|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
11.12.2009 21:17:22   
valči
Se oproščam,imam očitno hormonske motnje,ker imam prvič po zaščiti Nuvaring spet svojo menstruacijo...Tako da sem očitno sama tečna in občutljiva,Tako da punce,ne me preveč resno jemat.Sedaj bom menda k sebi prišla.

Žal mi je za pričkanje,ki ga baje niuser posted image

No ,oktoberka,beri zgoraj in Kasija,pa vse ostale.Pardon še enkrat.

Kasija,vprašuješ o skupni sobi,se mi zdi?Jaz sem Laro in Nino dala spat skupaj junija letos,stari sta bili 4 in skoraj 2 leti.Za Nino je bilo super,ker ni več vohala zize,no,pol čez dva meseca,ko smo linčali dudo in zizo pa je tak zakon.

Evo,ob osmih zvečer vsi trije spijo.Milina.Sicer prej je štala,ker morajo vse pospravit,vsak večer mora bit vse lepo pospravljeno,potem pižama,umivanje.Se pa v kopalnici prav prerivajo.Ne vprašajte,kakšna je,ko zadnji gre ven...Kup perila,da nimaš kam stopituser posted image

Pa pravljico jim vsak večer v dnevni preberem,.Seveda je predpogoj pospravljeno vse.

user posted image user posted image user posted image evo,seaj sem pa jezna!Tu gor čvekam,pa se mi zažge testo za kremšnite.Joj.Sedaj pa novega čakat,da se odtali in znova pečtuser posted image

Ta teden sem pa se kuhinje res prenajedla.Vsak dan sem pekla medenjake.Sem imela naročeno za poslovna darila.Morem povedat,da so otroci neverjetno potrpežljivi.Jaz v kuhinji,oni pa malo pri meni,malo se igrajo.Pa dobi vsak svoj kupček testa,pa delajo po svoje.Pol pa z ledom krasijo po svoje.

Skuštrana,tebi moram napisat,da bombažni vložki so zakon.Naredi reklamo,prevsem ti priporočam,da jih kupi.Res ne bi imela več plastike.Če kam grem,pa tamponi.Povej kolegici,da sem zelo zadovoljna.Hvala ti.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.12.2009 1:23:47   
Kasija
valči dej nehi, pridem sem gor, ko ne morem spat ponoči, zdaj se mi pa še kremšnite prikazujejooooo user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.12.2009 15:16:44   
valči
Evo,kremšnite ratale,sem pol takoj spekla novo testo,jih skuhala in jih pol pleha ni več.Ja,častim,pridite,še jih je 15 ostalo.

Imate kje že sneg.Naši otroci ga že komaj čakajo.

No,danes bomo pa delali okraske iz slanega testa za jelko.Pomaranče so že suhe,samo z rafijo jih bom še zvezala.

Uživajte v mrzli soboti.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
14.12.2009 9:41:28   
10ka
vidim, da je tu pravo zatišje.

tjaša je šla po več ko treh tednih v vrtec in jaz sem čist v šoku zaradi tišine. katja se je očitno noricam izognila. zdaj malo telovadi po blazini, vsa blažena, ker ji nihče ne puli igrač iz rok.

mož je v petek končno doktoriral. včeraj smo praznovali v širšem družinskem krogu v eni gostini in punčki sta bili ko dva angelčka.  dve uri in pol sta pridno sedeli za mizo, malo klepetali (katja je tudi eno odspala), jedli in sploh nič tečnarili. me je skoraj razgnalo od ponosaluser posted image

pa še to- zadnjič je tjaša ugotovila, kakšna je razlika med fantki in punčkami. videla je atija v banji in v groznem šoku zavpila "ati ma baso". vsa prestrašena je naredila tri korake nazaj. no, sva ji potem razložila, da imajo to vsi fantki / moški. se mi zdi, da je bila po tem odkritju kar zadovoljna, da je punčka user posted image user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
14.12.2009 9:46:28   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mož je v petek končno doktoriral. včeraj smo praznovali v širšem družinskem krogu v eni gostini in punčki sta bili ko dva angelčka.  dve uri in pol sta pridno sedeli za mizo, malo klepetali (katja je tudi eno odspala), jedli in sploh nič tečnarili. me je skoraj razgnalo od ponosaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo - za moža mislim user posted image . Na katerem področju je pa doktoriral? Predvidevam da na kašnem naravosl. področju, če je bil že v gimnaziji tehnično usmerjen (če sem si prav zapomnila). Moj je naredu na strojni že praktično vse izpite za doktorat, sam je pol odprl svoje podjetje in doktorat stoji...
Pa seveda za pridni punci user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
14.12.2009 12:25:22   
pingi
Živjo punce po dolgem času!

Evo, zadnjič sem prehitro napisala,da smo boljeuser posted image  Je Jaka kuhal še dva dni, šele zdaj pa začenja malo bolj jest. Mene je pa dodatno zvilo (ali pa šele takrat?) iz čet. na petek. Sem mislila, da me bo kar pobralo. Taka driska, da nisem vedel ali naj kar skoz sedim na školjki ali kaj. Pa vmes tamalo dojit, pa vročina, pa slabo.... Potem sem še za povrh vsega skup padla, pa blazno me je skrbelo, če bom še imela dovolj mleka.
No, pa sem kar nekako zgurala in sem že precej bolje, samo še vedno brez neke hude moči (itak, če pa jem kot bi bila na najhujši anoreksični dieti)

HB za skrbnega možauser posted image
Aja, pa predvčerajšnjim sem videla, da ima Jaka spodnje petke že napol zunaj, tako da je bilo zgleda res vse na kupu.

Pri nas pa kar lepo mede, je že ene dobrih 10cm snega.

10ka, ja, kruta so spoznanja o naravnih danostihuser posted image  Pri nas to že nekaj časa "obvlada", ker pač gleda Majo, ko se previja itd. Potem pa včasih kar naenkrat začne govorit: fantki lulčka majo, punčke luliko.
Samo čakam, da bo to enkrat začel pri maši govort, po možnosti, ko bo največja tišinauser posted image user posted image

2ursae, še malo, ane? Kdaj moramo torej držat pesti?user posted image  Veliko sreče, predvsem pa naj bodo v komisiji dobre volje, da bo malo bolj sproščeno.

Kasija, kako kaj projekt uspavanje? Berem, da ti kar gre. Super!

Pri nas pa vsako najmanjše Majino dretje zbudi Jakata (v drugi sobi!), tako da jo imam večino noči pri sebi in poskušam hitro urgirat, ko samo zajavkauser posted image

Uživajte v zimski idili!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
14.12.2009 22:53:05   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

pa še to- zadnjič je tjaša ugotovila, kakšna je razlika med fantki in punčkami. videla je atija v banji in v groznem šoku zavpila "ati ma baso". vsa prestrašena je naredila tri korake nazaj. no, sva ji potem razložila, da imajo to vsi fantki / moški. se mi zdi, da je bila po tem odkritju kar zadovoljna, da je punčka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pingi nisem vedela, da si bolna. če boš v redu, se vidiva konec tedna. sicer pa naslednji teden. vsekakor upam, da vas bolezni kmalu zapustijo, ker si predstavljam, da si izčrpana.

projekt uspavanje gre. čeprav se je ravnokar zbudil user posted image . grem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
15.12.2009 0:09:20   
živa
Hoj!

10ka, sem ravnokar tvoji sestri naredila malo reklame na RR user posted image .

Kasija, user posted image .

2ursae, še malo, a ne? Držim pesti user posted image .

Danes sem bila v službi in naredila še manj kot doma user posted image user posted image . 4 km sem zjutraj vozila 45 minut!!!user posted image user posted image  Po bližnjicah! Saj mala dva sta bila čisto navdušena nad snegom, čvergi je celo do vrtca pozabil jokat user posted image . Ob 8:30 (pol ure pozneje kot načrtovano) sem ju oddala v vrtec in nato šla kar na vlak, ker da bi še parkirala v LJ + gneča do centra, se mi pa po mojem kar zmeša. Itak sem šla potem že ob 14h iz službe, da ne bi bila mala dva predolgo v vrtcu ... In rezultat je, da mi voda v slapu teče v grlo user posted image .

Popoldne smo bili vsi zunaj, že v temi, pred hišo, je snežilo in bilo lepo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
15.12.2009 7:53:26   
2ursae
pingi in živa ... ja, še čisto malo ... aaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
15.12.2009 13:17:50   
sanwebdra
No, še jaz se malo javim po 300 letih ... me veseli, da debata teče (tako ali pa takouser posted image ), jaz kar ne uspem, ta december me bo pokopal. Poleg vseeeh obveznosti, se še družinski prijatelji selijo v hišo in potem tam pomagava.

Spanje .... projekt je uspel pri 10-ih mesecih, tako da temu nismo posvečali prevelike pozornosti, je trajalo cca. 1 mesec, da je osvojila pravljica + "nočko gledat" (dobro, to je novo - jo damona pult v kuhinji in pogleda temo) + voda +"nina nana" + spanje. Od začetka sem bila ob njej, ji pela, jo božala, kasneje pa sem ji samo zapela in šla ven. Če sem že šla noter, je bilo izključno na klicanje in z vedno manj besedami (prvič z prosim in lahko noč, drugič pa brez besed) ... Moram pa reči, da je ponoči v svoji sobi spala sama od cca. treh mesecev, v najini postelji le, ko sva bila oba že čisto izmučena ali če res ni šlo drugače uspavanje. Midva imava sicer 180 cm široko posteljo, pa nama je včasih še preozka (ne preneseva, da drug drugemu dihava v obraz), tako da ...

Duda je v vrtcu ostala, dojila se praktično nikoli ni, flašo je pa tudi stran zabrisala pri 9 mesecih. Sicer je zlati otrok, ker sva oba res zelooo obremenjena, user posted image je začel še študirati, ampak tudi midva si skušava vedno najti čas tudi za naju. Starejša kot je, z lažjim srcem jo dava k starim staršem spat ... Prvo leto pa res samo izjemoma.

Hvala vsem za čestitke, 30-ka je lepo minila, zdaj pa novim zmagam naproti. Kot kaže bomo do zadnjega delali cele dneve, saj smo dobili dodatne naloge, za katere smo verjeli, da, če se že morajo zgodit, da se bodo realizirale po novem letu (kolektivni dopust), tako pa ... ne vem, kdaj bomo nakupili še vse malenkosti za božič.

Lepo bodite in zdrave (Julija je še vztraja, TRKAM!).

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
15.12.2009 22:44:39   
Ulaa
ho ho ho....

No kako dekleta, ali imate kej filing veselega decembra??

Jaz jutri peljem moja dva skrata na dedo mazota user posted image

Zdravje smo pri mulcih kar porihtali, je pa mene danes zacelo boleti grlo user posted image , bom spila en kakav pa upam, da bom jutri o.k.

A se lahko malo pohvalim?? En izpit sem naredila, sem tkoo vesela. Zdej pa bo veseli december.

Grem spat,sem bila cel popoldan na predavanjih in sem cisto skurjena.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
16.12.2009 9:22:17   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

A se lahko malo pohvalim?? En izpit sem naredila, sem tkoo vesela. Zdej pa bo veseli december.

Tudi mi imamo danes dedka Mraza v službi user posted image . Mogoče bomo šli potem še lučke gledat, ko bomo že ravno v centru LJ, če ne bo premraz, seveda.

Ker sem ravno zvečer jokala, kako malo naredim in da mi to res ne znese, grem kar delat.

Lp,

živa

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
16.12.2009 12:07:54   
Kasija
ulaa čestitke za izpit user posted image

2ursae držim pesti user posted image

sanwebdra lepo te je slišat user posted image

pa ena o punčkah in fantih. elian je - ko se je že čisto odvadil in bil nežen do vseh drugih - eno punčko v vrtcu zaporedoma ugriznil v lice. in potem seveda doma pa zakaj, pa ne smeš...klasika pač. in se malo pomiri pa mi reče elian, t (punčka) ima luliko. in jaz potrdim, pa rečem elian ima pa lulčka. pa naštevava še kateri imajo kaj. pa mi elian odvrne "mami kupili luliko eli "(sebe kliče ela) user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
16.12.2009 12:49:16   
10ka
pa mi elian odvrne "mami kupili luliko eli "(sebe kliče ela)

živa - hvala za reklamo. ko bom lahko, bom šla še na forum malo o cenah debatirat

2ursae- držim pesti

ulaa - čestitke

tjaša je šla v ponedeljek po več ko 3 tednih v vrtec. popoldne je doma že bruhala. samo je bila čisto dobre volje, se je pa res prenajedla buhteljnov in suhega sadja. ker ni bilo nobenih problemov, smo jo hotli v torek dati v vrtec, samo je pred odhodom odgriznila kos steklenega kozarca in ga pogoltnila. dan smo preživeli na pediatrični kliniki. ker je bila ok in UZ ni pokazal nobenih raztrganin so nas poslali domov z navodili : opazujte, filajte jo z vlakninami, predvsem s hruškami in zeljem. rekli so, da do srede zvečer oz. po dveh kakanjih že ok. pojedla je hruško (ne bio hruške pač pa tako navadno, škropljeno), veliko zelja in jogurta. kakala že 2x, stekla nisem našla, samo v tistih vlakninah je bilo to tudi nemogoče. ponoči je dobila pike, predvidevam da alergijo na škropljeno hruško, ker jo je to motilo že kot dojenčka. zdaj jo mažemo s fenistilom in hranimo z jabolkom brez lupine.

tolk o akciji pri nas doma. jaz bom kar odpoved dala (pa ne v službi) user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
16.12.2009 13:07:51   
skuštrana
10ka, tolaži se s tem da si vsaj ti zdrava, ker pri nas..Kaos in razpad sistema.

Najprej je imela gripo Liza, ok, trajalo je par dni, vročina, bolečine v nogah, glava, trebuh..Hitro minilo. Arsen je imel vročino samo en dan, malo je tečen ampak to je lahko tudi od tega ker mu KONČNO lezejo petke ven, se že vidijo. No, v nedeljo pa mene ulovi, pravzaprav v soboto zvečer, glava me boli za crknit ( in moj bi henki penki delal, morš mislituser posted image )...Noč je bila tako tako, ker se je Arsen zbujal, pa jaz nisem mogla spat, začelo me je bolet grlo...Oton itak že cel teden ne spi, se zbuja non stop. No, v nedeljo se zbudim  s takšnim glavobolom kot da mi je nekdo glavo dol vzel in z njo šel na bowling. Nikoli me še ni tako bolela glava, spredaj, zadaj, na strani, povsod..Pa mišice, dobesedno vse kar imam. No, nekako sem preživela dam, itak sem samo ležala, jemala lekadole, zvečer sem vzela naklofen in potem je bila noč kolikor toliko ok, pa drug dan tudi...podnevi sem še nekakao funkcionirala, ponoči pa koma..Spet vse boli, mrzlica, pa vroče, pa znojenje, pa...Uh...Ampak vse bi bilo še ok, če me včeraj ne bi zagrabil še mastitis in imela sem vročino 40,5 user posted image user posted image Pa še M je začelo lovit, mi2 pa vse otroke doma in NIKJER NIKOGAR da bi vsaj malo pomagal...No, v glavnem, nekako sem preživela včeraj, ko sem ostala sama z Arsenom in Otonom, M je pa Lizo vzel s seboj, ko je šel nekaj urejat. Hvala bogu da ima vsaj on takšno delo da lahko ostane doma kadar hoče, ker drugače bi jaz crknila Dobesedno. Ga moram res pohvalit, zelo hrabro je skrbel za naše 3 navihance, s tem da je Oton bil ultra tečen, cele dneve ga je nosil po rokah, kuhal kosilo, pral rite...user posted image   Pa še meni non stop kuhal čaj, meril vročini,...
No, danes je malo bolje, sem potem klicala mamo, če bi prišla po Lizo v Lj, da jo vzame k sebi za kak teden. Ponudila se je da vzame še Arsena ampak on se mi zdi še pramnajhen da bi šel 300km daleč za tako dolgo..Ker je trenutno v neki mama fazi pa še strah me je da zboli, kaj bi pa potem...In trenutno sem sama z otonom, piece of cakeuser posted image
Oton je pa ok, itak je dobil milijone protiteles, ker se cele noči nacicava, zaato pa sem fasala mastitis.
No, to je to, od nas, drugače pa gripa ko gripa, isto sem preživljala ko sem jo imela enkrat v osnovni šoli, takšno "navadno"..Aja, edino glava me ni takrat tako bolella pa slabo mi ni bilo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
16.12.2009 14:03:06   
majoli
10ka, držim pesti, da bo s tjašo vse ok!

skuštrana, ko sem prebrala tvoj post in prej od 10ke, vas res občudujem in se čudim kako zmorete. Ampak najbrž je res tako, da če moraš, pač gre.

Maks tudi preboleva gripo: vročino ima že 6 dni (prva dva dneva 39,5, potem okoli 38), je skoraj nič, danes je dobil še drisko, kašlja neprestano. Se pa super drži. Ful upam, da se bo naju z možem izognila.

Ne, ulaa, na žalost se nič praznično ne počutim. Zamudili smo že dva obiska dedka mraza, morda nam ga uspe videti v pon. v vrtcu. Računam pa tudi, da bomo šli pogledat sprevod v Lj. Me skrbi za maksa in se ne zmorem prepustiti prazničnemu decembru. Sem pa vesela snega, naj ga bo veliko. Maksa pa tako kot lani ne gane prav nič, samo tarna da ga zebe - je po meni, čeprav meni je sneg fajn.

Aja, še spanje - katastrofa; zaspi po deseti, pa še to pri meni v postelji. Čisto sem odpovedalauser posted image .Ma, saj še prehitro zrastejo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
16.12.2009 20:59:13   
valči
10ka,joj,joj,se vam dogaja.Kako si opazila,da je steklo pojedla?Jaz ne vem,če bi res videla?Joj,bogi ste res.Saj bo bolje.Gre v vrtec?
Da se vsaj miceno spočiješ.

Skuštrana,kaj je pa to z vami?Bogi in to vsi skoraj?Ste kaj boljši?
Joj,ne vem,da nas kaj takega doleti?Pa se ti lahko glih obrne od vsegauser posted image
Kaj je zdravje vredno,ne?Bolj kot bilokaj druga.
Pozdravite se.

2ursae,kdaj pa je treba držat pesti za tebe?Se mi zdi,da še letos?Se motim?Bom mislila nate,saj boš videla,da bo šlo super.Kako da ne,če si pa tako pridnauser posted image

Mejte se lepo v snežni idili.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
16.12.2009 21:03:08   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naredila sem pravosodnega, juhu ... pol leta intenzivnega študija in odrekanja - končano in to s pohvalo in dobrimi ocenami!!

CARICA SEM, JUHEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sem pa res blazno ponosna nase user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
16.12.2009 21:09:02   
2ursae
pa s klikom na link na Mojalbum v mojem podpisu se lahko malo bolj pobliže spoznate z mojim izpitom - brez skrbi, so samo 4 slikce user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
16.12.2009 21:14:12   
živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
16.12.2009 22:17:12   
10ka
2ursae - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

valči
- tjapa je (kot vsako jutro) spila ameriški slamnik iz malega steklenega kozarčka. se ji ful dobro zdi, da iz "štamprla" pije zdravilo. stala je zraen mene. kar naenkrat je naredilo škrt (lomlenje stekla) in jaz sem začela vpiti naj izpljune. sicer je pljuvala, samo je žal steklo že pogoltnila. pretipala sem ji celo ustno votlino in pregledala vse po tleh, samo manjkajočega selca kozarčka ni bilo nikjer. včeraj sem kozarček nosila seboj in ga pokazala prav vsem pediatrom, s katerimi sem imela opravka.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
17.12.2009 9:51:44   
majoli
2ursae, bravo!!!!!!!!!! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Gripe še kar nimam, mi je pa maks podaril vneto oko. No, če jo bom tako poceni odnesla, bom še vesela.
M. že stopetdesetič gleda avte, jaz grem malo perilo zrihtat, potem bova šla pa na kratek sprehod. Se mi že prav lušta dihat zimski zrak. Maks je danes bolje; je že pojedel konkreten zajtrk in kašlja veliko manj.

Lep dan!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
17.12.2009 11:31:13   
*kinnie*
2ursae čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juheeej user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
17.12.2009 12:25:30   
miska1
2ursae čestitke tud od mene user posted image Kot pravim sem vedla, da boš naredila. Zdej pa samo še uživancija al kaj user posted image

Mi smo bli včeri na ogledu novega vrtca. Vse diši po novem, še zapakirane igrače, stavba v dveh nadstropjih, pritličje in 1. nadstropje. Fletno res. Sobe so med sabo povezane in velike igralnice. Nama je blo zlo všeč in tud sama predstavitev. Kljub temu, da imam takrat rok, smo se odločil, da Martina damo v vrtec. Po mojem se bo hitro navadil in že zares rabi družbo. Glede bolezni otrok se ne obremenjujeva več. Še celo 11 ur brez doplačila je možnost, da ga imam v vrtcu. Na kratko, sva navdušena!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
17.12.2009 13:37:57   
Ulaa
2ursae: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?