|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset_____ke007
17.5.2010 22:14:25   
Kasija
hoj,

a imate kaj šotore? kakšne? a priporočate katero firmo? ste že kam šli z njimi?

en malo napol sončen dan in že mi gre morje po glavi. pa da našo temo malo dvignem na prvo stran nazaj user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
18.5.2010 9:16:36   
VANILI
oj kasija!
mi smo šotorili do nekaj let nazaj. Živa je bila praktično mala bebica, ko smo šli prvič z njo na morje poleti in je zelo uživala. Ampak, kje je problem oz. kje ga jaz vidim: vse je ok in super in ni boljšega, dokler je VREME LEPO. Ko pa začne deževati, adijo. Zakaj? Kljub dobremu šotoru se začne noter nabirat vlaga. mene to blazno moti. ko greš spat in je vse vlažno!! Ne mokro. ne da bi šotor spuščal. enostavno je vlažno. bljeko.
In seveda moraš ornk teren si pripravit - moj je mel kar motiko s sabo, da je dovolj velike kanale skopal. mali kanali to ni nič, voda vse dere. In veter tudi ni prijeten, če puiha. sploh, če si pod kakimi visokimi drevesi.

Zdaj sem povedala negative reči, ki te lahko doletijo. Ampak drugače je šotorenje meni super. Vendar - preveč si odvisen od vremena. Sanjaš o morju pol leta. živiš za tistih par tednov. >In potem dež. Edino če potem spokaš v kakšen apartma. Mi smo sicer v vsej karieri imeli le enkrat več dnevne nalive, pa smo res potem spokali prej. Če je pa dež padal le kak dan, pa spolh ni panike. Soloh ker je Živa tako uživala.
hehe, sem se spomnila, kako se je nekega jutra zbudila in šla odpret zadrgo in šele potem izjavila: "OO, dan je!"user posted image

ja in še eno modro od moje hčree: mi razlaga, da sta ji všeč dva sošolca. In potem razglablja o enem pa o drugem, pa en je večji od drugega itd. In misel zaključi z dilemo: "Ma res ne vem, za koga naj se odločim ... oba sta tko praktična."

kar koli že pomeni, da si praktičen user posted image .

zdaj pa nazaj na delo.

lep dan vam želim!!!

še tole da pokomentiram: 10ka joooooj sem se ti nasmejala!!!user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
19.5.2010 8:51:53   
janja
kampiranje - meni je ostalo v lepem spominu. Odkar pomnim smo kampirali. Pa smo vedno naleteli na lepo vreme. Še pred Andražem sva tudi midva kampirala, vse tja do l. 2001, ko je vse poletje tako deževalo, da je voda drla kar v potokih po vsem kampu. Vse je bilo vlažno, niti skuhati si nisi mogel, če nisi imel kuhalnika pod streho. Za nameček pa sem se še prehladila v križ. Takrat mi je bilo dosti. Zdej hodimo sicer v apartma, vendar gremo na plažo v kamp. Je pa čar kampiranja ravno v tem, ker si ves dan zunaj. Jaz imam betona že doma dovolj.

"mariborčanke" - tokrat bolj za vas - ČAROBNI DAN, nedelja 30.5.2010 v Termah Ptuj. Cena družinske vstopnice (če jo rezervirate na spletni strani www.carobni.dan) je 13 eur in vključuje celodnevno kopanje za vso družino. Bo spet veliko delavnic, živa glasba, prideta celo Elvis Presley in Dejan Zavec. Več pa si preberite na spletni strani.

"ljubljančanke" - za vas pa 5. junij TIVOLI. Sicer je DM tek za ženske. Bo pa veliko otroških delavnic, Oskarjev tek (za otroke), živa glasba....
Isti dan bo med 9. in 13. uro ŽIV ŽAV v Vrtcu HC Andersen (nasproti tržnice Koseze). Kot vsako leto bo tudi tu zelo živo... otroške delavnice, gasilci, policija, vojska, nastopi, srečelov (kjer vsaka srečka zadane). Več informacij bo na razpolago kasneje...še niso objavili programa.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
20.5.2010 9:04:50   
2ursae
torej, drage moje, danes sem imela pregled pri G, vse je ok, vprašala sem za spol in skoraj zihr bomo imeli

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jooj, me mika, da bi napisala, da vam povem čez dve uri user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
da šibam na sestanek in da ne utegnem napisat user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
da sem si premislila in da bom zadržala zase user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ampak ne morem user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nisem tolk kruta user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sem takooooooooooooooooo zelooooooooooooooooo vesela, da končno vem in vam moram povedat, moram, moram user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ker vem, da ste radovedne user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
še en požirk kave spijem in izpljunem user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ne, ne izpljunem kave, ampak informacijo user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
drum roll user posted image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
deklico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
20.5.2010 10:36:00   
živa
user posted image user posted image user posted image  Kolk lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
20.5.2010 14:45:19   
pingi
O, 2ursae, super!user posted image  Saj ne da je kaj narobe, če so sami fantki, ampak pupike so čist druga pesemuser posted image  pa še fajn se lahko izživljaš pri šopinguuser posted image

10ka, tudi moj se je režal, ko sem mu povedala vašo štorijo s spanjem.user posted image

Kasija, mi smo šotor nabavila pred kratkim (saj veš, ebayuser posted image ). Tunel, za 5 oseb, od Skandike, za 180 evrov s poštnino, evo še link:
http://www.skandika.de/de/produkte/5-personen-zelte/canyon-ii/
Nismo ga pa še sprobal, je pa v načrtu kmaluuser posted image  Do zdaj smo sicer vandrali naokrog z iglujem za 3-4 osebe, ki je sicer čist kul, ampak v dežju pa res ne moreš nič počet noter, razen ležatuser posted image

No, pa da še povem, da je tudi mene po letu in pol obiskala user posted image  Ah, kako je nisem nič pogrešala...

Čarobni dan, bi šli pa moram najprej pozdravit glivice, ki sem jih fasala v Atlantisuuser posted image  Tako da se do nadaljnega kopam samo še v morjuuser posted image

Včeraj smo bili pa na Jezerskem in je bilo super lepo (če odštejem nizke temperature). Priporočam!!

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: Deset______ke007
20.5.2010 17:07:18   
skuštrana
2ursae user posted image user posted image user posted image za pupo user posted image Ampak kot sem že 100 krat napisala, fantki so blažjiuser posted image

Kasija, mi imamo šotor od firme Brunner in je res super. So malo dražji, ampak kvalitetni. In ni ga boljšega od kampa, vsaj zame. Komaj čakam, da Oton še malo zraste in bomo lahko kam šli samo z malim šotorom ( dvemauser posted image ). Do takrat pa kamp prikolica, ampak ŠOTOR JE ZAKON user posted image Če je napovedan dež več dni pač spokaš domov, ker tudi v prikolici je po parih dneh dežja vse vlažno....

Deset_ka user posted image user posted image

Katera je nedavno spraševala o jeclanju? No, pri nas se je tudi začelo....In upam da kmalu mine, ker mi gre na živce user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 20.5.2010 17:09:24 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
20.5.2010 17:23:43   
Ulaa
2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
20.5.2010 17:46:50   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Katera je nedavno spraševala o jeclanju? No, pri nas se je tudi začelo....In upam da kmalu mine, ker mi gre na živce user posted image

ja, jst. ampak pri nas je že mimo user posted image .

hvala vsem za čestitke, mi smo tud user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4784
20.5.2010 19:37:00   
mama06
najprej en lep pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela zate, pa napetost tudi znaš stopnjevatiuser posted image user posted image

skuštrana - mi je žal, da sem prepozno prebrala, da si bila v SLOuser posted image user posted image

jecljanje - to je prisotno tudi pri nas. Pa saj bo minilo. Če pa bi rad naenkrat toliko povedal, pa ne ve, kje bi začel

plenice - sedaj smo pa spet (v času, ko je bil moj oče v najbolj kritičnem stanju v LJ UKC, smo se nevede vrnili na plenice) suhi in tudi ponoči že 3 tedne(z 2 nesrečama, ker imamo težavo, saj najin otrok MORA pit ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Skratka komaj čakam, da bo 10.6. in da spokamo na letalo in na dopust, ker sem ga že resnično potrebna. Kdaj boste pa ve kaj začele hodit okoli?

Danes sva bila z malim pri frizerju in imava oba nove frizure in moj mali se prvič ni jokal, ko ga je striglauser posted image

Lepo se imejte, pa se beremo kaj!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.5.2010 9:44:41   
Kasija
2ursae user posted image user posted image user posted image  ne, nič ni narobe s fantki. narobe je s proizvajalci oblek za otroke, ki ne znajo narest lušnih tudi zanje user posted image

hvala za nasvete glede šotora

morje mi gremo poleti. zdaj me čaka vrnitev v službo in take neprijetnosti.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
22.5.2010 23:45:54   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem. :=)

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
23.5.2010 19:30:24   
10ka
2ursae - čestitke!!!! upam, da se kmalu vidimo. 

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
27.5.2010 8:15:22   
2ursae
jojmene, že tri dni nismo nič napisale ... imam eno vprašanje, upam, da nas bo malo oživilo:

kako vas oktobrčki kaj ubogajo? Pri nas je namreč tako: A. je itak že velik in priden, to ni problema. Ampak Bor ... bolj govorim o situacijah, ko greste kam ven - a vas mali upošteva, da ne sme divjat okol po trgovini, pa ven vlečt stvari, pa počakat, ko je treba ... ko sem zraven, kar uboga, če pa vidi, da gledam stran, je pa tkoj štala. Npr. razmišljala sem, da bi ju peljala v McDonalds, ker že celo večnost nismo šli. In si pod milim nebom ne predstavljam, da bi Bor mirno stal v vrsti poleg mene in čakal, da v miru naročim, po mojem bi ga morala skoz lovit. Itak sem zdaj že vsa trebušasta in ko grem kam z mulcema, probam situacijo obvladat le verbalno, se pravi v pričakovanju, da me bosta ubogala. Ja pa ja de.
Kako je pri vas? Saj se mi itak zdi, da so tile mulci vsi glih, da so moja pričakovanja malo nerealna user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
27.5.2010 9:17:46   
VANILI
2ursae, lahko smo veseli, da imamo živahne otročke, to pomeni, da so zdravi! to je meni vodilo in tolažba ob mojem mulčku, desetkotu007. user posted image , ko je točno tak (in še hujši), kot opisuješ.
Primeri (da konkretiziram):
- Ž se noče z njim igrat in išče njeno pozornost. Kako? brcne jo (sicer ne močno, a moja mala drama queen poskrbi, da si jaz mislim, da jo ful brcne - kot nogometaš se zvija po tleh) ali jo pocuka za lase. In začnem s pridigo. Obljubi, se ji opraviči. Za kako dolgo? par minut.
- ne dovolim skakanja z višine, večje kot je on sam. In on vztrajno hodi gor na eno škarpico pri enem lokalu in obljublja, da bo pazu. In mu ne dovolim. In potem svetim zraven, ker se pač bojim.
- po cesti (naši vaški, brezpločniški, precej prometni) hoče hpodit brez da ga držim za roko. AAAAUUUU boli meee!! a ga čist narahlo držim. s tem mam ful problemov.
- trgovine? gre po svoje. Sicer zadnje čase - če vem, da je trgovina obvladnjiva, ga kar pustim (npr. sem iskala neka oblačila) - pa je šel po trgovini, a je šel prečekirat, kje sem. Prej? ni govora. Je šel in brskal po svoje.
- stanje v vrsti in podobno: npr. knjigarna: gre h knjigicam in prelistava knjigice - pohval, pohval. Sicer v vrsti stoji, dokler je situacija zanj nova. če je stanje dalj časa, že odtava kam.
- še pa še bi lahko naštevala, v glavnem gre za preizkušanje mej in najinih živcev oz, iskanje meje tolerance. Ja ampak to paše zraven. milijonkrat povedat, ponavljat eno in isto. Otrok pa meje rabi, da se počuti varnega. Hvala bogu, da jih preizkušajo, pravim. Ker, so zdravi. Je pa zanimivo, da so vsi v bistvu različni in ne grejo na enak način skozi te faze. Npr pri T je meni veliko novega, kar Ž ni počela! In seveda obratno. In kot sem se upirala temu, da bi govorila, da so dečki apriori različni od deklic, sem ugotovila, da je to pač dejstvo. Pa ju ne vzgajam po dekliško oz. fantovsko. Seveda pa so spet izjeme in vse možne kombinacije, itakuser posted image .
Tko je to pri nas.
Sicer pa te pele dneve koristimo, da smo skos zunaj, od popoldneva do večera. Veliko dela imata oba z našo psičko, ki bo v začetku junija postala mamica (mimogrede - a bi kdo imel mladička zlatega prinašalčka??) - nasploh opažam, da je T izredno navezan nanjo, skos bi bil z njo, jo objema (tudi jaha, se vleže nanjo .. in ona je potrpežljiva kot je lahko potrpežljiv le pesuser posted image ).

Ja, sem pa ugotovila, da me hoče že okol prenašat mali mulo moj. Včeraj se je hotel še igrat (ob devetih zvečer). in sem mu rekla, da se greva najprej stuširat, pa se bova pol malo poigrala. In on da ne, da zdaj. ok, pa naj bo, pa se mal ozdaj poigrava, pa pol tuš in spat. In prinese figurice iz Levjega kralja in dinozavrov in Ben tena (to, kar je pri nas zdaj popularno) in se igrava ... in igrava --- in igrava.
In potem - ok, zdaj pa tuš in spat. Ga stuširam in oblečem v pižamo in on meni: "No, zdaj pa se greva še igrat, saj si rekla, da se bova še igrala, ko se stuširam!" Se pravi, vmesno fazo, ko sva spremenila načrt in se igrala PRED tušom, je akr pozabil? izgubil spomin??  blekaut? ali je enostavno me probal vršt na finto? Ja, po moje je to tazadnjeuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
27.5.2010 9:46:27   
živa
Ne, 2ursae, moj čvergi pa ni tak. Japajade user posted image . Je pa res, da ko je sam, je angelček, z N. skupaj sta pa user posted image . Jaz ju trdno držim in dopovedujem ali jih poskušam zamotit s kakšno razlago, kaj počnejo trgovci, natakarji in drugi zaposleni.

Včerajšnji pogovor:

Jaz: Čvergi, kako je bilo v vrtcu?
Čvergi: V redu.
Jaz: Kaj ste pa delali?
Čvergi: Jedli.

Zdaj veste, kaj pali pri mojem sinku debelinku z dobimi 15 kilami user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
27.5.2010 9:51:03   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Je pa res, da ko je sam, je angelček, z N. skupaj sta pa user posted image .

pri nas je popolnoma ista scena user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
27.5.2010 11:28:04   
VANILI
no pri nas je zanimivo tudi to, da če Tja pazi tašča ali moja2, je zlato sonce mamino. Tudi, če sta skupaj z  Ž. Čim pridem jaz, sta ko najhujša varianta odnosa pes:maček. No, tudi če se doma skregata in ju slišiva, kako vpijeta, se kregata - ju enkaj časa pustiva, ekr sva ugotovila, da je bolje, saj se velikokrat kar sama pobotata. no, ne pa vedno. no, včasih je tudi vmešanje z moje strani abotno. kot npr.:
T: "Glej Ž, blum letiiiiiii!"
Ž: "Ne ne leti, saj nima kril!"
T: "Ja pa leti! grrr!"
Ž: "Pa dej nehi, kako leti, če pa nima kril, a ne vidiš no?!"
T: "EEEEE, uuu, L E T I !!!!!!"
sledi nekaj takega kot !"#$%&&/&%%$#user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz (pridigarsko naravnana): "Pa dej Ž, naj leti če tko hoče! Sej veš, da je majhen, čeprav vem, da ni prav, da mu vedno popuščaš, a me razumeš? Sej vidiš, kako uživa v igri, a ne T, pokaž no, kako leti Blum?"
T (pisano me pogleda): "Pa sej en leti, mami, a ne vidiš, da nima kril?!"
Jaz: OINK, OINK??!!user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   RE: Deset_______ke007
28.5.2010 10:18:24   
Kasija
Ubogajo user posted image  Saj vse ki ste videle mojega hudička v živo najbrž ne pričakujete, da sploh odgovarjam na tole user posted image . čeprav glede na katastrofo od začetka, me e zdaj bolj uboga. samo to recimo pomeni, da smo šli zadnjič z 10ko v živalski vrt in mi je 3 krat ušel. mi smo jedli in on je lepo oddtaval. ta tretjič sem se mu skrila in potem se je le ustrašil. naslednjič v zoo je prišel do mene in rekel mami jaz grem do vlakca in se obrbnil in šel. torej napredek je bil v tem, da je svoj pobeg najavil.
jaz sem že pred časom zmanjšala število stvari, ki jih prepovedujem. ker sem pri e dneve in ure in včasih že na minute govorila ne smeš tega, pusti, nehaj... sem se odločila, da prepovedujem samo in edino zelo nevarne stvari. torej se lahko umaže, lahko pleza in skače, če se bo samo malo udaril (ker večinoma potem dobi neko informacijo o nevarnosti in sam ne dela več tega), lahko teka in je bombone... ga opozorim in potem običajno počakam, da sam poskusi in pridobi informacijo, da je nevarno. zdaj lahko rečem, da zelo uboga tiste skrajne stavri, ki so mi zelo pomemebne.
v knjižnici noče pospravit igrač. ga opozorim trikrat da si en bo izposodil risanke. vseeno tuli ob odhodu.
noče upotrabljat starišča, zanalašč. točno ve, ko mora it. ampak se je odločil, da ne. ni si hotel sam obuvati čevljev. no, to je sedaj uspelo. se sezuje in obuje ob minimalni pomoči. ne dovoli, da se mu sleče majico ali pulover, tudi če je zelo vroče ali mrzlo. se ne preoblači, ko je enkrat že oblečen.
doma v atriju si sam odpre vrata in pobegne iz vrta. zdaj, ko sva to možnost zaprla, vadi vztrajo kako bo vrata preplezal. v glavnem neprestan boj moči.

kaj sem se razpisala. pa vanili se pridružujem. jaz sem svoja fanta vzgajala kolikor je mogoče nevtralno, ampak ene stvari so res kar s spolom določenee - nagnjenje do žog recimi user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 28.5.2010 10:23:08 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
28.5.2010 13:06:34   
sanwebdra
OJ, JANJA (sorry črke), hvala za info na Ptuju, vendar smo zasedeni, gas. tekmovanje in popoldne roj. dan.

Sicer pa sem trenutno v Utrechtu (včeraj Amsterdam) na enem projektnem sestanku ....

Kaj pa evrovizija ...  v soboto je ne bom mogla gledat :(

lepo bodite ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
28.5.2010 19:47:46   
skuštrana
Hojla...

Uboganje, Arsen je super, kadar je sam. Če sta oba skupaj sta katastrofa in se trgovinam in podobnim rečem na veliko izogibamo. Trenutno je to misija nemogoče, sploh še ker je tu še Oton, ki je tudi katastrofa.

Zadnja 2 dneva sta pri nas peklenska, včeraj je bil Oton sprejet na orl, ker mu gnoj iz levega ušesa konstantno teče že 2 meseca.
In sem cel dan hodil z njim sem in tja ( orl in pediatrija sta na različnih lokalitetah). Najprej je moral na ekg, pa dat krvi kot da gre v vojsko, pa ct glave...Koma. In da vam dočaram živahnost našega tretjerojenca - dve dozi apaurina je dobil v ritko in nič, kot da su mu dali adrenalin in ne apaurin user posted image Ma, zdravniki so bili čisto v šoku, še potem ko ga je uspaval z masko se mali full dolgo ni dal. In kao, otroci se po narkozi zbudijo in potem zaspijo nazaj. Malo morgen, jaz sem včeraj in danes našega nosila po rokah, po 4 ure v komadu, da se ne poškoduje ker je toliko skakal. Ma, vsi so samo gledali. In ker ni dobil zize ( ni smel zaradi narkoze) me je še pogrizel in poščipal...Ja, baje bo dober za ŠPORT user posted image In končno sem zvečer nafehtala da greva domov spat, ker sem bila že res čisto hin (ma, če bi šla na triglav bi mi bilo lažje, majke mi) se je za namenček doma še porezal po prstu in kri kar ni nehala tečt, celo stanovanje je bilo krvavo, kot da prašiča koljemo user posted image user posted image Me je že panika ulovila da je to zaradi narkoze, potem sva mu prst zavezala res full močno, ker je vse dol potegnil in se je krvavitev hvala bogu ustavila. Pa vmes sem morala še tamala2 in sebe spakirat, ker sta ona2 šla danes k mojim v Laško, jaz pa zjutraj spet na orl...In Oton na tešče, spet ( že drugi dan), drl se je 3 ure, ma, vsi so bili že čisto živčni...Jokal je dokler ni dobil narkoze, ampak ko se je zbudil pa spet dretje, vse dokler ni dobil zize, pol je pa hvalabogu spal 1,5 ure (rekord). V glavnem, ena dobra stvar je v vsem, da nima mastoidis, kar so najprej mislili, ampak samo teče ta ****... gnoj, so mu samo majhno luknjico nardili, počistili in vstavili cevko. In sedaj držimo pesti da je to to....Jaz sem ožeta kot stara cunja, hvala bogu za babico, ki je vzela starejša 2, M je na Rabu... Sedaj sva spet doma, ker noči tam ne bi preživela, doma mi je lažje, jutri zjutraj pa nazaj v bolnico. Aja, za namenček se je pa še Arsen celo noč !!! zbujal na 15 min in se selil iz najine postelje v svojo, pa na wc, pa jokal je...Spala nisem nič, ker me polege vsega še grlo boli in pa noge za znoret. Tak, to je to, zdej pa grem pod tuš in spat, ker Oton končno spi (in ne vem do kdaj bo trajalo)....Pozdravčki, če se dolgo ne javim sem pa kje v norišnici user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
28.5.2010 20:11:43   
skuštrana
V glavnem, se je že zbudil in sedaj visi na zizi, jaz pa bom še malo pokomentirala user posted image

Mi smo postavili prikolico, sedaj pa nihče nima časa bit v njej user posted image Še enega dne nismo tam prespali, upam da nam uspe naslednji vikend.

Kasija, Arsen se tudi noče slečt in oblečt. Mu je full vroče, jopice pa ne dol. Pa če zamnjamo jopico, koma, so imeli v vrtcu že full probleme ker govori da to ni njegovo in ni šanse da obleče.

Pa še ena štorija glede vrtca. So se pojavile uši. Vse lepo in prav, ampak mene kliče ravnateljica v petek okoli 10 dop, da naj TAKOJ pridem po Arsena, ker da so mu našli uši. Jaz ravno na orl z Otonom, ni šanse da grem v vrtec. Brez avta, ker ga je imel mož. Ji povem da bom prišla takoj, ko bo možno, da takoj pač ne morem, ker otroku teče gnoj iz ušesa in moram najprej to uredit. In mi odgovori da ni fer do drugih ( WTF, a do nas je bilo fer da je nekdo prinesel uši v vrtec user posted image user posted image ). Sem ji pa rekla da bom poskusila pridet špred spanjem in tudi sem...No, nadaljevanje je, da Arsen sploh ni imel uši, ampak so narobe videle. Pa takšna panike je bila.user posted image In jaz ju v ponedeljek zjutraj pripeljem v vrtec, ker uši nista imela in ker ju nisem imela kam dat, ker pač nimamo babi servisa pri sosedu in me nadere da kaj si mislim da sem, da ušivega otroka pripeljem v vrtec...Jezna sem bila ko pes, sem ji par krepkih povedala in če bi imela drugo možnost bi ju takoj vzela in rekla nasvidenje. Naj povem da je vrtec letos zamenjal ravnateljico, ki je živi užas. V glavnem, bil mi je full bed ju pustit tam, počutila sem se kot en izmeček, ki je pripeljal garjave otroke v vrtecuser posted image user posted image Ma, še vedno sem jezna, ko se spomnim... Jeseni definitivno menjamo vrtec, ker to ni več ničemer podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 4797
28.5.2010 20:12:27   
skuštrana
Tak, zdej pa imate kaj brat user posted image Držte pesti, da mi uspe projekt tuš.

Neposredna povezava do sporočila: 4798
28.5.2010 21:32:42   
10ka
skuštrana - a je projekt tuš uspel? madona, tele tvoje poste se bere pa kot kriminalko, čist napeto je. občudujem te da si vsaj približno še pri sebi. jaz bi bila verjetno že v polju (norišnica po ljubljansko)... pa tale ravnateljca, a res nimajo nobenega občutka, a so čist zmešani, da se tako obnašajo v vrtcu? upam, da se bo oton pozdravil in da boste lahko uživali poletje. držim pesti.

ubogljivost - se mi zdi, da me tjaša kar uboga, predvsem če sva sami ali pa je zraven še kdo, ki ni družina.  ko se mi mudi ji pa hitro postavim ultimat npr.: če ne bo šla z mano, jo bom pustila doma; ali pa: če bo ponoči budila katjo, ji bom vrgla dude v smeti (tjaši, ki ima ponoči še vedno dudo). včasih jo pa kar primem in odnesem, brez debate. samo to bolj poredko, v glavem to delam pri katji.

večerni čvek - bi rabila nujno eno srečanje brez otrok, da malo premeljeno teme služba/družina/partnerji itd. imam pa čas samo tale vikend, pol bom pa tri tedne zasedena. torej, živa, 2ursae, jasna, pingi, kasija in seveda ostale - če imate čas jutri ali pojutrišnem zvečer bom ful vesela.

pingi - kam si pa ti izginila? kasiji se je porodniška že iztekla, jaz pa tečem zadnji krog. kak sprehod/kavica bi pa še lahko padla v tem časi? pa vzameva sabo še živo, ki je šele dobro začela s svojo tretjo porodniško... sicer naslednje dva tedna dopoldne študiram na polno, potem pa z največjim veseljem...

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4799
28.5.2010 21:58:35   
pingi
Evo me, 10kauser posted image  Se hitro javim, če me kdo porufauser posted image
Jah, sem mislila, da si ti tud že bolj bizi s službo pa izpitom, pa potem nisem nič težila za kakšen kofi.
Ja, seveda sem še za kak sprehod/kavouser posted image

Skuštrana, upam, da vam kmalu uspe prit do prikolceuser posted image

Živa, kako pa kaj zdravje pri vas?

Uboganje, večinoma kar gre, samo včasih se mi pa zdi, da ne ve zakaj se rabijo ušesa (namreč, za poslušanje mameuser posted image )
Sploh Majo včasih rad maltretirauser posted image
Aja, pa pri nas ima tudi fore z oblačenjem, obuvanjem in se je sposoben dret eno uro ali še več dokler ne doseže svojega (vsaj pri drugih, pri meni ne pali)user posted image

Drugače pa smo kar "zaposleni" (mislim, mi trije, ki smo domauser posted image ); v ponedeljek smo šli v ZOO, v sredo smo šli do bodočega vrtca, da se je Jaka tam malo igral, včeraj pa še k meni v službo.
No, v službo se vračam 9. avgusta in sicer na drugo delovno mesto, ki bo (upam, da res!) malce bolj prijazno do družinskega življenja, pa še bližje mojemu študijuuser posted image  Zaenkrat bom poskusila delat polni delovni čas, pa bom videla, kako bo kaj laufalo.

Smo pa vsi začeli nekaj smrkat, pa ne vem ali je morda kakšna alergija ali nas je pa kaj prepihalo in smo pač staknili prehladuser posted image

Tako da, jaz sem načeloma za večerni čvekuser posted image , samo če se nam kaj ne poslabša.

Sanwebdra, lep pozdrav tudi tebi v tujinouser posted image  Kaj pa če si Eurosong ogledaš prek neta (če imaš to možnost)?

Vanili, pri vas se pa tudi skoz dogajauser posted image

Kasija, kako je kaj v službi? Pa Gal? Mu je fajn v varstvu?

Vsem želim lep vikend, pa lepo, da se malo oglasite!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?