skuštrana
|
10ka, tolaži se s tem da si vsaj ti zdrava, ker pri nas..Kaos in razpad sistema. Najprej je imela gripo Liza, ok, trajalo je par dni, vročina, bolečine v nogah, glava, trebuh..Hitro minilo. Arsen je imel vročino samo en dan, malo je tečen ampak to je lahko tudi od tega ker mu KONČNO lezejo petke ven, se že vidijo. No, v nedeljo pa mene ulovi, pravzaprav v soboto zvečer, glava me boli za crknit ( in moj bi henki penki delal, morš mislit )...Noč je bila tako tako, ker se je Arsen zbujal, pa jaz nisem mogla spat, začelo me je bolet grlo...Oton itak že cel teden ne spi, se zbuja non stop. No, v nedeljo se zbudim s takšnim glavobolom kot da mi je nekdo glavo dol vzel in z njo šel na bowling. Nikoli me še ni tako bolela glava, spredaj, zadaj, na strani, povsod..Pa mišice, dobesedno vse kar imam. No, nekako sem preživela dam, itak sem samo ležala, jemala lekadole, zvečer sem vzela naklofen in potem je bila noč kolikor toliko ok, pa drug dan tudi...podnevi sem še nekakao funkcionirala, ponoči pa koma..Spet vse boli, mrzlica, pa vroče, pa znojenje, pa...Uh...Ampak vse bi bilo še ok, če me včeraj ne bi zagrabil še mastitis in imela sem vročino 40,5 Pa še M je začelo lovit, mi2 pa vse otroke doma in NIKJER NIKOGAR da bi vsaj malo pomagal...No, v glavnem, nekako sem preživela včeraj, ko sem ostala sama z Arsenom in Otonom, M je pa Lizo vzel s seboj, ko je šel nekaj urejat. Hvala bogu da ima vsaj on takšno delo da lahko ostane doma kadar hoče, ker drugače bi jaz crknila Dobesedno. Ga moram res pohvalit, zelo hrabro je skrbel za naše 3 navihance, s tem da je Oton bil ultra tečen, cele dneve ga je nosil po rokah, kuhal kosilo, pral rite... Pa še meni non stop kuhal čaj, meril vročini,... No, danes je malo bolje, sem potem klicala mamo, če bi prišla po Lizo v Lj, da jo vzame k sebi za kak teden. Ponudila se je da vzame še Arsena ampak on se mi zdi še pramnajhen da bi šel 300km daleč za tako dolgo..Ker je trenutno v neki mama fazi pa še strah me je da zboli, kaj bi pa potem...In trenutno sem sama z otonom, piece of cake Oton je pa ok, itak je dobil milijone protiteles, ker se cele noči nacicava, zaato pa sem fasala mastitis. No, to je to, od nas, drugače pa gripa ko gripa, isto sem preživljala ko sem jo imela enkrat v osnovni šoli, takšno "navadno"..Aja, edino glava me ni takrat tako bolella pa slabo mi ni bilo...