pingi
|
Ojla punce! 10ka, sem se zdajle narežala tvojemu pisanju; sploh tisti "ne rabi Katje" mi je bil za crknit smešen, ker si še predobro predstavljam, kako to izgleda. Pri nas je pa bolj aktualno "mami Majo spat" Pa kako spat, če je pa glihkar vstala... Ja, naš dan je pa zelo podoben tvojemu opisu. Vsak dan tudi upam, da ne bo deževalo, da bomo lahko čimveč zunaj Pa tele pokakane rite se mi nonstop vrtijo pred očmi Danes zjutraj sta bila oba totalno posračkana (no, za Jakata lahko mirne duše rečem, da je bil orto posran), da ju je bilo treba preoblečt od glave do pet. Se mi zdi, da samo še iz racmank drek dol strgam Imamo za ta namen prav posebno žlico. A ima Katja že kakšne znake za norice? Saj se boš znašla, ko boš stopila iz osame Dobra stvar je, da vsaj gripe ne morete dobit. No, razen, če vam jo Mercatorjev dostavljalec ne prinese Miklavž, Jakatu bo prinesel lego duplo poštarja in pa en komplet, kjer imaš baterijski vrtalnik in eno vozilo (v njegovem primeru je traktor), ki ga potem lahko servisiraš/šraufaš Hja, najraje se pa itak igra s stvarmi, ki niso igrače: kabli, podaljški, mikserji, zlaganje posode iz omare (nazaj redkeje), namišljeno sesanje, kuhanje... No, tudi s kockami se zelo rad igra. 2ursae, predvidevam, da ima Bor rad korenje in kinder jajčke? Dobra kombinacija, ni kaj! Živa, a si že kaj bolje? Pa pusti sušilca na miru Kasija, hvala za nasvet glede šivalnega stroja. Za petek se pa še slišiva, ok. Skuštrana, saj tudi Maja začenja kazat svoj karakter, je pa res, da ni pretirano rada na rokah, tako da se lahko kaj zmenimo pa mal zamenjamo z Otonom Zdaj pa lahko noč vsem!
|