valči
|
živa,joj,boga,tebi se pa dogaja in to ful pestro.Groza,kako živanen otrok,to ti gre živcev,no saj pri bo bolje,ne? Morda pa res,se nikoli ne ve. Vglavnem,si včasih mislim,kaki so naši,pol pa me kar rahlo potolaži,ko podobno zgodbo preberem.No.Nina je bolj klop na mene,se pa res pridno igra in rada igra.Kuha čaje,vozi Roxanne naokrog,pliškote ima rada(edina od otrok),tako,da ji je božiček prinesel velikega plišatega psa. Lari punčko,Mihaelu pa helikopter od Legota.Jih hočem naučit skromnosti,ker midva sva taka in zaenkrat uspeva.Le Mihael bi vse imel-seveda ne dobi. Pol pa še drugi kaj prinesejo,pa se nabere.Radi rišejo pobarvanke in male Legice so zakon,res.Najboljša igrača sploh je Lego! Sem mislila dat pod smreko še eno škatlo legic,pa je mož rekel,dovolj.Pol sva se zmenila,da dobi Lara čez en mesec za rojstni dan,pa bo. Ker ona je tak skromna,le lani si je Roxanne želela,sedaj si jo je Nina prilastila.No,toliko o igračash. Trenutno je mir pri hiši,starejšadva gledata Shreka,Nina spi že tri ure...Kar se spanja tiče,je za pohvalit pridna.Jo dam v vrečo,lupčka in pa,pa,pa spančka.Brez bunjenja,ponoči in podnevi.Taka je bila Lara.Punce so pač bolj pridne za spat Ok,grem,da se me ne naveličate,aja Micla ,bravo za ,naj bo zdravo dete Kako kaj Elena?Daj se kaj javi,tebe sem pa tako rada brala zmeraj,pa o tvojem "modelu" zgodbice tudi Kako ste kaj? Pa VANILI,mehurčica,še kera..Javite se kaj. Lep dan vsem. Aja,Živa,prosim,ne zameri,samo daj mi priosim napiši,kako je tvojima otrokoma ime?Res sem pozabila,ker ju omenjaš-N in Čvergi?Prosim,res me zanima,pa brez zamere