|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 14:43:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
Part II: glugluglu - opa, opa, tale tvoj fantic pa ze konkretno sedi - pet tock zanjga!!! Bravo, mali! hd - kolk fajn, da se je Kali ze kopala. Pa tista v kopalnem plascu mi je zakon! Bravo, soncica, za Tima in kotaljenje. Le tako naprej. Pa thanks za link Kahla a la Conana itd. Sem se ful nasmejala. nanka, samo, da je natka bolje in ima spet apetit. Mora bit res grozno, ko otrocek ne je, ima vrocino, drisko, ... Pa kul za prevracanje. Masina, z naso bova imeli danes kar en mini trening, pa da vidimo, ce bo kaksna kremica/igracka ipd. toliko zanimiva, da bi se madam mal obrnila. Se nisem probala. Porocam zvecer:-) lunica, lepo, da si se javila z dooooolgim postom - sem ga z uzitkom prebrala (tko kot vse mal bolj obsezne). Joj, me je pa kar stisnilo pri srcu, k sem vidla tisto racunico ... matr, da si dobesedno na nuli, ko vse tako od oka skalkuliras. Hm?!?!? To pa je biznis za knjigarno - oderuhi, oderuhi, oderuhi. Tudi jaz svetujem, da postanes trgovka:-) Se glede cartanja - ja, nasi pase, ce se jo po rokah kotali, stiska, mucka in boza. Ampak nekak nocemo prevec, da ne bi pozabila, da je tudi ze samostojna punca, ki se zamoti v igralnem centru, vozicku, na sedezni ipd. mojcek in ostale, hvala za lepe zelje za baby nr. 2. Naj se uresnicijo! papir, glede posedanja/sedenja ne vem, kako bi ti svetovala. Mogoce probaj tko bolj na izi - ko je v narocju, da ga se ti mal koordiniras in popravis. Majuska, prima za bp kolke. Jest moram pa na naslednjem pregledu vprasat, kaj in kako, ker (kot sem ze omenila) nisem dobila nobene poste o tem, kdaj in kje naj bi se naslikala za slikanje kolkov. Vau, 6 evrov postnina do 2 kg? A ni to mal prevec zasoljeno? Flower, si zihr, da je taka cena? rovarka, pa kje sis taknila to slikico z anglesko kraljico? Res dobra ... pa najprej sploh ne vidis, da jekaj posebnega, potem pa - bum - sus direkt v glavo lunica, takoj na resevanje sveta in krizank - verjemi, bolje bo! Preizkuseno vceraj ponoci - da ne boste mislile, da znava midva gesla iskat samo zjutraj O ne, to pa ne. Smo fleksibilni:-) mirjam, tud ti hitro na eno krizanko. To ni zelja, to je ukaz Za dobrobit zenske/mame je to nuja! 3jemi, a kar tako se je zobek namalal? Jo je kaj zelo matralo? In ja, se strinjam, kako je nepravicno, k ene zanosijo ze sam, da svojega lepo pogledajo, drugi se moramo pa leta in leta matrat. No, je pa potem toliko lepse. zimska, kje v Beli Krajini ste pa bili? Imam dve frendici - ena je v Crnomlju, ena v Vinici ... mogoce se poznate (ha, ha, to je bolj v tistem stilu, ko nekomu reces, da si iz Ljubljane, pa pravi: "O, a mogoce poznas ****?" Hja, what are the chances????) Anyway, sam vprasam ... 24julij, fino, da mala toliko spi. Pa da vam rata tko kmal spat. Jaz tud zdaj poskusam uvest mal bolj zgodaj - vceraj je ratalo, da je sla spat ob 20:30 in je potem spala do 6:30, kar je prima -10 ur. Upam, da mi bo uspelo obdrzat tak tempo. Se mi zdi, da mi kar nekak dneva zmanjka in tista zadnja 2 obroka hitim, ker zmanjkuje casa. Ma, da bi sla pa spat ze po 4. obroku, se mi zdi pa mal mal ... Kolikokrat pa tvoja je? A jo dojis ali je na AM? Dojenje v stoje - to se meni slisi cista znanstvena fantastika, se posebej zdaj, ko so otrocki ze precej veliki. Le kako vam rata, punce? Dobre ste auroraa, fletni recepti. Tortilje so men tko fajn, ampak priznam, da jih kar v Sparu nabavim ... in potem tist e-je papamo. Hja, bo treba mal zamesit, a ne? Glede kruha pa: ga delam sama, ampak kar v kruhomatu & ga imava zelo rada - gre za med:-) Link bom pa se cekirala ...
|