valči
|
Spanje...ja,imam srečo pri puncah,Mihael mi je srečkal do 4 let.Ponoči se je zbujal,kričal,večino časa pri nama v postelji...Za dnevno spasnje popolna tišina,pa še zraven je mogel nekdo bit zmeraj,skratka živci šo šli res No po 5. letu je začel nekako spat ponoči... Lara pa idealno dete,zaspala takoj,spala v svoji sobici celo noč od 1 meseca dalje,dnevno spanje v rabuki,kjerkoli,vglavnem,nezahtevno in pridno dete. Nina,ja do 1. leta nekako vmes med prvimadvema.Je kar spala čez dan,mir je rabila,ponoči pa mojo joško pasč.Sem jo dala,pa je spala.V 22. mesecu,ko sem jo vzela dudo in zizo hkrati-no 14. dni je bilo razlike,pa je stanje zz spanjem idealno.Res,Nina je sedaj idealen otrok,ker ne rabi več sesanja,posledično ne išče in je bolj nezahtevna,zadovoljna.Sedaj jo dam lepo spat in rečem,nočka,pa pa,sladko spančkajta Ponoči mi poje,včasih se polula v plenico in kliče,no zaspi pa brez joka.Pač greš k njej,jo daš lupčka,igračo...In spi,vso noč.Res je bolje,odkar ni dude Sedaj mi je 3 teden doma-sedaj je zdrava _vendar jo imam še ta teden doma.No hotla sem napisat,da mi podnevi spi 3 ure.Zakon.Ponavadi od pol enih,do pol štirih.Res je pridna.In čez dan,ni več trmasta,tečna.Tak priden cuker je,ki veliko govori,se smeji,zaigra se sama.Sedaj so vsi trije v dnevni,jaz pa imam čas za računalnik Sedaj,ko so stari 2,4 in 6,lahko rečem,da smo na konju,da smo ven iz hujšega,postala je milina in veselje.Končno lahko to rečem.Me ne ožemajo več,se to ,žal,tudi vidi na kilah.Imam namreč že 65!!! kil,na 165 cm. Groza,za trgatev sem imela 61 kil.Ne vem,kaj delam.Aja,jem preveč. VBse to vem,samo sestavit se neznam nazaj,da začnem hujšat,saj sem že večkrat.Grozno se pa počutim,res.Še morda kakšna sotrpinka,ali ste vse pridne in šlank? Nič,kakas tolažba mi ne bo odveč. Sedaj mi pa sine nekaj hodi k meni,me sprašuuje... Čao,babike