli" gugalnici, ker je še premajhna in lahko pade ... rečem trikrat, seveda se ji na gugalnico uspe zbasat, in še preden sva lahko reagirala, je že bila na tleh, na hrbtu in z glavo tresk bum. Seveda jok .... in potem tisočič razlaga, vidiš, da mami in ati dobro mislita, ko... Sem hudo utrujena od vsega včasih, in ko imam slab dan, ona pa spet cmeri .... za zjokat. uživajte v toploti, jaz že - dežja imam absolutno preveč