|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 11:02:58
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro! Jaz pijem kavico (njami njami), mala pa se na tleh igra. Sem jo prej zjutraj na postelji dala na trebušček in se je prekotalila nazaj na hrbet, pa sem ji pokazala, da lahko gre nazaj na trebušček tudi iz boka.pa je probala! sicer ne še čisto, ampak smo na poti tja Ja, glugluglu, blacky me je takoj obtožla, 1,2,3, hahahaha Ne, ne, ne boste še za mene tak hitro navijale Pa luštna slikica, kjub temu da je ultra mala Populis - tu maš enih par slikic, med njimi tudi to katero iščeš http://www.omdb.si/index.php/ofilm/?i=431520 No, zdaj sem vidla, da ti je že soncica pomagala, pa vseeno ste vidle ono slikico ko ga kao niso h kraljici povabli na večerjo?joj, je dobra, sem se skoraj polulala ..jo bom poiskala pa dala gor. Evo jo: Soncica - za Timija Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Križanke..midva sva jih tud včeri rešila. ampak mene še vedno boli...ne vem kaj je to, upam da ni kej narobe..kot da bi bilo vse preozko.. Pri meni je tudi tak..Ampak mislim, da se moški ne pritožujejo Blacky - zdaj sem se spomnila, si že šla na poporodni pregled? Lunica - joj ja, jaz se pritožujem, ti si šele imela burne in neprespane noči, najprej krči, potem to kotaljenje na trebušček...jaz pa eno noč ne spim pa mislim hin bit Kaj pa je s tvojim prstom?Da si ga nisi slučajno med reševanjem križank poškodovala? Ker zdaj te ni blo veliko tukaj, tak da si sumljiva malo Jaz tud komaj čakam božič, pa sneg, pa zimsko idilo...pa vem da ko bo 1 teden sneg, ga bom preklela po dolgem in počez, ampak ga tekom leta prav začneš pogrešat in je res magično, ko prvič zapade ...pa božič more tud obvezno bit bel Flower - upam, da je Lan ok in da ne bosta rabla letat okoli po zdravnikih . Jaz sem si tudi včeraj mislila, kak smešno, da se kr čez noč nekaj novega naučijo in začnejo delat to in ono..Se mi zdi da bo pri vsakem mesecu (od 3 naprej) neka prelomnica in nekaj novih stvari ki jih bodo osvojili. Ja, naša se tud bolj glasno joče zdaj, ko je ugotovila da ima bolj močne glasilke Pa da jo morem nonstop animirat, to tudi ja. Pa bognedaj da jo poležem, se že buni opica mala, točno vem kdaj izsiljuje, kdaj pa zares joče. Ne moreš verjet kak so pametni
|