mama06
|
Pozdravljene po dolgem času Moram povedati, da sem bila od četrtka zvečer do sobote zjutraj tako boga, kuhala z 39, ampak preživela Kasija in uspavanje - se podpišem pod valči in skuštrano. Poglej. najin J je imel in dudo in zizo, ki jo ima še danes . Duda je pred 2m padla v WC, je jokal, spustil vodo (sam) in izkoristila sva priliko, da smo jo dali stran. Za zaspat ni bilo problema, samo ob 4ih zjutraj se je zbudil, me prijel za roko in pelja na WC iskat dudo. In ker je več ni bilo, je mirno zaspal dalje. Sedaj je frka samo, ko ni kaj po njegovo ali pa če ga skregaš, ampak reče, da je šla duda papa in da imajo veliki fantje kamione in bagerje, dudo pa mali fantki. In od takrat je ni imel. Tudi v vrtcu ni težav, kajti otrokom v skupini jih ne jemlje, celo pobira jih in jim nosi v usta, ker baje loči, čigava je katera duda. Dojenje in spanje sta zame čisto povezana pojma, dokler dojiš in je otrok star komaj nekaj mesecev. Jernej je začel spati brez dojenje pred enim tednom. To pomeni tudi zaspati v svoji sobi v svoji posteljici. Do sedaj je spal pa pri nama in zaspal na zizi. Dovolj velik je, da si da dopovedati, da se podoji, prebereva knjige in potem gre spat v svojo posteljo. Občasno za minutko izsiljuje, da bi šel ven, občasno pade kot top, ampak načeloma je vse lepo in potem sam zaspi. Jaz ne bi mogla narediti tega, kar si ti. Ja, tudi mi nismo spali po cele noči, pa se mi je mešalo, pa je bil na zizi (začelo se je okoli 5meseca, ko še nismo vedeli, da ima alergijo na KM), pa je trajalo do bolj ali manj kritično do 14meseca,. Sem bila že obupana, pa poskušala z drenjem s tem, da sem pač bila zraven, ampak dolgo nisem vzdržala. Nato je šel prvi dan v vrtec in je bila noč KATASTROFA, sva mislisl, da če bo tako, da smo adijo. No, naslednjo noč je prespal in od takrta spimo. Edino kar je, je to, da se ponoči zbudi v svoji sobi, pride tiho k nama, zleze na posteljo, gre preko mene in spi kot top dalje. Pa tudi prespi že v svoji sobi. Daj času čas in uživaj v dojenju, saj tako trpita oba. Tudi če zaspi na zizi, je to red, saj ga daš spat ob isti uri, isti postopek . Samo moje mnenje, tako kot so ga napisale ostale. Upam, da vam rata, da boste čimprej step fit! Jaz ne pijem kave, potem veš, kako sem jagala skozi dneve in noči Vse slavljenke - ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTNEM DNEVU!!!!
|