|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset_______ke007
6.6.2010 10:50:55   
skuštrana
Helou!!!

Mišk, welcome back user posted image Ma, sem te pogrešala, sem se že spraševala kaj se dogaja z vašo rock familijo user posted image

2ursae, vzemi s seboj kakšno ultra sexy perilo ( to lahko pretihotapiš), pa tam vzemi jagode, smetano, pa čokolado....Mislim, jaz delim nasvete, pri nas pa bolj suša kot ne, je mož komentiral, ko sem po dolgem času dobila menstruacijo pred enim tednom komentiral da hvala bogu, da bom zdej spet ženska user posted image user posted image Drugače sem pa jaz zadnji dve nosečnosti bila čisto hornyuser posted image user posted image

Mi smo pa včeraj bili v naši kampici ko mimo pricaplja družina Pingi. user posted image Škoda, ker ni bilo časa za kakšno kavo v miru, ampak vseeno jih je bilo lepo videt. Pa  kako malčki rastejo, Maja je že prava punca....

Aja, v petek sem bila z Otonom  na kontroli in sedaj končno nič ne teče iz uheca, vse je bp. user posted image V petek imava spet kontrolo in če bo vse ok potem pičim na Krk in baj baj celina.....

A ima morda katera doma kakšen star hladilnik, bi rabila enega za v prikolico? Zamenjam za kakšno sladko stvaruser posted image

Ima katera izkušnje s plinskimi žari????

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
6.6.2010 10:55:11   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

2ursae, vzemi s seboj kakšno ultra sexy perilo

a veš, da prav to sedaj iščem - kakšne ideje, kje naj pogledam?

a vsi neki uživate na morju ... juhej, končno se lahko začnemo zgrinjat k vam user posted image , ne morem povedat, kolk se veselim, sploh takole, ko je naša družinica v kaosu ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
6.6.2010 20:19:32   
10ka
evo, gugalnica postavljena in še vedno vsa zelena. nič hudega. samo še klope moramo pregnat, pa gremo gor user posted image

2ursae - carica si. meni med nosečnostjo še na misel ni prišlo, da bi nabavljala kakšo bolj lušno spodnje perilo. samo praktične zadeve sem nase spravila. drugače pa meni trenutno najbolj dopade intimissimi.

živa - ti in tvoji trije mušketirji, pa tudi glava družine, ste vedno dobrodošli. user posted image

plinski žar - mi ga imamo doma in na morju in je kul. res kul. drugega pa ne vem, ker žar ni moja domena.

user posted image vprašanje - kaj naredite, če se vaši malčki grdo obnašajo npr. pljuvajo ali vas udarijo. tjaša je trenutno v obdobju, ko to dela potencirano. če kaj ni po njeno začne pljuvati. to me sicer ne jezi več, tako da ji mirno rečem, da je pljuvanje grdo in da vem, da to dela iz jeze. da pa nič ne bo pomagalo, še vedno bo mogla nrp. biti privezana v avtomobilskem sedežu. zdaj, ko me pljuvanje ne zjezi več, je začela poudarjeno tepsti. glede tega pa ne vem kaj naj storim. 100krat sem ji že mirno povedala , da to ni ok, sem jo tudi že močno okregala in ji "grozila", pa nič ne pomaga. danes sem ji rekla, naj me še kar enkrat udari, če hoče, pa se je malo prestrašila. samo nimam občutka, da bi ona preiskušala moje (svoje) meje. samo nekako mora dati frustracijo iz sebe. mogoče se boljše počuti, če me zjezi. kaj pa vem.

še eno vprašanje - v katerih avtosedežih so vaši malčki in kdaj jih mislite prestaviti v  naslednji avtosedež.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
6.6.2010 22:01:26   
Kasija
kaj ste se razpisale user posted image user posted image user posted image  

mišk pač so malo manj motorično hitre, bodo dohitele. saj te ne skrbi ali pač?

2ursae koliko let pa sta poročena? midva greva na romantično večerjo, da se izogneva včasih nekoliko mučnemu nakupovanju. sicer pa mu naredi album s fotografijami in sporočilom zanj. recimo v stilu kaj ceniš pri njem. ali pa elektronski okvir za slike - tisti, ko se fotke menjajo v njem - seveda s pomembnimi izseki iz vajinih/vaših dni.

avtosedeži zaenkrat je moj mini elian v 8-16kg maxi cosiju. ampak počasi mu bo glava prerasla sedež ali pa se mi samo zdi? kdaj gre že lahko v naslednjega?

udarci če me elian udari, ga prvič opozorim in povem, da ga bom nazaj, drugič ga udarim nazaj po roki. je nekaj časa prakticiral, da me je kar udaril, če je bil jezen. je bilo obupno. jaz misim, da mu tega ne smem dovoliti. pljuva ne. najbrž se še ni spomnil tega user posted image . ga pa ne kregam, če udari v igračo ali predmet. potem ga samo vprašam, če je jezen. ker na nek način mora dat jezo ven dokler se je ne nauči obvladat. v bistvu ga že dolgo ni bilo potrebno opozarjati. ga skušam preusmeriti in mu razložiti, kako lahko izraziš jezo - raje udari stol kot človeka, raje zavpij in povej, da si jezen... v glavnem učijo se izraziti jezo z besedam. ko jo bo znala, te ne bo več pogosto udarila. razen če gre za to, da samo zahteva pozornost? ji je všeč tvoja izrazita reakcija na njeno vedenje.

plinski žar ga imamo. mi je všeč. se lepo speče. sicer pa je dosti boljši za prostore, kjer nočeš drugim - sosedom - zadimit vsega.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
7.6.2010 10:16:06   
skuštrana
Jeza, mi imamo eno luštno knjigico, ki govori o občutkih. Zaenkrat imamo samo Jezo, bom pa sigurno kupila še ostale. Sicer z Arsenom nimamo problemov, zato pa z Lizo in ne bi verjeli že z Otonom user posted image Je pa knjiga v hrvaščini, morda obstaja kaj takšnega tudi v slovenščini. Je namenjena prav takšnim malčkom kot so naši, ima dosti slikc pa malo besedila.

Mi smo sami do konca tedna, tata je odšel v Dalmacijo.

Pa končno je poletje....user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
7.6.2010 10:32:08   
mišk

2ursae: Čestitke za ponovno nosečnost!!!!user posted image user posted image user posted image Sem šele sedaj prebrala, da si v pričakovanju! In to že skoraj na polovici! Boš vprašala za spol?
Kak je lepo slišat takšne novice...user posted image

Skuštrana: user posted image ...še smo živi!!!user posted image

Pretepanje: No, pri nas tega ( zaenkrat ) še ni. Vsaj tako, da bi mene ali moža Dona udarla. Sem pa že od nekdaj alergična, tudi če me samo v igri kao z metlo mal udari in že takrat nastopim kar mogoče malo preveč strogo...
Tudi pljuva (še) ne v ljudi, po tleh pa špukne "kot bi se goska usrala"!user posted image Treba kar večkrat povzdignit glas. Pa po nosu si zelo rada vrta...user posted image

Dopust
: V soboto gremo v Pakoštane za en teden. Komaj že čakam!!!

10ka: Sem zelo vesela, da sem te tudi v živo spoznala!user posted image Sta se naplesala?user posted image Upam, da se še kdaj srečamo, pa seveda tudi s kakšno drugo desetko.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
7.6.2010 10:36:19   
mišk

Avtosedež: Dona je še vedno v Romer King plusu (9-18 kg). Jo še kamot dobim noter, čeprav je bolj med ta velikimi in ima 13500g. Vita je v MC Tobiju. Tudi ona je zelo drobne sorte, kajti ima samo 8700g in blizu 80cm. Bi morala bit še v lupinici.
Dono bom po moje imela še kakšno leto v tem sedežu, če se bo le dalo. Pozimi je res mal smotano jih noter devat, sploh če so v bundah.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Deset________ke007
7.6.2010 20:58:47   
živa
Hoj!

Danes sem zverinice peljala na izlet v Volčji Potok, smo šli gledat razstavo dinozavrov, letali bosi po travi, bili na igralih in sladoledu ... Če odštejemo vročino, je bilo res luštno user posted image . Jutri gresta večja dva v vrtec, da bom imela jaz bolj mirno dopoldne user posted image .

Čvergija in maksija sem končno uspela peljat na 2. dozo cepiva za klopni meningitis user posted image . Ampak čvergiju itak spet teče iz nosu in menda ima grlo na eni strani vneto, je danes ugotovila zdravnica med pregledom pred cepljenjem user posted image , tako da ga na veliko filam s homeopatskimi zdravili proti prehladu ... Upam, da se bo zmazal.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 7.6.2010 20:59:30 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.6.2010 15:41:45   
pingi
Hej!

Evo, mi smo včeraj prišli z morja (sicer nas je že Skuštrana zašpecalauser posted image ).
Je bilo fajn, samo za naše pojme že kar prevroče. Smo pa preizkusili naš novi šotor in se je dobro odrezaluser posted image  
Smo se malo vozili s kanujem, pa malo hodili po okoliških plažicah, ki so res čudovite. Jaka je pa itak skoz v vodi čepel, če je le mogel.
Bom prilepila kakšno slikico ob priliki.

Skuštrana, lepo vas je bilo videt, čeprav na kratko. Saj sem si mislila, da bi se lahko kaj videli, glede na to, da ste tam stacionirani. Pa v bistvu sem najprej Arsena prepoznala, potem sem pa še tebe orng pogledala, ker nisi več skuštrana, kot takrat ko smo se nazadnje videliuser posted image
Mi je pa žal, da nisem videla Otona, ker me res zanima kakšen je tale vaš hiperaktivčekuser posted image

Danes sva pa bile z Majo že pri P, na pregledu za 9 mesecev. No, in naša punca pa nima glih standardnih manekenskih mer, kot tvoja Miškuser posted image
Vaga namreč 10.370g, dolga pa je 73 cm.
No, pa še lulat je mogla v vrečko (uspelo v 3.), pa eno pikico v prstka.

Avtosedeži: kmalu bomo dali Jakata v Cybexa (15-36kg), čeprav mu je Kiddy (9-18kg) še čist komot, ampak bo moral narest prostor za svojo sestrico, kateri pa je MC lupinica tudi še čist prav (edino jaz je ne morem več okrog prenašatuser posted image )

2ursae, pri nas so za obdarovanje zelo aktualni doma narejeni darilni boni, čeprav vem, da bi bil moj zelo navdušen nad naturalijami, še posebej v tej varianti s posebnim perilomuser posted image
Upam, da ti presenečenje uspeuser posted image

No, toliko od nas. Držte se v tej vročini (sej vem, da enim je všečuser posted image )

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.6.2010 22:44:52   
10ka
joj, kolk vas z zavidanjem berem, ko takole pohajate naokoli. morje, arboretum, jaz bi tudi!!!

pri nas je izredno stanje, moj nervozen zaradi službe, jaz zaradi izpita, otroc so pa kar ok. stari starši v glavnem čuvajo punčke. komaj čakam, da se bomo sprostili in spet malo uživali. kljub vsemu pa imamo prigode. na vrt smo postavlili leseno gugalnico, ki je tjaši nisem pustila uporabljati, dokler moj ni pokosil trave (zaradi klopov). danes sta šla tjaša in dedek gor in ko se je dedek hotel zagugat, se je gugalnica podrla. tjaša je bila ravno takrat na lestvi (ki je del gugalnice) in je počasi z lestvijo vred pristala na tleh. na srečo ni bilo nukomur nič, gugalnica pa čaka na obširno popravilo.

mišk - jaz sem tudi vesela, da smo se srečali. in naplesala sem se, pa končno sva bila skupaj z mojim sama zunaj.

skuštrana - bom pogledala za tole knjigico Jeza.

2ursae - a že imaš presenečenje?

pingi - bravo Maja user posted image .

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
9.6.2010 21:28:43   
sanwebdra
Hello še iz MB, končno.
Vidim, da je sonček vsem dal ogromno energije za pisanje .... Pogrešam pa Jasno - LJ-ančanke, a ima katera kakšen info?

Živa, ja gasilska tekmovanja so v polnem zagonu, letos smo bile samo 5., katastrofa. Čas sicer bomba, ampak napake!?! Bo drugo leto bolje, zdaj imamo v društvu itak razpad sistema - menjava vodstva ipd.

Pingi, Eurosonga nisem mogla spremljat, sem bla glih na letalu ... pa hvala za idejo, vseenouser posted image .

2ursae, sexy perilo ... aha ... naj bi vedno palilo user posted image . Drugače pa imam tudi sama vedno težave glede izbire darila ... potem pa dobi kak parfum ipd. (saj naj bi dišal zame, kajne)?

V službi sem po odočbi za nedoločen čas dobila še pogodbo za VII. stopnjo, tako da ... končno, razlogi za praznovanje. Poleg tega dodatno sodelujem še na enem projektu ... Zdaj pa ponovno začenjamo 14-dnevni poletno šolo, ko me spet skoraj nič ne bo doma.

Uboganje - včasih sem že čisto obupana, ker nikoli ne uboga na prvo besedo, ampak komaj na tretjo (če sploh), ko že penim in povzdigujem glas. Sploh me ne sliši - ima zelooooooo selektiven sluh. Npr. včeraj smo imeli z vrtcem kolesariado, smo šli na en lep prostor poleg Drave, trava, gugalnice in aaaahhh, lepi spomini še iz mojega otroštva. Ji razlagava, da se ne more gugat na "odrasli" gugalnici, ker je še premajhna in lahko pade ... rečem trikrat, seveda se ji na gugalnico uspe zbasat, in še preden sva lahko reagirala, je že bila na tleh, na hrbtu in z glavo tresk bum. Seveda jok .... in potem tisočič razlaga, vidiš, da mami in ati dobro mislita, ko... Sem hudo utrujena od vsega včasih, in ko imam slab dan, ona pa spet cmeri .... za zjokat.

uživajte v toploti, jaz že - dežja imam absolutno preveč

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
11.6.2010 10:16:15   
VANILI
oj mamčice!
sedežek - mi smo teotka dali v nov sedež roemer od 18-36 kg pred enim tednom, ker je skos hotel bit v Živinem, pa itak mu je prav in je zdaj taglaven, ko parira sestrici.
seksi perilo - palmers. malo dražje, a za takšne priložnosti pač kupiš user posted image

zadnjič smo bli na piajči v lokalu, kamor veliko krat gremo, pa na koncu rečem teotku, naj gre rečt za račun. itak da nisem mislila, da bo šel. a on mirno gre not, ga nekaj časa ni in potem se vrne z računom in še kelnarca nasmejana za njim. Tko da - ja, zgodi je začel po lokalih user posted image

izgovorjave črk: k je še vedno t, f je h, g je d.
je pa predvčerajšnjim sam začel živo klicat šiua (do zdaj je bila šia), tko da en napredek je - sam od sebe. težim oz. popravljam ga ne, pa tudi drugim sem naročila, naj tega ne počnejo. kako pa je kaj z vašimi? sicer ma bersednji zaklad, pravljice nam že govori itd. samo te črke ne more in ne  more. pa jasno, r je tudi tam nekje vmes :)

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
11.6.2010 10:29:08   
mišk
Govorno področje: Tle pa naša Dona kar blesti!user posted image Znjo se lahko popolnoma vse pogovarjam. Besede si zelo hitro zapomni in jih dokaj pravilno tudi izgovarja. No, r-ja še vedno ne reče. Na pamet zna ful pesmic. Vsaj 20, s tem da so vmes tudi cerkvene (user posted image -slišala pri šmarnicah), narodnozabavne (mini kiklca,...), ljudske ( na planincah luštno biti, lepo je res na deželi,...), pa seveda do celega kupa otroških. Tudi kakšno angleško rada zapoje. Predvsem Twinkle, twinkle little star,... Je prav smešna ku nima pojma!user posted image Nonstop poje, ampak če ji pa rečeš, naj komu kej zapoje, pa noče.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
13.6.2010 7:54:53   
Kasija
včeraj smo šli na lunin festival. sem mislila, da se bomo kajs rečali s katero, pa je bilo preveč ljudi. a ste kaj bile? jaz sem videla reklamo tik pred zdajci. niso veliko oglaševali se mi zdi.

govor e zelo lepo govori, dovolj razločno. je že uporabljal nek napol r, pa je nehal. ponavlja za ostalimi v vrtcu user posted image . ga tudi ne popravljam naravnost, bolj kot ponovim za njim stavek v pravilni obliki.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
13.6.2010 22:33:50   
10ka
evo, jaz sem zaključila s svojim študijem. pred mano še 2 tedna dopusta, potem pa služba. sem pa čist utrujena.
tjaša ful momlja, ko govori. sicer je ne popravljam, samo isto kot kasija, tudi jaz probam potem pravilno ponoviti. je pa res da tudi jaz momljam, tako da to nič ne pomagauser posted image se je pa zdanje dva tedna poznalo, da sva jo z njenim očkatom bolj zanemarjala. ful več pozornosti je rabila, ampak na tak grob način jo je zahtevala. no, upam, da bo zdaj kaj bolje

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
14.6.2010 9:25:44   
VANILI
oj mamčice!
a katera ve, kaj je to:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je moje dejstvo v bližnji prihodnosti (beri 2-3 tedne).
Naš naraščaj je zdaj star cel teden in iz malih "podganic" nastajajao prave kosmate sodaste kepe. Košara, v kateri jih prenašam na travo, je vsak dan težja in vsak hip mi bodo začeli uhajati venuser posted image .
Ja evli kdela mamo, teo jih nosi okol in nastavlaj mamici, da bi sesali - kar itak večino časa počnejo.
Če katera razmišlja o pasji radosti (pa ne v obliki salame), naj mi sporoči. Čeprav ne vem - res ne vem, kako jih bom lahko dala. Ker so tok luštni. Kok se človk naveže. Ludnica.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
14.6.2010 10:14:12   
Kasija
10ka čestitke user posted image  a to pomeni, da je bil uspešno opravljen ali šele zveš rezultate?

vanili pasja radost - si želim psa, ampak razmišljam, koliko je to izvedljivo v trenutni situaciji. si ne predstavljam skrbeti še za kužka. kako gre to pri vas? kdo sprehaja in kdo skrbi zanj? koliko časa jo že imate?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
14.6.2010 10:58:30   
VANILI
Kasija - psička je bila za Živin rojstni dan. Prvi. Bom poiskala kako fotko od takrat.
Po pravici povedano - če želiš psu dati primeren dom in vse, kar paše zraven, se je treba kar zorganizirati. Obvezno šolanje (vsaj za osnovne komande) in čas - kolikor si ga vzameš pač. Npr. ko sem še sama kot srednješolka in malo kasneje imela pse - živela sem v bloku, psi ustreznih dimenzij (beri:  en "baterijski in en koker španjel), sem ga vodila ven - pač zjutraj na wc, iz šole na daljši sprehod, pa zvečer na wc. S tem da wc je trajal kakih 20 minut, sprehod pa tudi več ur. S tem da sem jih vlačila tudi povsod zraven.
ZDAJ pa je tko, da imamo veliko dvorišče, tako da jo spustimo, sicer pa je v pesjaku. Je manj sprehajanja, ampak saj pravim - zihr greš kaj ven, pa vzameš psa sabo. Je pa tko, da to ni igrača in je živo bitje, ki te potrebuje. Tko da - vsak zase ve, koliko je močna ta želja po psih. Je pa za otroke - neprecenljivo.
Zdaj pa zvenim že kot reklama. Ko bodo ljudje prihajali po naše kužke, jih bom temeljito sprašala in če bom slutila, da to ni to, ga po moje ne bom dala.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
14.6.2010 14:39:35   
pingi
Hej dekleta!

Se malo javljam v tej vročini, ki bo pa baje popustila user posted image

Pri nas se dogajajo velike spremembeuser posted image
Jaka je že peti dan v gatkah (razen za spanje) in mu gre kar dobro. Pet dni je pa tudi že brez dudeuser posted image  Je zadnjič nisem našla za popoldansko spanje, pa sem ga vprašala "kaj pa zdaj?", pa mi je rekel "bo mami zaprla vrata, pa boš spal brez"user posted image
In je res. Potem sva skupaj "ugotovila", da je dudo odnesla muca svojim mladičkom, ki so še majhni in rabijo dudo in da so zdaj zelo zelo veseli.
Skratka, res se je super izteklo.

Majči se je pa začela plazit, tako da jo je povsod polnouser posted image

Nismo bili na Luninem festivalu (sem tisti dan zvedela, da je), smo pa bili na Argonavtskih dnevih na Vrhniki (http://www.argonavtskidnevi.si/index.html)
V soboto smo gledali mažoretke, pa poslušali godbo, včeraj zvečer smo pa bili na večeru stand up komedije in sem se tolk narežala kot že dolgo neuser posted image

Aja, naša vectrica pa danes odhaja v Litvouser posted image  Men je bila tolk fajn, samo kaj ko nima klime.

2ursae, še malo, še malo. Že komaj čakate, ane? Nakopajte se še za nasuser posted image
Jaz bi tolk spet šla v Grčijo. Jutri bo eno leto odkar smo šli nazadnje dol...

Še glede govora: Jaka za moje pojme govori zelo v redu, tudi že zelo logično sklepa, rrrrr pa itak govori že odkar je začel govorituser posted image  Nimam pa kaj dosti primerkov za primerjavo; bomo videli kako bo v vrtcu.
Tudi jaz ponovim kakšno besedo za njim, če je ne izgovori pravilno.
Še zmeraj pa govori o sebi v drugi osebi: boš jedel, boš šel na igrišče... Tako kot mu pač mi govorimo.

Danes smo šli pa v Ljubljano nabavit krstno svečo in prtiček (v nedeljo bom botrca nečakinji Emiuser posted image ), pa malo prečekirali tržnico, pa na Prešercu je bila ravno ena predstava (je vsak dan nekaj), pa še k Močniku po darilce, na koncu pa k Pečjaku po sirov zavitek in na malico v Tivoli. Prav luštno je bilo; sem že pozabila, da je Ljubljana lahko prav zanimivauser posted image

10ka, bravo za izpit!!!user posted image user posted image
Si bila pa danes hitra, ker sva bile potem istočasno na semaforju za na Tivolskouser posted image

Vsi ki greste že na dopust, uživajte, ostalim pa čimlepše junijske dni!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
14.6.2010 22:08:29   
Ulaa
Kasija mi smo bili na Luni, pa sem tud jaz gledala, ce bom katero od vas videla, pa nisem nobene. Nas mali je najbolj uzival pri velikih modro-rumenih kockah, sicer pa nisem bila tako zelo navdusena.

govor nas skrat je bil danes po mesecu in pol v vrtcu in se vzgojiteljica ni mogla nacudit kako zgovoren je. In ravno danes je ena zannka mislila, da je star vsaj tri leta.

uboganje a je to kaj za na kruh namazat? ne sej zares ni tako hudo, je pa svojeglav.user posted image user posted image user posted image

VANILI vasi bipsici so res cort!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
15.6.2010 20:36:41   
10ka
evo, zdaj sem pa tolk začela pisat, da sploh nimam več kaj za napisat. zadnje dva dni se katja uvaja na varstvo pri tašči. in tako sva s tjašo že dva  popoldneva preživeli sami. KAKO LUŠNO JE TO :) prav paše mi, da se končno lahko posvetim samo moji starejši princesi. ona je tudi čisto srečna. saj s katjo se imata neznansko radi, kljub večnemu pretepanju, punjenju igrač in cukanju za lase... ampak včasih je vseeno lepo imeti mamico samo zase user posted image . joj, kolk sem srečnauser posted image

živa in pingi
- mi je žal, ker sem vaju mogla danes tako hitro zapustiti. sestrica me je ob pol desetih klicala in me prosila za pomoč. vseeno vas je bilo super videti, moramo kmalu ponoviti (npr v roku enega tedna user posted image )

kasija - nisem bila na luni, sem bila na izpitu. bi bila raje na luni. no, sej na nek način se ves čas počutim k en vesoljecuser posted image

vanili - kul za pse. jaz nisem tip za to. imam pa itak že veliko domačih živali. danes so mi npr. napadle vrečo za smeti. očitno jim je letos tukaj tako udobno, da se sploh ne mislijo odseliti na vrt.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
15.6.2010 20:51:34   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

kasija - nisem bila na luni, sem bila na izpitu. bi bila raje na luni. no, sej na nek način se ves čas počutim k en vesoljecuser posted image

ej, kako je zdaj s tem tvojim izpitom - vem da si šla, a si tud naredila? Kdaj izveš?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
15.6.2010 20:57:41   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ej, kako je zdaj s tem tvojim izpitom - vem da si šla, a si tud naredila? Kdaj izveš?

rezultati so šele avgusta oz. septembra. ker je mednarodni izpit morajo poslati pole v ameriko in tam glejo čez ene pet procedur. mah, kaj pa vem, samo da je za mano. kako je pa kaj s tvojim presenečenjem? zdaj ga boš že kmalu rabilauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
16.6.2010 8:47:21   
2ursae

kako je pa kaj s tvojim presenečenjem? zdaj ga boš že kmalu rabilauser posted image

ja, sem na koncu kupila eno luštno belo-zlato Hello Kitty pižamco (majčka + hlačke). Menda že bo, čeprav s tem trebuhom izgledam res hecno.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
16.6.2010 21:59:50   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kako je pa kaj s tvojim presenečenjem? zdaj ga boš že kmalu rabilauser posted image

ja, sem na koncu kupila eno luštno belo-zlato Hello Kitty pižamco (majčka + hlačke). Menda že bo, čeprav s tem trebuhom izgledam res hecno.

user posted image user posted image user posted image user posted image carica si!!! upam, da bo presenečenje uspelo.

jaz pa zdaj ob večerih neskončno umiram od dolgčasa. moram bit doma, da čuvam palčke, pa nič se mi ne da. sem se tolko naštudirala, da zdaj lahko samo lenarim. še hladilnika se mi ne da odmrznit. drugače je pa katja začela ponavljat zvoke in cel dan govorimo tititi, mama, nene... tako da se mi zdijo popoldanski pogovori s tjašo višek intelektualnosti. dans mi je povedala, da njena rita kaka in da to dela v kahlo in ve v gatke. tudi ok. pa zadnjič je rekla "kje pa je ati? rada ga imam user posted image "

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?