valči
|
Zdravo,babike! Pri nas nič novega,punci že drugi teden doma,jaz vask dan v avtu,ali zobar,ali zdravnica za kontrole.Danes je končno rekla,da je Lara zdrava ,a v vrtec ta teden še ne gre. Nina pa je še bogica.Vročine sicer več ni,vendar..V prsih ji še precej hropi,težko diha,ko zaspi,pa kašlja,pa desno uho se ji je vnelo.Že v ponedeljek,danes ni nič bolje.Upam,da bo v petek,ko greva nazaj,bolje.AB,še ima,pa inhalacije ji dajem.Pa učke ima vnete,nos pa redno čistim s sesalcem,pa čuvam jo.Kaj več pa ne morem nardeiti.Vprašanje za mamice,ki imajo punčke,upam,da bo kera pisala... Jutri gremo k frizerki,mož,pa Lara,čeprav jo sama strižem in ima dolge,do sredine hrbta lase in Nina.Jo bom vzela s seboj,ker je soseda in čisto blizu.Je še nisdem nikoli strigla.Sedaj ji dam spredaj špangico,zadaj bi ji dala malo zravnat,spredaj bi ji pustila,da bi imela enako dolge. Kakšne frizure imajo vaše pupe?So že bile postrižene,ali imajo spredaj fru-fru,ali na stran,kot bi jaz dala? Dajte mi prosim napisat,ne vem,kaj bi?Las pa ni veliko,saj spo prvi in pač taki neravni,zato bi jo peljala. Hvala za vsak odgovor,punce.